Скотланд ярд: Атаката е вдъхновена от ислямисткия тероризъм

Убитите в нападенията, извършени вчера в Лондон на моста Уестминстър и в района на парламента, са вече петима, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Скотланд ярд: Атаката е вдъхновена от ислямисткия тероризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целта на атентата е постигната, да се плюят да се противопоставят да се настройват едни срещу други християни мисюлмани да се обвиняват, да се отклони вниманието от важното да се всее страх у хората и всички да бъдем еднакво първични и примитивни едни срещу други за да не можем да мислим и 2000 год след Христа да бъдем повече животни отколкото хора... Онзи Велик Българин Левски ако се беше подвеждал по евтини скандали нямаше да е светиня, не се плюйте следвайте заветите му..

"Но ние отдаваме приоритет на версията, че той може да е бил вдъхновен от ислямисткия тероризъм" тоя коментар ме кара да се вдъхновя...

ИЗТРИТИТЕ УРАВНЕНИЯ СА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ, ДЕЛО НА ИСЛЯМСКИ АДЕПТИ !

Аааа,лицемери без тия,в държавите в които искате да дойдат ваши хора на власт,такива катотоя са борци за демокрация,а пък сега били терористи.Не ви вярвам.

С Тони Блеър започнаха мръсотиите в Ирак. МИ 5 и МИ 6 подцениха проблема. Продължавайте да строите джамии в Лондон, защото в Швейцария ги забраниха. Свобода на исляма и сега тези се гаврят с вас.

Няма да им стигне цялата полиция да ги изхваща, да предотврати атаки, да заварди всички улици. Да бяха мислили, кого пускат и какви права им дават.

Какъв ислям какви 5 лева. Тези екстремист ги създаде същият този Запад..... В Сирия и Ирак те са умерена Опозиция . Когато се взривяват там и убиват деца .... нито един ш-бан западняк не си пари труда даже да напише нещо... Мислите че това ще спре ли Няма естествено. Тези хора са к прокси войници на САЩ Великобритания,Франция.... Далаверата е твърде голяма за да спре. какво като няколко атентат се случат в Европа . тези атентати не убиват политици или богаташи. Те убиват обикновени хора.

Време е да се каже истината, не ислямистки, ИСЛЯМСКИ! Стига с тази "политическа коректност"!

Уважавайте различните. Човек за човека е брат, разбра ли бе, гад!

ЗА ТЕБ, ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е МЪЖ !

затова който от където е дошъл, да важи не само за мюсюлманите, но и за бг имигранти и всички останали пришълци. Бг за българи, Англия за англичани Франция за французите ит.н

ТЕРОРИСТЪТ Е ЗАГИНАЛ ОТ ИЗВЪРШЕНИЯТ ОТ НЕГО АТЕНТАТ И БИ МОГЪЛ ДА СЕ РАЗГЛЕЖДА КАТО ЖЕРТВА НА АТЕНТАТ !

"Ердоган: Европейците вече няма да са сигурни по улиците" -Вчера Ердоган го каза, вчера се случи терорът в Лондон. Случайно ли е?

Ердоган не наема екстремисти с кухненски ножове, но за останалото си абсолютно прав!

И само с кухненски нож е направил толкова поразии.... ще се скъсам по рисуване. Представяте ли си пък ако се беше развъртял с малка секирка или топорче, или ятаганче....да не говорим за огнестрелно оръжие?!!! Вижте сега де що има улични ченгета трябва да преминат на преквалификация "Противодействие и отбрана при нападение с нож, отверка, гаечен ключ, трион за дърва....". Палячовска работа, тази гад с еврогейски ценности не се превъзпитава - тя разбира само от ТРЕПАНЕ!!!

Добре казано-истинско слабо западно шоу, типично по английски!

Е га ти екшена! Много слаб сценарии, не както преди години! И обърнете внимание на следният факт: точно в този ден английската кралица е трябвало да открие новата сграда на службата за сигурност, а сега под предлог за повишаване на сигурността и забраняват да се движи дори с брониран автомобил. ХА, ХА, ХА! Жива ли е изобщо кралица Елизабет втора? ХАУ!

Вярно ли казват на Лондон "New Kalkuta". Един път съм бил в Лондон и по улиците всеки втори/трети е мургавичък. Много либерализъм!

Вече всеки първи брато, истински англичани отдавна няма!

Туй то исляма. Трепят деца, бабички, жени въобще хора, които не могат да се защитят. Извратена история.

"терористичните атаки са неразделна част от живота в големия град"публикация на в. "Индипендънт" от септември 2016 г,, жестоки думи на отговорно лице

Е, да , от съображения за сигурност кралицата няма да си показва носа, дори в брониран автомобил. Но ко билата Тереза Мей каза, че няма да повишават нивото на опасност в Англия - за обикновените хора, дето са на улицата. на никой не му пука за англичанина.

От криворазбраната толерантност на политиците страдат обикновените съвсем невинни хора. Това е.

Аз пък не бях толерантен. Направих им ограда и ров да не могат да минават към България. Изкарах цялата конница и войската, докарах и отвъддунавските орди и племената, които бяха мои съюзници - волю или неволю и моят колега Лъв трети ги подпря здраво откъм Константинопол, а помагаха още и арменци и хазари и черните българи от старите земи и племена всякакви дойдоха, а тези дето воюваха с дядо ми и баща ми днес бяха до мен, защото преголяма беше заплахата за всички. И флота им разсипва на няколко пъти сам Лъв Трети Сириец. След като си изядоха и конете и лайната, след като в битка с българите загубиха 20 или 30 хиляди войници те пак не си тръгваха и искаха още да грабят земите ни, но ги прогонихне дружно и тръгнаха си най-после за ислямските земи и тогава срази ги и господ. Съвсем се разсипа флота им от бурята та и тез дето останали бяха живи не се върнаха. Така сторих аз Тервел, хан на българите и никой в Европа не ме запомни със зло, а напротив викаха ми свети Тривелий - Теоктист, спасителя на християнските земи.

Трябва забрана на исляма в ЕС и събарянето на всички джамии от които вият чалмосани. Така е в Япония. Там исляма е забранен със закон, като агресивна религия. Видят ли някой да се дупи на килимче по улицата, отива директно в затвора.

Партенка е това, за съжаление. Виждал съм снимки на японски джамии.

деер

Смях.. с нож...

обаче няма пострадали парламентаристи нито ислямисти само обикновенни хора, вкл. ученици

Че как да пострадат. Останали са си в парламента, заключени, пазени, в безопасност. Май и англичаните са стадо за доене - дали някой ше се възмути

" британец, приел исляма, със семейство, дете на ямайци"

Скотланд ярд.Отишли на място да преброят ранените и убитите.Не само при нас ,но и ингилизите имат такива пропуски в сигурноста,че понякога са чудя защо изобщо се отделят толкова средства когато ползата оттях е нулева.

В ход е третото поред ислямско нашествие след арабското и османското. Този път под прикритие на "бежанци" и с любезното медийно, правно, политическо, логистично... съдействие на соросоидта по света и у нас, финансиране от СА... и безценното бездействие на евродебилите, толерасти.

ЕС задължава страните членки да се заселват бежанци. Не се предвижда възможност за отказ от заселване. НПО ще наблюдават внимателно процеса. Не се допуска говорене с езика на омразата на етнически и религиозен принцип. Различните имат права.

Да си потърсиш правата в техните държави да видиш на какъв ще седмеш

щом няма да коментират националността на терориста, значи той или е саудит, или афганец, което за британците доста неудобна случка. Саудити са бзривили кулите-близнаци и никой не въвел санкции против Саудитска Арабия, никой не ги е накарал да платят милиарди на семействата на загинали, както станало при подобен случай при взрив на самолета над Локърби, Либия плати яко за нейният терорист. Ако са афганци, та нали американци вече толкова години все воюват там?

А, дали е бил "неин" терориста, на Либия... кой да ти каже.

Излиза че,може би изостаналостта на източна Европа може да я спаси ,защото тия "правоверните"миризливци искат на Запад където ги приемат дават соц. Помощи и всякви привилегий ,а те за благодарност им правят по 5-6 деца. Въпрос на елементарна сметка е какво ще представлява застаряваща Европа само след две десетилетия Иначе плачат там че идвали много румънци и българи Тапанари

току що разбрах,че в япония има много малко мюсюлмани,буквално се броят на пръсти.и всички са следени,обажданията по телефоните се следят ,въобще железен контрол над тях.тая примитивна религия вместо да се стремим да я ограничим,ние допускаме тя да разширява влиянието си.

Ем, кат сме прости и кълвем на бастун, пардон на "евроценности" - "толерантност", "демокрация", "еманципация"... А, пък "национализъм", "патриотизъм", "родолюбие" - мръсни думи, раиш ли.

разбирам,разбирам,аз много добре разбирам.имал съм вземане-даване с такива,затова и моите адмирации към японците.

Аз ли не разбирам английски... Но това е линк от BBC.... Споменават терористична атака май??? link

Ще ме извинявате... Това исках да го постна към новината за една наша "много известна певица" ТемеРут Колева, която твърди, че се говори за терор само в нашите новини....

Айде сига, веднага "тероризъм", "атентат"... Ми може нещо да се притеснил човекът, да е бил депресиран, да е имал семейни, психически проблеми. Ми те "мигрантите" са така - като се притеснят колят, стрелят, газят, взривяват... викат алабалакар... Културни особености. Намерено ли е доказателство за тероризъм. Примерно, нотариално заверено пълномощно от ИД. Ама, да е валидно и да е заверено пред Лондонски нотариус, а не някое менте, подхвърлено от десни популисти и екстремисти.

да треперят, Тереза Мей, доня Меркел, Обама в таксито.

Политиците са си добре и са недосегаеми, а ние си звъним да питаме как са ни децата и дали някой не е пострадал. Айде терористите са болни мозъци, а политиците? Тяхната вина не е по-малка! И продължават да си вкарват електорат, че да не би да се възродила националната идея в Европа. Само че ей ги резултатите...

да, и точно за това хората, които ги избират, трябва да ги направят досегаеми и да отговарят за решенията си.

Двама братя Кенеди, Рейган, Улоф Палме, Кадафи...

Времето е такова, че всеки ненормалник, ядосан за нещо може да отнеме живота на ниша неподозиращи хора...Има хора, които се влияят много от приказките на другите...И при нас е пълно с такива, малко ли са сбиванията по пътищата, отнемане на живота на другия заради една забележка и т.н.т. Изнервен, злобен народ, а пък тези религиозните фанатици са всичко това плюс фанатизма.

Поредният "бежанец", който е уж избягал страхливо от родината си заради войната, за да сее смърт в държавата, която го храни и го издържа, без той да работи ! Толерастията води точно до това ! Продължавайте да давате работа, пари и подслон на мюсюлмански джагали и спирайте Източноевропейските християни да работят при вас !

депортация на цялата рода не е лошо решение

Трепи тая гмеж неверна! Такъв халифат у Европа ще видят, че... Да натикаме неверниците у най-тъмното камилско място...

Нападателят НЕ е жертва !

Изключително уместна забележка,Роси ! Впечатлен съм и бих добавил ,че този човек е един "Пътник към Рая" /т.нар."Едем" - според ислюмското изповедание/.Всъщност той е започнал пътуването към целта си,част от което са събитията на лондонския Westminster Bridge.Нямам информация обаче къде е отишъл след това и дали е приключил пътя си при 70-те девици.Но човек , който се стреми към 70 девици/на някакво имагинерно място/, не може да бъде жертва.

Едем - и като понятие, и като дума - се споменава в Библията, не е изобретение на исляма. Не може да има рай за убиец, някой здравата ги лъже мюсюлманите. Религията, след като се наложи и оформи като доктрина, става оръжие за постигане на съвсем земни цели. Някои са по-агресивни, други по-малко. От монотеистичните или авраамични религии - юдаизъм, християнство, ислям - и техните деноминации, струва ми се, исторически православието има най-малко грехове.

загинал, както се пише в заглавието

Местните в Турция нямат двойно гражданство. В държавата го няма това нещо. Да се премахне у нас. Гара Буново !

Джихадиста нов ли е или отгледан от кротко семейство преселило се защото са избягали от войната?

"Няма да правя коментари относно самоличността на нападателя. Но ние отдаваме приоритет на версията, че той може да е бил вдъхновен от ислямисткия тероризъм", каза Роули. no comment ... тея в з..ка да им бръкнат си помислят че имат хемороиди

ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ !!! ВСЕ ТРЯБВА ДА ИМА НЯКАКВА КРИТИЧНА ТОЧКА ДА ИМ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ НА ИДИОТИТЕ, ДОПУСНАЛИ В ЕВРОПА ПАСМИНАТА !

Ние запушихме за вечни времена Босфора и от тука .пиле не може да прехвръкне. ! Но ингилизите и холандците и... плъпнаха с корабите си по Света и надокараха сами цялата тази сган!!!

Само да не дойде късничко, тази "точка".

За какъв брадат джихадист бълнувате? Тези ги е пратил Юнкер, да сплашат ингилизите заради Брекзита!

А Ердоган преди това каза, че европейците нямало да могат да ходят спокойно по улиците... СлОчаЕност ?

То Англия не е в Европа! Тя е само остров! Щастливи са , че не са "полуостров"!?

А ,защо всички .ривът. за една Земя, която е само полу..?

Добре дошли в Европа. Тази сган ще унищожи континента.

Ще ви направят Дубай в.. Рим!

За да се случи това в Лондон (всъщност New Калкута), където и в носа не може да си бръкнеш незабелязано, значи козите са изтървани тотално.

Просто Брекзит няма да ги спаси. Едва ли има нещо, което може да спаси вековни агресори от гнева на потисканите. Хамерканците и те така, ще плащат за всичко, което продължават да правят в името на евтиния петрол и за богатство. Жалко за невинните жертви.

Евтиния петрол и ФАЛШИВОТО богатство??!! Богати, Богати, колко да са богати??? Двадесет ТРИЛИОНА дългове и огромен бюджетен дефицит! Увеличен военен бюджет и съкратен здравен и социален такъв. Бранят пълния си фалит с пушки!Да живее демокрацията