Свързана с Гугъл фирма предложи защита на изборите от хакери

Свързана с Гугъл организация предложи нови инструменти за защитата от хакерски атаки на сайтове, свързани с избори и медии.

Обратно в новината

Коментари - Свързана с Гугъл фирма предложи защита на изборите от хакери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е много чртвъртит, но става. Тук разработваме едно приложение на Джава - пази ви от всичко - не могат да ви онодят в задното отверстие например. Лек ден от мен че кю-ейката по два мои бъга се е разцицорила все едно е 22 градуса!

Прави са ,от атаки може да ни пази само този който ги създава. Същото важи и за фирмите създаващи антивирусните програми, първо създават защитата , а след това и разпостраняват самия вирус, просто бизнес.

Ужас! Горките хорица от ЦИК как сега ще обяснят защо не публикуват навреме резултатите ?

A бе, от хакери ще ни пази, ама от самия Джигсо кой ще ни опази?

от Джанго и Манго няма опазване..

Няма проблем - нашият екип предлага 100% защита и гласуване по домовете. Ние ще ходим безплатно да питаме всеки в дома му как иска да гласува и после ние ще ви кажем резултатите!

Системата всъщност е доста икономична. То щом е от Гугъл разултата е ясен, няма нужда даже да се гласува. Първи е Алфабет, втору Гугъл и трети Гугъл драйв.

Гугъл съвсем наскоро разработи и представи свободен софтуер с който да се отсяват и блокират "агресивните и нетолерантни" коментари в интернет. Той щял да облекчи и намали натоварването на модератори и администратори и да направи по-ефективно ... дрън-дрън-дрън. Според мен просто ще остави част от либералното гестапо без работа. Ехо ДИРа, добре дошли при "излишните". Автоматизация и за вас.

"продемократични групи" В превод - прословутите НПО неща като "Америка за Тъпанария", "Отровено Общество" и куп други

На въпроса могат ли да се хакнат едни избори, отговор е дал поручик Ржевски преди много години, като го питали - Ей тая дама там поема ли го с уста? Той казал момент, обръща се и отговорът е да! Е, добре де поручик, какво трябваше да видите, че изчакахте? Еми да видя дали има уста, защото се обръщаше. Та така и с изборите, щом има избори - те се хакват.

Свързана с Гугъл фирма предложи защита на изборите от хакери, а ако и откажат ще хакнат изборите...

А нема нужда, ние сме от Европата на задна скорост.

Фирмата със 100% вероятност гарантира изборните резултати! Естествено срещу МНОГО добро заплащане ...

не, че е различно до сега, но вече официално правителствата ще бъдат назначавани не просто от чужда държава, ами от корпорация!

Гугъл що не ги сложат първо на андроидите тези инструменти, или май са пак по поръчка на ЦРУ които с подобни подслушват даже телевизорите?

Хак да ви е. Ние тука у село пенсиите сме си направили хакерски клуб, не ни спира ни Гугъл ни и лумбаго ни ишиас.

Ето това вече е брилянтно предложение, и българите няма как да не се съгласят. Както се казва ,чуждестранен регулатор, наблюдател, инвеститор, кредитор, съдия стражар, и всичко за каквото се сетите. Бравос

Гугъл (ЦРУ, АНБ, и цялата сган) ли иска ?