Охранител спря баща с нож да нахлуе в сливенско училище

Пиян баща е нахлул с нож в двора на Гимназията по текстил в Сливен и е нападнал охраната. Свидетели са станали десетки ученици, които били в междучасие.

Обратно в новината

Коментари - Охранител спря баща с нож да нахлуе в сливенско училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на охранителя ! Директоре (на училището) ходатайствай в общината и за парична НАГРАДА човека си е заслужил на 100% поне 2 заплати. Пример трябва да се дава !

В 11 часа.. пиян баща... Един вид - не ходи на работа. Слагайте + за специалния етнос, който има само права !

Чистачка откри близо 2000 евро в контейнер и върна парите. Потърсете и тази новина. Жената не е от Сливен.

....спря баща с нож да нахлуе.... Има поне два три по-добри начина за изразяване: -охранител не позволи / попречи на баща с нож да нахлуе -охранител предотврати / спря нахлуването на баща с нощ и т.н. Извод: учете български.

поправка - баща с нож

А така, Митето Иванов ще полежи на разноски на данъкоплатеца 15 годинки, ще го пуснат за добро поведение на 43 годинии пак ще може да си трепе на воля. Държава, та дрънка. В белите държави за такова нещо смъртна или, ако извадиш късмет - доживот без право на замяна.

Какво да се прави , хАМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ!

Ама по ганьовски и с ганьовци.

Най-мразим мъже с лошо пиянство.

Има и доста българи и то много по-стойностни от теб,леке такова!

Е, не смятам, че етническите българи в Сливен са с нещо по-добри от етническите цигани пак в Сливен. Има всякакви. Хората не се определят от етноса. Мисля, че сам ти го мислиш това.

Хората не се определяли от етноса ? Как ще обясниш статистиката, че специалния етнос, който официално е 9% от населението извършва 77% от престъпленията в държавата ?

Поредната трагедия на простолюдието пльосната най отгоре, като най важна новина. Е не е! Неграмотника писал статията да вземе да си оправи заглавието, защото от него се разбира, че охранителя е използвал нож за да спре пияндурника а не обратното!!!

направил го под влияние на алкохола!!! Ами да вземем да пием и да се избием - то друго няма да ни остане ако Нинова спечели, то и други няма да останат, и пари няма да останат - пищяха - вземал ББ пари на заем, а те ще си ги хапнат.

Ееееееей, много болни мозъци, ей. По какви неведоми пътища свърза случката с политиката, че и с Нинова?

Кв."Надежда"в Сливен е държава в държавата.Циганите си правят каквото си искат и никой не им търси отговорност.Трябва да ги настанят в резерват иначе спасение няма. Сливен бавно,но методично загива,за съжаление.

Родителят бил пиян в 11 часа.По това време в Самоков вече повръщат. За втори път.

ХВАЛА НА ТОЗИ ЧОВЕК. Още има свястни българи изтикани в крайните трудови редици. Поклон пред професионалната ти храброст българино. Директорът на училището да поеме инциативаа този човек да бъде награден парично. И не казвайте, че това е задължението му. Колко служители изпълняват съвстно задълженията си днес, като се започне от парламента.

Въоръжен опит за убиство, при нападение на длъжностно лице. Колко ли би му дал Цацата ?! И к'во правим с родителските права, щото такъв "възпитател"..

В публикацията ЛИПСВА еднозначна информация за етноса на нападателя. Не щадете бандитите - цигани ли са, българи ли са, турци ли са или авганци и т.н. За нападение на служебно лице (лекар, учител, МВР-служител, охранител, банков чиновник и т.н.) закона трябва да предвижда незабавна употреба на огнестрелно оръжие!!!

после някой държавен служител в някое ведомство като те върне 5 пъти за една запетая, или ти хлопне вратата под носа точно в 17:00, ще напишеш обратното - да се стреля по държавни чиновници.

Охранител спря баща с нож и вилица да нахлуе в сливенско училище.

Задължително охраната с пистолети! И когато някой нападне с нож, един в главата и един в корема.

Време е самозабравилият се етнос да си получи заслуженото.

Не мога да разбера, кое е обидното, някой да бъде оприличен на циганин? ми не е. На мен охранителят ми прилича на ром, на други потребители може да им прилича на арменец, на трети на евреин, на пети и шести - на руснак. Въпрос на лично възприятие. За мен охранителят също е ром и не виждам защо се влага някакъв етнически момент тук. И двамата са от един етнос, но единият е нарушил закона.

Становището на БХК ?

Той е пиинал биричка и решил да си вземе кебапче от лафката. Ножа бил за да си реже кебапчето. Охранителя подло го набил и му взел ножа. После се шбнал 2-3 пъти сам и си посинил окото. Дажи и записи има. От кхамера бе.

Браво и награда. Името на нападателя. Мангал ли е ?

Родителите трябва да бъдат допускани в училище след покана от класен ръководител или директор. Иначе нямат работа в училище.

Отново циганска история в циганската ни държавица. Отново етносът и името на циганина-престъпник се крият, а името на потърпевшия и пребит българин се обнародва, дори портретът му е на показ. Как да си обясним това?

Пияният баща, чието име не е представено, от циганския етнос ли е или да? За дираджиите е характерно, че не пишат единствено имената на престъпниците-цигани. Забранено им е от техните ментори от антиБХК.

Вчера една моя възрастна колежка каза: Българското училище е опасно и трябва да бъде забранено! Не бях чувал по-добър синтез на цялостната ситуация в училищата ни! Е, просто нямаше как да да намеря и един аргумент срещу това твърдение! Няма и да има!

Много малко са хората които биха изложили живота си в опасност заради едни 500 лева заплата!! Този охранител който защити децата, заслужава паметник приживе!! Относно пияното говедо което си позволява да влиза нафиркано в училището с нож в ръцете, не заслужава дори присъда!! Да му забият ножа у задния параклис и да го завъртят няколко пъти като шиш!! Това ще бъде достатъчно за да го вразуми до края на живота му....

Защо на охранителя е написано името, а на циганина е скрито?

Той и охранителят е от боята, не виждаш ли? Те там са само мангали.

Мухльо,ти в Сливен ходил ли си или само си чувал, че има само цигани? Да, има много мангали, но съотношението българи-мангали не е по различно от други градове. Писна ми от предубедени за всичко кретени!

Това не е новина ! Новина ще бъде ако проследите и до вечерта този е осъден подобаващо и е настанен в съответното заведение извън досега на обществото. Но, има едно голямо НО - Независимата Съдебна Власт НЕ работи. Чакат като хиени да им капне някое дело да смучат пати, да отлагат, да искат доказателства, да насрочват експертизи, с две думи да лапат пари, заплати, подкупи ! Първо трябва да се отреже главата на хидрата, от там идат всички злини .

Тъпа директорка,как може да се изказва така! Все едно поощрява подобни агресивни родители,като оправдава постъпката с алкохола.Е затова ги бият и ще ги бият и учениците! Поговорка "Уважавай се сам,за да те уважават и другите!"

не само да благодари, а и да го награди.

Браво на човека, че си е свършил съвестно работата. А пияницата ... да го изчакат да изстрезнее и да го почнат по същия начин докато му дойде акъла в главата. На някои хора алкохола не им влияе добре, даже е опасен за здравето.

Ние,от съюза на умерените алкохолици не препоръчваме употребата на оръжие по време и след запой.