Бозуков: Не влизам в политическа кампания на фермерите

Нямам право да участвам в предизборни кампании. Дали е в подкрепа, или против някого, аз съм служебен министър. Нещата няма да се оправят със стачки, а с дебат.

Обратно в новината

Коментари - Бозуков: Не влизам в политическа кампания на фермерите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бозук, не се прави на дръж ми шапката, че няма закачалка. Много добре знаеш, че данданията пред министарството и президентството е организирана от Цв.Цв. ударните батальони на същите свинари, които преди време дефилираха по жълтите павета под лозунга "Бате Бойко , ние сме с теб!"

Я се замисли първо за какво му е на Ц.Ц. да организира такова нещо. И второ, ти отиде ли сред хората да ги попиташ защо са там? Със сигурност не си, защото иначе щеше да знаеш, че това са хора докарани до безпаричие. Години наред са се грижили за стопанствата си и сега остават без пари и трябва да изколят животните си и да приключат. И това е защото милиони са дадени на шепа забогатели от субсидии и далавери хора.

нещата ще се оправят не с дебат, а с бооой! До там го докарахте вече! 27 години от дебати - бла-бла -общи локуми - най-нещастната и бедна страна!

тОВА Е ПРОТЕСТ ИНИЦИИРАН ОТ ТИКВЕНИЦИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО В ОСТАВКА.ЦЕЛИТЕ СА ПРОЗРАЧНИ ,А ПРИСЪСТВИЕТО НА ПРЕДИМНО МУТРО-МИЛИЦИОНЕРИ НА МИТИНГА Е ТОЧЕН ЗНАК.

Дзън ,още 10 ст. в касичката на поредното нещастно червено тролче.

Къде видя мутро-милионери? Защото аз специално отидох да видя кой са и видях земеделци и животновъди, които са оставили стопанствата си и са дошли защото пред фалит.

Да си искат парите от Б.Б. и Д.Танева, защото те са им ги обещали.

От досегашната практика се разбра че управляващите/независимо от коя клика са/разбират и действат в интерес на хората само под натиска на тоягата и че ако те вкарат в тяхната"мирна" схема на преговори пари ще има през крив макарон.А с тез милиони дадени за гъски/ако е правено нещо/ щяхме да сме Гъсколандия,а не България.Така че ...не бъдете гъски братя фермери!

Тия фермери по чия заръка се правят на ''принципни'' сега защото си спомням преди две години свинарите как защитаваха боко пред нс след като го изгониха хората първия път.. Толкова са нагли - искали всичките да влизат сякаш в свинарник ще да влизат...Защо не се бунтуват помежду си като гледат как някой граби с пълни шепи защото повече е излъгал от другия???

Кога ще дадете парите на хората, бре "министре" ?