Ракета на Пхенян експлодира след изстрелването

Новият ракетен опит на Северна Корея е бил неуспешен, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ракета на Пхенян експлодира след изстрелването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще му свие сърмите на дебелия Ким,а също и на китайските шушумиги които го подържат с храна за народа му!Те вече скочиха на протест заради разполагането на американското супер ПРО на Южнокорейска територия!

Забравил си да питаш какво да правиш с радиацията,като гръмне бомбата.Нали?

Абе, в крайна сметка, колко ракети са изстреляли и колко от пусковете са били неуспешни? Щото от 1 до няколко има разлика де.

Бях чувал за "изпреварващ удар", ама "предупредителен"... Ако превода е верен, ми е много интересно, как някой си представя, че ще нюкнеш няколко града на противника и след това ще седнете да преговаряте, след като си го предупредил подобаващо. :)))

дори тук копира хамериканците - гърмене на ракетите тутакси след старта. Не че го иска, то си трябва и акъл, освен мераци. И поръчката си изпълнява по график - нова ракета, нов модурл от системата за ПРО на Щатите я за южните братчета на Ким, я за европейците, я за израелците. Щото те иначе са си непродаваеми, след показухата на "Хибини".

Дано следващата неуспешно изстреляна ракета да има и ядрен заряд.

Съмнително дали е така. Имайки предвид злостната пропаганда срещу Северна Корея, нито една новина за нея измислена от враговете им не е вярна. Това като онази "новина" където Ким хвърлил чичовците си на лъвовете, пък се оказало че няма нито чичовци, нито лъвове. Може да се окаже, че ракетата си е изстреляна правилно. Пък и дори да не е, следващия път изстрвлването ще е успешно. Не греши само този, който нищо не работи или драска само по форумите като платената соросоидна паплач.

русолюбците сте като триглав змей! след като станахте туркофили, заради турски поток, сега, заради една ракета и кореофили станахте бе!!

И кой ти каза че съм русолюбец соросоиден тъпак?

По думите му Северна Корея няма защо да се страхува от каквито и да било действия на САЩ за разширяване на санкциите. Наистина няма от какво да се страхуват северно-корейците, ако не умрат от глад, ще умрат по разпореждане на великия КИМ...., така че им е все тая!!

ракети правят, а катафалката на погребението на Ким беше Кадилак - стар модел. кога ще направят кола? А, другари? когато и руснаците?

за ракетите знаем - велики са, ами какво ядат, като още не е поникнала тревата?

Трябва да си наистина голям глупак, да пуснеш опорна точка в защита на Ким Чен Ун, а подоопечните ти тролове трябва да са още по-големи идиоти да почнат да пускат постове в негова защита. Тъпо мурзилки, много тъпо от ваша страна...

засили ги, като руснаците - да се въоръжават, да се въоръжават, докато хептен огладнеят... И после - на килимчето - на задна прашка!

дкми

Не искам да съм на мястото на ръководителя на проекта :)

Май идва краят на режима на лоената топка. Вече пречи дори и на Китай.

Добре бе...всички пишете глупости тука...никой не се сети да попита..абе аджеба тия хора, от къде имат тоя ресурс (човешки, финансов) за такива разработки?

Ресурса идва, когато умните хора се поощряват, а бюджета не се усвоява от партии.

Гого, ресурса идва от тоягата с дебелия край.

Колкото и да е смешно сигурно не може да им се опрем и на малкия пръст. Нашите гащи отдавна са свалени и чакаме някой да ни го нахлузи :)))

Ами щом чакаш - ще те огрее. Моите не са свалени, и нищо не чакам, ами си бачкам, изкарвам добри пари, и си живея живота

нима? А знаеш ли, че твоята заплата е колкото на цяла бригада корейци общо?

На тия комунисти само петолъчки и оръжия им дрънкат в кухите глави.

САМО ТОВА ЛИ УСПЯ ДА ИЗМЪТИ КУХАТА ГИ КРАТУНА СОРОСОИДЕ ?

Сега малкото дебело Фон Гаденче ще стане бакъреночервено от дива злоба, и след като удря известно време глава в бюрото си от яд, ще накаже сурово изстрелялите нескопосано ракетата.

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЗНАЕТЕ , НО СЕУЛ - СТОЛИЦАТА НА ЮЖНА КОРЕЯ Е НА 24 КМ ОТ СЕВЕРНО-КОРЕЙСКАТА ГРАНИЦА .... А НАЙ-ПРОСТИЯ РСЗО ГРАД БИЕ НА 40 КМ :))

Нищо, ракетите не излетяха, но пък ще се понапълнят лагерите, там има много места...

Локхийд Мартин вече ще се грижат никога да не излитат. Тъкмо успяха да си изпитат лазера и при ракета.

ТО И ЧИЧО РОНИ РАЗТЯГАШЕ ЛОКУМИ ЗА ЗВЕЗДНИ ВОЙНИ АМЪ СЕ ОКАЗАХА ЯЛОВИ ХА ХА

ТО И ЧИЧО РОНИ РАЗТЯГАШЕ ЛОКУМИ ЗА ЗВЕЗДНИ ВОЙНИ АМЪ СЕ ОКАЗАХА ЯЛОВИ ХА ХА

Ха-ха-ха-ха А-ха-ха-ха Тея са тотални кретени: "Предупредителен първи удар"

Защото на САЩ и на руснаците не падат ? Един дебел офицер да виждащ на снимката ? Тези поне правят нещо и имат национално достойнство.

няма дебели офицери,защото няма какво да ядат,за съжаление на обикновените хора

Като видиш колко им е дебел вожда, ще ти стане ясно защо останалите са тънки.

снимката трябва да ни внуши, че войници, нарамили по една атомна бомба (знака върху раницата е за радиоактивност), са вперили поглед в лидера си и чакат да им каже къде да ги взривяват?! Евтина пропаганда!Та чак смешна!

Това е бойната готовност за ЯХБЗ. Ако ти говори нещо. Иде да покаже,че могат да изпълняват задачи дори в условията на радиация...

НЯМА НУЖДА ОТ БОМБИ - 1 КГ КОБАЛТ 60 НА ПРАХ РАЗПРЪСНАТ ВЪВ ВЪЗДУХА ЩЕ ПРЕВЪРНЕ СЕУЛ В ЮЖНА КОРЕЯ ИЛИ НЮ ЙОРК В РАДИОАКТИВНО ГРОБИЩЕ ЗА 200 ГОДИНИ :)) ДОЗАТА Е 1 ГР КОБАЛТ-60 НА 1 КВ.КМ .... ЗА Кобальт-60 получают искусственно, подвергая единственный стабильный изотоп кобальта 59Co бомбардировке тепловыми нейтронами (в атомном реакторе или с помощью нейтронного генератора)

Малко се поизсили...мисля че беше около 5 години периода му на полуразпад...сравнително мощен гама източник...за количествата и мощностите на дозата не съм сигурен но не е 1гр...

Така е, кобалта е мн. гаден. Концепцията е на един американец от унгарски произход, не му помня името, а и не е за мръсна бомба с 27Со60, а за бомба с отражетел от Со и конвенционален ядрен заряд. При взрива се получава 27Со60 силен источник на гама излъчване с период на полуразпад малко над 5 години. Времето за превръщане, чрез минус бета разпад на 27Со60 в 28Ни60 (стабилен никел 60, четно-четен) е около 15-20 години.

ДАЖЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ГО НЯМА МУТРО-ФЕОДАЛИЗМА :))

Плашилото от Северна Корея, което държи народа си в мизерия му гръмнала ракета- лошо за народа, който ще я отгладува. По- лошото са хлорофилите у нас, които още вярват в комунизма и гласуват за мошеници. Един ден Северна Корея ще прогони комунистическите убийци и ще се оправи, но злокачествени комунисти все ще се показват да лъжат хората, че може да има равенство и да не се работи на ангария при комунизма. Всичко построено едно време стана с много ангария и нищожно заплащане, а накрая вече слабите и болни строители бяха захвърлени като ненужни вещи. Това е само повърхността на комунизма, злото е скрито много по-дълбоко и не се вижда. Вижда се малка част от измамата, която унищожи милиарди хора.

Наистина има много бунаци които гласуват за комуниста бухалкаджия от Банкя.

деструктор

А какво ще кажеш за бунаците, които ще гласуват за истинската комунистка КУРнелия. Да не говорим за другите, "истинските десни" бунаци, които ще гласуват за разни маргинални партийки и така ще докарат БС(К)П на власт - отново!

да ни светнеш, къде е зарито и злото на капитализма?Или там всичко цъфти, връзва и мирише на хубаво?

При капитализма злото е за мързеливите и некадърните, които при нас бяха издигнати на почит при комунизЪма

Ние и през комунизма нямахме ядрени ракети.

БАТКОВОТО ЯВНО СИ ВЧЕРАШЕН Я НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ.

Ракети имахме, главичките пристигаха по разчет за около 2 часа и за минути се стиковаха към носителите. Бил съм командир на стртови разчет на таквиз ракетки, докат служих на родината - мн. убави ракетки имахме, само дет' ги продадохме на арабелите по разни натовски споразумения.

нация от зомбита, това е резултатът от комунизма!

Поне правят нещо. Никой не е минал без провали, дори САЩ или който и да е друг. А колко са бедни и гладни, може да разбере само някой, който е ходил, не такъв, който е чел новини.

Напълно нормално е!Всяко начало е така!На американци и руснаци малко ракети ли им паднаха и колко хора им загинаха!?!Важното е,че не се отказват и продължават до пълен успех!Ние само ще им ядем краката!

Тези на снимката изглеждат като армия от недохранени идиоти.

Друго си е викаш шкембелия-натовец.

С тези вратлета на анорексички в пряк контакт дори и с необучен шкебелия ще бъдат прекършени като клечки за зъби, това е Соц Армия пълна пародия и смех до насита :))))))

Made in Korea е опасен надпис за "касетофон", камо ли за ракета !

Откъде пък реши, че са маде ин корея? По скоро са маде ин ссср

Нищо,те поне опитват... А щом опитват-значи имат потенциал. И го развиват, а не си пращат младите момчета да мият чинии някъде си. Нас ако ни нападне условен противник кво ще правим? Освен да го замеряме с консервени кутии...

От една седмица се върти едно интервю с избягало дете от Северна Кореа, трябва да го гледаш за да спреш да говориш глупости .......

Това "дете",го показват да ти промият и без това промития мозък!

гледам и не вярвам на очите си - логика кирпича, както казват любимите руснаци

Това е понеже само гледаш, без да мислиш.

Нас ако ни нападнат, ще те пратим теб, да ни защитаваш. Нали си смел и герой и знаеш как стават нещата.

Че да ви защитавам, ама с какво ще ме оборудвате? Освен да ида и да падна там по хребетите на дядо със стария Шмайзер! И защо да се бия за вас-та да ми дойдат после вашите копелета от Западна Европа да ми станат началници?! Тая нЕма да я бъде! Ей къде е Сърбия... Защото както горчиво казваше стареца навремето, простичко: "Кой се би на Драва,кой управлява..."

които конструират, произвеждат и боравят с ракетно въоръжение много добре им е известно, че при всеки пуск, изпитателен или боен, по различни технически причини или човешка грешка, може да се получи авариен случай и изстрелваната ракета да не излети, да се взриви още при изстрелването или в полет или да се отклони от зададените й параметри на полета и отново да се самовзриви или да бъде взривена по команда от земята. Та какво ново и различно от ставащото и в други, в това число и напреднали в ракетостроенето държави, е станало в същност?!

ми станало е , че като носиш чифте пищови на гол г..ъз, вероятността да се простреляш сам в бедрото е доста по голяма! а ще стане и интересно, когато в опита си да стигне до щатите, поредната ракета падне във владивосток, или веселий яр , примерно!

в областта на ракетостроенето и бойното използване на ракетното въоръжение, както и в конструктивните параметри и бойните характеристики на балистичните ракети и средствата за противовъздушна (противоракетна) отбрана. Това за което пишеш може да бъде само нечии сън, защото нито САЩ, нито Китай, нито Русия са страни които могат да бъдат "изненадани" от внезапен ракетен удар с балистична ракета или ракети! Дай си сметка с каква честота прелитат над главата ти сателити с различно предназначение и какви са възможностите на съвременните разузнавателни средства в резултат върховите достижения на високите технологии и тогава ще видиш сам, че написаното ти звучи като някаква измислена приказка, а не като реална възможност.

Нещо се тревожа, че много бързо му падат ракетите и самолетите на севернокорейското прасе т.нар. велик или не знам какъв вожд. Руските мурзилки, евтините рубладжии какво му се радват като ракетите на подопечния им вожд падат няколко секунди след изстрелването. Да не вземе някоя от тях да падне върху масква .... ама те ще замълчат щото е другарски огън. Сега ще има поредните няколко екзекуции в стил Калигула, за дето ракетите им не щат да фърчат ....

имаш треска, съпроводена с халюцинации, премери си температурата и отиди на лекар.

Ей, това комунистите сте тъп народ!!! Дори и правилен български не знаете!!! Правилният глагол не е ОТИДИ, а ВЪРВИ!!! Ама това русофилството е диагноза!!!

Не вярвам нито дума на новини от США и ЮК, посветени на СК. Пропагандата им е лъжлива и заблуждаваща, сиреч все още напълно военновременна. Мога да дам хиляди примери, в които информациите им в това отношение са били абсолютно неверни. Освен това - какво е това налитане като бик на червено, след като десетки други страни от региона са спокойни? Истерията е лош съветник - първият признак за слабост... и че нещо упорито се прикрива.

Лоша работа. Сега много е вероятно да има екзекутирани за назидание.

Тези са големи късметлии, че нямат нефт.

Има истина в коментара ти-Има ли газ петрол, злато или нещо полезно изкопаемо в съответната страна идват и лешоядите и внасят "демокрацията" ! Няма не искам няма недей внасят я това е.

Европейски Бугаристан произвежда капачки за буркани, найлонови торбички, тоалетна хартия, а изостаналата Северна Корея - танкове, самолети, ракети с далечен обсег и ядрени бойни глави! Айдеее, бели роби на робовладелеца княз Бойко Банкянски, стига сте писали коментари- отивайте да бачкате за мизерната заплата от 400 лева, трайте си, натискайте си парцала и чакайте вече 29-та година оправия или братска Русия да ви направи по-богати! Правете богатите още по-богати, а вие ставайте още по- бедни.

ТамЪн да ти подкрепя коментара и опс видях че си намесил и Русия в него.Че защо да чакаме Русия да ни прави по богата нима сме в съюз с нея ? Не сме ли в ТКЗС-то норечено ЕС и не чакаме ли той да ни прави по богати ? А сме по бедни и от Косово, Албания Македония... що бе ?

Е как бе :) опорните думички са Бойко, Русия, заплати, бедни - трябва да ги вмести задължително !!! Инак не му плащат стотинките ..