Молдова разследва пране на $21 милиарда, дошли от Русия

Молдовската прокуратура обяви, че разследва престъпна операция, позволила изпирането на 21 млрд. долара, получени от Русия със съучастието на молдовски съдии.

Обратно в новината

Коментари - Молдова разследва пране на $21 милиарда, дошли от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русняците взели околните държави в Европа за офшорки. Крадът и със задните си части.

Ако има нещо вярно в тази новина то тези правят огромна услуга на Русия. Когато "възникна" кипърската финансова криза имаше огромен натиск от руските власти с цел да получат списъка на руснаците които си крият краденото там. А сега евентуално списъка ще си дойде безплатно.

Шило

И още нещо, което не е без значение- Кое е т.нар. предикатно престъпление? Говори се за отклоняване на пари от руски предприятия по един или друг начин...Как се установи това, при положение, че няма разследване?

Още в първото изречение се казва, че има разследване.

в русия, която е най заинтересованата страна в случая или не смяташ така лаико?

Шило

бах тез милЯрди! за нищо ги нямат вече!

То преди време май имаше една панамска афера където бяха намерени и милиардите на Путин ама като каза , че ще разсекрети някои неща от архива на КГБ и млъкнаха всички . Някой да е чул за това по - вече ?

Цру е пуснало график за слуховете: всеки понеделник: Путин сутрин закусва с бебета; всеки вторник: Путин лично е застрелял Джон Кенеди; всяка сряда: Путин има две извънбрачни деца от три майки; всеки четвъртък: Путин е изпрал в пералнята си, заедно с чорапите си, 20 милиарда и ги е проснал за сушене на балкона си; всеки петък: Путин е изпратил 3 000 000 войника в Донбасс; всяка събота: Путин и Тръмп са полубратя-полублизнаци; всяка неделя: Путин вчера е окупирал Европа.

така не е честно, не остана ден, в който Путин да застрашава Полша, Литва , Латвия и Естония. Отнел си им правото на реване по разписание. Не е честно.

Сърдечно Ти благодаря за забележката! Графикът ще бъде коригиран, по желание на участниците в дискусията. Следващия път ще включим и Полша, и Украйна (страна - 404).

Добре, че има путинофили, за да ни разкриват заговорите на ЦРУ.

Извън слуховете има и факти. Този факт тук е, че има прокурорско разследване.

Ами, голяма страна, големи далавери... "Ово е стандарт", както се казва! ;-)

фирмата за лъжи и дезинформации към нато и ЕС действа с пълна сила. от сутрин до вечер ни промиват мозъците, какви злодеи са руснаците, колко, много пари перат, вадят се доказателства от преди 10 години за неща преустановени преди 10 години и повече години. Очаквам в скоро време да извадите мръсните гащи на Сталин продадени от Кристи или Сотбис за милиарди паунди като гащите на Чаплин! Чудя се как още не сте се сетили. Избират президенти, управлявт банки и перат пари по цял свят, най мощните хакери. Ми то излиза, че рашките са не супер менове и супер воменки, ми направо супер нацията на света!Ако рашките кихнат, новинарите се на..сират, голям кеф. Последното реване на СНН е направо френетично. Как е възможно евровизията да е по важна от историческите слушания в конгреса и това да не се отрази в нито една новина в рашата?! АУУУУУ, ужаст! някои не се интересуват от нас. типично поведение на недоразвити дечица. 1ва група в детската градина ряпа да яде!

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи, под неприкритото прикритие на тайни собственици, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, за закупуване на неизвестен брой перални за пране на пари.

21 милиарда в Молдова, над 25 милиарда през други страни. Нещо множко ми идва!

Множко ли? Май и на идея си нямате колко малко е всъщност това? Та само от нашата бедна и проскубана България те отнесоха, като куцо пиле домат, над сто милиарда! Не обезпечени със злато рубли, а необезпечени "зелени хартийки" на ФЕД! Сто милиарда на прима виста! А те са много повече!

че се увличаш в лалането като селска клюкарка на бая години

това е напълно в съответствие със скапващата се икономика на една бензиноколонка и регионална държава, Вие не сте ли на това мнение. А, или плочата беше сменена вече и сега сме подложени на невероятен тормоз от страна на Русия. Много ми прилича на кампаниите преди нападенията на Ирак, Сирия, Либия, само дето, този път май.....

Това са няма и половин милиард долара или към милиард лева. Само за реакторите дадохме повече.

разбрал какво е написано ....изпирането на 21 млрд. долара!....

Ако се разследва, колко трилиона са изпрали руснаците в Булгаристан, ще ви светне, откъде пари за 180 русофилски организацийки със супер активни тролове.

Глупости на търкалета за гладни соросоиди. 1% да бяха останали в Молдова и тя щеше да бъде Швейцария. Така е и за България. През 1997 г. Виденов не подписа унизителното предложение на Запада за 75% ликвидация на икономиката ни и 25% приватизация.Костоф подписа и ликвидира България. Как тогава България ще изпере трилиони бе льохман ?През тлъстия ти ГМО задник ли ще ги изпере ?

Защо крещиш бе, чиче? Какво така си се разпенил? Тези милиарди са минали през банките, а не през икономиката на Молдова! Нима "изчезналите" над 4.5 милиарда САМО от КТБ са минали през българската икономика? А колко такива милиарди само са преминали транзит през България? И имай предвид, че само от преминаването на тези милиарди по пръстите на българските смердове са полепнали трошици, измерващи се в десетки милиони! Щом 4.5 милиарди са ОТКРАДНАТИ пряко, то смятай какво всъщност е ставало в пералнята, наречена Българска Банкова Система? Глупости на търкалета било, а?

Цялата западна фалшива пропагандна машина се впрегна срещу Русия, която има в чужбина само 2 медии.Затова ще гърмят като бутилки с развален оцет, западните хайдуци,създатели на ИД,талибани, бандеровци, джихадисти, сомалийски пирати и български шибани протестъри.

Не, просто жижито кремльовско се оля тотално и дойде време да се свалят картите. Край на блъфовете!

Само в България са над 30.