Скандални разкрития за шофьора, убил 3-ма на пътя

Полицията не е направила тест с дрегер на 26-годишния Любомир Трайков, който уби трима души в катастрофа в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Скандални разкрития за шофьора, убил 3-ма на пътя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за починалите но тая е една ментърджийка от класа както се вижда от всичките и действия след случката.. Докато целуваше ръка на виновника и го защитаваше че ''неможело да върне съпруга и омразата'' сега взе милиони да иска сякаш мъжът и милиони и е носил или щял да и донесе,, Мъката е голяма разбирам но когато започнат да оценяват живота на погубените си близки ми се струва цинично вместо да искат затвор най дълго време

Добре де, не мога да разбера... трябва ясно да е описано в закона какво се прави в такива ситуаций... ето например 3 еднакви ситуаций, с различни обаче обстоятелства са 3 различни изхода... 1. Ако беше ПТП без жертви и ранени ( и без алкохол в кръвта на двамата ) , щеше да е виновен изцяло Атанас Ламбджиев. 2. Ако беше станало пак без жертви и ранени, но с алкохол в кръвта на Любо, той е изцяло виновен. 3. И сега ситуацията с трагичния край... и двамата виновни... А за въпросната жена... колко пъти завъртя г*за вече... как не и се зави свят... Лично съм я виждал, с въпросните 3 деца, да пресича бул. Васил Априлов, пред второ РПУ, в пиков час... вместо на пешеходната пътека както е оказано до кръстовището на бул. Васил Априлов с ул. Данаил Николаев, тя реши да притичат с децата, като тя беше последна, на средата на пътя... пред телекомите... просто си пусна трите деца да тичат напред между колите... Е думи нямам вече за безкрайната и наглост... Помните ли като заяви, че си търсила работа... " аз съм финансист, но не съм добра в сметките", "не съм работила нищо от 8 години, Атанас се грижеше за нас", "Благодаря за предложенията за работа, но няма да се примиря на заплата 500-600 лв" и сега като няма работа и съответно доходи... от каде има пари за адвокати, пресконференций и др... 1 милион иска от Трайкови... отделно със сигурност ще получи обезщетения от застраховка Гражданска Отговорност... Тя май с финансовото си образование, видя някаква финансова изгода в цялата работа... А и каква издръжка е плащал покойния Атанас? 250 лв... на неговите деца, и на жената с която живеят на "семейни начала"? какъв е тоя абсурд?

Боже, колко злоба има на тоя свят, Боже. Аз ще простя, но как Господ гледа на такова изказване, не знам ... Жив и здрав, и умната! Аз съм си жив и здрав и се наслаждавам на живота. Не съдя, гледам обективно на нещата. Сега това говедо с аудито и с камъни да го пребият няма да върнат загиналите, нали? Въпросът е да си вземе поука. Живота продължава, карайте внимателно и му се наслаждавайте, защото не се знае кога ще дойде един ей такъв и няма да го прекъсне!

Ако НЕ са платени някои от пишещите в този форум изобщо НЕ МИСЛЯТ с главите си!!! Скоростта на АУДИТО не е била по-голяма от 97 км/ч защото: 1. Така е според техн. експертиза - да кажем , че експертите са били корумпирани и са я фалшифицирали 2. ОБАЧЕ на това място на бул. Руски просто не е възможно да се кара с повече от 100 км/ч - иначе водача на Аудито, както е бил и пиян сам е щял да се размаже в някое дърво. 3. Ако беше карал с повече от 100 , камо ли със 180 както пишат някои, които не мислят с главите си и той щеше да е УМРЯЛ при сблъсъка. 4. Чудесно е ,че вдовицата на водача на ПЕЖОТО ще иска 1 милион лева обезщетение - точно в ГРАЖДАНСКИЯ ПРОЦЕС ще се разбере , че МЪЖЪТ Й Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК за катастрофата. В Наказателния процес , отчитайки че водача на Аудито е бил ПИЯН съдията по делото се мотивира със СЪПРИЧИНЯВАНЕ за присъдата от 6 години затвор, НО в ГРАЖДАНСКИЯ процес е друго!!!

опитвате се да оневините човек който е убил 4 човека и е съсипал още толкова съдби. НЯМА ЗАНАЧЕНИЕ КОЛКО Е ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО. Доказане е че Атанас Ламджиев е бил без алкохол в кръвта и не може да става и въпрос за СЪПРИЧИНЯВАНЕ. Само в корумпирана държава като България с НПК нрочно непроменян вече 30 години може да се случи такава жалка присъда. Да говорите за ГЛАВЕН ВИНОВНИК при положение че има нарушение н правилата на движение и то под влиянието на АЛКОХОЛ е просто...Нямам думи, вие сте срам за родителите си.

1. Жертвите са 3 , а не 4 ! 2. Атанас Ламджиев е бил без алкохол - никой не спори по това , но е ОТНЕЛ предимството на Аудито и така е причинил смъртта на себе си и другите двама души. Това ще се докаже в ГРАЖДАНСКИЯ ПРОЦЕС , където не е като в НАКАЗАТЕЛНИЯ - който е ПИЛ , той е виновен!

е сега вече е ясно че бащата е платил не само на прокурори съдии и адвокати но платил и на вас и на още 10-15 трола за да се манипулира общественното мнение и коментарите във форума,след вашия моментар утре ще се основе платен обществен комитет за защита на любо и накрая тои ще е невинен и ще осъди държавата в страстбург,бащата има пари

Майката да не ходи да се жалва, а да си купи пистолет. Ако чака на съда, няма да дочака. Съдебната система е най-корумпираното нещо в България. Съдии, прокурори, полицаи, всичко е корумпирано. То има ли нещо в тази държава дето да не е корумпирано, не знам.

око за око,зъб за зъб

прости новобогаташи които се чувстват недосегаеми и си осигуряват комфорт чрез корумпирани съдии и спонсорство на точните партии. Позор.

Няма такава престъпна, корумпирана държава. Да убиеш 3-ма човека и да лежиш 4 год. Как не се наядоха тия корумпирани съдии?

Zhinata na obitia shiofior e sas panutu pravo da plidira za nof sade. prozes. tuk imame nali4ieto na: NUENTO PERSONALES. koito e jiuris znae tos izras.

Неграмотен ли си, че не пишеш на български?

да си чувал някоя циганка да е грамотна?а мюнхенската циганка следва магистрална филология

Научи се най после, кога се пише "о","у","и" , "е" .Тъпачка.

Тия новобогаташчета крадливи, само трепане ги оправя.

ako селяка се беше огледал, щеше да е жив. Масово градовете се напълниха с олигофрени, които карат все едно са сами, на село, на поляната. Има СТОП, спри и се огледай преди да правиш ляв, десен, обратен или какъвто искаш завой.

ако оня лети със 150, няма да помогне. Ти за какво мислиш, че ги слагат тия ограничения на скоростта?

Ти бавно развиващ се ли си?

Кой и какъв е този пловдивски педеруга Любомир ,бе ? я да си е,,,бава майката тази майна !

Щом обществото толерира това да се случва и не ходи да търси сметка пред парламента, значи сами си погребвайте децата / любимите хора и си трайте.

Само плямпат..! Ами хващайте пу..ките и тоя Любомир Трайков го.....

При тази съдебна система и своеволия на виновните и полицията трябва да играе оловото! То поне не се влияе от рушвети и от " кой, кой е"!

И за какво. Ясно е, че в случая дедока с френската кочина е виновен. какво е виновен младежа, че немската маина и по-добра от френската. алкохолната проба е излишна

тежко е да си говедо .....и особено отзад

катаджии веднага да бъдат съдени и уволнени, а на техните места да бъдат назначени нови хора САМО СЛЕД КОНКУРС!!! Шефа на КАТ-Пловдив - да бъде изгонен! Аман от тъпанари-връзкарчета, които само за рушвети ламтят.

То хубо, ма трябва да се почне от най-високо. Тия са последни в редичката.

Шефът на пловдивските полицаи сега е министър. Шеф на МВР.

Без думи.

Синът - пиян джигит, КАТ не си свършил работата, бащата мутра заплашва ... че кое му е скандалното?

Жената е дошла на себе си! В първите дни след катастофата, убиецът и баща му брутално се възползваха от състоянието на шок, в което беше изпаднала и я разкарваха по медиите като мечка, да обяснява как мекерето не било виновно и му била простила. Прошката си е прошка, но не го оневинява пред закона!

Вдовицата Корнелия Петкова даде пресконференция в Пловдив, на която обяви, че иска 1 милион лева кръвнина от Любомир Трайков. Както БЛИЦ съобщи 26-годишният син на транспортния бос Младен Трайкоф уби в края на миналата година при адски катасфтрофа мъжа на Корнелия Атанас Ламджиев и още двама. Вдовицата каза, че настоява за по 250 хиляди лева обезщетение за трите си деца и за самата нея. Прочети повече в link: link

Иска да спечели от смъртта на мъжа си. Тя никога не е работила през живота си - само това е и чакала!

Ваша милост какво очаква, да опрости и кръвнината, както е простила на убиеца ли? Ми тези деца нали трябва да се хранят някак, едното е и болно, има нужда от придружител и по-специални грижи. Викаш, направо да си реже вените от мъка, да дава на децата цианкалий и да се свършва!

ОТ този 1 милион трябва да плати 999999 лева на другите две наистина НЕВИННИ жертви на катастрофата по вина на нейния мъж - съдията ясно каза , че има съпричиняване и ако това се потвърди от горните инстанции решенията на Наказателния съд са задължителни за Гражданския.

първо роди три деца, за да разбереш - как е, а вече после врякай твоите тъпни, ясно ли ти е, идиот?!

Вземете му всички пари и камиони на този далаввраджия, толкова кожи е съдрал на работници.

И БАЩАТА В ЗАТВОРА ! БОКЛУЦИ МРЪСНИ !

az imam osnovanieta da imam podozrenieto che taz vdoviza sas vsevazmojni trikove se opitva da izkopchi edna sulidna suma ot tatkoto na obieza.

Аз имам основание да смятам, че ти си мърлявия татко.

Педалгок, и 50 години практика да имаш щом до сега не ти е дошъл акъла в главата не го и чакай....

Пияно мекере с мощната кола на баща си, трепе хора по улиците и го осъждат на ... едно голямо нищо. Съдията се е провалил тотално във възтановяването на справедливостта. 40 години за виновника и още толкова за бащата. Ще видим при такава присъда, колко повторения ще има на тези инциденти.

ПОлзвано е нагло престъпно холограмно оръжие. Искат се показни растрели на терористи принуждаващи милиони българи да купуват и лепят холограмни оръжия.Оръжията повреждат тежко климатичната охрана и вече с а увредили трайно климата НИ. Вероятно срещу водача е ползвана тежко терористична видео сканираща техника

А КАКВО ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ ако вместо АУДИТО на неговото място се движеше МОТОР - тогава водача на мотора щеше да е умрял и вината си е точно на МЪЖА Й . Във ФРАНЦИЯ, ЛИОН бях свидетел точно на такава катастрофа - МОТОРИСТ , движещ се по път с предимство както в този случай АУДИТО беше пометен от излязла от път без предимство кола , както тук ПЕЖОТО.

Да се провери за наличие на холограмни оръжия в купето вкл маскирани като винетки ,застрахователни стикери и стикери за преглед както и нагло престъпни холограмни отрязъци. Лепенето на предно стъкло на отвличащи вниманието лепенки е СТРОГО ЗАБРАНЕНО.

Цялата смяна на РПУ-то, заедно с дежурния да бъде уволнена и да видим след това кой ще посмее да нарушава правилата - със или без подкупи!

Голямо смърдене ще падне, няма що.

Ами да точно мъжът й е убил останалите двама в неговата кола. Това е ясно за всеки обективно запознат с фактите!!!

Ако си пътен полицай, то си срам за униформата.

Абсолютно, водачът на Пежо-то е причината за ПТП, след пробата за алкохол вината е на водача на Ауди-то.

Трябва да се подходи деликатно по темата. Нормално е тази женица да твърди неща, утежняващи вината на келеша, но дали е така си има съд, следствие и експертизи. С оглед на големия обществен отзвук на деянието от полицията бяха отцепили района за един ден, мисля, да направят следствен експеримент. Там ясно и недвусмислено се доказа, че лекето е карало с 97 километра в час. Така, че това, което казва тази жена в случая е неистина. Относно заплахите по телефона, които е получила - редно е да сезира компетентните органи, а не да се оплаква на всеослушание. Колкото съмненията, че кръвната проба на нехранимайкото е подменена - не съм запознат до колко се пазят, но ако се пази като веществено доказателство винаги могат да направят ДНК тест. И пак казвам, тази жена не е психически добре. Защо е необходимо журналистите да я разхождат като панаирджийска мечка насам-натам за да се гаврят с човешкото нещастие? Единственото, което може да се постигне с този цирк е делото да се влачи 3-4 години, при които малкото говедо ще го държат под домашен арест и на последна инстанция да му дадат 3-4 години, а срока, който си е прекарал в къщи да му го пишат за излежан и ще си излезе, а кръвнината ще я плаща застраховката. Ако имаше справедливост починалият щеше да е лекето, но като няма, единственото на което можем да се надяваме е справедливост от Господ.

Карал е с 97км/ч, кога? В момента на удара? Гледай си инжинерството и логометричната линийка. Май си "вещо лице" на мутрите.

Инженерче

Вие били ли сте там? Знаете ли колко метра са необходими човек да намали от 170 на 97 км/ч? На база на какви доказателства са твърденията на тази жена? Мога да ви отговоря на последния въпрос - на база на мъката. И за това и писах, че не трябва да се спекулира по въпроса. Очевидно вие сте сте присъствали на експертизата и знаете точно кога и какво е замерено. И също така знаете, че съм вещо лице на мутрите - въпреки, че от доста време напуснах страната на неограничените невъзможности. Щом сте склонен/склонна да вземате за чиста монета твърденията на жена, част от случая, а нямаща никаква представа от реалните събития и какво точно се е случило ... това е чисто Ваше решение. Идват избори, дано направите правилния избор а не се ръководите от емоциите!

Че водача на Ауди-то е виновен няма никакво съмнение, че присъдата му е срамно ниска, без коментар на причините, е очевидно. Но твърдения, че Ауди-то се е движело със скорост 150-180 km/h са несериозни, това означава 40-50 m/s, или 230-330, m спирачен път - чиста физика. Предвид липсата на реакция на водача на Ауди-то и от двата автомобила нямаше да остане нищо. Да не говорим, че преминаването през точно този участък (свършва изкачването от около 220 метра от бул. 6-ти Септември) с подобна скорост е невъзможно дори за автомобилен състезател в иделана форма и кондиция, како остава за пиян и/или надрусан младеж - остават грамадните чинари.

Който се интересува от ИСТИНАТА, а не от ПРАЗНИ приказки: Аудито е било САМО на 27 метра от кръстовището със скорост 97 км/ч , когато ПЕЖОТО излиза от пътя без предимство. Няма как да се е движило с по-висока скорост там , а ако беше със 180 км/ч водача му също щеше да е УМРЯЛ!!!! ОТ тук насетне всеки може да си прави изводи прав ли е СЪДИЯТА , като мотивира присъдата си от 6 години затвор със съпричиняване от другия водач!

А нещо за алкохола - или ти е платено да оправдаваш келеша - УБИЕЦ?

Това му е ВИНАТА , което НИКОЙ не оспорва!! Ако не беше ПИЯН резултата пак щеше да е СЪЩИЯТ , но тогава изобщо нямаше да го съдят - превишената му скорост отстъпва на нарушенито на другия водач - отнетото предимствао.

97? ти гледа ли по новините на какво прилича другата кола. Не е останало нищо от нея. И ние сме яли хляб. Такова нещо с 97 нема как да стане.. 197 - по-логично

вече от нищо не се интересувам ...отчаяхте ме !!! вече се интересувам само от самолетни билети и виза за държава в която не казват на бялото черно !!! и то срещу шепа левчета!!!

вече от нищо не се интересувам ...отчаяхте ме !!! вече се интересувам само от самолетни билети и виза за държава в която не казват на бялото черно !!! срещу шепа левчета!!!

Писнало ми е от такива философи по пътищата. Населено място, ограничение 50 км/ч, кръстовище. Какво прави говедото с Ауди, обикновенно иска да накаже "наглеца" започнал с маневра да му се пречка. Дори в Закона е написано, че е задължен да намали и опита да избегне катастрофата. Но това е висш пилотаж за дебилите, нагледал съм се на такива наглеци.

Този, доказано употребил алкохол, не може да дели вина с друг участник в ПТП поради простата причина, че той, употребилия алкохол не трябва да на пътя. В същия смисъл не можеш да отнемеш предимство на употребил алкохол водач, защото той не следва да е там. Важно е да прави разлика между причината и вината за ПТП. Например: МПС блъска пешеходец на неосветена част от пътя - причината е влошена видимост, вината е на водачава на МПС.

Страхотен ник,кърти бетоно! Какви данни само!27 метра!97км/ч! Абе,това 7 да не е свързано с някаква сума? Знаем,че сумите също се оказват физически величини по нашите географски ширини.

Без КРУТИ МЕРКИ към убийците по пътищата нищо няма да се промени - мисля, че това е ясно на всички. А кого да обвиняваме за ЛИПСАТА на крути мерки?

Може би трябва да се действа като онзи, дето уби една банкерка!!

Да бъде смърт!! Смъртна присъда!!

Тая дърта чанта до кога ще се прави на медийна звезда, та не върви да работи? Каква работа търси, за генерален директор ли?? Ако ли не, да излиза на пътя, там няма много зор ....

Хайде, Любчо, остави коментарите, всеки те разпозна. Няма нужда да спамиш.

:) И тебе да те срещне такъв юнак!

Госпожооооооо, нали му беше простила и го наричаше Любчо! Какво искаш още? Писна ми от теб, като въртиопашка си! Започни някъде работа и се издържай с честен труд, както го правят някои от нас!

"Простила му" и сега искат, да изкарат мъжа й виновен. Анадънму, оли.

Чети бе, чатал! Тя самата казва, че съжалява и за убиеца и за родителите му. Но е възмутена от начина по който се води - дознание, следствие, експертиза и съдебен процес. Купища лъжи и далавери. А за заплахите към нея, нещо си забравил да коментираш.

То това е коментар на самото кретенче - "любчу". От дрога, алкохол и разврат съвсем не му е останал мозък, пък и не може да чете.

Ама разбира се, ще се окаже, че е репресирана още от комунизма! Направете я депутат, и те не работят, само лалат.

бе няма значение бе!!! к'во я мачкате жената та и за честен труд и говорите сякаш е най-голямата безчестница и въртиопашка я наричате - с к'во право?. Тя друго казва тук-друго разбирам аз: "Не мога да простя казва че опитват да изкарат мъжът ми убиеца." а т'ва че тя била простила - още тогава изглеждаше на реакция на жена смазана от шок на жена дето няма навика да мачка и да злобее в живота

Това ла.йненце е вън от коментар - на другия ден след убийството, освободен от ареста, показва снимка от дискотека, със син ли, внук ли на "цар" Киро.

да се стремите да искарате виновен шофьора на колата връхлетяна със приблизително 170км/ч понеже отнел предимство си е меко казано глупаво ...за безчестно направо да не отварям лаф (не съм аз моралиста на моралистите неискам и не се наемам да съдя !!!) но тъй да преиначавате нещата е ...нямам думи

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Съдят се жертвите, че се изпречили на пътя на палачите си. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Комунистическите дечица са над закона! Преди години в Кюстендил едно такова синче на мастит комунист смаза жестоко баща и дъщеря, уби ги на място с колата си, а на него дори и книжката не му взеха. След години имаше друг подобен инцидент със същия екскремент и все още е на свобода!

Бе то и жертвите може да изкараш "комунистически дечица", както си почнал. И ко праим тогиз? Скачаме пред съда и викаме "кой не скача е червен"? Тюфлеци всякакви, ама се натискат да спамят.

Ми то, през 1989 г. комунистите в България са били около 1.1 милиона от 9 милиона население. Предполагам, че доста са тези "комунистически дечица". :)

Е, ти как го разбра, че е "комунист", да не излезе някой баш демократ, като Костов, Бойко, Рамадан, Корман...

Добре де, попрявям се, всичките бяха комунисти, сега са всякакви. Проблемът е, че до един да хора с нисък морал и заради здравите им връзки са реално несасегнати от закони.

Абе , от "КомунизЪма" минаха повече от 27 години.Келешчето е на 26 .Къде видя тук комунизъм бе ?До 3879 година ли ще го споменавате този комунизъм.А демокрацията няма ли вина за случая?

В Пловдив се поощрява поведението на пътните хулигани, а полицията си мълчи и крие. Онзи ден бях там и ги гледах от Асеновградско шосе през Пловдив та до магисрала Тракия. Там има ужасни хулигани, за които няма ограничения в скоростта, нито писта Дракон в с.Калояново. Пълни цървули. Гледах ги как карат по осовата линия по Асеновградско шосе, как реват мотори в Пловдив, как светкат по магистралата. После даже четох за поредния, който потрошил три коли в с.Труд... Явно КАТ няма респект в този град.

Ако този наистина се е движел с 170 км/ч , преобразувано се е движел с 47 м/сек.Така че наистина е връхлетял неочаквано.

той целият булевард е 100 метра, ама карай, може пък Аудито да вдига от 0 до 100 за половин секунда, щом за 100 метра е развило 180 км.ч. !!

окей бе карал е със 20 километра а онези сами са си блъскали главите в тенекиите докато издъхнат ....на място.

В този случай поне истината излиза на яве. В Пазарджик случая със хамъра който уби пешеходец селски мутри заплашиха свидетелите подкупиха куките и измъкнаха гада. Хира на киро лозенеца.

Кое им е скандално на разкритията?! Нали е осъден за пияно състояние, т.е. че е карал пиян. Какво значение има дрегера, като кръвната проба е установила че е бил пиян?

Кръвната проба е взета чак сутринта 7 часа след случката, представи си какво е било в главата на лекето в момента на катастрофата.

7 часа след катастрофата или най-рано 90 минути след нея - както казва Корнелия?

Тука някои пишат абсолютни глупости! АУДИТО карала със 180 или 150 км/ч. Нали ако беше така и шофьорът му НЯМАШЕ ДА Е ЖИВ!!!! Който не е от Пловдив може да види в Гугъл мястото на катастрофата и да се убеди за отличната ВИДИМОСТ много надалече. А пловдичани могат да видят колите в двора на 2РПУ и сами ще се убедят , че ПЕЖОТО е ОТНЕЛО предимството на Аудито , когато Аудито е било само на 27 метра от кръстовището!!!

ае добре бе аудито е карало с 30 километра в час и човека му е отнел предимството аудито на богаташа едва е докоснало колата на бедняка и той сам си е удрял главата неколкократно в ламарините докато издъхне за да напрви мръсно на богаташа щото му завиждал плюс туй навил и останалите 3ма в колата да направят същото -;) ...............да ти дам банковата си сметка да ми преведете едни пари и на мен ;)

Човека ти пише, че е преувеличено да се твърди за скорост в Пловдив на това място от 150-180 км/ч. и е наистина трудно постижимо такава скорост 80-100 км/ч пак си е превишена, но все ще е реално да е бил с такава скорост. Да не навлизаме в подробности каква е скоростта, защото очевидно е както превишена, така и несъобразена за преминаване през кръстовище. Факт са и загиналите хора. За пробите с алкохола се навъдиха толкова тарикати и номера, че съда вероятно няма да има много притеснения да си измие ръцете, че работи по документи и т.н., все с мотивите, че работи в рамките на закона. Лошото е, че не можем да ги накараме да работят и с рамките на морала.

Има две различни неща (някой долу го беше казал) - справедливост и правосъдие. Справедливостта всеки я разбира по своему, според мирогледа, религията, културата и т.н. За това за ислямиста е справедливо да ти отреже неверната глава или за тебе - този убиец със Аудито да бъде обесен. Разлика в подхода няма - преценявате какво е справедлво лично вие. За това е измислено и правосъдието. Което уж, подчертавам УЖ трябва да изравни всички разбирания за престъпления и справедливи наказания в даденото общество. Законите формират правосъдието. Те се създават и приемат от хората, които ВСИЧКИ НИЕ си избираме. На кого да се сърдите, че правосъдието не отговаря на вашите лични разбирания за справедливост, ако е спазен закона при съдебния процес? Ако не е спазен закона от съда - то това също е проблем на налагането на закона, справедливостта и правосъдието.

ти си пълен тъпак човек гади ми се!!!

Сега и за рязане на глава, ислямизъм и тероризъм спамиш. Никой не иска рязане на глава, а справедливоста е заложена в закона. Но съдията решава за окончателната присъда, може да приеме тезата на прокурора и да приложи максимално наказание. Ако се прави реформа, защо не се възприеме американската система със съдебни заседатели и мултиплициране на присъдата за всяко отделно провинение - 3ма убити, 12г затвор?

Ми, и аз съм за това. И още - както е в някои щати: Ако по време на престъпление: - носиш оръжие - мин. 5 години затвор - ако извадиш оръжие - мин. 10 години затвор - ако използваш оръжие (може и във въздуха да си стрелял) - мин. 15 години. Добре би било и да се въведе шерифската служба - гражданите те избира и ако ти е мила службата - ще ги пазиш...

...а и не ти вярвам да си адвокат - твърде тъп си ;)

отнел предимството на наближаващ автомобил която идва със 170км/ч ??? ...егаааси вие сте кретени ...пъълни кретени ...долни глупави и продажни - та той е бил връхлетян вероятно не я е виждал и му е дошла от нищото ...за какво отнето предимство говорим ???

Браво справедливоста възтържествува! За тези които кълнат българската демокрация мога да кажа че те самите я направиха такава каквато е в момента с техния глас народен. Гласуването за която и да е политическа партия в България ще доведе до продължаването на геноцида срещу населението монопола на бизнеса и ненаказуемоста между бизнеса и политиците които са вече роднини. НЕ ГАСУВАЙТЕ бъдете умни

Точно така, не гласувай та БКП-то да не харчи много пари за сигански гласове! Дебил!