Цацаров: Няма да предадем граничарите на Турция

Държавата следва да покаже, че защитава своите граждани, заяви пред БНТ главният прокурор Сотир Цацаров заради обвиненията в Турция срещу наши граничари.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Няма да предадем граничарите на Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Държавата следва да покаже, че защитава своите граждани, заяви пред БНТ главният прокурор Сотир Цацаров заради обвиненията в Турция срещу наши граничари." Цацаров, държавата ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА "ПОКАЗВА" И ДЕМОНСТРИРА САМО, ЧЕ ЗАЩИТАВА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ (А НЕ САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДОСЕГА), И ... ДА ЗАПОЧНЕ НАИСТИНА ДА ГО ПРАВИ! Но това очевидно не може да стане докато ти си главен прокурор и такива като лидерите на БСП и ГЕРБ са начело на държавата, както и с този ВСС!

Не ти трябва да имаш думата! Президентът трябва веднага да привика турските слуги и да им даде протестна нота да не се месят в работите на българския СЪД, който вече се е произнесъл по въпроса. Това си е директна намеса във вътрешните работи на РБ. На ход е РАДЕВ!

за всичката си поръчкова работа.

Уважаеми господа , Президент , Премиер и остальная сволоч ! България е като фиданка под сянката на огромен орех, Турция ! За да оцелеем ТРЯБВА да имаме силна модерно въоръжена и обучена армия с нужната численост .Възродена икономика , която да задържи младите , образовани , знаещи и можещи българи с достойно заплащане ! Мъдри и гъвкави политици , които да служат на Родина и народ , който ги е избрал именно с тази мисия ! Некорумпирана полиция , която да изкорени плевелите на благоденстващия днес престъпен свят ! Ефикасна образователна система която да подготви добри специалисти за всяка една област на икономиката на Републиката .Достойно заплащане за труда на всеки един българин ! Мизерията да бъде лош спомен от миналото !Да се намери начин циганите да заслужават парите които им се изсипват наготово и бъде овладяно заешкото им плодене !

И правилно !!!! Гемията в положението на сваления руски самолет. НАРУШЕНА Е ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА !!! Местан да се изкаже !!!!

Църцаров, предайте им Местан и Курнелия Ниньова в замяна на граничарите, тези двама предатели не ни трябват.

Шило

Местан е в комплект с Бай Х.й. И наистина трябва да ги пратят на Ердоган

abasador

винаги, съм коментирал, че тежкият ни главен.... с удоволствие бих написал истинското определение... корумпираният, дебел и глупав главен... Дано да няма никога повече, като тази отрепка в съдебната власт! Лек ден.

То пък оставаше и да ги предадете и цялата страна да се вдигне срещу вас! Евтини номера!

Добре, че ГЕРБ не са на власт, иначе на колегите вече да са им сложили качулките на главите и да са ги предали на турците.

Какво общо има ГЕРБ със силно зависима от ДС "независима" съдебна власт? Червенобузо чучало червено!

ЩОМ ДОКАЗАНО ОТ СЛЕДСТВИЕТО,ХОРАТА НЕ СА ПРЕВИШИЛИ ПРАВОМОЩИЯТА СИ,НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ РАЗДУХВА СЛУЧАЯ!!!РОДИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ И ТОЛКОС!!!

Време е да спрем да ходим на екскурзии в Турция! Нагла държава с нагъл президент!

Турчинът открил огън по нашите и те го надупчили на пиратската му гемия. Този случай е провокация в отговор на изгонените шпиони. Можем да гледаме какво са подготвили турците и да не се съмняваме в техните злокачествени намерения. Въпросът е, че моментът да ни се дървят турците е свързан с техните избори и ако след това продължат имаме сериозна заплаха. По- скоро трябва да се успокоят след изборите си.

Те може и да се успокоят, но на нас ни стана ясно, че ние не трябва да се успокояваме а да сме готови, за противодействие в случай на необходимост. Както се казва, драли сме ги на бойното поле и пак, че ги дерем.

Е да,ама ако е Бойко ,той без да пита съд и прокуратура, предава на Ердоган всеки ,който му е поискан ,без значение дали е виновен или не..видяхме го в няколко случая вече-:(((

???

Най смешното в турската позиция е, че бракониерската гемиика била турска територия. Пълна тъпня. Това ли е турското посолство, бракониерска гемия в чужди териториални води с незаконно уловен тон калкан?

Убиха един обикновен рибар. Защо нямя да ги предадеш' Би трябвало навсякъде съдът да е безпристрастен. Нашият некуромптиран/неподкуптен съд ги оневинил а турския щял да бъде корумптиран и подкупен. Професионалист с огнестрейлно оръжие застрелва с 3 изстрела в гърба невъоръжен бракониер.

Защо лъжеш? Има цяло дело по случая у нас и в Е.С. на единия граничар дори му е шчупена ръката с желязна кука имаше репортаж по телевизията. В САЩ полицията всеки ден застрелва по някой "герой", оня ден имаше и клип с един руснак.

Който е стрелял по нашите и не се е подчинил на граничните власти. Ами в Турция няма да се повдигне разследване за такъв случай.

Тия турци са супер НАГЛИ. Дошли в Българското море и почнали да КРАДАТ нашата риба. А сега някакъв турски съдия искал да съди нашите граничари... Направо да почваме да съдим всички турци, които минават през България за Клането в Батак. Да ги пратим всичките в затвоа, а после - Смъртни присъди и да им конфскуваме парите и колите с които се движат...

Бойко те наяде.

много наяден бе ,много

Ако Българската държава ,тогава беше действала спрямо законите и беше вкарала останалите бракониери нарушили границата ни в затвора и конфискувала рибарското корабче ,сега нямаше да има никакви проблеми ! Всяка проява на слабост води до това .. !

Ти предаде държавата ,като не вкара в затвора нито един милионер. Повече нямам с какво да те запомня.

След време като умреш и те споменат , хората ще кажат -тоя ли е бил Главен -не знаех.

...я цацаров...можел и да говори...пред изборно !?!

Като дойде на власт Бойко ще им ги предаде. Не се безпокойте.

Бойко не е глупак, макар и да се прави на такъв.

Това е единственото правилно решение, според мен! Самият Цацаров няма да го коментирам.

Адмирации за Цацаров , Ако Турция поиска екстрадация на Граничаря , Отивам заедно с цялата остнака на Българската Армия към Одрин . Служил съм в БНА , знам как се стреля , имам специален ВОЗ , мога да помогна . Президента ще помогне със ВВС . СТОЯ зад НАПИСАНОТО .

Вие и Пеевски и Доган няма да предадете...

която не е членка на ЕС лица,значи ако бе в Европа ти ги даваш? смешник.

ООО, хайде да ръкопляскаме! Как така обвинителен акт на турски съд идва до български такъв? Как се е приела съдебната поръчка в България, при условие, че има влязло в сила съдебно решение по въпроса ? Щото, за да стигне до Бургаски съд искането е минало през няколко български институции и те е трябвало да го отхвърлят, а не да лапат мухите ! Какви са познанията по международно право сред българските право-създаващи и право-прилагащи органи - Министерство на правосъдието, съд, прокуратура, следствие, правна комисия на Парламента ? Защото аз имам впечатлението, че НИКАКВИ! Дори в изказването на г-н Цацаров има пропуски в материята и прилича повече на политически лозунг ! Стажантите, дето са му писали опорните точки, да вземат да почетат още малко...., а пък може и той да отвори някоя и друга книга.

Цацата забравя, че в турция решенията на европейски съд не важат. Там законите са мъгливи и се определят от настроението на султан-доган.

Да бъде обявен за национален герой.Граничарите са си свършили работата,няма нужда на техен гръб тоя или оня да се тупат в гърдите.

Ако цацаров не се бе съобразил с решението на съда,трябташе да ходи при бай Ставри.Все пак той не е съдия, а само прокурор, макар и главен.Решенията на съда са задължителни и за него.Така,че да не се правят на герои!

Не трябва да ги предаваме, но не е Цацаров човекът, който да го казва. Да си показва решителността по други казуси от неговата компетенция.

ПО ПРИМЕРА НА ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА СИ ОТСТОЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА ОТ ЛИБЕРАЛИСТИЧНИТЕ ГРАНТОВЕ.

Сега да ви светна коя е фирмата изпълнител за оградата на границата..ха.ха човека кара бедно с 1200 лв на месец цялото семейство...ха.ха Прочетете колко струва "патриотизма на някой..ха.ха

нещо си се възбудил, стани от вибратора!

Три години след началото на бежанската вълна оградата по българско-турската граница все още не напълно построена, за сметка на това тя се превърна в доста крупна държавна инвестиция. Амбициите са съоръжението да покрие дължината на цялата граница - около 230 км, но в момента изцяло са завършени малко над 130 км. Дотук сметката пък е около 102 млн. лв., а наскоро съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов се похвали, че е убедил министъра на финансите да отпусне 44 млн. лв. за още около 60 км по течението на р. Резовска в най-южната точка на страната, които са в етап проектиране.

ха.ха.ха светни ни, че нищо не ти разбрахме... Меташ тука едни кьорфишеци...

metev Lajnar neshtasten utre zaminavash na pilicijata Ebah ti putkata majchina.otivash na majka ti v putkata zaedno s tapaka borisoff.ebah ti putkata majchina i lajnoto

наистина ме зарадва тази новина...браво г-н цацаров!

в случая има защо да му се каже браво, макар че просто изпълнява закона. Но по принцип е слуга на Пеевски, та...'браво' е последното нещо което може да се каже на този човек!

Да не забравяме че Точно този миналата година ходи при Ердоган Какво са се разбрали никой не знае

Добре, че идват избори и не е "удобно" да ги предадат - много гласове ще загубят. След като минат изборите, тези интересчии до месец ще се сложат на Турция, помнете ми думата!

Този е назначен от ББ, а Тиквата е първа дружка с Ердоган ... само изборите и потенциалната загуба на гласове ги спасява тези момчета за момента. След изборите ако Тиквата спечели, на бързо и тихомълком ще ги екстрадират.

Бе ние Петко воевода за едната бройка да го предадем, за едни граничари ли ша се дърпаме.

Сложих ти минус, но за съжаление това е вярно. Една от многото помиярщини на Стамболов когато е във фаза. Иначе голям държавник и нееднозанчна личност.

Браво Г-н Цацаров Достойна Позиция.

То пък оставаше да ги предадете ! Макар че и това може да стане след 2-3 години !

Досега не са ли ги наградили?

Браво Цацаров. Въпросните граничари трябва да се наградят с ордени и осигурени материално с парични и непарични стимули. Всички професовски соросоиди и достаджии пишещи тук трябва да бъдат разследавни за предателство. С фесовете трябва твърдо и отговорно държавне.

свинята на снимката трябва да им бъде предадена и нея да опънат

Аз съм истински евроантлантик. При това подчертавам, че още не съм станал гей.

здрасти щерев , аз зачитам всеки с неговите вижданя и позиции . какво ти харесва у евро атлантиците ?

Ето това е действие на държавник. Браво! Дано е прихванал за по-дълго, да не е само моментен проблясък.

тая свиня - "държавник"! вие сте наистина идиоти! просто цацата знае, че ще настъпи мотиката, ако се държи по друг начин

Виж, и аз не го харесвам като цяло, но когато нещата са бели, не мога да ги нарека черни. А ти просто тролиш. Кой ти плаща, ако не е тайна?