Германия реабилитира осъдените за хомосексуализъм

Хомосексуални, осъдени по антигей закони, съществували през по-голямата част от ХХ век в Германия, ще получат компенсации съгласно нов закон.

Обратно в новината

Коментари - Германия реабилитира осъдените за хомосексуализъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извратеността на логиката няма лимит!По същата логика осъдените за наркотрафик в Холандия например трябва да получат реабилитация и пари защото видите ли към днешна дата легалната употреба на марихуана е разрешена!Педитата са нарушавали тогавашния закон и затова са лежали в пандиза!

Ей гейовете по-добре заживяха от нас трудовите хора. Ние с по 40 години трудов стаж не взимаме такива пари дето тия ги "изкараха" с гъзовете си. Пляс,пляс педалите и хоп по 3 хил. евро. Ама тези пари нали са от нас данъкопладците,дето сме работили и създавали блага. А сега тия "дупедавци" получават кеш на всядо мъжко дупе. Не е честно. Не е. Не отиват на добре нещата,всеки ще стани гей и лесбо и да му плащат за това че си бъркат по дупките. Луда работа. Светът няма да свърши добре.

ОПРАВДАНИ СА ОТ ЛИДЕРИТЕ НА ЕВРОПА ,КОИТО СА ПЕДЕРАСИ И ЛЕЗБИЙКИ

ЗАРАДИ ТАКИВА ВРЪЗКИ,СЕ Е РАЗПАДНАЛА ВЕЛИКАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ!!!ЕС,СЪЩО Е МИНАЛО,ПРЕДИ ДА СЕ Е СЪСТОЯЛ!!!МОРАЛА Е ГРАДИВНАТА ИСКРА НА ОБЩЕСТВОТО!!!БЕЗ МОРАЛ,ДЕГРАДАЦИЯТА Е ПЪЛНА!!!

В Русия също са законни тези връзки, пък се не разпада.

в хомосексуализма няма нищо ненормално, но голяма част водят греховен живот, не заради еднополовия секс, а понеже не искат деца.

Хомосексуализма е отвратителен грях в Библията пише че всички грешници ще горят вечно в ада още ли има желаещи да са хомосексуалисти,

Напълно съм съгласен с теб.!

Ами дайте да ги обявим за активни борци против извращението, наречено хетеросексуалност.

В селото,от което е баща ми,има над 60 убиства с камъни,на гейове и педофили,за период от около 30 години.

убиства да се чете "убийства"-бъгове по клавиатурата :)

Селото ви случайно да не се казва Пдрасово.

И селото ти е в Родопите и се пишеш българин с арабски знаци.

аз съм хомосексуалист с мое биологично дете. е, и какво? имам образование, работа, пари, дете, апартамент, кола - кое ми е ненормалното, та трябва някои да ме наказва? и не си мислете, че лесно намираме партнйори - много трудно е. ако това радва някого - моля!

Абе, байно! Не схващате основното. Не ви гонят, защото пречите на някого вечер като се усамотявате. Гонят ви защото държите да се види какви сте. Пука му на някой с кого се ръчкаш нощем, но да си виждал парад на хетеросексуалните? Или някой да иска обезщетение или закрила от уволнение затова, че е хетеросексуален?

Браво! Огромен успех за Германия, демокрацията и човечеството!

Огромен успех и за производителите на вазелин!

Възелина е едно на ръка, но повече гласоподаватели със сигурност, нали идват избори.

Гейрмания е в Гейропа :)

Западът винаги е предпочитал исляма за сметка на Православието. И до днес турците славят венецианците и Енрико Дондоло чиито гроб си седи непокътнат и обожествяван в църквата Света София, докато всички православни гробове на императори и светци са обругани. Славят ги за това че организираха 4-я кръстоносен поход срещу Византия и България, а идеята му бе да довърши турците селжуци в Мала Азия и освободи Иерусалим току що завзет от Саладин.

То и в сегашно време в 70-80 държави се води престъпление. В 7-8 се наказвало със смърт. И това по думи на бивш немски външен министър гей. Само че запада се опитва да го пробута навсякъде. Притиснали Уганда примерно да не изпълнява смъртни присъди ако иска някаква помощ. Само че май точно там с такива закони са намалили СПИН-а и спрямо другите било голямо постижение. Пряко пропорционално е. Примерно при гейвое ("мъже") вероятността за СПИН е над 1000 пъти. Правилният въпрос е как пробутаха обратните да ги изкарват нормални? Например в САЩ след това са правили допитване сред психиатрите и мнозинството са го определили за болест. Сега и не могат да се лекуват, дори и да искат. Лекарите ще ги обявят за шарлатани. Реално с това решение дори отнеха правото на лечение. Самото възникване на обратни се счита от психическа (жертви на педофили, сбъркано семейство и други) или физическа травма (уголемяване-намаляване на жлези, инфекции при бременност). Няма начин нещо предизвикано от травма, да се счита за нормално.

Ех Хитлере, защо ти трябваше да нападаш Русия? Имаше си цяла Европа до този момент без ингилизите, ама те и без това не стават за нищо и не трябват на никого.

Не правят разлика между хомосексуализъм и педофилия. Боже, прибери си вересиите, Боже!

педали и ислямисти скоро ще ги налазят тъпа нация не си вземаха поука след Сталинград

а тука кога ще ни дават компенсацийки затова че не можем да сме хомосексуалисти и да бъде законо да сключваме бракове

Когато се поограмотиш.

Кой пък ти забранява да си гей в България, никой не те спира та чак и компенсации хаха? Винаги е имало и ще има хомосексуални и е нормално да има, но чак пък бракове...

Нормално е за сблъсканите у главите.

То и педофилията ще узаконят за да нямат проблем с афганистанците.

При толкова млади мъже които не ги свърта да освободят и компенсират хората та белкем мигрантите не посягат и издевателстват над германките!

Законът е приет първоначално през 1871 г., като строгите мерки, предвидени в неговия член 175, са допълнително затегнати от нацистите през 1935 г. - две години след идването им на власт, а после препотвърдени от следвоенните правителства както в Западна, така и Източна Германия (бившата ГДР). А в една голяма държава на североизток продължават като в 19-ти век.

Добре, че още са в 19-ти век, та им се раждат деца.

които после лочат антифриз, течност за чистачки, одеколони и лосиони, а после в банята се млатят с пръти, за да гонят въшките. Каква полза от такива скотове?

Бързат, бързат, да го прокарат в настоящият им парламент. Да се наиграят докато могат. Направо да обявят награди и пожизнени стипендии за всички гейове. Каква е тая дискриминация, само на старите? Ако наш Плевньо беше още на власт, на всички щеше да им раздаде по един орден Стара Планина. Не се е усетил навреме.

Германия реабилитира осъдените за хомосексуализъм, скоро ще започне да осъжда за хетеросексуализъм....

Геронтофил не е ли дедо ти, щото си обича бабата ?

Ти му дай нещо младо, тогава да разбереш кво "обича".

а защо не пишат колко пари са им дали като компенсаця ... и откъде идват тези пари ...

Нормално за толерастите, те и без това повечето са скрити такива. За жалост нямаме личности като Лидера, Който да ви сложи на мястото ви. Той имаше начин за справяне с всякакви отклонения!

- Колко е часът ? - Седемнаведисе без петнагъзисе!

Педерастията е болест. В Библията е казано: Мъж да не ляга с мъж и жена с жена. Това е грях, колкото и да го рекламират

прогресa идва от това че хората почват да си обясняват света с науката а не с религята. поповете сущо са твърдяли че земята е плоска.

Нищо скоро ще забранят християнството като "нетолерантно" и говорещо с "езика на омразата", а пък геЮвете ще сте с привилегии.

За педерасите може,те са уважавани ценности и пример з а подражание но за тези които са работили за сигурността на родината си ,в никакъв случай. За тях поругаване,присмех и гавра.

Не е достатъчно. Нека уважаемите съдии компенсират гейовете и сексуално, подлагайки им се съответния брой пъти (ирония).

Не се смей и не се ГЕРБерей като реабилитиран немски гей! точка.

Ето какво е законодателите да мислят когато създават закони. Мисли се за справедливост в демократичните държави. У нас имаше ергенски данък, имаше затвор за слушане и разказване на вицове и какви ли още не простотии, а компенсация за разрушените стотици хиляди животи - НЕ. А долните писания само показват колко добре се е развила простащината ни.

кво търкате бе боклучарете,истината си е истина

След десет години, ще съдят нормалните

След десет години ЕССР няма вече да съществува, а на териториите на страните Бог знае каква ще е титулната нация. Бих си позволил да прогнозирам, че законодателството ще е на базата на Шериата.

Шило

След вентилатора "Бойко "Истината", в Божията канцелария сигурно вече има и втори " Адолф Хитлер"

То да отменят закон - айде , да реабилитират -айде , нормално. Ама пари да им дават?? За какво ? За да стимулират още повече гейщина ли? Та да може и тия които не са гейове - да погледнат в тая посока? Ама всичко е план - тукашните мъже - гейове - ония от Арабистан - опъват тукашните женски и така - план. То си е оръжие това гейщината - измислена с цел война и покоряване на територия - има такива разработки както на американци, така и на руснаци от времената на желязната завеса! Май - виждаме плодовете на това оръжие.!

Германия реабилитира осъдените за хомосексуализъм Абе Ердоган, вместо да ги наричаш нацисти германците, викай им хомосексуалисти и никой няма да ти се обиди, а напротив може и да затоплиш отноженията с тях.

Еврозелките са като пияници на улицата. И тоз тротуар мой и другият си не давам. Все искат някого да го поучават и регулират. Какво са им пречили някога обратните та са ги наказвали. Сега за какво този недъг ни изкарват като някаква ценност. В това отношение православието винаги сме били умерени, изглежда за това сме им трън в очите на еретиците от запада.

Германия направо трябва да даде на всеки от тях по един железен кръст....

Шило

Ба си промяната за 70-75 години....От едната крайност, в другата.

Точно. Човечеството ще се самоунищожи защото не може да реши кое всъщност е ценност, и кое не. Лашка се от една крайност в друга. Отменили някакъв архаичен закон. Това добре. Но за чий ще плащат компенсации? И кой ще ги плаща тези пари? Настоящите данъкоплатци, които нямат никаква вина за случвалото се преди 70 години? Това ли е справедливост?

За награда, мое да се ОПИНЯТ по пейките на Площадите посред бел ден Никой нищо нема да им каже

Германците окончателно са се смахнали. Хайде сега и компенсация за неща станали през XX век!