По €50 за нощувка под прикритие вземали от бежанци в София

Роми щавят нелегални бежанци с по 50 евро за една нощувка под прикритие, изтъква на първа страница днес "Телеграф".

Обратно в новината

Коментари - По €50 за нощувка под прикритие вземали от бежанци в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така милите роми имат този трудоемък, законен бизнес? Нали уж никой не минава незаконно границата, а тези се движат на колони?!? Някой опитва ли поне да осъди наемодателите? Естествено не!! Тези са от богопомазаните - над закона...

Ми ся, както казва д-р Тони Филипов "Не съм единодушен", кое е фейк нюз в тази статия. Щото: - Дават ценоразпис - на калпак, на група и т.н. Звучи достоверно, щото МВР и ДАНС го казват. - д-р Бойко Борисов заяви, че неговото правителство било решило проблема с бежанците. И той звучеше достостоверно. Щото е бил премиер два пъти и иска още един път да бъде. Ако изключим, фейка, че става въпрос за "бежанци", а те са си нелегални икономически мигранти и ислямисти, някой лъже, щото не може хем да е решен проблема, хем да ги има и да ги "щавят". Ся, кой лъже? Като деца имахме клетва - КОЙТО ЛЪЖЕ - НА ВЪЖЕ! Та, кого да бесим сега?

а колко дават на докторката сирийка от майчин дом, женорята с коремите-пълно е с мръсни предатели в тая държава...

имате ли план ?

мачкаи генералеееееее . ще станат 2 месеца как тоя само взима заплата

Спрете да наричате "бежанци" всички нелегално преминали границата ни. Бежанци бяха нашите сънародници от Македония и Одринска Тракия и Добруджа, когато бягаха от родните си места, за да си спасят живота. Тези са нарушители на границата ни.

Циганите да бъдат затваряни в гета и да не излизат от там а не да ми се разхождат из цяла София с каруци и пръскащи фекалии коне.Като американците нали сме им големи почитатели негрите в гета а индианците в резервати това е тяхната демокреция.

КОЛКО ВРЕМЕ ДА ТЕ ЧАКАМЕ, ДА СЕ НАКУМИШ И ДА ИЗХВЪРЛИШ МАЙМУНИТЕ ОТ СОФИЯ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Това помагачество е държавна измяна, за предателите куршум на място и да видим дали следващия мангал ще посмее да предаде родината си.

Като се разчуе това, нито един орк няма да иска да мине оттук :)

Пак цигани, пак престъпни схеми .....

как не прочетох 1 новина римляни да работят бе? само престъпления правят? После - що имало отношение...

Това, че са римляни не значи че са глупави.

Какви римляни те гонят бе? Роми,роми т.е. цигани!

Аз не виждам какъв е проблема - ползата е за всички по веригата, особенно за нас. Мангусите ни правят услуга. Помагат на тези да се изнесат от държавата ни, като в същото време и на тях им влизат приходи. И те не са в розова ситуация - безработица, не ги искат на работа... Бежанците и те са от полза. Целта им е да напуснат държавата ни и да отидат при тези които ги поканиха. И всичко това без държавата да си мръдне пръста за това и да харчи пари. Всичко което трябва да прави е нищо да не прави. Не знам за какво е тогава този вой...или в същност се досещам. Има едни хора които ни ги натресоха и им се ще да останат тук - има материал за подмяна и съблюдават всичко да върви по план и тези да не мърдат от тук. Жокер кои са тези хора: Доста пари наляха в това начинание, пътни, карти и друга логистика за бежанците. Имат банки и пари, обрязват се като чалмите, но не са чалмосани. Що е то?

"Шофьорите обаче спират в граничната зона, посочват им някъде напред в далечината, казват "Натам е Сърбия" и ги зарязват", обяснили пред вестника ненаименувани гранични полицаи. После ги поема Гранична Полиция и така...

Те орките след като са влезли на територията ни бедата е станала, и бързото и нелегално отърваване от тях е най-безболезнено иначе подлежат на регистрация, хранене, лекуване и т.н. Само не знам как още не се е проявил техническият ни гений да ги катапултираме веднага и директно извън територията ни с/у някаква такса

Почти във всяко интервю с т.нар. "бежанец", чуваме практически дословно "Падна бомба, покривът рухна, грабнах каквото беше под ръка и побегнах. Ето ме сега тук". Почти във всяко изказване на проевропейски политик чуваме, как трябва да се грижим за бежанците, да им осигуряваме, безвъзмездно разбира се, подслон, храна, джобни... А се оказва, че тези "бежанци" харчат суми, непосилни не само за редовия български пенсионер, но и за по-зле платените работещи. От къде хукналият от срутен дом разполага със стотици и хиляди Евро, с които да плаща за превоз, нощувки? Бежанци или добре обучени и организирани щурмови групи всъщност наводняват Европа?

А към кой оператор са им картите на мобилните??? Отделна тема как плащат

Ами значи братята роми са много по-светнати и бързи от българите. Ето че пари правят от въздуха. Да не мислите, че българите няма да приберат бежанци за 100 лв на вечер? Ще приберат , ама не могат да се докопат до далаверата. А пък уж прости били романите, а?

Много грешиш! За никакви пари не бихме приели тези боклуци!

Няма бежанци, щото, нито в България, нито в Европейския съюз има война.... А арабите , влезли НЕЛЕГАЛНО трябва да бъдат убивани. Тия са Диверсанти, Нашественици и тия които ги докарват в БЪлгария вършат КОНТРАБАНДА на хора !!! Бойко Борисов крадеше заедно с разни митниичаи, и правеше контрабанда на стоки и хора. Така че очакваме да го утрепят заедно с тия митничарки и да избият( унищожат) контрабандно внесените стоки и Араби ( арабите, ако могат да изчезват от БЪлгария преди да ги намерим и избием)... Ако чужденец дойде в България трябва да са кротки като агнета, са спазват законите( да са минали Легално през границата) и да си харчат парите, а после да се махат !!!

А откъде тези бежанци имат тези пари за да плащат- нали бягат от немотията в държавите си?

Защото ако ги задържат ще останат на наша територия и са наш проблем. като отидат в Сърбия, и на там за където са тръгнали, вече не са наш проблем.

Всичко се знае прекрасно от полицията и органите. Не правят нищо, защото политиката е такава. Всички НПО-та , които вдигат вой до небесата, до Брюксел, до Вашингтон и до Марс трябва да се изгонят от България. Иначе който предприеме действия срещу "клетите бежанци" бива разпънат на кръст от тези гадове. И после дори могат да ни осъдят - като държава, като личности, като длъжностни лица и т.н. Докато търпим външни платени НПО-та да "осигуряват правата" на "клетите бежанци, мигранти, цигани и всякакви" такива - така ще е !

уникално проста държава, с малоумен, оскотял, обеднял, изпростял, озлобял и мазохистичен материал. е как няма територията да е най-бедната на континента, след като с едни прости и неграмотни примати не може да се оправи, а дори и им плаща, за да се развъждат, крадат и колят. коментарите са излишни. приятен ден.

Сега БСП като вземем властта първата ми работа ще е да кача детските. Откога говоря това на ГЕРБ, ама никой не ме слуша.

Затвор за гости и ма..ли, иначе този "бизнес" ще се разраства.

Не затвор, защо да ги храним и да се грижим за тях. Да им се вземат и разрушат незаконните постройки и ще видите, че няма да има къде да крият бежанците, а те самите ще се изселят някъде в чужбина, където ще си ги кътат.

Бойко Борисов и ГЕРБ са виновни, ама ха....