И Великобритания ще забрани таблети и лаптопи в самолетите

Великобритания ще забрани на пасажерите от някои близкоизточни страни да носят на борда на самолетите електронни устройства.

Обратно в новината

Коментари - И Великобритания ще забрани таблети и лаптопи в самолетите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ей ще принудят мосюлманските войни да си превозват бомбите в задниците.... да се прекръсти на нискобритания

А не е ли по логично да се забрани на араби да летят за Америка и за Европа. Да пътуват с кораби, влакове и автобуси

От цялата новина най много ми хареса ТърЧиш еърлайнз

Търчиш Еърлайн....търчиш...ох, ще припадна от смях

Ей хората си пазят държавите а ние ги пускаме да влизат без паспорти по границите.

Кога последно в Европа някой се е взривил в самолет? Колко хиляди полета има годишно без нито един инцидент? Последно доколкото се сещате един чистокръвен немец пилот разби самолет на Джърман Уингс. Само психози с цел да се създава смут и допълнително да се отнемат свободи и права на обикновените хора под претекст за безопасност.

Рай за товарачите на багаж. Що разбити куфари ще има...

Търчиш еърлайнс? Ко каза,ко?

Търчи-лъжи ...

Най добре да забранят да пътуват хора в самолетите, и всичко ще е абсолютно безопасно. Всъщност не - трябва да са безпилотни, щото някой от екипажа може да е терорист.

и кво сега, ще се пътува под ламанша, ако искаш да си вземеш техниката така ли? сиктир на острова, бан за пътуване до промяна в изискванията.

..И Великобритания ще забрани таблети и лаптопи в самолетите.. --- да, защото батериите са ненадеждни и взривоопасни! и за това ли са ви виновните арабите, терористите, извънземните и ние от маалата, а?

Добре де, а какво правим с муджихидина с немски паспорт, който се качва с лаптопа-бомба от летището в Берлин, например?! Ще ви кажа - сервира му синеоката руса стюардеса-фройнлайнка обяд халал и го пита гаджала през 5 минути как се чувства и дали му е удобно и има ли нужда от нещо.

докъде я докара простия запад--и за какво сави тия самолети щом елементарен багаж не може Еми пътувайте чисто голи--впрочем така наречения християнски запад него бърка и да се ебат по площадите публично--- пхристияни били !

най-добре да забранят изобщо превозването на тарамбуки и чернилки

Вече в самолетите всички ще пътуват чисто голи, минаваш на рентген и се качваш.

Жабата иска и тя да е кон...

lu4ka

Ха-ха-ха! Търчиш еърлайнс (Turkish Airlines) - вЕрно ли?

Добре, бе? Да им забранят направо да се возят на самолети или поне: - Самолети за бели хора? - Самолети за джагали с кърпи?

Всеки, който иска да се качи на самолет трябва: - да изяде една свинска пържола - да се здрависа жена - да нарисува мохамед Ама ще кажат, че това било ислямофобия...

Световен политически идиотизъм, разбутахме им държавите, за да може корпорациите да грабят, пускаме ги у дома си, и сега всички ще се съобразяваме и ще си променяме начина на живот, за да не би да ни гръмнат... или да ги обидим...

Кво е туй чудо Търчиш? Питам аз?

Голям смях, големи компетенции... :)))

Вижте идиотщината в тази новина- от някой държави- а какво ще правят, ако някой от техните държави изперка?Никога в света не е имало по- несериозни политици и решения от сегашните- направо са циркаджии.

Търчиш ???

Както са я подкарали на края ще пътуваме чисто голи !

Оха , ще гледаме голи момите ! После у кенефа ша лъскаме.

Или ще драйфаме:))) Гледаш я/го някоя/някого в дрехи - бива, сваля дрехите - виснали месища, гъзища, шкембета, пи..лета и цицища:) Мани, мани

Да не ти се случи да седнеш до някоя тройна американка. Или американка дето са и опъвали кожата на врата 5 пъти. Интересно дали ще позволяват презервативи и поне една тенекия за задника.