Американски военен десант в Сирия

Международната коалиция начело със САЩ спусна с въздушен десант американски военни и съюзени с коалицията сирийски сили в района Табка, провинция Ракка в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Американски военен десант в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...американците нахлуха незаконно в поредната държава! Нападат, убиват и разрушават - това е резултата от техните военни инвазии в чужди държави!

играят си с огъня, но погрешно както винаги

КОЛКО ЗАКОНЕН Е ТОЗИ ДЕСАНТ???СИРИЙСКАТА АРМИЯ ДА ГИ ПОМИТА ЗАЕДНО С ОТРОЧЕТО ИМ ИД!!!

дървосекача-педал, е модератор

регистриран е

Каквото повикало, такова се обадило. Късото го оставиха малко да си поиграе на мъж, но накрая ще се опути. Лошото е, че ще има много други потърпевши преди това, включително и ние. Тукашните клакьори можете да се слюнчите и виете колкото си искате, но нещата наистина загрубяват.

Тия наемници като ги избият ще дойде законната власт. Внимавай да не дойде дългия, че ти е разпран гъза.

Абе я разкажете какво стана с търговията на петрол между даеш и турция.

Като в Мосул ли?

никога не е зачитал другите нации. Поредната американска военна агресия в Сирия е доказателство!

ИД БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ ОБАМА И ХИЛЪРИ КЛИНТЪН !

няма никакви съмнения, откъде идва СДС и кой стои зад него. Пуснал си е метастазите и у нас октопода.

НАТО отчаяно се опитва да възстанови контакта с групировката си в Ракка, но има вероятност отново да попадне в обкръжение.

Целта на операцията е превземане на стратегическия район Табка и възпиране на настъпващите към него сирийски войски, съобщи представител на СДС. ДОСТАТЪЧНО ЯСНО ЛИ Е ВЕЧЕ ,КОЙ ПОДЪРЖА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА?

Всички агенции предават как американската авиация е бомбардирала болница, училище и граждански сгради в Ракка. Има над 650 убити и двойно повече ранени. В Мосул бомбардираха и погребение. Нищо друго няма да правят фъшкиите, освен да защитават своето отроче ИД.

Сега тлъстите говедарски задници ще разберат кон боб яде ли. Бързо ще си спомнят как като насрани избягаха от Виетнам

В същото време Ал-кайда (организация за която САЩ сами признават, че са нейни създатели) удрят в гръб сирийската армия. За пореден път се доказва твърдението ми, че докато САЩ не бъдат изключени от всички международни организации и не им бъде забранено да разполагат с армия, мир в света няма да има, а то какво друго да се очаква от нация създадена от крадците и мошениците на Европа, чиято теретория с служила за затвор на древна Европа, освен да краде, убива и мародерства останалата част от света!

Се ръководи от руски граждани и купува оръжие и боеприпаси от руски доставчици!Това е ясно като бял ден! А големите приказки на пропутинските медеруги за н'екви зенитни руски комплекси и владеене на небето и космоса над Сирия от руските космически войски се оказаха отново празна путлераска пропаганда! Американците правят каквото си искат!

Факт е че лидерите на ИДИЛ бяха в американски затвори в Ирак, и че ЦРУ ги пусна на свобода , а по-късно ги и въоръжи, предоставяйки им в Мосул въоръжение за 4 дивизии и всичко това е признато от самите американци и пред техния конгрес... изненадвам се че все имо индивиди като Вас, които не са го разбрали....

Главен доставчик Арсенал БГ

"Сирийските демократични сили (СДС)" Също както при нас през 90-те! Съюз на демократичните сили! И те също финансирани със зелени хартийки!

Не си сменят модела кукловодите.

Последен опит на американците да спасят Ислямска държава и да ги лансират като умерена Сирийска опозиция.

Мислех, че скоро войната ще свърши, но не, американците идват в подкрепа на "бунтовниците" срещу Асад, искат да преобърнат войната както в Афганистан срещу руснаците, но в Сирия населението е изморено вече от войната и нямат шанс. Жалко за жертвите!

Ми те и в Корея и Виетнам отидоха като аслани, па се върнаха насрани.

"Делта форс" - командосите, които никога не побеждават интересно и обективно Как да стане този "уж десант" Кааааак хахааааа

...и Отново Да подчертаем : - Башар - Целево изтребва Сирийците от ПонеДесет години ! НО ! - Лавината Бежанци (хеле пък тези В кавички) започна След санкциите срещу индивиди от кръга-на-Късака .

Американските военни и сирийските им съюзници (а не обратно!?) превземат сирийски градове. Това ми прилича на агресия.

на военни маневри.

много мирни жители, които съжителстват с ИД. Немирните жители са в Турция и ЕС.

Може би е по правилно да се каже, че са принудени от обстоятелствата да съжителстват с ИД.

Абе хора...това са ислямисти ..познават много добре САЩ. Само двама американеца да заколят по ТВ и цялата мощна ам. армия ще я върнат у дома...

от щабен мащаб..само не става ясно дали ще стане това.

Благодаря. Някои са виждали.

...и Снова тъпотизми задунайски, Целево наводниха Форума най-'файнски'...

За тоя десант само май дир-а е чул нещо, по скоро това е новина от типа една жена казала. Никъде другаде няма потвърждение, а и ако погледнете картата на бойните действия такъв десант би бил безсмислен, тъй като американциет ще са обкръжени отвсякъде от ИДИЛ ако са на западния бряг на Ефрат до Табка. Ако са на източния бряг в зоната на кюрдите, това просто не е десант а разполагане на техни военни съветници. Американците нямат никакво законово основание да са в Сирия, камо ли да правят "десант"

Не говори така,че Дървосекача ще те чуе...

С този десант американците показаха,че са решени да освободят Ракка от ислямистите и глупостите за Космически сили,С-400 и руска доминация в Сирия са само празни думи на русофашистката пропаганда!

А в Европа кога ще започне ислямската война? Хайде, че ми е скучно вече.

на Путин налъмите.

Като на Обонго ли?

Казват там в Сирия било пустиня и оазиси - ТАМ където в миналото имало битки , КАКВО ще е името на бъдещия американски оазис

А сред дюните руски спецназ и американски Delta Force играе белот....

...возле hanging-around на КоитоТрябва...

...и понеже Всички знаем че Там Има пръстът-на-Москава - 'наште'Тук изпозашлякаха обичайната Зараза.

Секачо неграмотен що не отсечеш дървената си ..на раменете.

Седмаче ?! (л'съ Ви таковали)

Ракка го превзеха от Асад "Умерените" заедно с Фронт Нусра. От Фронт Нусра пък се отцепи ИДИЛ малко по късно и града стана тяхна столица. Управител на област Ракка стана освободеният от американския затвор "Букка" Абу Мохамед ал Аднани....

...ми то Откак КГБ 'стана' ФСБ - Всичко стана ДобреОрганизиран 'хаос' ...

До дир и този коментар ли не е по темата? Излагате се !

Тази коалиция май пази джихадистите.Резултатът от ней1ните действия са убитите мирни жители,в това число много деца.Те бомбят болници и училища, а не позиции на престъпниците

руските космически войски...

днеска ще вярваме ли на "ирийският център за наблюдение на човешките права" в Англия или няма да вярваме. Кажете как да троля. Преди в Алепо я анатемосвахме.

Само ти му вярваш

Смешници!

Международната (коя казахте??) коалиция .... начело (охооо НАЧЕЛОО!!!) със САЩ (естествено!!! хах) ... на това се казва баламосваща пропагандна статия. Де да беше така! Американец не стъпва на земя където гърмят. Запомнете го. Два-три американски хеликоптера са прехвърлили 100-150 сирийци. Американските пилоти са отлетяли. Това е великия американски десант.

Мучене ил мяучене ?! (правите при Дори-мисъл за Евентуален десант у Нас)

Охооо къде се губиш приятел, беше ми станало мъчно за теб!

Да гледат сибирските папуаси, как се прави! :)))))

Това със Срането всички го могат

Не разбирам на какво се радвате. На Сирия и се вижда края. И както е казала Ванга - след нея ще падне и Европа.

Баламурниците се радват, щото си мислят ,че всичко е така както се представя.

От къде измисли тази глупост за баба Ванга? Така идиотия само в мурзилска кратуна може да се пръкне!

Сирия няма как да падне от припълзяването на 4-5 стотин американци. А САЩ няма да се охарчат с нова мащабна кампания в Близкия изток, дори и да си организират втори 11.09.

интересно :)))

Тъй де ! - от 'биятПаниковски-къде-поГлавата' Се стигна до 'Късака-сГоляматаЛопата' ...

Американците никой не ги е канил в Сирия.С какво право правят десант в суверенна държава и избиват с бомбандировки хора,бомбандират инфраструктура и т.н. Те са гангстерска държава.Осраха се В Мосул и сега ще превземат Рака,за да делят плячка. КОЛКО ДЪРЖАВИ БЯХА СЪСИПАНИ ОТ ТИЯ ГАНГСТЕРИ?и все за демокрация и за човешки права.Просто пълна гнус.

как бе човек... в афганистан , в сърбuя , в либuя , в ирак е спокоино !

Помня, преди две-три години едни такива натовски командоси, само че от братска Франция бяха се дебаркирали някъде в плевенските кърища, пък местните ги взели за мангали, (щото нали французите не са особено бели напоследък), които са дошли да крадат, и им бая им бяха поочукали канчетата, чак посланика ходи да ги спасява... Дано не се случи същото сега и с хамериканските рамбовци, че там освен протежетата им от ИД има и нормални сирийци, че и руснаци...добре че поне българи няма!

Нали се сещаш какво щеше да се случи със същите тези селяни, ако командосите наистина бяха отвърнали подобаващо бе тъпчо?!? Това, че тренировката им се е провеждала в уж приятелска държава, предполага тяхната реакция. Сега всички тъпи куманоиди реват по форумите колко велики са селяните , и как ще отвърнат на имоериалистите отново. Егати смотаните драскачи!!!

Гъзолизец, ти да не би да не си на страната на нашите момчета? Има много боклуци като теб, които трябва да бъдат изринати от държавата!

Ядоха ли лобут, ядоха! Пък старите хора казват, че бой и таковане...не могат да се връщат! Който ял, ял! Край! Бития - бит, другия - и той, пък ти, от тук нататък, к`вото си искаш вече пиши...

да видим резултатите първо де ... тои аз мога да се спусна някъде ...

На ОКОЛОВРЪСТНОТО ЛИ?

Резултатите е зависят, колко пари ще платят американците на терористите, за да се махнат от Ракка ...

Пропаганда без граници. Да хдят и да гласят ковчезите, щот не са им обяснили на момчетата, че ако ги бомбят руснаците Държвата им няма да обяви трета световна война на Русия, а ще си трае. И да няма да могат да спасят корпорация ИЗИС.

Струва ми се, че най-накрая, когато там започне сериозна война с тактически ядрени бомби, ще го отнесат Израел и Турция.

Еврейчетата. Тяхната държава е един гладко смазан военен механизъм. Спомни си как съвсем скоро разбомбиха на три пъти разни измекярчета от Хизбула, които си мислеха, че могат необезпокоявани да вилнеят при Асадчо.

Твърдят че Този вид - Имали И такива с обхват докъм Само километър... - ккколко Е между Лубянка и Кремъл ? (та да Се редуцира дддва ппппъттти Разхода ;-)

Мозъкът ти е отнесен и то отдавна

путин изпрати войска в сирия през 2015г. уж за да унищожи идил през 2017г. сащ правят десант срещу идил путин постоянно лъже!!!

Путин е виновен за всичко, той управлява света според такива малоумници като тебе.

Вълчанов

А според "умници" като теб, светът се управлява от Сорос. Нали така казвате? Хахаха!

нова държава - Кюрдистан. В бившата северна Сирия. С база на САЩ. Това ще е "подаръкът" на Тръмп за местните олигофрита Ердоган и Асад. По-интересното е, че Путьо също подкрепя кюрдите?!

Звучи. ...въпросът е какво ще Е колатералът.

Руска база вече има, Щатска база - в тролските мечти.

Вече има! американска база в сирийски Кюрдистан. Не си в час с новостите.

Само Рамбо ще управи нещата и ще се справи с терористите подкрепяни и снабдявани с оръжие от Русия.

Може и ТЕРМИНАТОРА

Аз залагам на Чък Норис.

Щурев, кога се върна от отпуска, бе кретен?

Всъщност САЩ отиват там за да помагат на Ислямска държава срещу Сирийската Армия

А пачему не пишите какНадо ?!, т.е. США тов. Задунайски.

Точно обратното е! Башар и Русия са с Идил и се опитват да блокира настъплението към Ракка.

Ракка го превзеха от Асад "Умерените" заедно с Фронт Нусра. От Фронт Нусра пък се отцепи ИДИЛ малко по късно...

Добре де, матрусуфШитчета 'наши' ! - наистина ли НЕ проумявате Накъде отиват Нещата ?!

Я ни открехни.

МногоЗадръстени ?! (ли Сте)

Нещата отиват натам, че оборотът на бившите ни ВТО, днешни олигархични фирми, ще спадне рязко. А ВМЗ отново ще заработят на една или две смени, вместо на три :)

Дано Само за Износ !

"Американските военни и сирийските им съюзници ..." "Целта на операцията е превземане на стратегическия район Табка и възпиране на настъпващите към него сирийски войски ..." Дефакто се призна, че в Сирия има гражданска война! Доколкото си спомням имаше някаква забрана за воеената намесата на трети държави в гражданските войни ...

Е, и Що 'търсят' Там Всевъзможните Военни на ДнешенКремъл ?!

Доколкото си спомням, те са съюзници на ЛЕГИТИМНОТО и ПРИЗНАТО по СВЕТА ПРАВИТЕЛСТВО ...

"Целта на операцията е превземане на стратегическия район Табка и възпиране на настъпващите към него сирийски войски" Значи под прикритието, че атакуват ИД, американците атакуват сирийската редовна армия. За САЩ врагът не е ИД, а сирийската държава.

Американски военен десант в Русия щеше да звучи по добре...

Нали, Щото от десанта щеше да остане само мокро петно..

Не знам какво щеше да остане.Той и Садам се правеше на велик,ама я от каква дупка го измъкнаха.Та и Путин го чака същото - бая дупки има по Сибир.Ще има да се крие бая дълго време