ВАС нареди МФ да обяви собствениците на складове за горива

"Нова Република" спечели делото срещу отказа на Финансовото министерство да съобщи кои фирми притежават данъчните складове за горива и какъв е капацитетът им.

Обратно в новината

Коментари - ВАС нареди МФ да обяви собствениците на складове за горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евентуалният картел е между веригите на бензиностанциите на посочени вериги /ако се установи и докаже/, а не между данъчните складове. От тях зависи наемът, който веригите плащат за съхранение на горивата, но той едва ли се различава за всяка една от тях. Нищо ново няма, пропаганда.

"ВАС нареди МФ да обяви собствениците на складове за горива" И тук възниква един много прост и логичен въпрос КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО ДОСЕГА СА УПРАВЛЯВАЛИ, КЪМ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА - И ЗАЩО ВАС ТРЯБВА ДА КАЖЕ НА МФ КАКВО ДА ПРАВИ И КАКВО НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ - ДА ОТКАЗВА ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО Е ОТ ГОЛЯМ ОБЩСТВЕН ИНТЕРЕС, И КОЯТО Е ОТ ... НЕЧИИ НЕЧИСТ И НЕЯСЕН ЧАСТЕН ИНТЕРЕС ДА БЪДЕ КРИТА? За кого заботят българските държавни институции - справка спомнете си колко време криха информация от МВР например колко пъти Пеевски и Цацаров са ходили на срещи с Цветаноив в министерството, КОЕТО Е ИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ИМА ... ПОСТОВИЯТ, ПОРТИЕРЪТ ТАМ!?!? ИЛИ КАКВО ТОЧНО Е СВЪРШУИЛ ПЕЕВСКИ КАТО СЛЕДОВАТЕЛ... От чий интерес е и новият президент Радев да продължава да крие прословутата стенограма за КТБ все още? От чий интрес е (бе) и БНБ да крие заплатата и доходите наонзи нещастник и измамник, Иван Искров? И така нататък, и така нататък! Аз за друг, освен МАФИЯТА И КАПИИТЕ Й, да има интерес от масовото криене на такава информация НЕ СЕ СЕЩАМ!!! Кой от ДАНС даде допуска за класифицирана информация за нула време, без да се мине по законния ред и проверки и процедури? Кой от ДАНС бе заблудил Роман Василев, който пък бе заблудил Цацаров УЖ ТОВА СПОРЕД ТВЪРДЕНИЯТА НА САМИЯ ЦАЦАРОВ, за да се издадат НЕЗАКОННИ РАЗРЕШЕНИЯ ЗА НЕЗАКОННИ ПОДСЛУШВАНИЯ, ПОДПИСАНИ ОТ САМИЯ ЦАЦАРОВ? Въпроси, въпроси... Когато започнат освен да се задават, И ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ, И ТО ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ, ЕДВА ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СТАВА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!

нали същите лица бяха в правителствата на ББ и сега понеже са изхвърлени решиха да говорят или биха замълчали ако продължаваха

Радан Кънев ли е бил в правителството на Бай Хуй, бе евтин трол и червен манипулатор? След като точно той бе единстяеният от тези в парламента, който реално застана срещу него, заедно с Христо Иванов, който като видя как всичкитге боклуци в парламента се отметнаха от подписите си за Закона за съдебната власт и достойно напусна тази пасмина, точно както Радан. Тези глупости и идиотщини си ги запазете за Посрано - 20 или при Банкянския капут с образа му в огледалото на Хидромелиоратора, които и Цацаров си избраха, та затова сме на това дередже! Или сега ще вземеш да ни убеждаваш, че и Цацаров Радан Кънев и Христо Иванов си го избраха. Я ми кажи, евтин трол и лумпен, за кого точно и кои Бай Хуй проплака когато управляваше, че ... всеки ден водели войни, че нещо не си спомням, да ми опресниш паметта, или и това не знаеш и не си спомняш, а боклук?

Една наша поговорка гласи сл.: "ТИ ГО КРЪЩАВАШ, ТО ПЪРДИ." ПРОСТИЯТ НАРОД СЕ УПРАВЛЯВА ЛЕСНО И ОТ ПРОСТИ УПРАВЛЕНЦИ! В царството на слепите и едноокият е цар. Единствено "НОВА РЕПУБЛИКА" прави нещо практически в полза на народа , предлага компетентна програма за управление и носи в себе си МОРАЛ! Само тези хора не продадоха принципите си в миналото НС! За НОВА РЕПУБЛИКА !

ЧГ а къде бяха до сега - в управлението -службжгжнци

искат тази информация? Когато ГЕРБ беше на власт, играеха заедно с ББ. Да бяха я поискали от него! Радан нали му беше "първа дружка"!

Ама вие какво искате бе? Държавата отдавна не е народна, а е частна. Човек трябва да си плати, за да се роди и да си плаща, за да продължи да живее.

Като гласоподавател българофил, винаги моят глас се оказваше ялов, а пенсията ми ... също. Не мога да си обясня защо има все още ШАРАНИ, които като рибата сафрид кълват на гола кука с перце?! Не измряха ли за тези 27 години от ГЕНОЦИД, мизерия и болести? "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" - 1988 г., Москва ... V. Забавяне развитието на гоите 1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие. 2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие. 3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват трудно откриваеми музикални тонове /440 Нz, вместо хармоничните 432 Нz/ , които изтриват паметта в дълбочина. 4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас (ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ), оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата. 5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и затлъстели свине. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална. 6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бързо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство. ДА, "НАШЕТО МЕЖДУНАРОДНО рептилско ПРАВИТЕЛСТВО", е робовладелецът и ИЗТРЕБИТЕЛЯТ на Човеците.

Всички знаем кой е отговорен за скъпата цена на бензина - държавата! Половината от цената на бензина е данъци, така че точно ей такива далавераджии политици като идиотите на пРодан Кънев са виновни!

алооо дирчо тук не става дума за официалния петрол а за контрабандата на петрол който не плащат тия данъци разбрали кирчо

Този е кръгъл идиот, не му обръщай внимание, миосля, че е олигофрен и не може да вдява и елементарни неща, затова се препитава с тролене.

Eeee, бай Стоянееее.... Какво е това "Я потърси в гуглето статията : "Разкриха схемата на горивата на Марешки", в която се описва как ..." Описва, описва - колко описва?! Никак не описва! Защо ли? Ами защото там дето продава Марешки - там всички околни бензиностанции продават на неговите цени. Понимайш? ... Нищо не понимайш! Та... недей ръси глупости, бай Стояне.

Докато си играете игричките в стар стил "ти знаеш ли кой съм аз" и си ги мерите кой е по-важен, времето върви с мазно темпо напред, а по лицата на все повече от нас се изписват чертите на страха, отчаянието, омразата и глупостта! Дори не може да си представим лихвите и мултиплицираните щети нанесени на всички нас от едно такова нагло беззаконие, продължило вече 27 години. Затова и все така лесно се залъгваме с плявата, докато житото все вякой ни издърпва нагло. Но, радвайте се, че все още имаме езика, който ни е довел до тук! Само той ни остана опората, колкото и да го омърсяваме! Нямам идея дали заслужаваме с тази ни настояща безгръбначност нещата, които сме наследили от предците си. Вероятно не!

То е ясно кой ни е грабил-руските паразити разбира се!! БСП/ДПС/ОБЕДнелите руски патрЕоти/ДОСТ ...това са все руски партии!! Целта им е да подпомагат ограбването на Българския народ!! А народа про3т и пак иска да гласува за тях!! Няма по-голям мазохизъм от тоя на българина, ама кой каквото си направи-никой друг не може да му го направи!!

Затова на изборите или не се гласува, или са гласува за партия, която не ебила в НС. Без Герб, без БСП, без ДПС, без РБ, ...

Нова република не е била. Значи за тях трябва да се гласува

ще се разбере,че складовете 99% са на фирми за Лукойл. "Братушките" отново ейтака по-братски ни забиват с по 1млрд.на година(чрез картела на свръх високи цени) Интересно е Бг руските мекерета как нямат нищо против.Русофилите отдавна са доказали,че Рашка-говняшка им е на първо място.Но не са се завтекли да емигрират към азиатската кочина.

И защо бензина по бензиностанциите на Марешки е с близо 30% по-евтин? Той не зарежда ли също от Лукойл?

Затова на изборите или не се гласува, или са гласува за партия, която не ебила в НС. Без Герб, без БСП, без ДПС, без РБ, ...

Ами да купуват горива от други рафинерии- гръцки, сръбски, румънски... Конкуренция колкото искаш! Ама бензина и в Румъния, и в Гърция, и в Сърбия е много по-скъп, нали? Така че, хайде да не хулим напразно братушките !

В Румъния е по-евтин, в другите страни не съм ходил

Май изобщо не си на ясно. И да си купиш не можеш да внесеш без да имаш данъчен склад, в който да държиш бензина.

Влизате в сайта на Агенция Митници , отивате на публични регистри - там винаги е бил списъка на лицензираните складодържатели !!!

Едно е да си лицензиран, друго е да имаш склад, а и какъв е капацитета му.

Това никога няма да се случи.По е вероятно камила да мине през игленно ухо отколкото Лукавия и Държавата да се откажат от комбината да грабят пари от народа.

Срастването на властта с бизнеса се нарича МАФИЯ.Не се заблуждавайте властта е партньор на монополите и с нейната благословия ограбват народа

Марешки значи поевтиняване на енергията, съживяване на икономиката със всичките положителни последствия за хората. Това е човек на делата, а не на лъжливите БСП, ГЕРБ, ДПС, патриоти и т.н.

В страната повече от половината резервоари за гориво стоят празни от години. Какъв е проблемът на желаещите да ги използват. Трайчо отдавна я пее тази мантра, но не прави нищо. Да се плюе е много по лесно отколкото да се инвестира.

Това е новина за 1-ва страница на бестниците и 1-ва за ТВ. Две години този съд се разсейва, какво ли да мислим за исковете на обикновените хора!!!

Щом дойдоха ГЕРБ на власт тръгнаха цените на всичко нагоре ! Търпението свърши когато се вдигна тока и изхвърлихме Борисов от креслото с камъни и дървета ! Пак фалшифицираха изборите дойдоха и пак цени нагоре , дори и винетки вдигна ! А сега и тези олигофрени се правят на умни много им се иска във властта и всячески се правят хората да ги забележат , кочината на Костов и Прокопиев мирише на фекалии ! Няма да гласувам за крадците на КТБ ! Питайте за КТБ ?

Крадците на КТБ са БСП и ГЕРБ. Кво я намесваш в случая?

Регистъра винаги е бил публичен: link

link

не си най- умния, Изобщо не става така

Значи влизате в сайта на Агенция Митници - в Публични регистри - там си седи списъка от 100 години .

Кое не става бе Тони , да се съдиш във ВАС да направи нещо публично , дето си е публично от 5 години ??

Всеки знае че БКП=ДС=ДПС=БСП=АБВ=Атака=ГЕРБ=Патриоти=НДСВ

ама ГЕРПът е днешното БеКаПе, останалите са комсомолци.

протестант и добър професионалист.

Абе ще се сетите вие,че зад всяко вдигане на цени у нас стои държавата,ама файда няма. От 01,04,2017 повишаване на цената на газа с 30%. Защо ? Икономически логика и отговор няма. Така били искали Булгаргаз и КЕВР са съгласни.

Шило

Че що ви трябват документите? Ние си ги знаем тези в картела. Поразходете се, вижте цените на горивата и ще стане ясно. Е, някъде А 95 ще е с пет стотинки по евтин, но газта ще е с пет стотинки по-скъпа...

Всеки може да иска неща преди избори за да покаже че се грижи за хората ! На тази групичка не вярвам дори да тръгнат голи в лагера на пришълците , те изгубиха доверието на гражданите !

Абе тролче, тази информяция се иска от месеци. Друг е въпроса защо толкова късно е взето решението.

За да не стане ясно до изборите кой. Просто е.

Ключова дума "НАЦИД". Колко милиона на година данъкоплатски пари трошат тия, за да пречат?

И още може, а и трябва!

Да петък Герджиков е добре да каже. Защо обаче не поискахте от Нова република и разсекретяване на стенограмата за КТБ???? Всички партии си мълчат,само БСП повдигна въпроса...

Искаха. Даже питане в парламента имаше от Мартин Димитров. И пак има дело по въпроса, но още няма решение

Тъпак, първо провери и се информирай, после пиши глупости, приемайки предположенията си за факти! Партиите на Рада Кънев и на Христо Иванов са единствените, които се опитват наистина нещо реално и ефективно да направят за хората! ЗАСЕГА!!!

Интересно е колко са подадените заявления за данъчен склад с получен отказ? Да не се окаже, че просто никой не иска да се лицензира, понеже трябва да слага контролирани от държават измервателни уред... Тримата глупаци да не се окажат говорители на някое ОПГ, което иска да махне контрола върху горивата...

То па голЕм контрол пада.

ПАТРИОТИТЕ, ще ВИ РАЗЛЕПЯТ след 4 дена. Ще ви размажат , като сополи по хавлията в банята

Руските патриоти ли?

Не думай, щото къде и кои са им експертите. То не е лесно като УРАДЖИЙСТВОТО.

Радан що не си направи рафинерия или митнически склад и да продава евтино? Или и той като Марешки ще прави горивата 1.80 при победа ама до тогава струват 1.88 в бензиностанцията му

Недоволен си от 1.88 лв/л ама нищо не казваш за цените от 2.09 лв/л...или си доволен от тях.

Баси великата тайна за данъчните складове! Значи Златев може да пази военновременния запас на държавата, а българските депутати могат да бъдат заблуждавани...