ЕС може да принуди страните да приемат бежанци

ЕС е в състояние да принуди страните членки да приемат бежанци по определените им квоти, каза еврокомисарят по миграцията Димитрис Аврамопулос.

Обратно в новината

Коментари - ЕС може да принуди страните да приемат бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не искаме терористи и убийци

АКО И ОТ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НЕ ВИ СТАВА ЯСНО,ЧЕ ЕС Е ДИКТАТУРА НА ШЕПА БЮРОКРАТИ,СЛУГИ НА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ,ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ БИТЪ И КУЛТУРАТА НА НАЦИИТЕ!!!

На ви ЕС и УСКОРЕНА БОЦОВО- БАНКЯНСКА ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ. ЕС ЩЕ НИ ТЪПЧЕ С ШАЛВАРИ, ДОКАТО НИ ПРИСЕДНЕ И ЗАПОЧНЕМ ДА СЕ УРИГВАМЕ НА ИСЛЯМ. ДО ТУК НИ ДОКАРАХА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ. СЕГА НИ ПОДГОТВЯТ СЛЕДВАЩИТЕ СИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ.ОТ ПЪРВИ АПРИЛ , ВДИГАТ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ С 29% ,А СЛЕД ТОВА ЦЕНАТА НА ВОДАТА НИ С 33%. УВЕЛИЧЕНИЕТО И ИЗЧАКВА ИЗБОРИТЕ. БОЦО ПЪК Е ДОГОВОРИЛ ТАЙНО ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА НОВИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА.....ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВО НИ ОЧАКВА ИЛИ,СМИРЕНО, ОВЧЕДУШНО И БЕЗРАЗЛИЧНО ВЕЧЕ ОЧАКВАМЕ ДА НИ ОТСЕКАТ ГЛАВИТЕ?

ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПАТРИОТИТЕ-ТЕ НЯМА ДА ГО ДОПУСНАТ! ВРЕМЕ Е ЗА ДЕЙСТВИЯ ПО ОРБАНОВСКИ,А НЯМА КОЙ ДРУГ!!!

Лицето на демокрацията - инструментите, средствата и тн., за да те принудят.Верно, хуманно е, без кютек, ама последицата е една и съща - народобезвластие, живееш, както ти определят!

Много терор я чака Европа. До момента когато фашистите дойдат на власт.

И като запушат едни позанемарени комини....

Какви бежанци бе? Тия луди ли са? Къде са им жените и децата?! Това са нелегални имигранти, всеки с поставена задача! Иначе откъде у тия гольовци Айфони и джобни? И що са се млади мъже /предположително афганци с боен опит/ между 20-30 години? Алоо Европата, верно ли спите?! Да си вземете парите от "службите"!Мигрантите не идват в България-ТЕ ИДВАТ ПРИ ВАС!!! И колко и да ги връщате, те пак ЩЕ СА ПРИ ВАС!!!

СТАВА СТРАШНО!!! Ще ви покорим чрез децата, които ще раждаме. Броят ви не нараства, а ние се удвояваме всеки ден. Ние ще победим, Рим ще стане столица на исляма" ТОВА Е КАЗАЛА ОРИАНА ФАЛАЧИ СМЕЛА ИТАЛИАНСКА ЖУРНАЛИСТКА, КОЯТО БЕ УБИТО, НО НЕ И СЛОВОТО И!!!!!

Така де-номера с Косово...оказа се,че работи...

Безхаберието на европейските чиновници докара до състояние, че цял а Европа да почернее от примитивни скакалци, които са готови да унищожат християнската цивилизация!

БЕЗХАБЕРИЕ Е ПО-СТРАШНО! НАШЕТО ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАНИЕ!!!

loyola

Добре де, каква стана тя? Уж Меркел ги покани в Германия, а после се оказа, че смята там да задържи "каймака", да им осеменява германките, а останалите се оказа, че трябва да осеменяват нас, а и освен това трябва да ги храним и глезим ...

Тоя съюз хич не е като другия съюз.

Ама е някак си демократично първо да те накарат да приемеш потенциални терористи (незнайно защо се наричат бежанци), да ги храниш и поиш, за да могат спокойно да си подготвят атентатите и после да скърбиш пред медиите и пишеш възмутителни писма, след като избият невинни хора ! А ще ни задължат ли после да им построим джамии - че да има къде да се молят ! А ще ни задължат ли да празнуваме с тях рамаданите ? А да си забулваме и ние жените, за да не ги дразним ? НАРОДЕ ???

Вижте нашата мъка по хората .Унгария и др.как си пазят държавите от нашествениците,а вие лижете задника на мер.......

Нали уж ЕС толерира различните хора; тогава защо лицемерно ги унищожава? Хубаво е да има различни хора с цел да има развитие на еволюцията. Обаче не е хубаво да се смесват, защото тогава просто няма да има различни хора. Вие смесвали ли сте разноцветен пластелин? Смесете бяло, черно, червено и жълто; получава се обща отвратителна маса със кафяво-сив цвят, точно като характерния цвят на фекалиите. Това ли иска ЕС? Да няма различни хора,а да станем всички на фекалии.

Значи нашата страна няма какво да приема! -Това не са бежанци, а мигранти! Да си ги вземат, бежанци няма

Европейска служба за гранична и брегова охрана разполага с оперативен персонал до 1500 души, които могат да бъдат разполагани по външните граници на съюза за подсилване на тяхната охрана, посочи ТАСС. Сподели. Това значи никой не охранява. И като пратиха нашия кораб квартал беше охраната? Ползваха го като такси да ги извозва до Гръцките острови. Вместо да си ги върнат от където са тръгнали.

Абе тия съвсем изгубиха връзка с реалността. От къде на къде някой ще ме задължава да приемам бежанци в моята родина. Трябва да се запазят чисти източна и централна Европа, западна е изгубена за съжаление.

който иска от тая паплач,да си я носи на рамо и у тях си.....

Разселването е решение ,което се налага в Европа с диктат.В средноср4на перспекива, страните сте са с из4ерпан ресурс и социален УПАДАК. Погледнете Гърциа ,северен Кипар,острови с пришалци,оромни заеми.

Вън от ес! Унищожиха Либия, Сирия, кой следва? Май ние сме на ред

ЕС да вземе да принуди страните членки да въведат пет дневна работна седмица и осем часов работен ден.

Добре ,ама това да важи само за бежанци от Сирия , а не там някаква си измет от афганци , сомалийци ..и.т.н.

Не каня у дома си гости, които не са прочели една книга през живота си и не могат да мислят извън догмата. Не приемам за качествени хора тези, чиито жени подтичват след тях чаршафосани като призраци. Отвращават ме изродите с поясите, автоматите и ножовете отнемащи живота на невинни, отказващи да приемат порядките и исканията на чуждоземците. Ще направя всичко възможно да съсипя насилниците и от моя род и вяра, принуждаващи ме да приемам от горепосочените категории и оправдаващи собствената си некадърност с празни приказки, украсени с отстояване на някакви "велики" ценности.

Този грък наясно ли е, че една държава ако реши може да излезе от съюза и тогава следва домино ефекта.

Авраам-опулос ?

аз съм прост човек , но ако доидеш у дома да ми вземеш хляба , убиеш децата ми и разрушиш къстата ми , и ме караш да живея по твои маниер ... и аз тръгвам и наи малко 10 като теб ще уморя преди да са ме свършили ...

кои е виновен според вас за това че арабите тръгнаха към европа ? питам : когато бяха муамар кадафи и садам хусеин , имаше ли ред там ? кои ги разбута бре ... кои ги бомби , кои им спретна цветни револуции ... маи онези зад океана , наил ? и понеже до там хората не могат да стигнат , отиват там където могат ! европа

Да поемат в най-близката посока - Катар, Кувейт, Саудитска Арабия

погледнете на снимката какви яки здрави и прави млади мъже чакат да бъдат спасени горките от евролибералите

Западняците са мекопишковци. Затова евро-педалите си внасят курци.

"да принуди"??? За какъв Европейски СЪЮЗ говорим???...

за страните от нашата скорост това е неприемливо и го отхвърляме край

как така,ми те са заплаха за националната сигурност както и медиите, които пропагандират слободията

Убеден съм, че ния няма да пуснем никакви пришълци. Патриотите няма да позволят повече да се нарушава и без това лошият ни ентическо и религиозно равновесияу в България. Но Европа е и наш дом, а не само на тия еврогейове от Брюксел, та се разпореждат както си искат. Ако Европа потъне, ние какво ще правим тогава?

abasador

господа, от Евросъюзае, господин eврокомисар Д. Аврамопулос, да ви осведомя за да знаете, че на гърба на Руски паметник пише "... не нам ...." в това число Унгария, Полша, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Дания, Ирландия, Великобритания (един от поводите да се раздели с ЕС) и ... и ... ще се включат още страни, бъдете убедени. За великият редактор, господин Нисименто, нищо не казвам за да не изхвърлят коментара ми в кошчето за боклук с печат спам. Лек ден.

ЕС не трябва да принуждава, а да решава заедно с другите държави, кое е най-добро за всички. Започне ли да принуждава, ЕС е загубен.

Ами не, не е в състояние да ги принуди, защото ще наруши МНОГО ЗАКОНИ !

представяте ли си до стола на Ангела Меркел в европарламента от ляво да стои новата президентка на Франция Марин Лио Пен от френския Патриотичен фронт, а от дясно да е от Българския Патриотичен фронт нашия Волен Сидеров, смятам, че Меркел ще получи инфаркт от притеснение!

Спете спокойно мили деца. Патриотите влезат в изпълнителната власт. На запада ще им бъде много трудно да водят разговори на тая тема с типове като ВОЛЕН СИДЕРОВ и АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ. Мисията направо е невъзможна. Сами ще видите. Ами тя Англия нали за това бяга от ЕС. Заради тоя неконтролируем и безкраен поток от боклуците та третият свят. Европата прият ли е или дом на нашите деца и внуци. Хайде де, нов Вавилон ще правим. И на края да спомена отново и отново първият закон на модерната расова теория. СМЕСВАНЕТО НА РАСИТЕ ВОДИ ДО ДЕГРАДАЦИЯ. И едно пояснение за по недосетливите. Ако се оженят негър и бяла, детето бяло ли ще бъде като майюка си или почти чисто негърче? А вие чули ли сте да има негър лауреят на Нобелова награда с научно откритие? Защото аз не съм.

ДА ДЕ С БСП И ГЕРБ МИГРАНТИТЕ, ЩЕ НИ ЗАЛЕЯТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, САМО НОМЕР 17 И ПАТРИОТИТЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ЕВРЕЙСКИЯ- Е С

Как ще принуди Е С, примерно, Унгария, Чехия, Словакия, Полша или Англия, която на 29 март си задейства Брекзита? Да не изброявам и още страни, които също не приемат терористи.....Франция не е сигурно дали няма да последва Англия след 1 месец......Е С бере душа в момента, ама не спират да ръсят глупости.... Как ще принудиш редица страни да приемат мигранти? Е С и Нато ще ги бомбандират ли? Ще им обявят война за това, че не са съгласни да им се вкарват терорости? Нека един Евро- Еврейски чиновник от Е С застане с лицето си към мен да ми обясни, а аз след отговора ще му запаля вратъ!!!!!

Европейският съюз, все повече ми прилича на феодализъм.

защо оставам с впечатлението , че в ЕС работят чиновници които с удоволствие биха го разпуснали като гражданин на ЕС съм безкрайно възмутен от наглостта на брюкселските бюрократи и от впечатлението им че са некъв елит това е просто психично заболяване:)

Папат, слушат, вдигат ръчички и получават големи заплати - явно не смятат, че режат клона на който седят.

Автогол - фатален. Държавите не могат да бъдат управлявани въпреки поданниците им дълго - или подданиците трябва да се разкарат или ЕС.

Ало ЕРОПЕЙЦИТЕ кво стана ве? Англичаните се били прецакали ХА-ХА.Айде сега се подмийте в ибриците и отивайте на джамия.БЪЛГАРИНО събуди се дошло е време разделно. НЕ на ЕС,НЕ на четвъртия мюсюлмански райх.НАУТРАЛИТЕТ И ПРОСПЕРИТЕТ

те спасяват ли спасяват либийци и сирийци, после ние да спасяваме гърция и италия, защо като ги спасяват не ги връщат на техните брегове и там да ги хрантутят, така и така не работят

Димитрис Аврамопулос - АВРАМОПУЛОС - 100% ЕВРЕИН ЕШКЕНАЗИ ОТ СОЛУН :))

АВРААМ - ЕВРЕЙСКО ИМЕ :)) ПУЛОС - ГРЪЦКА НАДСТАВКА .... ПРЕВОД НА ТУРСКИ ИБРАХИМ - ОГЛУ :)))

ГЪРЦИТЕ С ПУЛОС, ПОДОБНО НА ТУРЦИТЕ С ОГЛУ..ОЗНАЧАВАТ НЕ-ЧИСТИТЕ ГЪРЦИ (ТУРЦИ)

+ НЯМА ГРЪК КОЙТО ДА КРЪСТИ ДЕЦАТА СИ ФИЛИП И ЯКОВ КАТО ТОЗ :))

ние ще загубим суверенитет и ще бъдем без война завладяни от хора, които нямат трудови навици с цел експлоатация и ислямизация

Ники

Тези ненормалници са много по-опасни от комунарите!! Въпреки, че бяха големи демагози комунягите се ограничаваха във фалшиви ласкаеници от типа, че "всички черно- и цветнокожи са ни братя", но освен отбрани типове-копои други не канеха при себе си. Не случайно източноевропейците не са никак дружелюбно настроени към всякаква цветнокожа нашественическа измет, а гражданите от славянските републики на бившия СССР са и крайно агресивни към тях и не случайно мургавите не желаят и да припарват там защото отлично знаят какви шамари раздават мечоците.

ЕС е палачът на вековната европейска цивилизация. Или по-точно "управниците" на ЕС. Това, което се случва е тотално безумие, себеотрицание, ритуално харакири и пристъп на лудост. Може би, би било това, ако управниците наистина бяха заблудени и не знаеха какво правят. Те обаче са просто платени, за да унищожат собствения си континент и това прави престъплението им още по-тежко. Най-беззъбото и неадекватно ръководство на континента в историята му и най-големият троянски кон, който преститустките масмедии прикриват.

ЕС сами си правят харакири и се обричат на скоростен и окончателен разпад. Който напусне сред първите потъващия кораб, ще е най-добре.

Германските СМИ съобщиха за плановете на баба Ангела по отношение на мигрантите. До 2060 година във ФРГ трябва да дойдат 12 милиона мигранти. Целта е, те да стабилизират намаляващия брой на коренното население. Според баба Ангела, без мигранти, ФРГ от 82 милиона население, ще стане на 67 милиона. Според баба Ангела, при положение, че всяка година във ФРГ идват по 300 000 мигранти, страната ще получи 13 милиона импортиран прираст.

Би ли посочил медията, в която е излезнала тази новина? Звучи наистина застрашително, но това в края на краищата засяга Германия.

Шпигел онлайн от 14.03.17

12 милиона пришълци означават поне 30 милиона , защото те не се двоумят и се плодят като хлебарки .