Разбиха схеми за ”предизборни” пакети с храни

Полицията разби схеми за раздаване на хранителни стоки на гласоподаватели от една от политическите партии в градовете Добрич, Търговище и Две могили.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха схеми за ”предизборни” пакети с храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбийте и схемата на служебното правителство,което след чистките спря и парите на земеделците.Щели да им ги дадат,ама след изборите,ако гласуват правилно,разбира се!

А в Добрич и Търговище коя е партията, защо не е посочено.

Всеки опит за критика срещу ДОСТ е "безпрецедентен фашизъм" според лицето Местан. С риск да изпадна във фашизъм, ще кажа че е падение да купуваш хорица с бобец и олийце.

SS-Nebel

Коя ли ще да е тази партия... турска... махала... хммм... някакви Движения ми се въртят в главата... правни и свободни...

Имитация на дейност!

Аз не искам пакет за храна, я сакам йедна шака вуна, както е рекъл македонеца.

А какво беше становището на прокуратурата, когато на президентските избори, в една поликлиника ГЕРБ организираше безплатни лекарски прегледи? То е същото, че и по-фрапиращо. Цената на един преглед е 30-50 лв! А в пакетите едва ли има храна за 50 лева.

лелеее, колко е паднала мизата за изборен глас - пакет храна!!!

бай Мангау ся ко ше прай и как ше гласува бе

Само че - никой не казва, че това НЕ Е НОВА ПРАКТИКА. 27 години досега ДПС така си осигуряваше избиратели. ЛИЧНО АЗ съм свидетел на безкрайни курбани (уж предизборни събрания и срещи с избиратели) в Казанлъшко, а и не само там. Спииии, народе възродееееени ти свеееетли бъднини - проспи!

Вместо такива новини ми се иска да прочета , че са изритали от съдебната система всички, свързани с решението за регистрация на тази , очевидно противоконституционна, партия.

Пакетът с храни е съдържал боб, макарони, леща, олио и др. Е може ли така да няма рахат-локум, халва, баклава, кадаиф....! Те затова са ги изпяли!

Яж ти на гладен корем и без зъби, халва!!

SS-Nebel

Поне по един нов ФЕС да бяха раздали... или некое геркеше-менде! Байгън-тулумба некоя...

RaРазбили 2 от 2000. Голяма работа

например ако ми дадат плик с неколко шишета водка ще го отнеса като бръмбар сламка

мани че след първото ша фане да ти ареса нинова

Той заедно с други трима са били задържани в полицейския участък. Сигналът е подаден от привърженици на конкурентна партия. Както се казва войната между двете етнически партии взема и своите "жертви". На едните им плаща Ердоган, а на другите Путин

казвайте кои партии са бе,в турска махала кой може да е освен турците