Доналд Тръмп ще участва в срещата на НАТО на 25 май

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще се включи в срещата на най-високо равнище на страните членки на НАТО в Брюксел на 25 май.

Обратно в новината

Коментари - Доналд Тръмп ще участва в срещата на НАТО на 25 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той шута, хубаво ще се включи, ама ако може да прочете малко как работи НАТО, а не да си мисли, че е охранителна фирма и всички дължат кинти на САЩ.

Естествено, че ще е "силно привързан", нали чрез НАТО ще души икономически Европа. Ще я тупа като брашнян чувал!

Значи според тебе, Европа няма нужда от армия? Русия ли ще ни пази? :))) А, кой ще ни пази от Русия? "Шегата", че нямат нужда от визи, защото имат танкове е много смешна, нали? :)) Смей се, де!

Бухахахах, каква Русия ти нормален ли си? Русия е най-изтрадалата страна от 2 световна война, тя е последната, която иска отново мащабен конфликт в Европа.

А нашият президент, дето се пъчеше, че е НАТОвски генарал, няма ли да участва!

Тоя е същият нещастник като нашият президент, докато агитираха да ги изберат, пееха една песен, сега друга...Пълни нещастници и Тръмп и нашият послушко.... Мисля си вече, че Хилари в пъти бе по-достойна за президент на САЩ, този е завършен кравар отвсякъде, с първосигнално мислене и постъпки!!!

"Мислиш си вече, Хилари в пъти бе по-достойна за президент", ама Путин предпочете да назначи Тръмп! Путин някога да е сбъркал?

" и осигуряване на стабилността в страните, които не са членки на алианса" ... няма такива нагляри. Голяма стабилност осигурява нато на страните, които не са членки, няма що. Бомбандировки до дупка. НАТО е терористичен съюз и трябва да бъде разпуснат моментално.

сега да видим колко ще ни струва тази привързаност към нато

Олекна ми , ще участва ! И въпроси с жизненоважно значение за алианса ! .Има - няма ли бели чечки в Белия дом , както и въпросът с белите мишки . За теменушките вечечухме , зарадват се на слънцето в кабинетите . .после , кога ще е първият линеен полет до Марс ? И редовен ли ще е? Със Иванка ?

Бели мечки или бели чешкини , това ли е въпрос ?

Виж, че пак имаш грешка. Пише се теменуЖка, а не теменуШка. За едни и същи грешки се ходи на поправителен, а не се раздава "акъл"

естествено , той участва ! .имат си отрицателен тъговски баланс , внос в размер на 3,62 милиард , а износ 3,14 , сиреч 2.16% от ВътрешенБрутенПродукт им отиват за консум и сметка на чужди производители . .при това разходи в размер средно месечно за вйикенд почивки на президентство плюс антураж в Флорида . .и един от време на Обама стръмно нарастващ държавен дълг също от около 20 трилиона . .как няма да участва ?

Вйикенд почивки вразмер 90 милиони долара ? .май, отслабват от диета .

НАТО в момента е все едно всички партии в българския парламент, да бъдат в Управляващото мнозинство.... Никой няма полза от НАТО. А и такива съюзи се създават временно, за по 20 -30 години.... Новия враг са Арабите и Негрите, които се въдят като скакалци и трябва да бъдат убивани. Както ако видиш в къщи че се появяват мравки, ги смачкваш или изтребваш... И затова трябва да направят Нов Съюз, без Турция.

Аз имам полза от НАТО например. Макар руския ми да е добър, английския ми е по-добър и не държа да бъда "освобождаван" отново. Особено от руснаците. :)))

Да се надяваме, че няма да има повече нужда, но Турция иде - запада няма да ни помогне.

Горд съм, че България е член на НАТО! Що се отнася до тероризма, Международният съд в вече определи, че Русия е терористична държава, която спонсорира тероризма по света!

Аз пък не съм Горд, че България е ЧЛЕН на НАТО

Е, има и такива българи, дето не са българи, или българи с генетични дефекти!

Кой този международен съд бе идиот?

На ООН в Хага, там, далече в Магадан няма как да знаете за него! А ние имаме директен Интернет от Аляска!

Дребничкият повелител на Орките - Путин, доста се постара да всее раздор сред съюзниците от НАТО, защото го е бая шубе от Алианса на Доброто. НАТО е едеинствената пречка Злото от Изток да обвие отново в тъмнина Човешката цивилизация

За Местан ли говориш?

НАТО е терористична организация с цел налагане на американските интереси по света. САЩ са окупирали България с войските си и те трябва да бъдат третирани като окупациони войски каквито са били Турските преди освобождението

Айде бе, май бъркаш НАТО с Русия дето окупира половин Украйна!

Ми то и Турция (НАТОвкса) окопира Кипър, ама зелките като теб мълчат като пукели по въпроса.

Много ги обича всичките, само да си плащат Рекета Германците

НАТО трябва да прояви повече решителност. И колкото и да не харесвам Тръмп, той е прав в едно - европейските държави трябва да заделят повече бюджет за отбрана. Злото от Изток се надига, орките в Мордор (Москва) дрънкат с оръжия, цивилизованият свят трябва да е готов да даде отпор на новия Саурон-Путин и на новия Саруман-Ердоган.

Злото винаги е идвало от Запад....Няма по-големи убийци от англосаксонците и техните соросидни слуги

Като се обичат, да се вземат.

пълната несъстоятелност и неадекватност на клоуна тромп.

Бай Дончо закривай закривай тази организация която нищо не върши а само гълтат едни пари а уж ни "пазели" от кого ни пазят от гаргите ли ?

Да закрива, щото ние неграмотниците сме си ряшофили, обичаме си путлер, мразим запада и чакаме рашия да дойде да ни освободи от еврогейско робство, и да ни даде кинти.

Нещо не можах да ти разгадая коментара та я пак но по ИнтИлигентно нали сте от тях и по "умно" го напиши нали сте от тях "толерантните умници" !!!

пълни аматьори и нефелници, намерете в Мрежата проекто-бюджета, който са внесли, за да видите пълната несъстоятелност на тези хора.