Руски ветеран антитерорист: В Лондон се връща бумерангът

Трудно е да се каже какъв е бил същинският план на терористите, действали вчера в Лондон. Всъщност обаче те постигнаха желания ефект.

Обратно в новината

Коментари - Руски ветеран антитерорист: В Лондон се връща бумерангът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагслосаксите да взимат на въоръжение лафа на лудите говеда: Кой ми сра у гащите! Ми каквото сте повикали или по точно направили това и ви се е обадило!!! Като пускате бомби наляво и надяно в Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Йемен, Егиет, Сомалия и къде ли още не, ще ви колят с касапски ножове! какво друго очаквате!!!!

Важното е че за Черноконево терористична заплаха няма.

На тебе цяла България да ти с..е в устата тръле! Я си спомни като почнаха въздушнокосмическитегалактически сили на Путин да бомбардират Сирия и ислямистите веднага свалиха самолет с руски туристи от Егопет!Защо той след като е уж гениален шахматист и стратег не можа да предвиди този атентат и още не е унищожил ИД?!

Вы хоть понимаете, что натворили? Владимир Путин...

Чак пък "избухна паника". Той в Русия ли я усети тази паника или дойде тук на Уестминстър Бридж.

Въпреки, че съм русофоб съм съгласен с анализа на русняка

което означава,че ще е необходимо още промиване на мозъка ти .

Как е по правилно да се каже?Руски трол?,,рускиня"иван от москваабад или идиоти пишещи срещу България и ЕС?

Правилно е "неОсведомен".

Мерси!

Бежанците и тероризма са част от хибридната война,която Русия води с/у Европа!Като гледам с какво удоволствие ,руският ветеран,явно КГБист,описва инцидента,сякаш е руска победа!Не разбирам защо ни натрапват мнението,руски ветеран ,възпитан от болшевишкия тероризъм и служещ на него!

А ти си майка на МЕТЕОРИЗМА.

истинските саратници и приятели на тероризма са именно европеиските държави и то уж развтите-белгия,франция,германия,англия,холандия,преди повече от 20 години,трима терориста убиха един от наи-големите турски бизнесмени в турция-йоздемир сабанджъ,по-късно една от теористките-фехрие ердал беше заловена в белгия и до ден днешен не е върната на турските власти и си пие кафето в брюксел,така че с технит камъни,по техните глави

С едно изречение, съветът на руснака е преклонената главичка сабя не я сече. Само че както знаем добре, ИДИЛската сабя сече преклонените главички най-напред. Оттук нататък, възможностите за автора на съвета са две. Едната - да няма капка понятие от терористи и ИДИЛ. (Малко вероятно в съвременния свят.) Втората - да изпитва към демократичните държави характерната за руската върхушка любов, и да им дава характерните съвети. За Великобритания възможностите също са две. Едната - да преклонят главичка и да поканят ИДИЛ да ги управлява. Другата - погребване на терориста омотан в свинска кожа и масиран военен отговор срещу върхушката на ИДИЛ. Познайте кое ще им донесе още по-малко спокойствие, и кое повече.

На вниманието на примитивите фенове на небратски нам северни народи!Бумерангът от терористичните действия на небратската нам държава ежедневно се връща по главате им със хиляди малки и големи атентати във техните градове.А пък ако спре федералната издръжка за Ичкерия...? И?

И тия ли "терористи" са учили в Сирийския клон на Руската академия на науките?

ТОВА Е ПАК МАРИЯ ДИМЕК БЕГЕЕЕЦ (ЩЕРЕВ ) И КОЛКО ПАРТИЗАНСКИ ИМ=ЕНА ИМАШ ОЩЕ - ИЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ ПРОТИВ РУСИЯ

не ти ли спря диария? Ислямисти колят и бесят - на тебе само Русия трън в очите. Навява на едни размисли....

Аз

Секи ден го онождат по 5 пъти с фи деведесе! Как да му спре диарията?! Той и сега дращи от кенефа, щото не може да направи пет крачки, без да му потече из крачолите...

За да има терористичен удар, трябва да са налице две причини: 1. Да има възможност (слаба бдителност на служби и население). Не случайно израелтяните ги удрят по-често извън Израел (България, Индия и пр.). 2. Да има и повод. А европейските държави са дали прекалено много поводи през вековете.

Това, че трябва повод, го кажи на населението в териториите, управлявани от ИДИЛ. И особено на не-сунитите - че са дали повод да бъдат клани и изнасилвани, различен от това просто да съществуват.

Онова там си е война. Тя е нещо по-голямо и се води, когато някой иска да заграби ресурсите ти.

империята на злото, която спонсорира всички терористични организации в света е съветския ченгесарски режим, другарю милиционер !!! Ако не бяха вашите зелени човечета, светът щеше да бъде значително по-мирен !!! САЩ и Великобритания също имат огромна вина , за съжаление !!! Ще се самоунищожи съвременната цивилизация заради алчност и ченгесарщина :(((

много фалшиви хапчета са пуснали много нещо и наш Бошо хоп гювечаря\ с двата крака...

Абе, червенопрашчо, още по НРБско спонсорирахме всички "кандидат-революционери" и "борци срещу капитализъма" по цял свят! Благодарение НА НАС такива като Пол Пот избиха милиони свои съграждани из Азия, Америките, Африка.

КАЖИ МА МАРЧЕ БОЖО КЪВ ТИ Е

ти много смешен бял нещастник а състо негламотен

"Когато човек идиот - това е задълго" (цитат). Та да спомним кога Русия въведе свои войска в Сирия и от кога е бежански поток. разликата е 4 години. Но ти като идиот - това не го загряваш. И още - да не би Русия бомбардира Сърбия, Афганистански свадби и болници, Да не би Русия е бомбардира Ирак, Да не би започна цветно пембени революции, да не би пращала свои министри с курабийки на майдана. Зомбирана амеба. Хем зомбирана , хим не мислеща

Винаги ме е дразнело това злорадо потриване на ръчички от страна на руснаците, щом нещо неприятно се случи със западните им врагове. Обаче е по-добре руският спец по антитероризъм да не скача много-много, защото бумерангът на военните действия вече със същия успех може да се върне и в неговата страна!

Терориста е трето поколение англичанин,бездарен троле.

Първо, пише се "терористът", а не "терориста", защото е подлог. Второ, нещо невярно ли написах относно риска от терористични отмъщения в твоята родина поради военната й ангажираност в Близкия Изток?

тъй тъй ама яко ги подпукаха европИдалите и толдерастите гаче ли а??? щот са яката работа нали ? много тоова онова ...сега че видят как се плува в лайняната река срещу течениетио с отворена уста....хи хи щото всичи са Шарли и никой нее Донбас....нали

Руския спец дъвче оплютите от зелени мухи опорни точки за двутактови фенове на Пу и Корни...според думите му излиза,че мигрантите хем си отмъщават за ,,помагането на Англия в Близкият Изток"хем наказват англичаните,че не ги пускат на острова и как Англия излизала от ЕС за да не плаща милиарди за чежденци(!)Досущ като помиите на путопроститутските български телевизии! И какви спецове антитерористи може да са тези от,,Алфа"след като ,,Дубровка"и ,,Беслан" са класически пример за некомпетентност,слаба организация и абсолютно безхаберие на държавните органи.Което даже се изучава във полицейските школи на ,,Белите" държави на които дължим прогреса на човечеството!

голямата организация ...само нее ясно дали са дали навреме на кобилата Мей памперс...

всичко започна от афганистан когато го завзеха

"Руснак антитерорист" е оксиморон.

Многу си учен бе! Оксиморон! Това май от телевизията го видя чу. Не може да си чел толкова, днев средното го вземате във фейса. Айде, навеждай главица и ... 69, нъл' знайш!

Абе жертвите са си 4!!! Защо в бройката се включва и боклука! То/мюслито/ каквото е търсило си е намерило!

Неграмотнико, мюслито е храна от предимно овесени ядки. Човек, който вярва в Алах, се нарича мюсюлманин!

Аааа... на тези им викаме джагали :) В Германия ги наричат хлебарки, кърлежи...

Англичаните са много повече в час с терористите от този руски ,,спец".Все пак при тях си има терористични актове много преди да се появят ал-кайда и ислямска държава извършвани от ИРА. В Испания действаше ЕТА а във Франция Карлос чакала,който пък е творение на кгб. Вчерашния атентатор от Лондон се оказа че е християнин по рождение,който в последствие се е ислямизирал.

Накрая Карлос Чакала си живеел мирно в село в Германия, където го откриват. Иначе си е от Венецуела.

Той и в България е живял а на Чаушеску в Румъния е бил чест гост. Иначе си венецуелец комунист който отива да учи международни отношения в Москва където се запознава с ливански и палестински студенти с които имат сходни идеи и в последствие създават фронта за освобождение на Палестина.

Все по-добре почват да стават нещата. Време е тоя скапан албиона да потъне отвсякъде. все пак от където дошло там и отишло.

Цивилизования свят трябва да възприеме японския подход - ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ИСЛЯМ, ДЖАМИИ, ГРАЖДАНСТВО И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТАЗИ ПРОКЪЛНАТА И ОТ ВСЕЛЕНАТА РЕЛИГИЯ. ПЪРВАТА СТЪПКА В ТАЗИ ПОСОКА НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТА НА ЗЕМЯТА Д. ТРЪМП!!

Аз

И за да няма дискриминация, да се направи същото за всички йеховистки религии!

Забрави и католиците да се включат в списъка.

Е стига вече сте я повтаряли тази неистина и заблуда! Ислямът не е забранен в Япония - просто е слабо популярен и последователите му са малко. Иначе джамии има в някои от големите японски градове, при това става дума за внушителни постройки, а не за някакви невзрачни, скривани от властите. Пуснете в Гугъл едно търсене на картинки с фразата "mosques in japan" и ще ги видите.

Какви глупости.

Тези са много напред с мат,Ряла.

Не знам за този, но руснаците наистина трябва да са напред в материала. Имаше не малко конфликти като с Чечня, от които трябва да са подготвени. Сега там има рядко атентати. В последно време се сещам само за една детегледачка отрязала главата на детето дето гледала и размахвала в града главата. За разлика от САЩ където щяха да я гръмнат, са я арестували. Но онези знаят, че руснаците няма да си поплюват. Например искали откуп, руски части заловили група от тях и пратили най-маловажният обратно с подкупа - главите на останалите. Така се преговаря с терористи.

трудно е да се каже, защото нямаме достъп до досиетата на кгб

Професионал.

Значи излиза, че Брекзит дразни не само меркелистите, юнкеристите и неолибералите, но и радикализираните ислямисти.

Какво означава ветерен?

Абе май ветеринар са имали в предвид...

германия не е участвала в никакви военни операции в мюсюлманските страни а там имаше най-много атентати!!! анализа на този тъпак отива на боклука! руснаците да си гледат тяхната кочина и техните мюслита!

Тъпа си, острилке! Как да не е участвала Германия във военни действия на територията на мюсюлмански страни! Чувала ли си за ген. Ромел - "Пустинната лисица"? Или походите на нацистите през пустините не се броят? А все си мисля, че имаха участие в силите на НАТО в Ирак?

Кух си като пробита лейка, отрепко. Германия е до ден днешен в Афганистан.

В Германия една изкуфяла бабишкера покани милиони нещастни бежанци (ислямистки изроди), да хапвай, пийват и ..ват на германски разноски. Последствията са нормални.

в час. Германия Е в Авганистан, а доколкото ми е известно това Е мюсюлманска държава, или вече е християнска, а? Германия Е в Ирак, или може би и те не са мюсюлмани, а? Самолетчета, инструктури, туй онуй. Германия Е в Турция, Инджилик, Германия продава бясно танкове и всякаква друга военна техника на саудитите и катар! Даже се опитаха да прецакат Испанците и да им отнемат лицензите за производството на танкове, за да си прилапат и техния пазар. на къв се пайш бе аматьор!

Аз

Разбиха сума ти държави и им разсипаха армиите. Десетки хиляди недоволни млади мъже, въоръжени с най-подходящата за случая религия, се оказаха без работа. И после точно държавите, които им съсипаха страните, ги поканиха. Е добре, де... И какво, по дяволите очакваха да се случи?!

Спешно генните инженери да възпроизведат Н броя Динковци!

Шило

Никой не е застрахован от терористични актове. Стават навсякъде. Все някакви радикализирани елементи ще се намерят.

РУСИЯ Е ГНЕЗДОТО НА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ.АКО ПУТИН БЪДЕ СВАЛЕН ОТ ВЛАСТ В СВЕТА НЯМА ДА ИМА АТЕНТАТИ БЕЖАНСКИ ВЪЛНИ И ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.ВИСЧКИ ТЕ СЕ ФИНАНСИРАТ И ОБУЧАВАТ ОТ РУСИЯ.

Шило

Марче, що не си гледаш плетките, а се занимаваш с несвойствени действия?

Марчо и да си гледа свирките?!

ТОВА ЕА БЕГЕЕЕЦ(ЩЕРЕВ )А МАРИЯ Е ПАРТИЗАНСКОТО ИМЕ - ЕВРОГЕЕЯЦ

Марче, ако смениш хапчетата със свещички, може и да те отпусне.

тероризма изригна през последните 10-15 години, и преди 20-з0 години пак имаше много - преди да се разпадне съветския съюз - т.е. периода на затишие от 15-20 години беше точно когато съюза фалира и русия нямаха пари, сега обаче имат и си карат по старо му, само дето още не са почнали да трепят десиденти зад граница иначе у дома си ги трепят и вкарват в затворите по политически причини

Аз

Хм... Кога взривиха СТЦ за първи път? О...

Ти добре ли си?! Какви ги дрънкаш?!

Чеченските терористи пак ли Путин ги финансираше???

руснаците като бяха 10 години в афганистан, нямаше мигранти

ветерЕн не е единствената грешка! руски АНТИТЕРОРЕСТ е нещо като дървено желязо, или вчерашноутре!

4 загинали и няколко ранени - ха, че избитите цивилни в мосул са стотици хиляди и нищо, няма коментари; същото с ураганите - кубинците са постоянно под стихията, ама янките плачат от всеки дъжд; жалки западни отрепки

а за стотиците хиляди избити и принудително изселени от руснаците през последната година? забравяш маи че бежанската вълна която заля европа започна след като руснаците стапиха в сирия не преди това!

Отново откровени лъжи и манипулации! Голямата т.н. "бежанска" вълна беше тночно преди руската намеса в Сирия, когато щурмуваха границите цели кервани! След това чувствително намаля, а основно "бежанците" са от Афганистан, Ирак, и Пакистан.... Разчитате, че хората бързо "забравят", нали?

И какво излиза? Че много хора са по-силно инспирирани от международния тероризъм. И са готови да си дадат живота за него. Отколкото от европейската демокрация, за която никой в момента няма желание да си дава живота?

Добре казано. По същия повод, независимо Брюксел, Париж, Лондон, аз десетки пъти съм употребявал класическата българска поговорка: "Каквото почукало, такова се появило". Да си сърбат попарата, която сами са надробили, също наш добре познат израз.

Лошото е, че те я надробиха, ама ще сърбаме и ние.

Аз

Пращаме по границите 1000 бивши граничари - днес 50-55 годишни, с по една картечница и после само броим труповете и оставяме измекяр-журналистите да правят филми за извращенията. Ако може - HD, че да се виждат по-ясно кървищата. И готово!

щото те англетата си нямат така система за борба с тероризма? Я как работят на принципа след дъжд качулка? имат си всичко, но си мислят, че са недосегаеми, щот са на остров, а също така това е един вид подгряващо кръвопускане, с цел народонаселението да се държи в страх и да бъде лесно манипулируемо.

общо взето е точно така!:) само дето е пропуснал да каже, че отрочетата се обръщат срещу майка си:)

Id quod circumiret, circumveniat !

Псуваш на влашки, а?

Ей, къде спите ,бе, оправете заглавието....не е ВЕТЕРЕН, ВЕТЕРАН. Нивото на Дираджиите е като на Тираджиите...