127 организирани престъпни групи разкрила ГДБОП за година

127 организирани престъпни групи са разкрити от ГДБОП през 2016 година, повдигнати са обвинения на 437 души, отчетоха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - 127 организирани престъпни групи разкрила ГДБОП за година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не хванат, изправят пред съда и вкарат в затвора ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ В ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА (ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ), СЛЕДСТВИЕТО, МВР, ДАНС И СЛУЖБИТЕ,,, и особено тези от сарайско-библиотекарската мафия, Доган, Гоце и пр. нищо няма да се промени в България - останалите са аматъори и редови изпълнители, просто фон на високите етажи на организираната престъпност, и това е пределно ясно вече на всички! След като навремето не друг, а шефа на ГДБОП Флоров, който бе много близък не на друг, а на министъра на МВР Цецо Голямото Ухо с половин дузина заведени дела за престъпления срещу него каза за Брендо, че "ВЕЧЕ НЕ БИЛ ТАКЪВ - ДЕМЕК НАРКОДИЛЪР, и ВЕЧЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАЛ С "ТЕЗИ РАБОТИ", А СИ БИЛ ЕДЪР ИНВЕСТИТОР!?!?!", и това НЯКОЛКО ДНИ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ СЪДЕБНИЯ ПРОЦЕС В ИТАЛИЯ, НА КОЙТО ГО ОСЪДИХА НА МНОГО ГОДИНИ ЗАТВОР; след като не друг, а Борисов, прехваленият и неземен експерт по МВР и службите нарече престрелката в която Митъо Очите бе ранен "МАХЛЕНСКА СВАДА ЗА ПАРКОМЯСТО", А СЛЕД ТОВА "ОТГОВОРНИ ЛИЦА" ОТ МВР И ПРОКУРАТУРАТА ИМАХА НАГЛОСТТА ПУБЛИЧНО ДА ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ НЯМАЛИ НИЩО СРЕЩУ МИТЪО ОЧИТЕ И ТОЙ СИ БИЛ ОБИКНОВЕН БИЗНЕСМЕН... след като министър на МВР бе дори и такъв отявлен бандит като Румен Пикаещият във Фонтани, един от основните участници в първият от серията банкови обири в България - аферата :Акрам:, която остави около дузина трупове на свидетели и участници в себе си... след като Хидромелиораторът, който е ментор на Пеевски бе изкаран от същите най-големият патриот, а не ръководител на ОПГ... мисля, че на всички е пределно ясно къде са най-големите бандити!

437 души с повдигнати обвинения от 127 групи! По-малко от 3.5 души група???? Или не са повдигнати обвинения на членовете на целите групи, щото има второстепенни играчи, но пак престъпни!!!!

Не виждам файда!Ако те ги хващат, а другите ги пускат,защо не заловят пускащите.

Не ми стана ясно в крайна сметка има ли някой осъден или в вкаран в затвора или само се отчита дейност?

Не ти стана ясно, защото не е ясно, а не е ясно, защото между обявяването на залавянето на един престъпник до осъждането му е мнооого дълъг и напоителен процес, ако изобщо де стигне до присъде, а и след това изборът е голям пред престъпниците - в Европа ли да се скрият, или направо да отперят в друг континент, при братя Бегалеви, например, при Веска Меджидиева или където им душа иска! Аз мисля, че българските престъпници спокойно могат да си направят една друга малка държава на някой остров или в страна от третия свят, или град, не, всъщност окръг някъде по света! И могaт спокойно да им направят и избиратели секции, за да могут да си упражняват и прямо правото си на избор.

Че кой ги организира тия престъпни групи?И защо?

И нямаме нито един в затвора..хахаха

Според законовите ни дефиниции организирана престъпна група се състои от три и повече лица. Според отчета на борците с организираната престъпност фактическото положение е около 3,4 лица (437 делено на 127), т.е. под четири физически лица. Ето защо няма хваната от МС или ПП ГЕРБ например. Там престъпниците са много повече, а родните бопаджии гърбят само кокошкари ;)

Вие в МВР се оценявате високо и супер високо, обаче ние които ви плащаме заплатите ви оценяваме на 0. Вие господа сте една малка 0!!!Като гледам се и гордеете с това.

И в ГДБОП и в МВР работят страшно кадърни хора - поклон пред тях ! З асъжаление имат жалки началници !

Работим против гражданите и в името на престъпните организации но хората ни плащат!

Изпълняващият длъжността главен секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев оцени високо постигнатите от главната дирекция резултати. А има ли такъв който да е оценил изтината за извършената работа? Щом гражданите на България казват че нищо не се е променило от 30 год. какви високи оценки си поставят тези малоумници?

престъпността в България. А убийствата ,кражбите,корупцията това са наши традиции и не трябва да се приемат като престъпност.

.....предизборни доклади....

127 ОПГ били разкрили... Но най-организираните и най-престъпните - тези в министерските кресла и в залите на Народното събрание, се разпореждат с държавата.

Щтеми се да прочета че 437 престъпника са осъдени и вкарани в звтвора като най малката присъда е 20 години на човек а не да ми ги хващтат и после па ги пуснат един вид си правят тренировки много вдовици има на престъпници и те разполагат с парите на убитите им мъже и всички знаят че тия пари са добити по престъпен начин и няма нитьо един лев от тия пари да са кунфискувани защто няма за закон за пребиране на такова имущтество и пари като няма значение че са преписани на техни деца и жени и бог знае на кого същто да се кунфискува и на тия имущтеството дето са ги хванал

Радио Ереван: "Вчера полицаи, преоблечени като бандити, са обрали банка. И са били подгонени от бандити, преоблечени като полицаи.

Дааа, софрата на Бойко е много висока. И отдолу е пълна с пачки до горе - присвоени народни пари...Има-няма 4 млрд. вече -лични; партийните и на ортаците са в друга купчина.

За 2 год.само 80 кл.хероин и 100 кг.марихоана???това е месечното потребление на България,тези се шегуват а и награда им дали!?

ГДБОП - "много работихме, ама Съда ги пуска" Съдът - "абе, пускаме ги, защото обвиненията на Прокуратурата са куци" Прокуратурата - "нещо в ГДБОП куца" Мила родна въртележка..

Ако прокуратурата счита, че нещо куца в ГДБОП да го каже. Иначе само си измиваме ръцете по ганьовски.

А ГЕРБ? А ГЕРБ? А организираната престъпна група ГЕРБ разкрита ли е?

Слаба работа на фона на престъпността у нас и на огромния бюджет даван на тези служби,пълна загуба на пари.

Ние, представителите на криминалния контингент: Маджо, братя Галеви, Маргините, Асен Генов, Пашата, Митьо Очите, Цецо Лажецо, баретата, Митьо Пищова и пожарникаря, напълно подкрепяме доклада на ГДБОП и им пожелаваме нови трудови успехи!

Май по-важно е,колко са осъдени....

ГДБОП не съди. Нека всеки да си свърши работата за която му се плаща.

Браво! Но нека намалят броя на неразкритите престъпления, които годишно надхвърлят 400 000!

Според отчетите на МВР сме по-добре от Люксембург, а всеки вижда беззаконие и безредици на всяка крачка.