Доналд Туск ще посети границата ни с Турция

Доналд Туск ще посети България и ще се запознае със ситуацията в региона и с охраната на външните граници на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Туск ще посети границата ни с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво сега, като няма братушки руснаци ще трябва да се задоволяваме с някакъв поляк, който не го щат дори в собственат му родина. Като няма риба и ракът е риба, е казал народът.

Да, да : Geld für Schnaps und Frauen . от NZZ , днес .

Патокът Доналд шъ опраи работите дека и поляците го нечат.

Ако Радев беше сериозен президент, то той щеше да говори със народа си, да го информира, да знаят хората какво е истинското положение в страната. Нали точно народът го избра. И да уточня- безпартиен човек съм, но ми е тъжно за съдбата на България и българите.

Оти на на партийците много им е през чепа за България.Тъкмо те я докараха до това дередже.

То сегаа- ще могат ли да намерят къде е границата?

Ако не е ЕС България изчезва! Дори най-калпавия БГ президент безличния Румен Радев-Руснака вече го разбра. Да идва Туск да помага, че нашия некадърник е напълнил гащите от страх.

Гола вода си. Не ставаш за трол.

То това много акъл не ще за да го проумееш!! Още с края на Варшавския.-. - напълнихме потурите ..ама не с мъде, де!?

Американците и брюкселските зелки с техните туземни подлоги действително до там я докараха България , че за нищо да не става.

ДИР-АААА В ТУРКИЕТО МАЙ ПАК ИМА ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ

Да нямаш предвид стрелбата преди малко пред британския парламент,където има вече 12 пострадали и все още се чудят,какво се случва?

И за Русия и за Турция -въпросът с Балканяка вече е решен!!!

Ей, най-после да се кротнем "по комшийски"!?

Оставяй някакво различие в писането,защото така личи,че си сам на смяна,а и не си особено кадърен за тролска работа,та внимавай да не те уволнят... обелиск,башибозук,Просяка Радев се моли на ЕС ,Абе Рдаев,Абе шушумиго , и т.н.

..Чети изложението!?

Щом плачеш тука, значи нещата са точно наред!?.........

Да побърза Туск, че полската прокуратура му пише призовката. Ще останем без височайша визита.

Тато Ердоги ще му даде политическо.. ! Той затова и идва насам!?

Тоя който и в собствената му страна не го понасят щял да идва на границата ни, ами да вземе да я премине и хич да не дейност връща в Европа , аман от предатели!

Да се вдигнем като един - и да защитим каузата на Тато Ердоги!!!

Мархаба, Аскер !

След като Бащицата вдигна ръце от нас, сега пътят на Падишаха е широко открехнат- Булгаристан, бате!?....то паа да не е било?... Що му е на този тази екскурзия?

''..., съобщиха от прессекретариата на българския президент, по чиято инициатива се е състоял разговорът. ''

Платен некадърник.

Руско нещастно мишле, което защитава руския трол Румен Радев :))

Бе тоо и аз молих и кандардисвах баба ти навремето!

както винаги - разходки и приказки, а накрая лагери за мигранти на нашата граница

Като ги разхождаше Борисов ревах, че прави цирк. ..сега ще ги разхожда Радев и се чудя как да си плюя на сурата.. мЪ какъв проблем е това за един социалист ;))

И какво го това, само си отчитат дейност!

И за какво се домъкна? Да не се е загрижил, за това че през България преминават значително по-малко талибани, отколкото през Гърция и по Средиземно през Италия? От този помощ за бежанците няма да видим. Неговата кокона Елижбета Биенковска пробута в ЕК директива за забрана на огнестрелните оръжия за граждани, която оставя населението ни напълно беззащитно срещу талазите диви ислямисти, напиращи от Азия.

Нашия мишок Радев проси пари от ЕС и Туск идва да види за какво ще ги дава!

Парите не ги раздава този мишок, а ЕК, чрез комисаря по финанси. А Радев не ги е просил, а изискал, за да може да осигури адекватно опазване на външните граници на ЕС.

Домъква се,защото ЕС се чуди,кого да забърка в проблем с неудобният вече Ердоган.

Сакън не мой ,та тя още не е готова заради далаверите на Борисов ,добре че бяха ПФ та и толкова направи с ...клизма ,лицемер !

Вземи кажи нещо на Ердоган, нали си смел пилот. Защо мълчиш като пукъл?М? Страх ли те е ? Турците си вършеят предизборно в България, а ти се скри в миша дупка! Защо не размахаш пръст, като имаш явен повод за това?

Помним,кой отказа да изпрати армията на границата,защото Турция била приятелска държава и щели да се обидят,неадекватен троле. Нищожеството Плевнелиев !

времената се менят. Сега Турция НЕ е приятелска държава, Румен Раев- мишката мълчи като пън,защото много го е страх!

абе само европедераси ли ще идват тука бе,дайте ни пари и оръжие и ще видиш как орките на ердоганя ще минат обратния път прес турция към родните си страни,педалите да си правят парада в берлин начело с дрътата вещица

Верно ли брато?

''Разговора се състоя по инициатива на българския президент.'' Нали този ушатия, беше голям ербап?! Сега се моли на Туск за помощ като последния просяк.

като дойде ще викнем полските тираджии да го поразведат,те го обичат

Ако тръгнат тия читаци можеби ще ги спрат някъде към Виена-отново! Но не е сигурно! Нас ще ни прегазят като бързия влак-за няколко часа! 2 самолета дето няма кой да ги спре да бомбандират президентството и щаба и България е свършила! Турско робство здравей здравей!

В какви филми се вкарваш?

Дотук с приказките, че Радев бил в изолация :)