Шефът на Еврогрупата се извини за ”алкохола и жените”

Председателят на Еврогрупата Йерун Дейселблум съжалява, че изказването му за "алкохола и жените" е било чуто от някои страни като обида, предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Еврогрупата се извини за ”алкохола и жените” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно го гонят, защото е пренебрегнал хората с обратни наклонности в коментара си. Не разбирам на нас какво ни пречи човека? Значи представете си следната картинка: Някой работи на минимална заплата някаква, но е алкохолик. Всяка стотинка, която изкарва отива за пиене, но не му стигат и подава документи за социални помощи. При огледа на дома и вида му, той ще изглежда социално слаб, но парите ще помогнат ли за подобряване на положението му?

Какъв е този заспалия? Съдейки по името- евреин, съдейки по изказването- педе-аст.

"Ако някой се е обидил от коментара, съжалявам. Беше директен и може да се обясни със строгата холандска, калвинистка култура, с холандската прямота" Аз пък си го обяснявам, че си се напушил здраво още от вечерта, което не е никакво нарушение на строгата ти холанска, калвиниска култура, нито на законите на Холандия! Ходи си дръпни 1 студен душ и си поспи малко вместо да дремеш у ЕвроПърлъментито и да дрънкаш идиотщини!

Ооо.. елате в нашия парламент, да чуете премерени интелигентни и културни изказвания.

Прав е човека, неможе за щяло и нещяло да се искат пари. Какво лошо е казал, като както виждаме унас се мисли основно как да се вземат евро пари, а не за това как с тях да се направи нещо полезно за хората.

"Ако някой се е обидил от коментара, съжалявам. Беше директен и може да се обясни със строгата холандска, калвинистка култура, с холандската прямота", обясни шефът на Еврогрупата. ================ Очевидно този идиот си е повервал. Не коментирам, че Амстердам се намира на територията на неговата "строга и калвинистка" държавица, а градът е известен като най-големия пазар на курви и дрога (напълно легално) в Европа.

след оперативка , аперитифка ...

Този човек няма място в европейската бюрокрация, той не е искрен последовател на евроатлантическите ценности, още повече най нагло го е казал публично.

Много политнекоректно изказване - трябвало е да каже "да изхарчиш парите по жени и по мъже". Сега маса отговорни еврочиновници ще го обвинят, че не счита обратните за хора. Изобщо пълно мазало е в Еуропата и трябва да се внимава какво се говори.

Дуселблейм няма за какво да съжали , прям се е изказал , реч без лале, теменужки или рози . .Бихме могли даже да добавим , Дуселблейм , поне един нормален . Или , какво да се консумира при скука , Хари Потър и Тик-Так ли ? Но това си е една тема , тривиална , каквито са много изказванията за които четем , били от огромно значения . .Дуселблейм да си е взел на мушка нпр. бедствено положение в Перу заради почналият сезон на късо зимния супър Ел Нино ! .Какви биха били реакците : белите мечки щели да го обвинят в сън , мишките из цяло крайбрежие на мексиканския залив щели да се евакуират , макар че въпросите там възникнат с 1/4 година по-късно , а в Белия Дом със сигурност имат друг синоптик с опровергаваща прогноза . .Тогава Дуселблейм щял да е направил едно изказване от който , поне заради протестните реакции , се е заслужило ние да четем , да чуем. .В този смисъл , да пожелаям на г-н , следващия път , моля , по-вече качествен , както и количествен наряд !

Правилнлно, "алкохол и жени" звучи расистко и сексистко. На негово място бих ползввал изразът "пиячка и к...." Човекът е прав, никаква оставка.

Та значи "разумното" харчене изглежда така: пестиш, за да вложиш в кола, купуваш - даваш на немците парите и после продължаваш да им даваш, като поддържаш инвестицията с резервни части. Купуваш си домати от хуландия и храни от "онези" големи магазини... Вземаш кредит и инвестираш разумно в нечии банки. И т.н.

Абе вие можете ли да четете или просто пишете нещо каквото и да е. ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ СИ ХАРЧИ СОБСТВЕНИТЕ ПАРИ ЗА АЛКОХОЛ И ЖЕНИ, А СТАВА ВЪПРОС, ЧЕ ТОЗИ НЯКОЙ СЛЕД ТОВА ИСКА ПОМОЩИ.................................................

Съвсем прав!!! Я вижте тези лентяи на юг от нас, гърците. Излапаха над 800 милиарда, опростиха им 2/3, а те продължават сиртакито и узакито. И никога няма и цент да върнат! Работят 30%, а получават 130%. Крадат и лъжат ЕС. Еее, как да не се ядосат тези, които работят 100% и получават 90%, защото трябва да помпят гръцките лентяи.

Като го гледам, тоя сладур май говори за себе си... Сниман с тежък махмурлук...

Този е тъп като галош. Тези , които харчат за алкохол и жени в Испания да речем, са точно чужденците, холандците например. И като си харчат парите да речем в Ибица по испански курвета и алкохол, парите им остават в Испания. А като ги изхарчат испанците за да си купят VW от тези с измамата за пушека, парите им отлитат за Германия. Алкохола и жените внасят пари, промишлените стоки ги изнасят.

ЕС се разпада пред очите ни! Когато почват да се обвиняват вече за алкохол и жени, края е близо!

E то за алкохол и жените им е простено на всички нации се случва. Ама да харчиш пари за да чупиш чинии и на мене ми и два в повече. И ми махнете IP-то от черния списък само и само щото помогнах на един да се отърве от гадните ви спамещи реклами.