Гейове и лесбийки не стават шефове заради гласа

Мъже гейове и жени лесбийски са подложени на "гласова дискриминация" и не достигат до престижни назначения заради гласовете си, които не звучат хетеросексуално.

Обратно в новината

Коментари - Гейове и лесбийки не стават шефове заради гласа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости. Най-важно е кой колко акъл има в главата си.

Тая думичка "дискриминация" за нищо я нямат вече. Кой подлага педа..., ааа, ЛГБТ, на дискриминация?! Нямаш ли авторитет пред колектива, те изхвърлят като мръсно коте. Ако цинкяш като ощипана мома и кълчиш китки, кой ще те слуша и върви след теб?!

Предателите не ги обичат никъде!!!!

Kalin

щяхме да останем без политици и да изгубим голяма част от министрите си ако.....ги бяха подложили на този тест-)

А на бас, че изследването не са го правили в европарламента...

Аз пък нямам протиф шефката ми да е лесбийка :)

и вероятно нямаш против да "ти се радва".....

Те повечето дето са шефки и лезбийки обикновено са и садо мазо доминантни. Но щом нямаш нищо против, твоя си работа.

Болшинството хора сме нормални и не харесваме гейове и лесбийки, но ни дискриминират и ги налагат на престижни постове и служби.

Трудно е да се намери по-тъпо "изследване". Това опит да бъдем убедени, че трябва да бъдат избирани преференциално хомосексуални за високоплатени позиции ли е?

Ако постоянно тикаш сексуалността си в лицето на другите как може да очакваш да им бъдеш началник? Те не са дискретни, а досадни. Може да имат нетрадиционно поведение, но то трябва да си остава под завивките. Освен това няма нужда да се превземат постоянно, а сега да искат шефски места, само защото били с друга ориентация. Тъпичко е.

Това е като политическия ислям, както му казват сега- първо се радваха на "различията", а сега реват, че било политическа демонстрация. Та така и гейовете- още им се радват колко са различни, но на тях това не им стига- искат "да се борят" за права да си носят "хиджаба" /в техния случай е друго- да стават шефове и да го правят пред децата, но нейсе/

Ама моля ви се...как да не стават? Като погледна из високите етажи на властта в ЕС само такива виждам!

Абе момчета, може ли някой от вас вместо мене да тегли една дълга на тези идиотщини които ни навират всеки ден в очите?

САМО ЯТАГАНА ЩЕ ПРЕЧИСТИ ЕВРОГЕЙСКА ЕВРОПА!!!!!!!!!!!!!

кой какво си вкарва в ректума си е негова работа. Ако неконвенционалната употреба на криви краставици води до смущеняи на организма изразени в кратки неприятни усещания, защо това личностно преживяване следва да е обществен проблем?

М да Колко пари изхрачихте за нещо което всеки нормален човек щеше да ви каже...... Гласовете на мъжете са дебели . Ако не са имат или някакво заболяване на гласните струни или хормонални проблеми. Същото се отнася и до жените Нормално е едно стадо да избира най-здравите за водачи . ТОВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН. Моля да ми се даде евро финасира не което може да е само 10% от изхраченото от учените.

Любопитно ми е какъв е бюджетът за това изследване на университета в Съри.

Аз жена с мустаци или с тембъра на Борис Христов на работа няма да взема, защото ще ми разгони клиентите (и мъже и жени). Ако щат всички джендър организации да ми висят по цял ден под прозорците. От мен се иска финансов резултат, а не хомосексуална удовлетвореност в служителите. Приемам хомосексуализма като олигофренията - никой не е виновен че генът ти е сбъркан, не ми пречиш, но за работа ще взема този, който е най-добър.

Сега в Комисията по дискриминацията-не ме взимат на работа щото имам глас на гей.То не е за коментар.Има една сцена от БГ филм-Помните я(топчето ще гръмне,не се плашете)Сега си я представете с гейски глас.Приятен ден

Никой не им пречи да си правят своята извратена любов и не им пречи да се реализират в обществото! Тези извратени сбърканяци си пречат сами, защото искат да натрапят на всички ни своите "ценности" и нрави! Нима случайно народът ни казва "курвенска работа" и "педалска работа" на нещау които никак, ама никак не се вписват в живот на обществото и междуличностните отношения?! Не, никак не е случайно, защото каквото народът прецени и отсече, това е истината!!!

Много ясно. Повечето от нас усещат сбърканото и гледат да го избегнат. Камоли пък да го изберат за началник (?!?) Това са подсъзнателни човешки реакции, които поради тази причина са най-естествени и по никой начин не могат да бъдат санкционирани. Но статията и цялото проучване ме навеждат на мисълта - дали пък няма да се опитат да ни наложат КВОТИ за гейове/лезбийки за началници ;)

няма да им е различен гласа като имат Х.. в устите си.

Сега ние нормалните, хетеросексуални хора и за това ли да чувстваме вина?! Опезпокояващо е с какви темпове, агресивната толерастия ни дискриминира. Да не казвам, че на много места по света вече предпочитат негри, араби, индийци, хомота, инвалиди и т.н., пред останалите, именно от криво разбрана "съпричастност" и пр.глупости. Кой всъщност е дискриминиран?!

това го кажете на еипъл. Tим Kук си е 100% геи

Нов вид Определение: Не мъ гледай, като ДИСКРИМИНИРАН ГЕЙ

Що бе, в надплатформената партия Нова Република шефовете са гейове и това никак не пречи, напротив помага човек да се ориентира по-добре и да не гласува за тях!

Този умник, който е установил потресаващия факт с какъв ли глас е бил?

На ГЕЮвете много им Чарторат задните Участъци, дори често. В Офис, Звуците и миризмата са потресаващи за ОКОЛНИТЕ. нема кой да ги вземе такива. Но виж, стават за Горски. Нещо външна професия требе да бъде

Само че не всички гей мъже например са с тънки гласчета и жестикулират постоянно. Аз познавам достатъчно такива, които играят и футбол, и бокс, и са шефове, и т.н.. Разбирам защо някой с тънък гласец е тръдно да въде възприет насериозно, но това изследване (поредното) е много едностранно.

абе вие нормални ли сте бе??? вие шеф, политик, менеджер или сив карднал които да не е геи или евреин виждали ли сте? ако искаш да се задържиш на средно или виско ниво, ако не си такъв, нямаш шанс

То затова и мИчтата на БОКо-КРАТУНьо записана на флашката беше: - Искам да съм пИдал (и после мина през Симитли)...!!! :::))) Дааа...!!!

То да беше само заради гласа.

Предпочитанието не е дискриминация! Логично е когато избираш персонал за работа с хора да имаш някакви изисквания за визия ,звучене и т. н. Има мъже които имат тънки гласове и жени с плътни "мъжки" гласове , които са хетеросексуални.

Излезе новина,че САЩ са бомбардирали в Сирия училище,което се използва за настаняване на бежанци - жени и деца.Убити са десетки. А сайтчето Дир занимава читателите си с новината,че обратните били обект на"гласова дискриминация". Какво да се прави.Въпрос на ценности...

Ами нормалните откриват отлично обратните. Нормално.

"При лесбийките те били отписани от типично дамските занимания като танците"- страхотно научно изследване. Типично женско занимание -ТАНЦИ. - просто "характерно групи жени , които танцуват сами, без мъже. То бива идиотозъм, ама чак пък дотам, че и да се цитира и да им се плаща

jingiby

Ураааааааааа....

Да бе не стават! Я го вижте наш Радан, цяла партия води, и сега като вземе 40% изборна победа ше разбие на пух и прах статуково и представите на плебса за "инако-мислещите"