Сърбия праща още войска и полиция по границата с България

Сърбия засилва военното и полицейско присъствие по границите с България и Македония, съобщават местните медии.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия праща още войска и полиция по границата с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ако това не даде резултати, отново ще бъде разгледан вариантът за вдигане на телена ограда. " Значи Сърбия дори няма телена ограда и се справя със залавянето на бежанците?????????????? А ние??????????

"Същата е ситуацията и при Унгария, чиято граница мигрантите също преминават, включително след неколкократни опити, въпреки кучетата, боя, телената ограда, арестите и новата военна база край село Сантово. От Сърбия в Унгария законно влизат по 10 души на ден. В сръбските центрове са настанени 6796 души, 1850 от които са в пет големи центъра, а останалите в по-малки приемни центрове, каза Иван Мишкович от Комисариата за бежанците." ВЪПРОСИ: БОЙ на бежанците при преминаване на границата с Унгария???? АМИ ЕС и ХК какво казват за правата им?????? Настанени 6796 души в СЪРБИЯ, която не е член на ЕС и не е длъжна да спазва заповедите на ЕС и квотите за бежанци!!! А в България колко са настанени????

как мозе такава безсардецност кам бедните хора

Едно време европейците са колонизирали племената и са се мъчели да ги цивилизоват, сега племената си връщат и нахлуват в Европа и я връщат с молитвите по тротоари и джамии към примитивизъм.

Открихте топлата вода, корумпирани куки

от турция с кораби и в германия при меркел

Какви доказателства имат братята сърби че наши полицай превеждат мигранти до Сърбия? Навярно това са размишления на техни комисари за възможности това да се случи като един вариант за пътя на мигрантите. Или както го е казъл шопа" Я го невервам но оно го пише."

Не ставаме. Ставаме за лъгане и за крадене. армията е на границата. Бъра, бъра...

Сърбия праща още войска и полиция по границата с България Само да не тръгнат директно към София , че няма кой да ги спре.

И 1885-та същата сметка са си правели, да тръгнат направо към София ... историята я знаем :)

И да има кой, ще дадат по 20 лв на калпак и ще минат :)

"над 20 000 мигранти и са заловили 132 трафиканти на хора" Къде са тези мигранти? Щом са ги хванали на българосръбската граница, значи сега са някъде. Къде?

у нас, в България, за трайно заселване, според министерското постановление на "пощенския гълъб" на Ердоган, дрогаря, все още член на БКП Бойко Борисоff!

Корупция в БГ Корупция в турция = локално забогатяване на малоумието около границите...

ако пуснете талибаните в БГ умишлено (както се разбира напоследък) Българите ще се изнесът от БГ но предполагам първо ще очистят няколко от виновниците депутати, премиери и Т.Н. боклуци

поне 1 работа милиционерите да вършат! А на нашите граница с Турция т. нар премиер и президент няма ли да струпат войска и полиция? Кво чакат!

Корупцията при охрана на зелената граница между България и Турция е ТОТАЛНА!Всичко, което минава през границите ни, пълни гушките на полицейски шефове и хора от властта. Алкохол, горива, цигари, наркотици и "бежанци". Сърбите откриха Америка!

Асръбските митничари сигурно не си пълнят гушите-преди години преминавах сръбската граница доста често с кола-искаха цигари,влажни бебешки кърпи кърпи и какво ли не. Сега пътувам с автобус-всеки път им се дава по нещо-вино,кола,дори и минерална вода са си искали....

че ги покани. Благодаря на Еврогейския съюз, че ги връща. Благодаря на европедалите за Дъблинското споразумение. Благодаря на толерастите, че ги насочват и толерират. Благодаря на БГ педалите, че им дават по 1200 лева, а на баща ми 300. Благодаря МВР трафикантите, че ги пропускат.

Няма мигранти минаващи през Бг. Ако имаше нямаше да науим от сръбската преса,а от бг президент, премиер, и медии.

Ми тъй ми - Баце каза, че у нас са влезли НУЛА мигранти през изминалите няколко месеца;)) Сърбите си измислят и дори гадно топят доблестните ни милиционери , като ги наричат трафиканти, моля ви се?!;)

..ами и при Радев и Герджика ли продължава.. Не вярвам!

като дрогаря ББ ти рече "Добро утро", погледни небето, вероятно е "Добър вечер"!

Сърбите нещо са се объркали "през тази година в България са влезли незаконно 16 " , за какъв увеличен натиск говорят тези.

ИЗЛЪГА ВИ ПРЕЗИДЕНТА КОМУНИСТ,ЕТО КАК ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВАТА,ППЪРВОТО МУ НЕЩО В ЕВРОПА ЗА САНКЦИЙТЕ В РУСИЯ.ЗАЩО НЕ ПОИСКА ПОМОЩ ЗА ПАЗЕНЕ НА ВЪНШНАТА ГРАНИЦА НА ЕВРОПА.СЕГА Е НАРЕД ДА ВИ ИЗЛЪЖЕ И КУРНЕ...........

Сърбинът си го е казал съвсем ясно: "Важно е да няма ясен призив от страната - крайна дестинация, преди всичко от Германия". Иначе казано - кога ще чуем баба Меркел да рече : "Мигранти, съжалявам, сгреших! Не се вслушах в германците и изобщо във всички европейски граждани, които са суверенът. Поканих ви на своя глава, заслужавам СЪД, а вие НЕ СТЕ добре дошли!"

аз не разбрах, от тези орки, дето лежат на бюджета на най-бедната държава на континента, вече продължителен период и клечат на дирниците си, ровейки в смартфоните си, колко досега прилагат принципа "арбайт махт фрай". някакси, не е логично, при такъв брой бедни и болни граждани, данъците ни да отиват за развъздане на безполезни, прости, неграмотни, мързеливи и криминално проявени хлебарки, квичащи само за права. визирам и циганите, тази сган и демон на цивилизацията. приятен ден.

... развъждане...

"Досега на границите с България и Македония те са спрели нелегалното влизане в страната на над 20 000 мигранти и са заловили 132 трафиканти на хора." Интересно ми е на българската граница нашите власти колко нелегални мигранти и трафиканти на хора са заловили. Защото май все става така, че ги залавят във вътрешността на страната и се замислям дали пък не прелитат някак над границата, щом на нея не ги ловят.

ДОКЪТО НЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТРЯБВАТ МИННИ ПОЛЕТА И ТОК 3000 ВОЛТА ПО МРЕЖИТЕ-ВСЕ ТАКА ЩЕ Е!! ТОВА НЕ СА ХОРА, А ЗВЕРОВЕ, ДИВИ, ПРОСТИ И С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТАДНО ЧУВСТВО!!!

Кой ши плаща тока?

300 волта -големи разходи! 100 им стигат.

Сърбите имат собствено мнение , държат на собствената си държава , а българите са ПРОДАЖНИ , ДАЖЕ И ДЪРЖАВАТА СИ ИЗТЪРГУВАХА .

И какво е собственото мнение на сърбите? Ако не ти харесва в България - куфар, гара, белград.

Доволен ли си от ПОРЕДНАТА ни ''независимост'' , от САЩ

Българите винаги са били продажни,за съжаление!

Другите да вземат мерки, ние не се притесняваме - имаме си телена ограда! От поцинкована тел! Пиле не може да прехвръкне! Така де, пари сме дали за нея!

Всички си укрепиха границите , значи - напастта остава у Нас !

хаха Заритали са да остават у нас.

Не е важно какво искат!! Като ни ги върнат, определено ще предпочетат да останат в бяла държава, без закони, отколкото да се върнат в маймунарниците си... МИСЛЕТЕ МАЛКО! Нямаме сметка от глупави и наивни утехи!

ЯВНО ДА НЕ БЯГАТ БЕДНИТЕ ОТ ЕВРО СЪЮЗА КЪМ БОГАТА СЪРБИЯ.......... СМЕХ

Абе смешко, то целта им не е Сърбия бе. Майка си ще търсят в Сърбия. Само минават от там.

В час ли си , или не можеш да четеш?

Ето ви план: 1. На всички мигранти да им се показва двучасов филм за Аушвиц и Бухенвалд. 2. След това да се депортират немедленно в родината им.

Да пускаме ли и аромат на "циклон"?