Украйна забрани достъп на руската певица на ”Евровизия”

Украинските власти забраниха достъпа в страната в срок от 3 години на руската представителка на конкурса "Евровизия 2017" Юлия Самойлова.

Обратно в новината

Коментари - Украйна забрани достъп на руската певица на ”Евровизия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са съвсем фашизирани. Страх от Бога нямат. За тази гавра с това момиче Бог ще ги накаже заслужено. никога да не могат да пеят, никога.

Мислех,че по-продажни и вредни политици за народа си от нашите няма,но укрите надминаха ББ и Плевелиев...не се радвам..

ПРИЗНАТАТА ОТ ЗАПАДНАЛИТЕ ХУНТА В У КРАЯ,ДОШЛА НА ВЛАСТ ЧРЕЗ НЕЗАКОНЕН КЪРВАВ ПРЕВРАТ,ТЪРСИ ПРОВОКАЦИЯ С РУСИЯ!!!НАДЯВАТ СЕ НА ОЩЕ ПАРИ,НО В САЩ СИТУАЦИЯТА СЕ ПРОМЕНЯ!!!СПАСЕНИЕТО НА РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НА У КРАЯ,Е ВСЕ ПО-БЛИЗО!!!

Момичето пее на английски ,красива е и има божествен глас.Чуйте я !

Не сте прав във ангелски облик при нас се опитва да се промъкне дяволът. Нейната песен е закодирана така, че да възпламени и останалите латентни терористи в Единна и демократична Украйна, която след това вече няма да единна, а демократична ще остане само една много малка част от нея. Естествено, че ние ще срещнем съчувствие в Европа, защото действията на терористите от югоизтока са насочени право срещу евроатлантическите ценности и демокрацията. Ватенките сега искат да си отмъстят за олимпиадата, защото ние започнахме майдана по време на нея и светът беше привлечен от революцията на гордостта в Киев а не жалкото шоу в Сочи. За да си нямаме неприятности никакви ватенки на мероприятието.

Мъка, мъка, мъка от конспиративни теории на болни мозъци.

Поредният откачен тип.

Тази красавица вярно ли е инвалид или руснаците тарикатсват. Ние си пращаме откровен педал не се криеме.

Ама прав си-нашия го помислих на момиче.Ний все с това ни знаят вече-Азис мазис, сего малко педалче и накрая кой ще е...е мадамите.

Аз се чудя защо толкова много намаляха рускините през лятото, а то Азис бил ни правил анти реклама в Русия

Не е за вярване че Украйна вместо да си създаде популярност ще влезе в групата на талибанските държави, които най- напред забраняват. По-тъпо нещо не мога да си представя!

За България ще е добре да не я допуснат, защото това ще увеличи шансовете на българския участник Кристиян. Той е с руско гражданство и е добре познат в Русия, така че може да получи гласове от хора, които иначе щяха да гласуват за рускинята.

Изкълтихтьи всички мммиффккки троловачние...

НИКОЙ нищо не знае за това момче и никой не го интересува това момче. Ако българските тролове не могат ден да живеят без да плюят по Русия, то в Русия за българи и България никой и нищо не говори и не се стреми, защото сте незначително, малки, с нищо добро не сте известни.

Няма Украйна! Има страна 404!

И македонците и украинците са комплексирани боклуци, като две капки вода са!!!

Логично е да са леко комплексирани. Цялата история на Държавите им се побира в 4-5 страници.

Големи лукуми трябва да се разтягат, че да се напълнят 4-5 страници.

Браво колега! Обиждате народ, който е дал 8 милиона жертви във войната с фашизма. Вие сте обикновен вмирисан фашист!

И не му е дошъл акълът в главата?!?

Интересно защо не погледнеш и другата страна на кратката им история? Защото са имали и силни фашистки организации, които са безчинствали в Полша, заради което и досега не са оправени отношенията между двете страни. Също така скандалът избухна отново с пълна сила, след като се оказа, че сегашните украински псевдодемократи носели откровени фашистки символи и поради тази причина май полски политици бяха отказали да отидат на посещение в Украйна.

...и маймай Пак стигаме до ефекта Огледало.. (както отн. Фактите, така И Всеки-спрямо-СебеСи....а +/- башка ;-)

абе ти нямаш връзка с главния мозък

Ааа - Вие Сте онзи...дет от едно пппарче месо 'стана' гггоуеммму ггговведо... (,щом за Два-и-1/2 Часа 'измъдрихте' т'въ ;-)

"постановление на Министерския съвет на Украйна, според което чужденците се задължават да получат специално разрешение за посещението на полуостров Крим, след като той бе анексиран от Русия" И Путин ли трябва да иска разрешение от Украйна да посети Крим ?

Нещо Пак се Опитвате... - нали Крим Ваш ?! ...колкото до Вовката - м'чи той Е от 'зелените човечета' я .

Нищо не се опитвам, просто питам.

Не знам, Максе дали си луд, но си личи неграмотността ти! Преди да се изказваш прочети първо в Уикипедия, пък после пиши! Ян Смит не е бил в ЮАР, а е управлявал Северна Родезия /днешно Зимбабве/ и е наложил апартейда там. В ЮАР е управлявал Питър Бота по време на апартейда!

Майданските главорези прогониха Янукович - и Путин им взе Крим! Сега не пускат песента - и май ще останат без Донбас? Да им е честито на укрите Авроравизия..

М'чи Скри се у полите Вовкини тоз, щот Инак... - колкото до Крим, Донбас и ОняКъс (римувайте;-) - да чукнем Яко на дърво да НЕ стане Нещо ПоТака !

М,чи , почерпи се още малко. Да минеш към сладки сънища.

Ще ми е любопитно да видя колко от участниците ще постъпят по европейски като бойкотират евровизията в Украйна,и още по интересно ще ми е от кои страни ще са???

Интересно ако НитоЕдин/на - Тогава ?!

Ако беше отишло можеха да му врътнат някой номер и да му приченят наранявания или по-лошо. А така на всички е ясно - изкуството е страшно оръжие и руснаците го владеят в съвършенство.

още един напикалсе от страх соросоид та какво може инвади да направи а

Ретардент ?! (ли Сте) - НЕ момичето, а ДнешенКремъл На него, и то По време на Евровизия.

всички го давате плиткоумни, меко казано? Довчера Украйна нямаше пари и щеше да си провали домакинството, а днес се изживява на велика. Хубаво, направиха и жест, като класираха въпреки регламента политически насочена песен миналата година, но явно в Киев не разбират от добра дума. Затова поне 5 държави до няколко години ще се разширят за нейна сметка, а тя ще си остане спомен за минало величие и настоящо безхаберие.

Невярно. ...и бидейки Втрещен докъде отиде в Целевите Свинства ДнешенКремъл - Следва да Намерим Решение - Как да бъде Вразумен Вовката ? .....а Ако е Невъзможно - Михаил или Гари ?

Nikolai Vasilev

за наша радост и тяхна жалост на крадливите краински боклуци мвф и отряза 1 милярд за това че теса безодобни крадци на света

ти дори темата не можеш да следиш, все към Путин те тегли нещо, и тебе ли те е .... прецакал? Ти си класическия пример за трол, от дебилните. Все Путин сънуваш...

Когато Бог иска да накаже някой то той отнема разума му. Жал ми е за украинците. Те са като българите - слаби и послушни същества, готови жертви на престъпни и злобни олигарси. Накрая те ще операт пешкира, а не шепата престъпници.

А помните ли:Големият победител на вечерта е Украйна, представена от певицата Джамала. Тя изпълни изключително емоционалната песен "1944, посветена на депортацията на кримските татари от властите в СССР и трогна публиката и журито, които й присъдиха 534 точки.

Кой е бил с фашагите яде дебелия, и ти също го яде, а сега Герджиков каза: Главного е да си приятел с турците!

Предлагам да Сме по-тихи от Водата отн.ТурцияДнес, Колега... (а тя Водата - Знаете че Далеч отива ;-) - Бихте ли приели ?

"Герджиков каза: Главното е да си приятел с турците! "- е твоя вожд и учительниница Путина слуша и изпълнява..ха.ха

Сега Европа видя ли на практика какви безмозъчни същества подкрепя в Украйна. Значи европейските ценности се отнасят за травестити,за такива сменили си пола,но не и заинвалид, красиво и одухотворено момиче щом е от Русия.Имаше един стар български филм с един невероятен артис Димитър Панов в които героят му казваше-Да ти ПИКАЯ на ФИЛИПСА,та перефразирайки го спокойно казвам да ПИКАЯ на сегашната ЕВРОПА с тези и политици

Фашистката хунта в Куев дискриминира един човек в инвалидна количка! Срам и позор за палача Пороченко и за западняшките псевдодемократи!

Да бегити же на Кремль, Задунайшчиков ! - путЬка ждьот Вас как сссолнццца иии вввадьI Прадажб!

Всъщност господине вие осигурявате най-голямата подкрепа на руският некоронован император. не се иска много акул за да се види, че става въпрос за двойни стандарти. Певицата е именно това, което западната демокрация твърди, че защитава - човек доказващ себе си независимо от физическият си недъг. Всеки вижда това десйтвие, като дискриминация и вие само потвърждавате налаганото в последните 5-6 години мнение, че демократичните ценности за един пълен с въздух балон от самото начало. "Пръчката има два края" казват руснаците. Днес другият край бие ли бие по главите на тъпите европейски бюрократи, но те даже и не се сещат да питат кой чука. Аз ще им отговоря. Чука новата руска империя. Няма нужда да отваряте. Тя и така ще влезе.

Украйна не е цивилизована страна, няма нищо общо с Европа, по-близки са си с Русия :))) Да си се оправят там по руски ! Лошото е, че украинци са плъзнали вече като нелегални черноработници в западна Европа, голяма напаст са :)))

Също като господарите си - украинската управляваща хунта е сбирщина от изроди, които ги е страх дори от едно момиче инвалид! Ха, ха, ха! Скоро може да не съществува и Украйна! В този и вид естествено!

Явно сте Въз-Мммутен (у вакуумъ в междуушието) ...да ме прощавате - ама Наистина ли НЕ проумяхте че НЕ г-ца Самойлова Е проблема ?!

Така е, проблема е в Киев

Горда единна и независима Украйна не може да допусне провокацията на ватенките с Юлия Самойлова да бъде реализирана. Това само би направило терористите от югоизтока по мотивирани по силни. Напразно се подценява този проблем , защото едва ли има друга страна с толкова тежки проблеми с тероризма, който се разпространява благодарение на омразният руски език. С този език бебетата поемат идеите на тероризма още в с майчиното мляко и после в детската градина го доразвиват. Точно заради това на югоизток в страната има отявлени седем милиона терористи. Но това не е всичко по цялата страна има разпръснати още двадесет милиона латентни такива, които само чакат сигнал. Такъв сигнал може да бъде песента на Самойлова с нейното провокативно име "пламъкът в мене". Това е пламъкът, който може да инициира взрива на тероризма в цялата страна, който да разруши единството. Ето защо трябва да проявим разбиране към страната на победилата революция на гордостта, че не иска да допусне рискове по разрастване на тероризма по цялата страна.

ами то като махнем двадесет и седем милиона терористи, то колко остават носителите на украинската национална идея.

Да. ...а НайЛошото е че Е Досами Земите-Ни тая дандания...

Горда и велика Украйна която се гордее със сменилят си пола кримски татарин???Тя не иска да види едно красиво и усмихнато момиче което инвалид,защото това може да събуди неприятни чувства в гузната съвест на онези украинци които знаят и помнят ,че техните деди са нанесли много мъка и болка на своя народ по времето на хитлериската окупация.

Укринските превратаджии взели властта в Киев, превръщат всяко възможномеждународно мероприяти е в страната си в анти-руско, русофобско сборище! Този конкурс на "Евровизия" е вече провален! България няма място на такива политически прояви, под маската на песенен конкурс!

Напротив ! - Имаме прекрасната Възможност да Обясним на Хората #Кой Ни ги врътка тея ТроянскоКония задунаешки .

Вие сте враг на демокрацията и евроатлантическите ценности. Такива провокативни мнения са недопустими още повече срещу страна с прохождаща демокрация, където евроатлантическите ценности са неукрепнали все още.

Новите Петлюрковци съсипват Украйна.

Бре ! - Вовката съ'й опппетушшил уи ?!

...и понеже Всички виждаме че Вся 'нашта' интернетическаята Е Тук - позволете да уведомя, Домакини/Дир.бг : - Е Задължително да се Изкорени ТроянскоКонието ! + Опитите на цитираните за Посегателства върху устройствата на Всички-Ни . ---- Предполагам Се досещаме че от менЛично - Всичко Е В Ход !, и то И В двете насоки.

Значи, ако това момиче е омъжено и съпругът ѝ редовно я пребива, в Русия това не е престъпление, а административно нарушение. А това, че е нарушила формално украински закон и не я пускат там, е фашизъм? Спазването на законите е фашизъм? Да ви пикая на евразийските ценности.

:(въпросът ти не е гаден,въпросът ти е на човек лишен от елементарна логика и мислещ самостоятелно.Ако е Кончита Вурст и е от Австрия е ок с европейските ценности даже да спечели Евровизия,ако е кастрат от Украйна сменил си пола също е много Европейско,но ако си инвалид при това красиво и одухотворено момиче,без да си си сменило пола ,но от Русия-това вече идва в повече на европейските ценности.Е Издиша ли Европа отвсякъде-издиша.

Мани ги тия глупости, дето си ги написал. Защо побоят в семейството не е престъпление в Русия?

Абе тоя Филип Киркоров не се ли движи по левия бряг на реката? Вие нали не ги обичате тия?

Аве той случайно не е ли българин?

ТО е от славяните..ха.ха

И да лази не са за вярване руснаците. Кат Русия няма втора, Ты коварна на света! Руските фашаги винаги имат имат задни мисли зад всяко благородно дело...Ей нас уж да ни освободят ни окупират на два пъти и изнасят богатствата на България.

Още един психар, рано са ви пуснали...

Като тебе няма втори, Толкоз гламав на сета!

Tова е дискриминация!!!Това е унизително и недопустимо!!Ако една държава иска да е емократична,НЕ може и НЕ трябва да постъпва така!Това не е пътя!!!

рускините са свикнали на унижение в собствената си Родина...ха.ха

Интимидатоуе ! - Плодъужавъйтьи Дъ Интимидиуътьи !!! --> токуВиж Ви Се хване нЕкоя Мърша на Интимидациите ...

Виж какво, Цепленка, престани да се възползваш от ФАКТА, че си т.н. модератор. За мен ти си по-скоро тъп кооператор. явно не си разбрал какво ти написах, и за това ще ти го повторя. С тъпотата и простащината ти, се доближаваш, ама малко се доближаваш до фашизираните превратаджии и Киив. А сега трий по-бързо, за да не го прочете някой, Тъпак.

Определено, тов. Задунаешки - Вие Сте Еманацията на 'наште'Тук !... И : --> Сте В Буквара по идентификация на ТроянскоКония.

Не се прави на дръж ми капата като ти пиша. Простащината ти е невероятна, и е добре, че не го твърдя само аз!

Не му се сърди. Той си пелтечи от малък.

Не е случило на държава, в която да се роди.

естествено че ще и забранят след като са преценили че застрашава националната сигурност . украинците са горди хора не са като булгаристанците слагачи и подмазвачи.

Аз се чудя, що всички "украинки", които шибахме навремето в Одеса и Херсон се пишеха рускини. Пък то било от гордост.

Нямате ли капка човещина, бе?! Толкова ли сте слепи та не виждате, че господарите ви в Москва злоупотребяват брутално и нечовешки с това миловидно недъгаво момиче бе, изроди?

Толкова ли си отъпял бе дръвнико ниедни?

Какво им е виновно това мило дете!?! Зверове!

Абсолютни кремълски зверове, да ползват по този долен начин едно момиче - инвалид.

Брей,каква защита на украинските бандеровци. Не тези,които в Болград,Одеска област,оскверниха паметника на българските опълченци,загинали в Руско-турската война и написаха от двете му страни: "куфар-гара-София".

Пак Са Ви объркали (, г-н Папазов ? ) - това В Одеса - Бе Перфектна Инсинуация на/от ДнешенКремъл.

Като ти чета простотиите, дървен си и в тиквата...

Хаха даже славяните мразят Рассия кеффф

най-обикновен тъпчо, без шансове за поумняване.

А това красиво девойче каква вина има за ТЪПИТЕ политики, водени от платени престъпници...мисля че ,,демокрацията,, в Украйна е доста изопачена...

ЕднаЕдинствена ! - че е Позволила ДнешенКремъл да я Използва Целево.

Инвалидното девойче Юлия не е виновна, виновен е кремълския окупатор разбойник.

+++...+++...+ !

да видим евролицемерите как ще реагират

За Протокола : - ДнешенКремъл - Продължава да жъне 'успехи' като Master-of-Insanity.

Забелязал съм, че периодично се появяваш...явно често те изпускат от Карлуково. Пий си редовно хаповете...

Аре бре ! ... И ?!

Конкурса да се състои в Крим. Хем в Украйна, хем е е.

От Русия в Украна ,никой не може да влиза ,затова пък потока от Украйна към Русия не спира !? През миналата година 100 хиляди украинци са получили руско гражданство при това много от тях са били от централната и западната част !! Това е два пъти повече в сравнение с 2015 г.

Отпускари и доброволци влизат от Русия в Украйна, а чат-пат и заблудили се десантници също.

Спряна е на съвсем законно основание, както биха били спрени и останалите 149 от забранителния списък! Организаторите от страна на Москва много добре са знаели, че тази е в забранителния списък, но въпреки всичко искат да я изпратят. Не им прави чест на маскалските кагебисти-путлерасти да използват един инвалид за своите провокации! Че дори и оня, дето уж беше с български паспорт, жиголото на Алла Пугачова, също се изрепчил!

Що не земеш да се гръмнеш, нали имаш пистолет. Егати тъпака се оказа. Ше ми дойдеш по-тъп и от Яценюк и от насрания Шоколад.

От най-хубавия песенен конкурс от времето на АББА той се превърна в най-смотания и най бездарно-политически конкурс! Песните тъпи и скапани до една!

Руската пропаганда вече посяга и на инвалиди, които използва, а те нямат избор и не могат да откажат да ходят в Крим, щото иначе... Не мога да преценя дали украинците са прави или не. Формално от гледна точка на техните закони са абсолютно прави, от човешка гледна точка, предвид че момичето е инвалид - не са.

+++...+++...+ !

С тия +чета се оформяш като сегашния форумен идиот.... Честито!

Защо не се смени страната домакин на Евровизия ?

Ако това е вярно ще има бойкот .

От кого? А на баса че никой няма да бойкотира!! Русия няма подкрепа.

Няма как, те са спечелили предният път. Абе за тая руска дъвка няма да си разваляме рахата.

еее ама аз нямам ядове и си пея и свиря свободно :))

Естествено, след като имаш късмета да не си поданик на Фаса.

Има закон, който забранява! Сега, според теб, заради тази певица Радата трябва да гласува изключение? Може би нейните покровители не са знаели за този закон? Айде бе!