Порно звучи по общински високоговорител в Турция

Запис от порнофилм прозвуча от общински високоговорител в един от най-населените квартали на турския черноморски окръг Кастамону.

Обратно в новината

Коментари - Порно звучи по общински високоговорител в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този запис показва ДВОЙНСТВЕНИЯ МОРАЛ на ИСЛЯМА!!!!!!ПОКАЗВА, ЧЕ ЕРДОГАН НЕ МОЖЕ ДА НАДДЕЛЕЕ НАД ЧОВЕШКАТА ПСИХИКА И МОРАЛ, НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЛИГИЯТА! ЧОВЕКЪТ ПРИНАДЛЕЖИ НА БОГА-СЪЗДАТЕЛ и ТОЙ-ЕРДОГАН НЕ МОЖЕ ДА ГО УПРАВЛЯВА. Докато Ердоган държи речи против Европа, служителите мечтаят, бленуват и мисленно се съвокупляват с европейки! ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА! Въпреки законите на Исляма и ислямските жени, въпреки, че тези хора са семейни и семействата им подлежат на ислямския морал. ФАКТ НЕОПРОВЕРЖИМ. Разкриващ комплексите от вечния блян на ислямските поданици към Европа, европейската ХРИСТИЯНСКА култура, толкова примамлива за тях!!!

"Би могло да се случи навсякъде" ... но се случи само тук ... Е, поне някой се е позабавлявал с експеримента :)

Недейте да спорите! Аз слушах записа в ютюб! И гласовете с пъшканията се разпознават много ясно - само трима участници са: Ердоган (който пъшка и пърди едновременно), Местан и Волен Сидеров (последните двама опитват да говорят с пълна уста, но не много успешно). Само от време на време проблейва и една коза, но бързо й затварят (разбирай затъкват) устата.

Правоверни мюсюлмани гледат съвъкупляващи се гяурки и плющят мазни турски чекии. Машаллах!

От високоговорителя се е чувал гласът на Ердоган - "Ааа, Ох, Аах... Машалла...", последвано от възторжено блеене на коза.

Оооо я ги виж ти добрите мюсюлмани. :D Я харам бе комшу... Харам -позорно, забранено, срамно дело в шериата

Лошо няма. В крайна сметка преди много години още Турция е имала собствена порно индустрия и турските порно филми са били наравно с италианските! Време е да се върнат към позабравените си стари обичаи.

Г-н Е---доган ги предупреждава какво ще им се случи ако хе гласуват по правилния начин

глупости! мюзеинът е приканвал към среднощна молитва! аман от анти-турска, фашистка пропаганда!

С пъшкане, нали?

То това явно е бъдещият национален химн на Турция!

Това са звуци от стаята на Ердоган,явно Местан му е на гости и въртят ор*ия заедно с Хафъзов...

Така е , по стоновете , които се издавали са познали гласовете на Местан и Хафъзов.Явно им е било приятно.

Абе, Петров, дай да им направим кефа пълен - да им пратим и Доган, че да си спретнат тройка?;))

Скоро ше звучат само речите на Ердоган...

Порно звучи по общински високоговорител в Турция От утре да звучи и в национален ефир.На падишаха ще му щтръкнат мустаците

Споко, де - комшиите са правели пробно за Референдума на 16.04.!;)) С този запис щели да поздравят Ердоган за избирането му за султан!;)

На бас, че подобно съобщение е привлякло много повече внимание, отколкото неразбираемото мърморене, с което тестват високоговорителите тука.

Важното е за пред хората да се показваме много вярващи и да блъскаме чела о земята... Пък после - порно, разврат, извращения... Не се уточнява порното дали е било с малолетни... ... че то педофилията си е напълно законна там...

LZ1FW

В Турция на много места се използва радиоканал за предаване на звука към обществени високоговорители. Честотите са около 150 MHz. Някой е пуснал звук от порно на съответната честота и се е получило каквото е казал кмета: "случаят е резултат от незаконно прихващане на честотите на високоговорителя".

Ама от кое порно е било? Поне имало ли е женски стонове или само мъжки и бееееееее?

то това в с цел бре. нали Вожда каза - сяка ханъма по 3 чивета! та обшинските служители пробвали да стимулират по нестандартен начин изпълненението на заповедта. сега се чакат 9 месеца за да се види - имало ли е резултат акцията или не. при успех - очаквайте да бъде задължително сяка нощ между 23:30-02:00 пъшкане по уредбите.

Най-големият разврат винаги е царял в най-лицемерните общества. Където на жените се забранява не само да показват открито лицата си, но дори да се смеят, ... там мъжете могат да стигат докрай само чрез порно. Няма как да бъдеш happy в обятията на несвободна, морално озлочестена от системата жена. Такава може да ти ражда само деца, а за кефа ще си требе порно.

е то нали за това е женското обрязване? - от жената става робот за правене на деца. резултатът се вижда ясно - от както под влияние на Запада - женското обрязване почти не се практикува - се навъдиха някви бунтарки! не стига че не искат повече от едно дете, ами и права искат!

Яяяяя, СПЕШНО ПРИ ПСИХИАТЪРА!!! А ПЪТЬОМ СИ ОТРЕЖИ ТОПКИТЕ - НЯМА ДА ТИ ТРЯБВАТ!!!!!!!!! А МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯТ, ЗА ТОВА, ЧЕ Е РОДИЛА ИЗРОД!!!!!!!!!!

Шило

Другият път да го пуснат това порно по високоговорител на джамия!

Ама аз останах с впечатлението, че от джамия са пуснали порно филма?

Сега според средновековните ви методи виновниците ще бъдат демократично обесени нали?

Първо ша ги накаже Асан Мана ФАААА и чак тогаз!

Ожата тренирал за своите надупение оФциии!

то цялата им държава е като в порнофилм- бардак!

Всички лицензирани разпространители на телевизия в България предлагат поне по три порнографски канала. Та новина тук няма,а по скоро е поредната заливаща от няколко дни антитурска истерия у нас. Не че съм турчин,или по някаква причина имам симпатия към тях,но фактите са налице.

Е какво правиш в България,като си тучин!Ти си по-скоро българин мисюлманин който се турчеее!Ето за това не ви харесваме,заяото се турчееето и забравяте какви сте всъщност!Резани Гяури!

Аз,че не съм турчин,не съм.А ти,че си глупав е повече от очевидно.

даже и новина е написана по този повод. Преди години на новата артогара в София нощно време се излъчваше порно по големия екран които е откъм булеварда. Явно телевизора беше свързан с таблото. Може и от там да са прихващали :D

Ми кво, при нас барем е било като хората, с картина. Новината е, че през 2017 в Турция порното е само по радиото ...

Турските абдали са го ударили яко на разврат , решили са даже да го направят публично достояние.

е гледането на порно? Това да не ти е като да гледаш кончита вурст бе?

Било е директно включване от джамията.

ходжата е пуснал грехомера в действие

ей, дираджиите, много сте неграмотни и прости. местният кмет ли бил изквичал нещо. а кой друг, бе, лемури, кметът на марс ли да се изкаже по темата. добре, че е нямало видеостена, да се види как гледат дойч хардкор от типа "я, я, вундабаа, шнеля" и маат свинско с ракъ. прост материал и там, та чак проЗД. приятен ден.

Онождали са ходжата докато пее.

Руските хакери са по целия свят.

все още има признаци на светска държава...;):) да видим дали и наказанието ще е такова или ще хвърчат "крайници" на мегдана ...;):)

То по-добре порно отколкото някой ходжа да вие на умряло.

"....забравили да изключат системата за известяване на високоговорителя, докато са гледали порнофилм" По скоро работниците участвали в порнофилм и по погрешка в един миг включили високоговорителите. :D

хахахха - естествено, че са гледали порно, но на тях все някой друг им е виновен!!!!!!!!!! С извинение или без, но това ми звучи, като "Кой ми ср* в гащите" :)))) Мнооооого са комични! Честотата им били прихванали! хахах.. Ааа, забравих - освен че не са гледали порно и турско робство не е имало - те просто са ПРИСЪСТВАЛИ ХАХАХАХАХХА За разлика от тях, германците не отричат какво се е случвало по време на нацизма, но тези не могат да признаят какви ги е вършила османската империя!!! МАНТАЛИТЕТЪТ им сам говори за себе си!!! Казвай на бялото черно и принуждавай хората да правят като теб!

"Порнофилмът се е чул по високоговорителя около 1 ч. през нощта." А дали това не е част от пропагандата да се правят повече деца в Турция? ;)

Ха-ха-ха: "Някои потребители на социални медии обаче се усъмниха, че работници от общината са забравили да изключат системата за известяване на високоговорителя, докато са гледали порнофилм. " Май днес ще ги обвинят, че са от гюленистите?!

Човещинка....