Пенсионерки от Ореш наследнички на Рокфелер?

Две сестри, пенсионерки от свищовското село Ореш, твърдят, че имат дял от несметното богатство на американския милиардер Рокфелер.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионерки от Ореш наследнички на Рокфелер? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова посети ли вече с.Ореш?Разговаряла ли е с пенсионерките как ще им подсигури спокойни и щастливи старини в замяна на наследството.Синът и в крайна сметка е по близо до парите,а тези жени да разчитат на Нинова,която дава на всеки всичко.

От Ореш? Тези са подставени лица на Орешарски.

Тъпак

ко кайш бабе ко ко кудкудяяяяк...

Ами това, на снимката, не е Ана Йозова. Тя и съпругът и са стари учители, вече пенсионери. Дъщеря им е също учителка, а синът им е директор на банка в Йоханесбург. Така че ти може да ринеш тора на говедата и да се подиграваш колкото си щеш. Това няма да те издигне до тяхното ниво.

Аз, честно казано, не вдявам. Американският жених се върнал при децата си (?) и им оставил някакви документи, които трябвало да пазят като очите си. И къде ги тия документи? После някакви документи били внесени от полския посланик. Че той да не е само един бил тоя посланик? Откъде са внесени? Кой му ги е дал на и за кого са били предназначени? Хм. Дотук две баби разправят врели-некипели и някакви журналистка пише нещо, без да поразрови и без да вниква. Коя е момата от Рокфелеровия род, че е опряла до наш Иван? Пък и той нали бил женен тука. Човекът, излиза, си е сватбен аферист и дума не може да става за законно наследство. Или греша?

Очевидно ти ако трябва да си разрежеш домат, също трудно ще вденеш. Документите са били предоставени на комунистическата власт, от наследниците, за ди си потърсят правата. Комунистическите управници, в типичен комунистически стил са откраднали, скрили или затрили документите.

аз пък да кажа, че десните ни оставиха без прехрана и земите ни в Гърция останаха незнайно на кого, на село от страна на половинката ни, имаме братовчед в Америка и това не е лъжа. Приютявал е всички българи през 1990(избягал е през живково време през гърция германия и накрая се е отзовал в сащ, доколкото разбрах нямал семейство...,покойник...), ама пусто прост аз, а Х през соца се изучи и всичко той,те,децата,внуците..., богатите всичко взеха на по-бедният брат, сестра. Имат пари и се възползваха... ето тези нещастни жени. Знаете го по-добре от мен, но така ви отърва и точно те преминаха във вашият десен отбор на крадците. БКП=бсп сдс ндсв герб дпс дост - крадците на прехода , започнало от 1944 до ден днешен

Объркани мисли в главата на един объркан човек. Щеше ми се да те разбера, но ще изчакам редът да замени хаоса в главата ти. Като се избистриш, пак може да опиташ да се изразиш болката си. Добронамерен съм и не ти пиша минус.

Очевидно е кой е тъпака. Човекът си казва болката и тя е ясна. Комунистите каквото са могли да покрият, да присвоят са го сторили, на който са могли да попречат да си устрои живота с труда на родствениците са попречили. А проблемът е, че българинат е загубил чувството си за собственост, но за сметка е придобил неистова завист, когато някой наследи нещо и безкрайно злорадство, когато друг бъде окраден.

Chervena e na maika ti ..... Na teb s bolnata si psihika vse cherveni sa ti vinovni=

При подобни случаи на по-големи наследста на българи от Запад червената върхушка в типичния си бандитски стил се хвърляше веднага да ги заграби, лешоядите!

Ако са го взели "червени големци" да пият по една студена вода.

Та на онзи Рокфелер минимум му гласяли 7-мо трансплантиране на сърце - вероятно извършено края на предната година. При всички законни действия, той не би трябвало да може да получи такива. Там май важи, че не се трансплантира на хора над 70 години. Едва ли е и чакал на опашка. Може да му е доставено от конфликти региони, примерно с връзки с ИДИЛ. Колкото и страно да звучи за евреи, фамилия Рокфелер (фирмата им Стандарт Ойл) работи с Хитлер преди и им доставя нефт, включително по време на ВСВ. Освен това получава пари за кампанията си от тяхна фирма в Германия през 1930г. Нещо като сега соросоиди да издигат Хитлер.

"Нещо като сега соросоиди да издигат Хитлер." Или путиноиди - Путин!

Рокфелерови не са евреи, а от англосаксонски произход. Не ги бъркайте с Ротшилд...

навсякъде в интернет е уточнено "евреинът дейвид рокфелер" !

И нашата фамилия има богат починал дядо в Австралия, но социалистическата държава и на нас прибра всичко от наследството.

Този е откраднал някакви документи, ама и той не разбрал какви...

И като какви имат ''дял'' в това богатство сякаш той си няма един куп преки наследници...Надеждата умира последна ама шизофренията никога

И със завистта и така...