Технолог загина във фирма за електрокари в София

Технолог загина вчера по време на работа във фирма за електокари в квартал "Военна рампа" в София, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Технолог загина във фирма за електрокари в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ирония... да трябва да следиш за безопасноста и координацията а да умреш щото не се пазиш... освен ако не е било умишлено....

Затова мангали не се наблюдават. Оставяш ги да се самоизбиват и чак като свършат проверяваш. Някой е хвърлил тръбата за да го уцели.

Кубрат, Аспарух, Омуртаг - КАКВА ДЪРЖАВА СЪЗДАДОХТЕ??????!!!!!!

Не я създадоха такава те, а ние.

да наблюдаваш как роми рушат е меко казано "задача". Дайим дворец и Те ще го разпарчетосат и ще го "изнесат"от мястотому за норматив и ник'ви наблюдения не им са потрЕбни. Тук имам едни съмнения - дали тръбата не е полетяла целенасочено, като съпротива на наблюдението или пък технолога да е скътавал от бачкане ....

Не помня колко точно, мисля 27 години е продължило строителството на Тадж Махал. Накрая архитекта докладвал на могула, че двореца е завършен. - Ура, значи вече ще мога да го покажа на любимата си жена! - Не ваше величество, трябва да премахнем всикчи дървени скелета по него, а това ще ни отнеме цяла година. - Цяла година!?!? Аз платил ли съм този дървен материал? - Да, Ваше величество. - Тогава кажете на моя народ, че му го подарявам! На следващия ден около величествената сграда нямало нито една дъска.

Наред с убитите по пътя, самоубилите се, убитите от здравната система, убитите на село старци, вече слушаме всеки ден за убити на работното място. Отврат. Инспекцията по труда няма да я коментирам, те са само там за статистика.

Едва ли ромската бригада е имала трудови договори?

Мисля си, че за тази работа трябваше да изпратят строителен техник, а не технолог. Бог да го прости!

FuckTheEU

Аз първо се чудя защо технолог на фирма за електрокари е банлюдавал отблизо събарянето на сграда, а после всичко останало. Не трябва да си специалист за да разбереш, че собственикът на фирмата очевидно е спестил от професионални услуги и това е струвало живота на човека.

... не чуек - технолог, просъска работодател фашис'

е човека. Някой тук може ли да каже как се банлюдава? Дали си пият рома технологично, дали правилно рутат дувара или се спазва технологията по цапардосване с тръба... абе и я моем и тате мое ма тук си требе банлюдение!

Това не е фирма за електрокари, а завод за постояннотокови машини "Георги Костов" с не точно идентифициран собственик. Убитият е инж. Пламен Модев, изкл. специалист в своята област. Вероятно и в този случай няма да има виновни, каквато е практиката и подходите в тези случай. Инспекцията по труда спи, ръководителите не дават изявления по понятни причини и вероятно мъртвият ще бъде виновен. А в случая е нарушена щялата налична нормативна база при работа и дейности в обект с повишена опасност. Българио, опомни се!Стига смърт без война!!!

Познавам го лично.Беше мой учител и бивш колега.Уникален човек с доб0ра душа.Поклон пред светлата му памет!

Виновна ще се окаже тръбата и ще и ударят сто тояги на голо.

Ромска бригада! Това обяснява всичко.

vasil

Тръба по главата... Цитат: "-С какво е убит? -С дървен кол. - Нашенски айдук ще е.Ако бяха цигани,щяха да го ударят с нещо желязно." Павел Вежинов,"Прилепите летят нощем"

Е какво? "Ромите" са искали да работят, а не да ги издържаме. Не разбират от съпромат, не е и нужно. Тука има два въпроса: 1. Загиналият само е наблюдавал ли (да не би (без да искат) ромите да си присвоят парче скрап или ги е ръководил? 2. Ако ги е ръководил, справял ли се е със поставената задача? 3. Ако е трябвало да надзирава, дали правилно разрушават сградата, бил ли е специалист в тази област?

бил е технолог, а дали е бил с каска?

Бахти новината! Паднала тръба, пребила човека, Бог да го прости! Какво общо има с факта, че е технолог или че фирмата произвежда електрокари?!

Общото е че , ако береше памук нямаше да му падне тръба.