Спецсъдът разрешил двойно повече СРС-та

Двойно повече разрешения за специални разузнавателни средства е дал спецсъдът през миналата година, се посочва в отчета му.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът разрешил двойно повече СРС-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОЖЕ И ПРОСТО ДА ГИ КОЛИШ :)

ИСКАТЕ ЛИ ДА ОБЯВЯ НАГРАДА ЗА ГЛАВИТЕ ВИ? ТАКА ЩЕ СИ КОМПЕНСИРАМ ЗАГУБИТЕ НАЙ-БЪРЗО ;)

Какво очаквате нали на власт са БЕРБ - те знаят всеко и за всеки - това е начина по които се получава информаицята. С две думи - това е ДЕМОКРАЦИЯ

Вече в тоалетната съм монтирал заглушаващо устройство свързано с аналното отверстие.В тази милиционерска държава нищо не се случва.Само се харчат народни пари.Кога ще видим политик в зандана.То не бяха показни акции по време на бойко 1 и 2 то не беше реклама на митници,МВР и всякакви служби.Резултата е равен на кръгла нула.

А как искате да станем, нормална европейска държава? Тази нормалност да слезе, като "мана" небесна.

Е не сме достигнали САЩ, където просто подслушват всички, които могат. ;)

Бюрото за контрол не било открило нарушения, ха! ха!

Тия даже не могат да лъжат като хората! Толкова са увеличените дела за тероризъм, че са стигнали "огромната" бройка от..... 6 (шест)!!! А разрешенията за над 2 хил. и са двойно повече от предходната година!!! И за тях се искат "сериозни доказателства"??!! Интересно къде са се изгубили тези доказателства от пътя до получаването на разрешението за подслушване до съда? Нали уж подслушването би трябвало да подтвърди тези "сериозни" доказателства! Май излиза повече като: "Абе, убава работа, ама мутренска!"

Резултат : ''България , най-бедната и най-корумпирана държава ''...

Резултата е 800 избягали от,, правосъдието''.

Чувствам се привилегирован! Дано съм ОПЕРАТИВНО ИНТЕРЕСЕН! За мен , ДА МЕ СЛУША Ушев е чест и почит! Малко се притеснявам, когато акам!

Приятелю, говори по-ясно и разбираемо по телефона. Недей да кихаш, да се уригваш, да пръцкаш и да се хилиш, защото Ушев ще те накара да повториш записа!

Барак Хюсеин Обама подслушваше 4-5 милиарда телефона. Включително и този на баба Ангела. Баба Ангела се "възмути" и поиска едно споразумение за прекратяване на подслушването. Както се сещате, САЩ не подписаха "споразумението" и нагло продължават да подслушват.

Престъпниците не бива да се подслушват, защото това може да има негативни последици върху имиджа им. Разследването трябва да тече по естествен за България начин - да чакаме сами да се разкаят и признаят делата си, да намерят катарзиса в себе си. Иначе е твърде вероятно гражданинът Брендо, гражданинът Бисеров, гражданинът Киро и не дай боже гражданите Банев и Ковачки да им се наложи да плащат допълнително за оправдателните си присъди. А това подклажда корупция, която е недопустима в нашето общество! Затова препоръчвам класическата "Липса на доказателства". Доказано, демократично и социално.

Ушев издава разрешения за подслушване. :)

Без Цвъки Цвък в МВР,но с неговите методи.Хората на Бойко 2,като Ушев подслушваха всички ,които не крачат успоредно с линията на Герб.

Ако правилно разбирам чиновника Ушев, за шест бройки дела за тероризъм е имало 2271 разрешения за СРС? Около 380 подслушвания за едно дело? Натрапва се въпроса, кой е взел комисионните?

обаче от тяхното двойно слушане и най-много полицаи на глава на населението, престъпността не намалява, хич и изобщо. Изводът е: само харчат залудо парите от данъците ни, което значи, че са некадърници, нарочно не търсят там, дето трябва. Имено за това от години телефонни мошеници разиграват хората. сигурно делят плячката с тези, дето слушат.

Ха ха Ушев дава разрешения за подслушване - тази длъжност май си върви с фамилията:)

Защо ли не вземат да подслушват по закон всички, та да не губят време в търсене на разрешение. Като им се казва в прав текст какви са проблемите- не чуват, да дано разберат със слухтене за какво иде реч.....