Интерпол вече търси изчезналия професор от Варна

Бившият директор на Института по океанология проф. Веселин Пейчев вече е обявен за издирване от Интерпол.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол вече търси изчезналия професор от Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bеско Пейчев беше ( и е!!!) много добро момче!!! Познавам го от младини !

Рапанджиите по морето знаят всичко за него!

В наци сбирщина от бизнесмутро питекантропи,човек не знае откъде може да му дойде беля на главата.Понеже са изключително интелигентни ,твърде често нападат и убиват погрешно хора,които нямат нищо общо с мръсотиите им.

Не е ли роднина на герб или свързан с пеевски - никой няма да си мръдне пръста да го търси. Това да не ви е олигарх или тъмно зелен гласоподавател?

спомням си един поп така се гмурна да лови риба и се удави ;)) Сигурно е бил с расото, намокрило се е и до там... Та сега и този, вижте да не се е гмуркал в края на зимата - и понеже е много як в плуването сам да си е сложил тежести на краката и врата !

Не, събираше си миди отчето от камъните до брега.

Контактувал съм с този човек покрай научната му дейност. Много възпитан, интелигентен и деликатен човек. Абсурдно е да го обиждате на мафиот. Единственото притеснително което разбрах, че е приятел с Максим Петков. Максим е посредствен ...

Дали е истина...???

И къде е бил засечен телефона му за последно , край морето разбира се.

Спряга се и името на бившия шеф на ИАРА (Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури) за североизточния регион ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ - пак след разговор с него взривиха показно Рапана на кръстовището пред ВИНС-а.

Бившият шампион по класическа борба и един от най-големите търговци на рапани в момента Йордан Харасимов беше взривен в колата си в петък сутринта (24 февруари 2012) в центъра на Варна, съобщи областното управление на МВР. Инцидентът е станал около 8 часа на светофара до Икономическия университет във Варна. Колата "Ауди А6" се е движела от Морското училище в посока центъра, когато избухнал взривът . 52-годишният мъж е бил сам в автомобила. Той бил откаран в болница "Света Анна" в изключително тежко състояние и въпреки лекарската намеса е починал. Имал е открита травма на корема и шансовете да оцелее са били минимални, казаха от болницата. Йордан Харасимов е бивш шампион по класическа борба и дългогодишен председател на клуба по класическа борба във Варна "Локомотив 93". Сега се занимава с търговия на риба, рибни продукти и рапани. Фирмата му "Север Кооп" е базирана във варненския квартал "Аспарухово". Според експерти в бранша той е сред най-крупните играчи на този пазар и със сигурност е най-големият по Северното Черноморие.

Имаше един професор във Варненския ТУ, Румен Йосифов. Колко сме се надявали да изчезне, едно време... Голяма гад, голямо чудо!

Гад? Просто взискателн, а така и трябва да е!

Атанас Василев,ти към мъже ли искаш да има страст? Мъжете сте големи клюкарки.

А после ми говорят, че хората са подложени на следене, дори през smartTV

Опппааа ! - Е бил с оня Д.Д. ли ? (НепосредственоПреди изчезването)

Хахаха, професор-мафиот, вероятно изчезнал с камък на врата в морето?

Баси тъпнята!

Тези, които го познават, знаят страстта му към власт, пари и жени. Геолог, станал шеф на Аквариума, зарязал преди това науката заради "професионални" интереси в КТ "Подкрепа", заобиколен от няколко мафиота, безкрупулен... С две дъми - каквото почукало...

Мафиот, мафиот, не знам какъв е мафиот щом пътува с автобуса...

Когато господина се научи да пише коментарите си на правилен български език, нека тогава да си изразява неправилното мнение за хора, които изобщо не познава.

h 1

Атанасе, сигурен ли си, че говориш за Веско Пейчев? Ти изобщо познаваш ли го ??? Като гледам какви глупости пишеш си мисля, че си объркал много здраво Човека Веско Пейчев !!! ИЛИ пишеш АБСОЛЮТНИ глупости на "ангро"... Засрами се !!!!!!!!!!!!

областта на изследванията му и кои са заинтересовани от това. Сигурно ако е свързано с това ще има и някакви маскировъчни версии.

Благодарим Ви много! Чудехме се откъде да започнем.

обаждайте се пак. Там има интересни тематики.