Бизнесът иска ново споразумение с ”Газпром”

Бизнесът се надява, че в близките месеци ще бъде постигнатото споразумение с "Газпром" за по-добър договор за България. Те се надяват на по-ниски цени.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът иска ново споразумение с ”Газпром” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алу, бизинеса, в Европата основния принцип е кой когото може.да го прецака. И като си избирате Боко все прецакани ще си ходите. Хайде по-тихо че Путин ще ви завърти копчето и ще останете и без тази газ която имате. Като предавате икономическите интереси на Русия ще е най-добре да си мълчите.

Значи икономическите интереси на Русия со по важни от Българските и Газпутинпром може да продължава да ни души със високи ,,братушковски"цени за газа?!Много Патриотична Факт ическа позиция!

Първо да види във фабриките му дали ще оцелеят работниците та да му работят

Зализания мазник,искай от ЕС ии Сащ евтин газ. Газа струва много кинти.

Иска да плаща кинти, не повече от това, което плащат другите европейски държави. За да не се гърчи бизнеса в неплатени сметки без развитие и за да растат мизерните, оскърбяващи достойнството и на негрите в джунглата заплати.

Този, опуленият от снимката баща му е егати световния шампион по крадене на червените пари от татово време. Лесно му е сега на облещения да се прави на велик капиталист.

Бизнеса искал ново споразумение! Бизнеса моё да иска само кога си плаща, ама то у чалгаджииско е така можете само да искате, с протегната пъчичка като клошарчета!мбухахаха

За майтап си медузо. Само за това ставаш "българино".

Аве чалго тъпоръбеста то се видя кой е за майтап! Да те и тебе мизерника смешен! То не беше гАз от Азарбейджан, че от Катар , от САЩ втечнет, че находища у българско не беше, балкански хъбоуй накрая че ти намъкнем! Къде ти е червеното фесче ве чалго, чакаш от Дост на изборите да то но нахлузат ли?мбухахаха

явно си неспасяема гнида с бяла якичка и бели ръчички и никога не си създал в живота си и един грам материален продукт за благото на хората. Явно си от тия на заплата договарящите чужди пари и труд и затова си постоянно във форумите като пенсионер вече. Не се излагай поне!

Два факта:Първо-гърци и турци ни изместиха от толкова ЛОШИЯ ЮЖЕН ПОТОК и сега те,милите,ще им "сърбат" попарата на руснаците с евтин газ; Второ-обсъжда се поскъпване на газта в държавата на най-големите играчи/ма само как ги прекарахме руснаците с Южен поток,а?!!!!/България "само" с 30%!От тези факти следва само едно-ПРЕЦАКАНИ СМЕ!!!

Газ да пия, г*з да давам Аз за Путин се раздавам Той е моя бог-манаф И през дене ми прави гаф.

Газпром е в партер и сега е моментът да принудим Газпром да намали цената на газта за Бълхария Ясно е, че Украински поток е незаобиколим и руснаците НИЕ трябва да ги принудим за ниски цени

Руснаците вкарват едва 33% от газа в Европа. По-добре от Германия да купуваме - пак ще е по-евтино.

ИНТЕРЕСНО БЪЛГАРСКИТЕ БИЗМЕСМЕНИ искат по евтин газ!!!! а тъпотията не е ли от рождението ???? Гер - я има СП и иска още газ !!! а нашите БИЗНЕСМЕНИ прои=аха ЮП- ОТ КЪВ ЗОР слушате - американския говниш=р МАККЕИН) ! ЗА ДА ИМА КЮФТЕТА ТРЯБВА ДА ИМА И КАЙМА а не само припавки ТАКА Е И С ИКОНОМИКАТА !!! ГАЗ - ТОВА НЕ Е САМО ТОПЛО А ТОВА Е ХИМИЯ И СИРОИТЕЛНИ МАТЕРИВЛИ ТИ Т. Н. -ЗА ДА ПРОИВЕДЕШ ТУХЛИ СЪС ШУМА НЕ СТАВА - ТРЯБВА ЕФТИН ГАЗ !!!! И ТАКА ВЪВ ВСИЧКИ ОТРАСЛИ - ТЪПИ ПО-ТЪПИ И НАЙТЪПИТЕ БИЗНЕМЕНИ КОИТО МИСЛИХА ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ КЮВТЕТА БЕЗ КАЙМА - АМИ ЕЖТЕ СИ ГИ

Ибане... или се научи на български или надница (не наденица бе серсем - надница) няма да получиш. Надециа ще има... споко.. само си сложи вазелина.

Животното па дращи от чуждо име! Ама тва е единствената утеха в мизерния ти животец ве чалгопитекин!хахвхвххва

Ало, пияния напушен, нещо сбърка бизнеса с политиката. Кой бизнесмен подписа договора с Русия за Газпром??? Не беше ли прост политик?????

момент... да го намажа и ще си го дам... г*за. ИефтинкУ го давам... като като за руснаци.

И газ и г*з всичко ще дадем. За да можем а ядем Нашите жени за турска краставица с дръжка Фъргат всякаква задръжка.

България ще бъде анексирана от Русия !!!! Тъпите българи нямат право на глас. Ще я поделим с батята турци.

Цената ще падне, когато се направи колектора с Гърция и довършване с Румъния.Тогава газпром и бг мафията в лицето на някои проруски партии ще клекнат. АЛФА ТВ ще фалира, защото няма да има финансиране, троловете( мурзилки) ще минат на хиперинфлационни рубли и най накрая ще спрат да пишат глупости.

И тогава, както каза една бивша министърка от ГЕРБ, ще си купуваме евтина руска газ от Гърция!

Тоя гелосан фес ,като падне мутрата в неделя от власт,няма да му видите противната мутра повече.

Този отворко, де го чукаш, де се пука. Газпром и ЕС се договарят за някакъв монопол на руснаците на европейските пазари и руснаците предложили да продават на българите по-евтино газта като компенсация. Да, ама то е проект, още не е станало, къде се врът експлоататорите на българския работник. Грабят работника и не им идва на ум за заплащането като хората и на база печалба. Крият доходи и се правят на шушумиги.

тоя шибан бизнес когато забраниха строежа на ЮП? дебили! и това ми било бизнес? това са мижитурки и подлоги, неспособни да отстояват интереситеси, а само да мрънкат.

ТИЯ СВИНИ, ИСКАТ ЕВТИН ГАЗ, ТА ПЕЧАЛБАТА ДА ИМ СТАНЕ 800%!!!!!!! АБЕ СВИНИ, ЩО НЕ ДИГНЕТЕ ПЪРВО ЗАПЛАТИТЕ, НАЛИ ИЗНАСЯТЕ ВСИЧКО НА ЗАПАД И НА ЦЕНАТА НА ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ ГО ПРОДАВАТЕ!!!! НАПРАВЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КАТО В ГЕРМАНИЯ И ТОГАВА, ЩЕ ИМА ЕВТИНА ГАЗ!!! ЗА СЕГА ЕДИН ДЕБЕЛ КУР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ СВИ-НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

колкото и да псуваш, ти все пак го ...духаш:)

защо немска, не ли може виетнамска? за немска иди да ти скъсат гза в Германия....

Български бизнес смях в залата ха-ха-ха.Не може да се сетим какво произвежда този бизнес освен една дива латино-африканска експлоатация.

Бягай в гермаия! Там работодателите са големи филантропи! :)

хората имат "национални" интереси. Скачай на бос крак да ги подкрепиш!!!

Аве къв Газпром ве, нали уж там у черното море гАзови находища , нали уж там от Катар и от Азарбейджан , че от САЩ втечнен..... Смешна и жалка карикатуры на на БГ бизнес{:-(((

ПРЕДАТЕЛ !!! РОДООСТЪПНИК !!!!

JMM®

Този не е българин, а руска шлюха.

Не само газ, ами и г*з ще даде Газпром. Щом е за евракис.

" по-добър договор за България, за да може индустрията ни е да спокойна, че това, което плащат заводите в България, същото плащат и конкурентите ни в Германия. " Разбиа се като за БРАТУШКИ - по-скъпо... за гаджалите от Турция... нали са им братя (За сега) дори безплатно ще си дадът задните части. Ако ще 100 самолета да им свалят и 100 посланника да избият.

Този господин от снимката ли е българския бизнес ?

не ли ти харесва? Какъв го искаш?

Най- вероятната диагноза е че страда от бери-бери: липсват му витамини защото яде само евро зеленчуци.

Гел, ЗАЩО ЗАГИНАХА В ПЕЩЕРА.

Ние ще си ползваме газ нашето хъбче Балкан , а газ от находището Хан Аспарух.

Освен на Газпром ще трябва да плащаме и на Турция, и вероятно на Гърция... Честито!

газпром ще предложи на търг газ на границата! пък нататък си го тронспортирайте как кой може и има!!

Кирил Домусчиев настоява за промяна на формулата за цената на газа Явно , че сегашната формула за цената , му е изкривила и ококорила физиономията му на снимката.

Само преди няколко седмици БОЙКО БОРИСОВ каза, че България купува най- евтиния газ в ЕС!! Ако дир ми позволи, ще пусна хипервръзка към новината, ПУБЛИКУВАНА в дир.бг!!

ей... чалгопитек. ще ти урежа надницата ... не се ли научи как се прави бе сеирсем... до кога ще те уча бе?