Издирват съучастници на терориста от Лондон

Британската полиция смята, че нападението в Лондон е свързано с ислямски тероризъм, и проверява дали нападателят е бил подпомогнат от някой друг.

Обратно в новината

Коментари - Издирват съучастници на терориста от Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми разбира се ,че ще и крият името и няма да ни го покажат ,щото е продукт на Меркела и свита кретени.

бе разбрахме го тва, отвсякъде - хиляди медии прекопират едно и също. Не е ясно шундата МЕй какво прави? Почва ли войната? Или ще чака като 2 СВ, когато Хитлер превзема цяла Европа и ингилизите се активират като поват бомбенето на Лондон.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!! ТОЗИ АТЕНТАТ,КАКТО И ВСИЧКИ ДОСЕГА СЛЕД 11 СЕПТЕМВРИ -/ КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ/ СА ДЕЛО НА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ ТОТАЛЕН СТРАХ И КОНТРОЛ НАД ХОРАТА, КОИТО САМИ ЩЕ ПОИСКАТ ДА ИМ СЕ СЛОЖАТ МИКРОЧИПОВЕ И СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМАТ НИКАКВА, АМА НИКАКВА СВОБОДА!!!! ТОТАЛНО ЩЕ БЪДЕМ СЛЕДЕНИ И КОНТРОЛИРАНИ, И КРАЙ С ЛИЧНИЯТ НИ ЖИВОТ!!!!!ЩЕ СТАНЕМ ЕДНИ ХОДЕЩИ ЗОМБИТА!!!!!

Пълни глупости! Всеки ислямски терорист, оцелял или убит след атентати, е фигурирал в някоя полицейска база данни! И е бил оставян на свобода! Или, може би, всички тези терористи са били секретни агенти на западните тайни служби, и затова не са били възпрепятствани в терористичната си дейност?

Терориста пак ли си е забравил паспорта, акта за раждане и адресната регистрация?

Става дума за пари. Затова и терористите си оставят личните документи и телефоните на местопрестъплението. Като един вид визитна картичка. Доказателство, че именно той е извършителя, и че на него трябва да се изплатят парите. В Ница и в Берлин са били по 100 хиляди, след извършен терористичен акт. В този смисъл многобройните видеокамери са в полза на терористите. За да го показват по телевизиите като мъченик и светец, в светлината на неговата "героична" мисия.

Спите......... Те и турците работят у нас.

румънците, поляците и българите са проблема! Тва, че са избити 4 човека не е нищо за британските имперски интереси.

запада прие исляма доброволно

но за пари

Кръстоносен поход! Те или ние!

Мдааа, това дали не го гледахме няколко пъти вече в Германия? Три основни черти имат всички досега - известен на полицията/службите, психично болен и единак (не свързан с никоя групировка). И ни ги съобщават едно по едно в разбъркан ред. Явно след първия случай манипулаторите разбраха, че тази весия минава безпроблемно и отшумява без последствия. Така на конвейр ни я пробутват за всеки случай, когато някой б.р.а.д.а.т направи золум. Айде да измислят нещо по-оригинално. Сега единствено чакам с нетърпение кое ще пуснат първо като информация - това, че не е свързан с групировка или че е психично болен. Не знам дали вече няма и да са пуснали залагания някъде. Само стрелям в тъмното, но моите предположения са, че името се крие, докато му се оформи досието, че иначе ще се изложат като с химическите оръжия на Саддам Хюсейн.

Айша Фраде, която е имала и испанско, и британско гражданство - густо майна мултикултурализъм

кмета на града е длъжен да поеме отговорност и да подаде оставка

а британската армия за кво е? тая слива - премиер няма ли да отговори на удара с военни средства? Всичките либерасти само стоят, докато атентатите станаха ежедневие! В ЕС навсякъде - сливи - началници, че даже им било малко присъствието Магерини, тая, меркел... А кой ще отбранява съюза? Или с мечета ще отговорим пак?

Тотално фиаско на всички западни служби и правителства! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Тръмп, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в правителствата, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

ако беше избрана Хилъри Клинтън, щеше да разкрие много непубликувани факти за НЛО, както беще обещала. В тези секретни документи се крият много истини, които имат връзка с тероризма в Европа и програмата за мюсюлманизиране на Запада.

dsco@

Не избраха Клинтъница именно заради силните и връзки с исляма, Няма какво да се намесва НЛО в тази чисто еврейска работа. Създаваш Християнството да те пази от варварите, после то те подгоннва и създаваш Исляма, за да се бият двете религии, а ти да си оставен на мира.

Последно, кой се набърка в изборите за президент на САЩ, Путин или НЛО?

За съжаление това е реалност и трябва всички да внимаваме и какво помисляме. Аз съм момичето дето се роди в Булгария но живя в УК и сега сметам да се върне в страната на роди защото е повече безопасност. Живях в Лондон пък това случки ме плаши че може да не е единствен път и да има още.

Аз казвам сорри ако има грешки но това не е първият ми език.

Според официалната информация нападателя е починал в болницата.Дали е починал или не ...

ЧАК ТИЯ ОТ ПАРЛАМЕНТА СА СЕ ИЗПОНАСРАЛИ...КРАЛИЦАТА ,ТЕРЕЗА МЕЙ,ОХРАНАТА ,БЕЗОПАСНО МЯСТО...НАСРАХТЕ СЕ СДУХАНИ ОСТРОВИТЯНИ,ОТГЛЕДАЛИ ИСЛЯМИСТИ...

дкми

Как няма да го крият... Не знам какво още трябва да се случи, за да се осъзнаят проклетитие мазни толерасти, че тия "бежанци" са вредни, и че идват тук с единствената цел да вредят и да убиват!

i vav OKSFORTD kato biah i vav Münchenskiad Onivirsited imam sastodenti arab. kolegi,nosa intilige. i koltivirani i nikoi nee sas atintatorski naklonnusti.

Прав си светле, но като получат съобщенията че си първия на който ке му резнат зелката. Помни го.

Сигурно си мислиш, че трябва да "бият" тъпана, за да разбереш какви са им наклонностите. ПП. Жалко, че си стОдентка - ако и така си учила, както неграмотно пишеш, по-добре мълчи къде си била.

И като е известно на службите за сигурност те какво са направили? Дали са зелена светлина на действията му..

Какво очакваш да правят, да го застрелят ли? Единственото възможно нещо да правят е да събират доказателства за престъпленията му!

Да, да го застрелят. Ебаси тъпака. Щом е "познат", значи имат и "доказателства"...

Имаше един филм с отдел Предкриминален, в който трима ясновидци виждаха убийства в бъдещето и на база на техните предсказания се арестуваха и осъждаха бъдещите убийци. Ти май в него живееш.