Прострелян е намушкалият полицай в Лондон (Обновена)

Британски полицай беше намушкан с нож, а предполагаем нападател беше прострелян от полицията пред парламента в Уестминстър.

Обратно в новината

Коментари - Прострелян е намушкалият полицай в Лондон (Обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, някой знае ли защо след всяка терористична атака, носителите на ултимативната, върховна, единствена и сияйна истина, местните умерени интелектуалци, познати като неуморни борци с МАФИЯТА и СТАТУКВОТО се спотайват като пръднал заек в люцерна?

далбокото ми вазмощение е ниописуемо. ни можали да го лукализират аса го простреляли ( че аз сам птиза устрелена на смат е моята доша ранена) пуетично. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДИР вече като БЛИЦ започна да бълва такива объркани заглавия със сензационен смисъл и главозамайващ новинарски привкус... лайнян на цвят.

Тереза Мей е невредима, най-важната новина, а пострадалите невинни, много важно - "Welcome refugees".

Цветята и свещите вече са купени. В неделя ще се проведе "марш на мира", където хванати за ръце британските и европейските ръководители ще демострират че "са силни". Тереза Мей ще заяви, че Великобритания е силна страна и ще победи терора! Юнкер ще каже, че терористите не могат да ни уплашат! И ще призове да не бъркаме терористите с мюсюлманите! Меркел ще осъди "варварския акт" и ще призове за борба с терористите, но същевременно ще подчертае, че "това не трябва да означава, че Европа трябва да се затвори и да отказва да помага на хора в беда (бежанците)"... Най-важното обаче е Макрон да спечели изборите във Франция, за да не се "разруши единството на Европейския съюз"! ...И така до следващия атентат след няколко месеца. Или може би няколко седмици или дни? Тези събития за съжаление ще стават все по-чести...

четете ли се като публикувате нещо?

Като либерална, про-ислямска и про-глобалистка медия, дир.бг спестява почти всичко от терористичния акт в Лондон. Единственото, на което се акцентира (с нотка УКОР!!) в безумно конструираното заглавие на статията, е, че престъпникът е прострелян! Че какво друго да го правят?! Да го приветстват с рози ли?!?

ала снакбар бърнаут.

....забрана на исляма !...преследване на практикуващите тази сатанистка религiя !....изселване от Eвропа и Bалканите на подчовеците !....това е варваризам в 21 -ви век !....тези примати не са дорасли за европеиската култура ,традиции и нрави !...това са умствено недоразвити и еволюционно сащества водени от парвични инстинкти !...исляма е чумата на 21 век !...повече никаква толерантност кам тези орки !

Идва вече новият световен ред. Демокрацията, мултикултурализма и всичко друго прочие ще бъде пометено в рамките на няколко години. Идват тъмни времена на свирепа диктатура. Всички тези полу човеци дето правят атентатите сега се радват защото те не знаят господарите на света какво са им отредили. А са им отредили приятно прекарване в концентрационни лагери с газово отопление и наторяване на обширните владения на белите хора.

Ватиканът спи ли, защо още не е обявен новият Кръстоносен Поход?

Даа европейците вече не са СИГУРНИ ПО УЛИЦИТЕ!!!....Мръсната и долна европейска политическа сган, винаги е на сигурно място...да му мислим ние обикновените хора...и накрая няма да мине без черните униформи, после пак всичко ще платят обикновените хора!!!

да попитам толерастите- някой няма ли да пак да се присмее на изказванията на Тръмп за ограничаването на достъпа на чалми в Америка?

Това ни чака и нас ако ГЕРБ спечели!!!

Мирна религия, а?

ПРЕПИСВАЙТЕ ЦЯЛАТА СТАТИЯ, НЕ САМО ПОЛОВИНАТА!

Равносметката : 4 убити , 20 ранени срещу един убит нападател... Ефективно ни утилизират, а утре ще излезнат мюсюлманските лидери и ще заявят: "Ние споделяме мъката ви, този е салафит, той не е от нашите...." и така до следващия път.

С ВСЕКИ изминал ДЕН има ранени и убити ЕВРОПЕИЦИ . ВСЕКИ ислиамист ,упразниаваст ТЕРРОР ,Е С МИЛИОНИ по4итатели ,от АФРОАЗИАТСКИТЕ ,ВЕ4Е обитатели на ЕУ континент.

Американците трябва да целуват краката на Тръмп, защото това не се случва в САЩ благодарение на неговата политика. В същото време Обама, Меркел и Оланд трябва да бъдат съдени в Хага за това, че тази трияда създаде съвременния тероризъм.

пълен кретен си. първият террорист беше ботев превзел радецки.

Глупако, Ботев на радецки не е убил никого. Той е имал мисия: Да даде възможност на такива като теб сега да пишат глупостите си на български, а не на турски.

А само 4 часа преди това, Ердоган каза "Европейците вече няма да са сигурни по улиците" Случайно?

Целият парламент е блокиран,не ни дават да си подадем носа навън,прозорците затворени,полицаите навсякъде в сградата,претърсват всички сгради ще бъде дълга нощ,а даже и храна не можем да си поръчаме вътре. Полицаите охрана на двореца супер изнервени ,можело да се наложи да останем тук цяла нощ ..неприятна работа.

Има кафетерия на балкона към реката. Не може ли там да идете?

Порткълис хаус и ресторанта са затворени както и кафенетата . Няма абсолютно никакво движение във парламента и около него,както и на улиците наоколо. Само полицейски коли и хеликоптери.

Не мога да повярвам, че това се е случило в Лондон, където християните са на изчезване а дори и кмета е мюсюлманин. Значи вече никъде не е безопасно...

Костов?

Четири загинали човека, включително ранения полицай, 20 ранени. Господ да им е на помощ.

Путин е виновен! Това е Русия. Най големия враг на "цивилизования" свят. Това няма нищо общо с приятелите на цру и ми6 от пакистан и средния изток!

пълен кретен си. но щом казваш трябва да знаеш, нали

ВечеПублични състрадания от Овалния и Отава...+Сформиран екип за тракване... Всъщност - Донду1/2 Се ли Изказа ?

Това са "специалистите", които искат да имат от третия свят! А в същото време не искат образовани, бели хора от България и Румъния! В Англия наистина управляват идиоти!

Е, чак образовани . . . Но бели и християни да, което е най важното.

две невинни жертви. съболезнвания. останалите са в тежко състояние.

Жената (от колата) и полицаят (намушканият)

сгазена е на моста и е починала в болницата - за каква кола става дума? или с просто тъп неинформиран дърврин.

Вече няма никъде спокойствие.

Ислямът е най-благата - ама като шекер просто, религия! Най-мирната, най-толерантната, като памук мека! Мемет, я ми подай сатъра от горния рафт, че нещо тъпичък ми се вижда!

еи го брадатия убавец: link

да, Великабритания напусна потъващия титаник на ес, но трънът, забит от либерастите, лево-анархисти си остава здраво забит в гърбъза на империята, родила демокрацията в сащ. сега отивам да прочета статията за гробокопачите на либералния фашизъм и толерастка диктатура. надявам се поне там да е весело...

Задавам си един въпрос- как така никога не се случва нищо на политиците? Само ние обикновенните хора ли сме засегнати от такива гадости?

Прави впечатление изявлението, че се счита за терористичен акт, докато не се докаже противното, явно в резултат на Брексита, преди беше обратното - инцидент и трябва да се докаже дали е терористичен акт.

Събраха всички мързели и откачали, сега плачат. Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи.

Да внимаваме по улиците (Ердоган) ,да платим повече такса спокойствие на светофар (Тръмп-НАТО), а сега при Майка Тереза в Брексит-Лондон стрелба ли ? Не разбираемо .

Такса смет , такса дом , такса канал , всичко поскъпява .

Ооооох и тук едни ученици с раници уж бяха тръгнали по туризъм, пък ни взривиха летището..

Има убита жена. Мир. Малко смирение. Малко съчувствие.

В-Момента - първи Изявления по ВВС...

lu4ka

От преди час. Но по бг телевизия го съобщиха преди ВВС.

Бе Директно. СвръхКратко.

lu4ka

Доколкото се знае, обезвреждат по десетина атентата месечно, ама тея не са ги пипнали. А и доста сигнали за предполагаеми таерористични атаки не се огласяват.

...и докато 'наште'Тук 'умнясват' - се оказва че - на моста са били Главно група Ученици ! ..,и то туристи от Франция.

Само шотландци ще са...еми демокрация по английски

къде е info-тo, за да ни ОБЯСНИ как точно стоят нещата. Сега си блъскаме главите и всеки казва това ,онова.....А, сетих се, каза че има бърза работа, но ще се върне. Вероятно трупа материал за фъргачката.

браво, че напуснаха евро съюза, иначе всеки ден такива случки. евала колко са хитри.

Цивилизованата същност на исляма и неговата култура! Какво представлява религия, която нарича всички немюсюлмани "неверници" и призовава към свещена война с тях?! Може ли някой ходжа/имам да ни обясни, но най-вече да обясни на муслимите кой е всъщност Аллах, на когото се кланят, т.е. да им каже истината?!

Поинтересувайте се какво се проповядва в джамиите в Европа на така нар. бажанци! Човек има право на мнение, но не трябва да бъде сляп, или още по-лошото: лицемер!