Елена Йончева заведе дело срещу Бойко Методиев Борисов

Журналистът и водач на листата на БСП в Хасково Елена Йончева заведе дело за клевета и уронване престижа на журналистическата професия срещу Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева заведе дело срещу Бойко Методиев Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малки сини очички и тънка малка уста, психолозите да дадат отговор спрямо описанието, но основното в него ще бъде скъперничество, пресметливост, прикрита задкулисна злоба, обвита с мънкащ тънък глас, който заблуждава слушателя.

пропуснах подсилено рус цвят на косата-привличане на вниманието на другия пол....и ясно изразено желание да бъде похлупак на всеки дръзнал да и излезе насраща. Коя се изрусява.....аморалната и жадната за властване не само над мъжа, но и двойно повече над скромните и естествени жени.

Йончева е крадла и на гърба на българите е платила на Осама бен Ладен 2,000,000 за едно интервю

Мястото на мутрата е в затвора!

Май е завела дело с цел да не го спечели: "уронване престижа на журналистическата професия" Само заради това няма как да спечели, та се питам нарочно ли е или са я подвели?

Това не е жена, това е чудовище.

с Истината! Злоупотребяваш с Божието Слово за Чудовище! Бог не търпи и не се шегува с Низши, Злосторни Душици! Рано или късно, но винаги в подходящия за "урок" момент... непременно ще Ти устрои "среща" с истинско чудовище, за да проумееш Истината и научиш урока си: да не Злословиш напразно и безнаказано...

Браво на Елена Йончева ! По квичането на герберастите се познава, че ги е страх ! Давай село напред Елена - истината унищожава герб !

Като си спомня, как Станишев рекламираше България, и как парите за това се връщаха във фирмата на М. Станишева, твърденията на Е. Йончева, гадже на Станишев по него време, олекват???

И на Бойко до тогава му бе надясно, сега ще си го премести наляво...!!!!!! А червената джадия Йончева да каже защо ЕС принуди Радев да я махне от екипа се - ЗАЩОТО Е РУСКА ПОДЛОГА И МЕКЕРЕ, КОЕТО ЛЪЖЕШЕ БЪЛГАРИТЕ ЗА СЪБИТИЯТА В КИЕВ, ВЗЕМАЙКИ СТРАНАТА НА РУСКИТЕ, ПУТИНОВИТЕ ФАШИСТИ... Това е истината господа другари...!!!!!!

да говори от името на журналистиката, защото станишев я тикаше напред в кариерата, а след като вече не е премиер и тя не е журналистка. Такива еднодневки могат да представляват само себе си навсякъде.

Верно ли я е голям ?!?!?! Тази жена е вземала интервюта от главорези като Шамил Басаев, Салман Радуев в Чечня; репортажи от Босна, Афганистан, Ирак и къде ли не !!!! И там е била само с оператора!!! Нашите "мъже" политици ходят сред собствения си народ с по дузина мъжаги за охрана !?!?!? И я ми кажи кой в случая "има топки" ????

да бяга да я утеши станишев нали са другари .то и путин може да я утеши и тои плаща ,кво ли да прави!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Елена Й. може да спечели делото за думите, които в информацията се цитират. Но по-сигурно може би е било да заведе делото за това, че ББ я обвини в "конфликт на интереси", което най-вероятно няма как да докаже. Защото каквито и пари да са давани за производство на журналистически материали (дори само хипотетично да се допусне, че такива са давани от държавата), то това не е достатъчно, за да има "конфликт на интереси". Последното означава съвсем различно нещо и доказването му включва доказване на присвояване на тези пари, давани по повод на работата, не за продукта, а лично за човека, само това би било "конфликт". Едва ли ББ би могъл да докаже такова нещо, тъй като Е.Й. винаги е предлагала краен журналистически продукт - качествен, стойностен и доказан в последствие с интереса към него от чужди медии, от експертни оценки и награди, присъждани й за това. Второ: Е.Й. би могла да съди вероятно напълно успешно ББ и за ОБИДА, заради думите му, че всички биха могли да са успешни журналисти като нея, ако им се дават толкова млн. пари (държавни, "с мъж премиер тогава") колкото на нея. Такова изявление автоматично означава (по аргумент за противното) че Е. Й. не е успешен журналист през времето преди 2005 г. (когато няма "мъж-премиер"). Само че до тогава тя вече отдавна беше утвърдена и призната (напълно доказуемо в съда при представяне на нужните писмени доказателства - награди, отличия, признания, заключения на вещи лица).

НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП.ТОВА СА БАНДА СЛАБИ,ПСИХИЧЕСКИ НЕУРАВНОВЕСЕНИ ХОРА И СКАНДАЛДЖИИ ДО ЕДИН!

Поради тежък дефицит на мЪже, смела ЖЕНА,Елена Йончева заведе дело срещу Бойко Методиев Борисов (зелената Тиква)

Малко,злобно,комунистическо змииче спонсорирано с червени пари на червени-ДС спонсори.

Тая па. Де е ръгнала. Накрая да не излезе, че е взела не два а три милиона. Червени боклуци. Ходете яжте на СерГей пацата.

Разбира се това дело е само морално-етично. Истинско дело искам да има - за крадеца Бойко, обрал милиарди от държавата. Той е само за затвора!

Ти брой ли ги!!! щото една каза,че е крадец и нея ще я съдят!!!

Прокуратура може да доказват и изброят колко са окрадените "милиони, милиарди", стига горепосочените Институции да се "захванат" да упражнят наистина Правото, дадено им от народа за:"Контрол и Съд на Престъпилите Закона"!Обикновените българи усещат, че са ограбвани от новите капиталисти, политици, управляващи, но нищо не могат да направят? Защото официално никъде не записано: как, по какъв начин може да упражнят "народен контрол" над манипулиращите и ограбващите ги фирми, корпорации институции, политици, управляващи...Ти,"Гражданино" добре знаеш това, нали? Знаеш и поговорката за крадеца, който вика: "дръжте крадеца"!

Давай по-ред. Първо да осъдим Луканов, Гечев и т.н....

след като на тези години е родила бебе, защо не си го гледа, ами се занимава с политика?

че задаваш тъпи въпроси: "кога родила Йончева, защо не си гледа бебето"...Аман от "Поплювковци", очернящи почтени хора! Йончева е топ журналист:умна, отговорна, знае, може и има усет за дълг към обществото, защо да не се занимава с политика?! Кой си ти и защо си мислиш, че чрез "очерняне-овапцване" ще възпираш когото и да било?! Айде стига тъпи соросоидни номера!

компетентен до компетентен. Бойко Борисов и идея си няма каква голяма нула е Симеон Дянков, който тачи като "компетентен". Дейността на Симеон Дянков като финансов министър трябва да бъде обект на разследване и то от външен одит! Компетентият Дянков, с още "по-компетентната" си любовница и шеф на кабинета му любимата Ирина без завършено висше образование!?! Впрочем като маникюристката във военното министерство, или Калина - в земеделското - с подправената диплома, все компетентни!!! За Винету - без коментар!!!

на Йончева, сложи в джоба си всички дребни мъжки душици, които си въобразяват , че са мъже само защото имат член. Не може да се говори като на селска седянка и да биеш по репутацията на даден човек, само защото ти е политически конкурент. Наложената политика на опростачване и оплюване, провеждана от държавните мъже в крайна сметка резили самите тях. Жената е класа в професията си, призната по цял свят, само банкянското говедо не може да види нищо друго освен собственото си огромно раздуто его, не струващо и пукната пара.

Кой с нормална журналистическа заплата ще направи няколко процедури инвитро в Германия като нея? Финансирала е процедурите с милионите си.

ли си или просто така изглеждаш?! Сигурно за теб е по-достойно да отглеждаш куче, котка, рибки, мишки в аквариум и прочие животински свят, отколкото човек! В БГ има хора които имат по 20 опита ин витро и не се отказват да имат деца!!! Наври си главата в смърдящия си задник и не я вади никога повече!!!

Елена Йончева стана за резил....

съда не трябва да допуска всички дела, ми то стана мода

Ще докаже ли независимо журналистическо разследване финансирано с личен труд?? Без доходи от трудов договор към държавна ясла и неясни спонсори ??? Ако отговора е Да сме с нея

Само като си представя, че тази мома е правила навремето секс със Станишев...

Абе незнам за Бойко, но знам че всеки обикновен българин няма никакъв шанс срещу представителите на червената комунистическа номенклатура свързана с т.нар. бивша ДС !!!! В това може да сте сигурни !!! Лесно проверимо е !!! Има документи !!! Има доказателства !!! Дори и днес !!! Факти !!! Това е нещо много по-сериозно и голямо от едно изказване на лицето Бойко Методиев Борисов ! Лесно може да се разследва, множество сигнали има и се надявам много Бг граждани освен мен и други познати, да се решат и да заведат искове ! Тези хора, спонсорират и подкрепят партията, на която г-жа честния журналист симпатизира ! Или по-скоро не истинската такава партия, а децата и внуците на тези, които убиха истинската малко след 1945г за да властват и управляват един век !!! На тези които плюят по убийците на Вапцаров, но не си мръднаха пръста да го спасят или измъкнат, но без колебание избиха с няколко атентата десетки невинни, за да ударят друга цел ! Това са тези при чието управление истинските герои винаги умират като мъченици, а целта винаги оправдава средствата, дори те да са животи на чисти души !!! За тази измет говориме г-жо журналист ! Моите уважения също, но вие за мен съвсем не сте лицето на журналистическата професия, затова ако обичате не обвързваите личния си иск с нея, защото аз нея уважавам, но Вас не и това е право което никой неможе да ми отнеме ... поне след 1989! Предварително Ви благодаря !

++++++++++++

ДА ГО ОСЪДИ, ЗАЩОТО НЯМАХМЕ ПРОКУРАТУРА ЗА БИРАТА, ЗА ТИГРИТЕ , ЗА МИТНИЧАРИТЕ С КОИТО РИТА.......ЗА КАКВО ЛИ НЕ!!!!!!!!!!

Ние нямахме прокуратура,която да осъди комунистическия грабеж след преврата,кредитните милионери и приватизацията на държавни имоти и предприятия за жълти стотинки.

симо

Правова ,,държава,,....Всеки хванал някого за гушата и го съди.Това силата на правото ли е или правото на СИЛАТА?????

Кво казва Путлер по въпроса?

"АКО ВИЖДАТЕ ТОВА, ЗНАЧИ ЕЛЕНА Е ПАДНАЛА" Наадпис на рокерското яке на СерГейчо отпреди години. Може би някой си го спомня?

Убеден съм, че ББ ще осъди и бившата на станиШЕФ и настоящия местен лидер на песоглавците!! Стига "независимият" съд да не му изиграе номера с осъждането на Волен - ако беше загубил делото щеше да му излезе по-евтино!!!

Простото си е просто и вода да гази жаден ще ходи.

НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТИЯ! КАТО Я ГЛЕДАМ САМО МИ СЕ...

Поеми една таблетка Боко Простото против повръщане.

Аха то така става да го осъди ама няма защо! То на п,иказки по медиите всеки знае

Г-жа Голямата Лъжа - Курнелка Г-жа Голямата крадла - Ленчето Нищо де, българите сме търпелив народ - но НИ ПИСНА ДА НИ КРАДАТ ЧЕРВЕНИТЕ БОК ЛУЦИ

Ти не си българин!

симо

Тях ,педалче ги обучиха най-големите крадци--Америка....Всички са завършили обучение ТАМ....С доказан ефект.Ти също.

Вместо да дарява евентуални обезщетения, да работи директно за повече българчета - това е отговорна позиция.

До кога ще е секретна информацията за воаяжите на падналата от мотора на съсела?След 20 години ли.Трай народе за зелена трева.Ония секретни документи дето изчезнаха при станимишко да не би да са били те?

Представям си БХ да е първия осъден премиер у нас и Лилето да му ходи на свиждане - хахахахахах

Сега ще разбера дали "Слънцето" може да се "Изчервява" ... от Срама, който ще бере. Знам, че е гьонсурат.

тези червени каки. Колкото по-грозно, толкова по-алчно - трябва да има равновесие.

Колкото осъдиха Станишев,толкова ще осъдят и Борисов.

Тази продължава да се опитва да си вдигне рейтинга. Само че след като е била любовница на Серго няма как да се случи.

МНОГО ВАЖНО! КОМУНИСТКА! КУРНЕЛКА!

Toва протеже на комунистите/социалистите цял живот се е ползвала от благините на БКП/БСП

Толкова голям мъж би ли отишъл на местата ,където е била Йончева ,на фронтовата зона?! Браво на Елена за професионализма и смелостта!!

в неделя се преброяваме и решаваме не съм сигурна за кого ще гласувам, но знам за кого няма да гласувам, за който лъже краде

lu4ka

За ББ значи.

не, за бсп

предизборно, но непечелившо

една червена мастия на кремлинския гном срещу един прост, червен Винету!

БРАВО ЙОНЧЕВА ,ТИ СИ МЪЖКО МОМИЧЕ!Нека съда да накаже тази самодоволна мутра лъжец.Истината ще възтържествува !

Кое и е мъжкото: да открадне от българите 2 милиона, ползвайки мъжа си? Да всички социалисти сте мъжки момичета. Нямате спирка в краденето

Ще ти хвана айпито и ще те съдя за клевета!

нЯМА ПО-КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИТЕ ОТ ГЕРБЕРИТЕ - ВИЖТЕ КЛАСАЦИИТЕ ПО ГОДИНИ - МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИТЕ НИ ПРАТИХА В ТРЕТИЯ СВЯТ ПО СТАНДАРТ НА ЖИВОТ ,ПО СВОЛБОДА НА СЛОВОТО ПО КОРУПЦИЯ.дА СИ ГО НОСИТЕ НАРАМО ТОЯ ТАПИР ВАШИЯ.

Тази застаряваща комунистка вдига пушилка предизборно. Това е знак че БСП изостава. После всичко ще мине в забрава.

от името нападащите в ключая и аз, хасково, свиленград, ивайловград ще гласуват за Бойко Борисов, без мен, аз празното квадратче, за комунист глас не давам

Бо Бо

Занимавайте се с проблемите на България! Не си вадете мръсните ризи!