Лидери по света осъдиха нападението в Лондон

Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер, Доналд Тръмп, Ангела Меркел и Франсоа Оланд са сред световните лидери, осъждащи терористичното нападение в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Лидери по света осъдиха нападението в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросните лидери трябва да висят вече по уличните стълбове. Те ДОПУСНАХА терора в Европа, а след това имат лицемерната наглост да го осъждат. ЗАЩО още търпим това?! Защо тези "лидери", погубващи Европа, не са като минимум ПОДСЪДИМИ?! Нов Нюрнбергски процес е необходим, защото изброените в статията ПРЕСТЪПНИЦИ на практика хвърлиха Европа във война!

Що за лицемерие? Първо с широки обятия каните пълчищата, а после осъждате деянията им?

казах го и преди дни,европа не е добро място за живеене.бог да прости тези невинни хора.

Вай, вай, вай.... Сакън бе, чоджум, не ми трийте коментара... Не парсим бе, чок гюзел Лондон....Ярина терорист геледжек...

За да има мир, хармония просперитет на планетата, за да няма глад, болести, войни, атентати трябва да ги няма следните държави и институции: 1. Световното зло- СаЩ. 2. Малко по-малкото зло- Русия. 3. Турция 4.Китай 5. ИДИЛ-и, миндили, и тем подобни творения на първичното зло- САЩ. 6 ЕС- като организация трябва да бъде ликвидирана 7.ООН 8.НАТО 9 Световна банка 10. МВФ. Това е- просто и ясно.

90% истина 10% лъжа

забрави едно друго зло породило много от тези, както и глад, терор и болести - комунизъма

Трагедията на хората които искат да живеят в грях въпреки Божието слово, е че търсят спасители сред хората, а намират само вълци в овчи кожи.

Докато строителите на богохулен Вавилон не наложат сатанинската диктатура подпечатана с белегът на авторите на папството (звярът) - неделният закон, няма да спрат с организирането на атентатите и след това лицемерното осъждане на тероризма, който организират в световен мащаб. И когато всички те рожби на змията наложат своето решение на изкуствените проблеми, които самите те създават в света, и заговорят за мир, тогава ще дойде свършекът, защото ще се е изпълнила чашата на човешкото беззаконие и е дошъл ред за справедливата Божия присъда над света. Техните действия са безумни и напълно безсмислени.

Ако бяхте загррижени за хората си нямаше да ги продадете.Това освен за много пари нормаленчовек не може да измисли това велико преселение

Какви диаманти и злато Англия е наѝ заборчалатс дарзасва в ЕС дори банка ОФ Ингланд не е сопственост на Англия сопственик е голд мен енд Сакс сеадалистето е в САЩ

Като за начало, всички Араби трябва да бъдат изпратени обратно в Арабските страни, и всички джамии в Европа да бъдат съборени или ползвани за друго. Да знаят арабите че в Европа управляват Президентите на страните и правителството, а не тяхната арабска джамия.... Следващата стъпка ще е арабит и негрите да бъдат превзети ОТНОВО и да им вземат нефта от който взимат милиарди Евро и плащат на терористи, както Бен Ладен.

Това с превземането и нефта го пробват от има вече 100 години. И кво?

Англичаните завзеха всичко, ама заради някаква слаба кралица и пиян министър- Чърчил, си изгубиха колониите. Някакви индийци обявиха гладна стачка и тия ги оставиха сами да се управляват, а сега същите тия маймуни- араби и негри нападат самия остров Англия... А да знаеш някой арабин да е оставил свободни робите си, щото са обявили гладна стачка ??? Скакалците и мравките, нарастват постоянно, ако не ги избиваме. Същото е с арабите и негрите, индийците...

помните ли терористите в театъра в руся преди много години ...с ч00 заложници ? запада тогава осъди русuя защото баретите разстрелваха терористите от упор ... ама защо било без присъда , ама не било демократично така ...и те били хора ... на ви сега геи паради и демокраця !

надеждата ми е във франця ! ако гласува за ле пен и европа се разтури , всеки ще си пази границите и ще има ред . ама ние няма къде да работим :)))) копаите лук бре ...и без това за дуго не ставате !

парцали ... имам само 1 въпрос към вас ! питам и отговор не искам ! идвам у вас защото имате да речем нефт . бомбардирам къщата ви убивам ви децата раздрушавам респективно и къщата ви започвам да ви уча да живеете с моите ценности и геи паради ... какво ще напавите бе изроди ? ще ми ръкопляскате ли ли ще ме гоните до 9-то коляно ... кои ги докара до тук тези хора ? садам , бен ладен . кадафи ... или буш и барак обама ...

Милите те! Колко са притеснени и обезпокоени само! Ще вземе да ги друсне някоя тежка депресия! "Обезпокоени сме от тероризма" каза Франсоа Оланд пред репортери в община Вилпент край Париж. Меркел посрещнала новината с "тъга". Да се смееш ли, да плачеш ли? Нали точно тя отвори границите на Европа за тази сан от терористи! Противни са ми с тяхното гнусно лицемерие и крокодилски сълзи. Те нали си имат охрана, к'во им пука? Ако не бяха толкова корумпирани колкото са, тези кървави атентати нямаше да се случат. Ердоган вече открито заплашва, че нито един европеец няма да е в безопасност по улиците. Това би трябвало да бъде сигнал за спешни, решителни мерки срещу ислямския тероризъм. Вместо това, "лидерите" на ЕС са просто тъжни, притеснени и обезпокоени. Гдове!

Интересна работа... Всичките тези , които на практика са ВИНОВНИ за сегашното положение в ЕВРОПА сега се вайкат и "съжаляват" за случилото се.... Направо си е ГАДНА работа, ама като ЕС няма смелост да почне да ги изхвърля един по един, така ще е.... Само се питам още колко невинни хора трябва да си отидат за да реагира ЕС.... А КАК ще квалифицира ЕС изказването на ердоган????? Има ли такава до сега????

ЕВРОПА ОЦЪЗНАЙ СЕ !!!! ДО КОГА ?????

Защо не сложите статията в спортните новини , абсолютна мъгла идват избори и не искате да пишете за атентата

Ах, миуитьи 'наште' ИзвратеняченцаТук ! - ма блаву бле ! - в ден като Този 'успяхте' да доведете Дир.бг до Последно място по читаемост.

Това си е чист битов скандал факт , че е бил с кола и нож е ясно готвел в къщи нямало е лук и е излязал .анещо такова , това е обяснението на НЕОЛИБЕРАЛИТЕ шефовете на ГЕРБЕРИТЕ

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ : Али Кемал е османски политик от черкезки произход, публицист и поет. Виден либерал, той е министър на вътрешните работи за няколко месеца през 1919 година. Линчуван е от националисти по време на Турската война за независимост. ПОНЕЖЕ НАРЕДИЛ АРЕСТА НА АТАТЮРК И МЛАДОТУРЦИТЕ. ... ТА Али Кемал бей Е ДЯДО НА : - МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ БОРИС ДЖОНСТЪН , - НА Jo Johnson, Minister of State for Universities and Science - Rachel Johnson, a writer and journalist; - Leo Johnson, a partner specialising in sustainability at accountancy firm PricewaterhouseCoopers А ПО МАЙЧИНА ЛИНИЯ СА ЕВРЕИ :))

Алоуу ген щаб, абе незаконния син на боку и курнела е военна тайна бе.пак изпуснахте класифицирана информация, това е патент на папкаджията станишкуу бе.

И богатите също плачат! Който сее ветрове, жъне бури!!!

Лидера на османска держава ердоган ги осъди и веднага се намериха изпълнители ..

Нали Путин ви е виновен бе измекяри! Ама в Русия няма шменти капели, всичкото кеч на баламатома!

русия е една от най-гнусните помийни ями на света там дори и бедстващите сирийци не искат да ходят!

Не ходят, защото там бият такива мангали като тях, които продават дневната си дажба, а пенсионерите ни няма какво да ядът!

И какво като осъдиха???!

ДРУГАТА БОМБА ОТ ДНЕС: - ОКАЗА СЕ ЧЕ БАЙ ТРЪМП Е БИЛ ПОДСЛУШВАН ОТ ОБАМА "СЛУЧАЙНО " И "ИНЦИДЕНТНО" - КАЗА ГО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КОМИСИЯТА ПО РАЗУЗНАВАНЕТО НА КОНГРЕСА - НУНЕС - И ГО Е ОБСЪДИЛ С БЕЛИЯ ДОМ :)) .... И В МОМЕНТА ВСИЧКИТЕ ДЕМОКРАТСКИ МЕДИИ СА В ПЪЛНО ОТРИЦАНИЕ :))

кмета на лондон незабавно да подаде оставка и да понесе отговорност

Ха ха нали и той е резак бе ,каква отставка????

Ето до къде ни доведе разградения двор на ЕС под диригенството на пишман политиците - Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер, Ангела Меркел и Франсоа Оланд - тези са главните виновници за днешното състояние на разпадаща се ЕВРОПА!

...и дежурните на 'наште'Тук - Пак се Демонстрираха като кап...тиит. ---- Следва да Се отбележи НапълноАдекватната позиция на ДнешенКремъл ! ...а мълчанието на Донду1/2 - е Недопустимо.

Англия още я храни света който е завзела. Дияманти в Африка .

да, най-вече са дияманти но и златото е многу

Нали им пречиха източноевропейците...

Ха ха сега ша има по стара мюсленска традиция кмета на Париж ще бъде уважен от 20 брадати коча!

"Европа напомня на времето преди Втората световна война"

европейските лидери да бяха млъкнали поне

Фатмака радев, кога ще осъди атентата, или още не са му написали какво да каже.

в момента търсят роднинските връзки между терориста и боко. дилемата е да каже ли другарката курнела, че терориста и боко са първи братовчеди или направо да обяви, че му е син

Това ли ви харесва бе резковциии!!!Хем сте гяУрии хем не сте турци,как е сега кефите ли са на вашия чобанин Оалахао Акбароооо!

защо прикриват извършителите, тяхната националност и религиозна принадлежност, това е важното, всичко друго е цинизъм към жертвите и обществото

Просто това са едни страхливи пендерии!

АЛООО ЕВРОПА ,сащ СА ДАЛЕЧЕ.

Меркел и германия разкатаха евросъюза.

Току-що от Даунинг стрийт 10 обявиха, че става въпрос единствено за дълбока лична драма - атентаторът е страдал от екзистенциална депресия, пропуснал е сеансът си при психотерапевт и зарад това зафанал да коли и мачка. Никакъв тероризъм.

Това е постистина, фалшива новина. Човечецът набеден за терорист преял с имамбаялдъ, призляло му( баялдисал, демек), забил се с колата в дувара и така се притеснил, че поискал да се заколи, притекъл се полицай на помощ и без да иска се самонаръгал. Яжте пасти!

Дано, не са забравили да заклеймят и Путин и да посочат, че Русия заплашва Европата. Няма ли да има "Марш срещу страха", па да изтипосат някой примрял от страх арапин на трибуната - да обясни как ислямът е много кротка религия, а атентаторът е от "неправилните " мюсюлмани.

В Западна Европа отдавна няма лидери,има само травестити и гейове,които се пийчат като надити пуяци и си крадат парички!Западнала Европа подкопава цяла европа с гнусното си бездействие!Да се пуска директната линия на ТЖВ АуШ ВИЦ незабавно и Меркел ханъм да ги предвожда!

Това ша да е някое хубаво момче,ама турчеееее!

Се си мисля , че е крайно време ние да осъдим ''лидерите'' на Европа.

Xрани кyче да те лае цяла европа гиxрани помощи ате избиват невинни

лицемерни капути - осъждат едни неща, а за много други тежки престъпления на техните хора си затварят очите - шибан свят!

Тази новина е Фалшива - вижте Българи били на място в Лондон - Днес се разминах (буквално) със атаката в Лондон с няма и 30 минути. Бях точно там след интервюто по BBC. Преди малко отворих български сайт за новини. Аз съм в тотален потрес!!! Пише се за Джихадисти, араби, ислямски тероризъм. Тук в Лондон никъде не се споменават тия думи. Що лъжете? Рут Колева .

то и ти си фалива най-вероятно, в лондоня всичко е по мед и масло - чернилки и тарамбуки те гледат мило отвсякъде

болни клоуни, боклуци.