Турция смъмри посланика на Норвегия

Анкара протестира вчера, че норвежките власти предоставят убежище на турски граждани, обвинявани, че са замесени в опита за преврат през юли м. г.

Обратно в новината

Коментари - Турция смъмри посланика на Норвегия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъкмо се чудех кога ще им дойде редът за мъмрене на норвежците от султан Ер Мърморан!

...и норвежкият посланик си смени позиционирането на ... в другия крачол. Едновременно, няколко хиляди мислещи норвежци, решили това лято, ваканцията им да не бъде в Турция.

Куче дето много лае - не хапе. Айде да видим заплахите турски как точно ще се материализират и какви ще са последствията и за кого? Турците няма да могат да я иузсърбат тая чорба.

А резняците що не си го начокат!

Запада се заяжда с Турция защото знае че ако турчина натири сганта към Европа сганта първо ще се отзове в България. И съгласно Дъблинското споразумение законно може да бъде натирена обратно ...в България!

Ами две скорости в Европа! За България задна, т. е. първа Европата ги покани, задна връщаме Ви ги!

Хехе, ще го повикат още един-два пъти да му размахват пръст по примера на султан Ердо, па на викингите ще им писне, ще си приберат посланика без довиждане, щото ги бОлят фиордите за Турция, и чалмите ще вземат да викат, вай аллах, каква стана тя, сега останахме без дипломатически връзки и с Норвегия!

Вярваш ли си на това което пишеш? В Норвегия мюсюлманин да си- живееш по- добре и от много норвези.

Аз си вярвам, а ти мислиш ли? Именно че Турция има нужда от норвежкия посланик, но обратното съвсем не е вярно, щото нещо не съм видял норвежци да се молят да ги пуснат в Анадола.

А ние предадохме тези, които поискаха убежище в България. надупихме се. Затова никъде няма да ну уважават. България не е голяма държава, но не е и малка. След освобождението насам винаги сме били макла държава,но сме водили войни с Турция, после с 4 държави, Русия, Германия. Дедите са се били и умирали заряади самоужажението, което в днепно време убиха."Те погребаха България" е казал Петко Войвода. Колко прав ще се окаже в днешно време.

Не ние, боко подлизуркото!

Норвежците да палят танковете и през анкара.... и да викат алах акбар... баси откачената раса туземска...

АКО СЕ ВДИГНАТ,ЩЕ ГО ИЗМЕТАТ ТОЗИ ПСИХОПАТ,КОЙТО ИЗЛАГА ТУРЦИЯ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! СТАНАХА ЗА СМЯХ С ТОВА ПОКАЗВАНЕ НА МУСКУЛИ!

знаеш ли колко ме интересува турция = 0 Дано се разпокъсат скоро на етноси, че като гледам си назрява гражданска война, например с кюрдите, които са значителна част от населението.

Ер Доган си спретна "преврат"и се разправи и с опозиция , армия и интелегенцията, сега няма кой да му се опре.

Тоя резняк няма ли кой да го озапти малко какво се е надигнал толкова, нещо много се вживява в диктаторската си роля !

Това е истинското лице на турците. Никакъв компромис и използване на всички средства, когато преследват целта.

Накрая евро-гейщината ще вкара нас в беля, както винаги е било. С Ердоган не можеш да се подбъзикваш и той го е доказал.

Всички са лоши, само турците са цвете, а?

Много им дреме на Викингите за Турските пачи.

Турците май нещо се изнервиха? Уж голяма работа, големи неща ..., а пък ако някой потърси убежище в чужбина и започват да откачат ислямистите..., явно искат да наложат желязна завеса, за да не знаят каква мизерия и простотия чака народа!

Що си мисля , че ще хвърчат фесове и манерки в скоро време.

а тука бат Бойко ги проводи на сатрапа султан?!

Турция май скоро ще бъде изгонена от НАТО.

Едва ли.

Шило

А БХ му ги предаваше с панделка....

и там премиер им е една шутка... Еврошуткките , нищо не става от вас! Айде оправдавайте му се сега на Ердоган, вместо да му резнете квитанциите!

Не остана държава, която да е приемлива от Анкара. Всички са виновни за нещо...

Русия бе ..

lu4ka

Не смеят, не че Русия ги кефи.

Норвегия предоставя убежище на каква ли не паплач, камо ли на турски предатели! Норвегия си вкарва автогол като вкарва тия очевидни престъпници! Но какво друго може да се очаква от мултикултурните идиоти глобалисти който управляват Норвегия и останалите страни в ЕС!

Дори не знаеш колко си прав в това което си написал.

няма да им цепи басма на гаджалите! Корави са викингите!

Явно, че си виждал Норвегия само на картинка.

коментар на текста: "Говорител на турското външно министерство на Турция определи..." Що? Да има турско външно министерство на някоя друга държава, пък да не съм разбрал ...

Има, има! На 26.3. ще разбереш, че даже и турско министерство на туризма на същата тая държава има ...

Ясно е, че ще бягат от сатрапа Ердоган. В Турция няма светска държава и демокрация.

Кой е луд да стои под властта на ислямиста Ердоган? Умните да изчезват. Глупавите да остават при глупавия си ислямист султан!

Това означава ли, че тук сме останали само глупаците ?! "И аз съм прост, и вие сте прости- затова се разбираме!"

Турция в последните седмици като настъпана пепелянка. Добре, че в тази обстановка на БХ не му се очертава мандат и дано ни управлява някой с уверена ръка и без тежък интелектуален дефицит, че не се знае какво има да става...