Коментари в турски медии за граничните протести у нас

Турски медии съобщават за протестите на българската граница с Турция срещу т.нар. изборен туризъм, при които бяха организирани и пътни блокади.

Обратно в новината

Коментари - Коментари в турски медии за граничните протести у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идващите от Турция хора не могат сериозно да променят картината при изборите. Къде по голям е проблема, как да накараме нашите овце да отидат да гласуват. На изборите си траят, а после се оплакват. И запомнете веднаж за винаги. Нека преди да виним другите, да потърсим грешката или проблема в самите нас.

Огромен брой български младежи не гласуват поради това, че работят в друг град, където не са адресно регистрирани и нямат право да гласуват. В някои страни, където гласуването е задължително, държавата организира безплатни превози, без разбира се да ти казва за кого да гласуваш.

Променете закона - лица с двойно гражданство да нямат право да гласуват и няма нужда от блокиране на границата.

Не може, не става, червени тролове и подлоги, не може идиоти и кретени като вас да ме лишават мен от правото да гласувам. По-скоро си мисля, че може да стане обратното един ден, да ви е..баницата сладка, червени педали и идиоти, колкото и да се дерете по опорните си точки!

Ти какъв си точно по народност морава подлого, че от коментара ти не разбрах? Тук не става въпрос червен ли си, син ли си, пембян ли си. Явно не достига до съсухреното ти промито от пропаганда мозъче. Тук става въпрос за запазване на целостта и независимостта на родината.

Да се премахне двойното гражданство.Или да се поставят строги ограничителни условия.Например като в Швеция, взимаш социални помощи само при положение, че живееш в страната всяка година най-малко по 6 месеца без прекъсване.Нещо такова най-малко.Да видим ка ще стане тогава това гласуване.А и защо регистрираха партия на етническа основа?Тъпа работа и продажна най-вече.

Как изобщо може да ти мине през тъпата ти тиква, че ти можеш да ме лишиш мен от правото ми да гласувам, бе идиот, как изобщо си позволяваш и да споменаваш това, бе кретен! Не стига, че те носв на гърба си с данъците, които плащам и парите, които вкарвак в България и трябва да ми целуваш ръката, лумпен и паразит, и червен посерко и позитански трол!

Живееш в България 6 месеца плюс един ден - гласуваш. Не живееш - не гласуваш.

От историческа гледна точка --днешните турци в Бг и българи -мусюлмани са потомци на етническите българи на Аспарух и Тервел --които неса пожелали да приемат християнството и кирилицата и са се спасили от кръволога Борис--Не е имало и татарско нашествие по времето на асен и Петър-просто българите -татари от Казан са идвали на гости при своите братовчеди тук -коитио все още били запазили българския език и приели исляма В по нови времена -- когато 1984 г България смени имената на турците и ги изгони насила с репресии ---Бг попадна под ембарго на една организация -Ислямска конференция --която решава на кого по света да се отпускат пари --е Бг не получи пари и Живков се срути В момента Бг не може ни да закрие ДОСТ -ни репресии да прави над турското население -ЗАЩО-Защото член на Ислямска конференция е и Руссия -страна с 50 милиона мусюлмани и двете най-големи джамии в Света-- Москва --в Грозни --а ив Казан не е малка МВР--прибери утре 100 те простака -патриота от шосето з да не дърпат дявола за опашката и след изборите да ходите гладни в тоалетната --че натам отиват работите

Ти си пълен глупак. Жонглираш с векове и събития все едно си в цирка. Всички българи са приели християнството и нашата собствена писменост. Дори руснаците. Християни са и българите гагаузи, който освен български говорят и вариант на стария тюркски заради търговията по Черноморието.

За един приятел питам: ами гръцката и македонската граница ще блокираме ли? И там има много българи, които не им пука за България... Ами как да блокираме границата със САЩ, Канада, Германия, Великобритания, Австралия и т.н. ???

държави снимаха ли се по клипове. Или емисари си образуваха техни партии. А може, в Чикаго има повече българи, отколкото в цяла Турция. Защо не си направят партия на страната в която живеят. Лошо е да си глупак, а ти си такъв.

Българите губим позиции като водещ народ , а май и тази функция вече не отнета от турската общност в България, да пробщаваме различните в едно цяло. От словблудството на писман "патриоти" натимахме циганите и българите мюсюлмани при турската група. То небеше учене по джамии, наричане "фесве", то небеше "мръсни цигани", "сапуни", "циганска престъпност". Всичко това бърборене за докосване на електорат - без да се мили за последиците, капсули българския народ и набута негови интегрални части към друга орбита. Ако тези слово блудница "пагриоти" искаха да няма гласуване на хора с двойно гражданство две години бяха изнаслвачи на властта и да бяха изтървали такъв закон. Такъв нагъл популизъм ни оставя сами, никой няма да иска да върви с нас българите , а обединението прави силата. Време е прав охранителните органи да изпълнят закона и да спрат тази палячовщина на "париотите" ,защото ще распят и без това слабата ни България! Надявам се да се появи един нов интелигентен патриотизъм, който да замени кръчмарскоро трапезария.

Да ама циганите в България 95% са християни....:))))) Питай Азис-Васко

Защото другите 120% се пишат турци. Справка квартал Столипиново - Пловдив 70 0000 . Пазарджик - 15000, Хасково -10000. Още да изброявам ли в Тракия и Лудгорието и Добруджа. Общо взето истинските турци в България не са повече от 250-300 хиляди . Да 800 хиляди ти си направи сметка какви са.

Ми като са "турци" ... да си гласуват на изборите в Турция.

Какво двойно гражданство в Турция? В България турци няма, истинските турци са си отишли още след руско-турската война с надежда пак да се върнат, но уви другия път. Останали са българите, преобърнати в ислямската вяра. Изселниците са чисти българи. Който не вярва да разкопае турските гробища и да анализира дали има анадолски турци заровени там. Антрополигията поне това доказва, ама кой да оповести истината.

Много си прав. Исляма е българска религия от векове защото се изповядва от българи. И е време тези българи в Турция да ги поканим официално да живеят в Родината си България.

Не си прав, това важи, за българите в Русия, там главният мюфтия е волжски българин. Тук е Християнска земя още от времето на Апостол Андрей. Свети Андрей Първозвани е християнски проповедник, първият от 12-те апостоли (общо са 13, след предателството и смъртта на Юда е избран 13-ти апостол), брат на Свети Петър. Св. Андрей e най-видният проповедник на християнството в станалите по-късно български земи по Черноморието, което извършва около средата на първи век, както Хр. св. Павел e най-видният проповедник на християнството в Македония и Беломорието, което става по същото време.

в България, ''България е християнска страна с основно вероизповедание източно православие.''Има ли неразбрали.

Е добре де, колко се чакат от Турция- 2000- 5000, или 200? Ми струва ли дандънията за толкова малко гласове?

струва си разбира се! дост е заплаха за дпс! а дпс е верен съюзник на бсп. и мандатоносител дори, когато се наложи! и бсп е впрегнала всички налични сили срещу дост! защо никога не е имало протести за изборният туризъм преди регистрацията на дост? а в кърджалийско а вероятно и другаде, изборите се провеждат в частни къщи и никой досега не е контролирал какви ги върши там дпс! местан каза бъдещето на България е в ес и нато, и доган му намаза ските и сложи карадайъ да води парада! и сдега дост е истинската заплаха за бсп, и мандатоносителят!

Проблема е в етническият състав, по конституция не може да има партии на етническа основа. Нарушена е конституцията.

Не е там проблема...

Ако Турция си спазваше собствените закони коректно и не се месеше в нашите работи, нямаше да има проблеми. Истината е че искат нещо което те самите не разрешават у тях. Нашите политици все им пускаха аванта заради комшулука ама Ердоган няма спирка. Ти му даваш пръст, той ти отхапва ръката. Не идвайте за изборите с автобуси, сами си вкарвате автогол. Елате си, който иска след това никой нищо няма против вас българи ли сте турци ли сте вие си знаете, със здраве и умната.

На тия нахалници на чист южно-български им казвам: Sersemlar buradan gitmek!

Колко цирк за има няма +/-1- 2%. Колко прост народ !!! За това държавата е слаба!!! Велика България е била велика, защото е била съюз от различни народи- славяни, тюркски, българи, ромеи, угро-фини и други. Всички са били в съюз и са били свободни ! Защото законът е бил еднакъв за всички и затова 1400 години още има хора с различен език , религия и култура, които носят спомена , че свързани- произхождат от тази държава. Не имаме 2 малцинства и няколко религиозни групи, които преди 70 години са живеели по един и същ примитивен начин. Ние не само като водещ народ не можем да приобщим, а някакви Чокундури "Патриоти" през цялото време ни разединяват. Незнам обаче така нация не разтурва, а не се гради!!!

Няма логика в разсъжденията ти, Сравняваш С.В. България с днешна.Различни векове и мащаби. Това по скоро може да бъде отнесено към Турция не към България.

Има - силата да се прилага еднакво закона за всички. Това сме забравили , а именно това прави държавата велика. Всичко друго е лъжа. Прилагай еднакво закона за всички и за 2/3 години всичко ще си дойде на мястото- бизнес, човешки отношения..

За 500г турско българите сме си българи, ама за 50г руско иго част от българите ги направиха насила македонци и мразят всичко българско.

Атила ти не си българин, ти си като Канарчето от умраза към руснаците си се превърнал в турски ислямист. Ти защо не си на границата? Това е намеса във вътрешните ни работи, не съм чул руснаци с автобуси да идват за изборите.

ОТ КОГА ТОВА Е НАМЕСА НА ВЪТРЕШНИТЕ ВИ РАБОТИ БЕ РУСНАК...ТУК Е БЪЛГАРИЯ !!!

ей турчуля! кога наи-после ще превземете виената, ще разтурите европата и ще интегрирате балканите, а?

Троловете затова днес са слаби тук..ха.ха били командировани на турската граница ..ха.ха предизборни циркове..ха.ха

горките обеднели патриоти пак са се наредили за пици от волен.....

ден година храни...може и 4-и..ха.ха.ха После пак ще са заедно с ДПС както при ореха..ха.ха

И да има ида няма двойно гражданство --колективните права на национално съзнание на етноси не може да бъде заличено---с други думи асимилация еневъзможна в нашия случай Асимилациите са възможни само когато по неразвити в технологично и културно и финансово отношение етноси общуват в по развита среда В нашия случай НЕ Е ТАКА --Турция е по голямата работа и е възможна обратна асимилация--тоест--от българи на турци ЕС не ев състояние да диктува модели -като забраняване на колективни права --а самолични -- ЕС в световно отношение е НИКОЙ Шанса за асимилация на турците бе изпуснат преди 25 години То и циганите вече не идскат да са българи--ЕВРО РОМА били Така че -ако искате другите да искат дабъдат като вас българи-- ходете на училище и учете уроците си---спрете с чалгата --не крадете -не корумпирайте-- издигайте най-кадърните между вас -а не подлеците ---въведете тотална справедливост ---И тогава турците и циганите -а изападняците ще искат да са българи

Най добре е да се сложи край на двойното гражданство за бивши български граждани които не живеят в рамките на ЕС. А основна грешка е че Българския съд изобщо регистрира протурски партии след като има изричен текст в Българската Конституция и се прави на сляп за същността на тези партии, допускайки че наличието на няколко десетки българи като членове, явно купени, ги правят не етнически. Просто срам че умни хора се правят на глупави и смешни. Всеки нормален човек е наясно че тези партии са етнически, така се наричат и във вестници и Телевизии, но за съда са не етнически. Смешни съдии, или по точно се правят на глупави, а защо ли правят така?

Двойното гражданство трябва да се премахне.

защо? балгария да изчехне за винаги ли? не виждате ли че половината даржава е в чужбина и благодарение на тези пари даржавата се крепи

трябва.400 000 руснаци имат двойно гражданство. Вън от България

Изборите ще спечели ГРЪБ, следван от БКП, ДПС, ДОСТ и АТАКА и псевдопатриотите. Всичко вече е решено, депутатските места , квоти и министерства вече са уговорени задкулисно. Изборите са за парлама и заблуда на простия скот.Изборите печели този, който плаща и този, който брои бюлетините. Няма такова животно- демокрация и свободни избори. Бошлаф!

Защо Българино само 100.......ХИЛЯДИ е необходимо да са там!!!!!Опомни се!!!!

От къв зор? Не всички сме безработни ...

Абсолютно точен си прятелю.

Всички, начело с правителството, сте се впрегнали да опазите ДПС от очакваната загуба на гласове заради ДОСТ. Пък аз съм патриот и казвам, че нито ДПС, нито ДОСТ имат място в българския парламент.

Когато се появи ДОСТ започнах да ги сравнявам.Неизменно е една общност от хора да имат партия.Но коя е по-изгодна за България? 1.ДПС за толкова години не е канила турски министър или валия,съобразявала се е и с малки изключения води предизборната си кампания на български език.Със всичките си негативи досега ДПС не е представлявала опасност за държавата ,така както ДОСТ.Някак си А.Доган не се набива на очи ,а ДОСТ води агресивна политика.

Патриот е, душа дава за наука, за свобода... Но не свойта душа , братя, а душата на народа.... Нещастна пасмина... Тия плъхове Праси Каракачанов и агент Валери Симонов пак изскочиха от дупките си, надушвайки, че идат избори! Вашта мама продажна!

С нетърпение чакам датата на изборите. За да гласувам. Да. Ще гласувам с хоя си зая всички политически мекерета и пребоядисани комунистически мърши. Ще гласува с хоя са за; Боко Методиев Борисов- стар, червен миндил, заклет комунист, робовладелец и собственик на няколко милиарда в чужди банки, за неговия капут Цветан Цветанов- старо комунистическо мекере, За КУРнелия Нинова- комунистическа щерка и унука, червена измет, също ще гласувам с хоя си за Радан Кънев- евреин и комунистическа кал, за червените агенти на ДС-Праси Каракачанов и Валката Симеонов- псевдопатриоти с големи приказки , а на дело- нула. Също ще гласувам с хоя си за ДОСТ-а на бай Лютви ефенди- турчеещ се циганин, агент на ДС и червена измет, също за лудия белоглав киндил Волен Сидеров ефенди- агент на ДС и платена политическа проститутка. 28 години все едни и същи политически проститутки и агентурни кадри на БКП водят страната към пропаст и разруха, като за тези години превърнаха българския народ от нация в шайка безработни, безимотни, малограмотни, неграмотни, пияни, дрогирани, бедни, болни, наплашени, стресирани, депресирани скотове и бели роби!!! Вървете на майка си в пичоната! Не избори, Втори Народен Съд за вас, копелета нещастни!!!!

пич, за лудницата си

Тоя и за майка си ще гласува с хоя си...

Жената или мъжът са ти в кът ...

Преди изборите "патриотите" правят по някоя глупост. При предните протести пред джамия, сега блокада на границата. Тъй като не вярвам да са толкова тъпи си мисля, че някой им плаща да консолидират избирателите на дост.

Луд умора няма само се поти :))))) Преди избори се сетиха за двойното гражданство... и 100 полуидеоти които правят циркове на границата не могат да отнемат гражданството на когото и да било :))))

дост е ПРОТУРСКА ПАРТИЯ дост е ПРОТУРСКА ПАРТИЯ дост е ПРОТУРСКА ПАРТИЯ дост е ПРОТУРСКА ПАРТИЯ

A ДПС каква е?

Руско-турска, активно ограбващи България.

високата избирателна активност ще доведе до узаконяване на поредната дс полюция - наречена: "демокрация", но е единственото спасение от "законите", въведени от същото дс - за чуждото влияние в Българската политика. ердоган трябва да разбере, за какво говоря.

никога няма да се оправи тая държава ,докато не се забрани на циганите и турците да определят вота...

Еми хайде накарай нашите съграждани да оставят ракията и да се размърдат до урните. Друг пак виновен. Типичното ни нашенско мислене.

Сложи в списъка пенсионерите и ниско грамотните и ще си прав. Това обаче означава 85% от сегашния електорат. Ако това стане, всички големи партии ще изчезнат защото сега съществуват единствено благодарение на този вот.

Спрете най-после с тези пенсионери!!! От 11 ноември 1989 г. та до днес все те са виновни. Сегашните пенсионери на 10 ноември 89г. бяха на по 30 години. Оттогава насъскват младите срещу старите. Не се ли усещате вече за манипулациите: "Разделяй и владей!" ПФУуу!

gonzales

трябва да се промени конституцията ни. българи с двойно гражданство да нямат право да гласуват. избират едното. българи не живеещи в България трайно - също. гласуване само в България. к`во го интересува нашенецът в чужбина как живеем и какво искаме ние, кой искаме да ни управлява ? те вече са устроили живота си - нека да ни оставят ние да си го устроим. иначе турските българи с двойно гражданство ще са навлеци постоянно.

и за хора с двойно гражданство - руско и българско и кое от двете ще се взема предвид при определяне дали ще имат право да гласуват в България, или не?

не е точно така, и аз живея в чужбина(не в T....), но ми пука за тази даржава и се опитвам да гласувам когато имам вазможност. сагласен сам с теб за изборня туризам и сам готов да не гласувам, но този упсурд трябва да се спре

Уважаеми, нямам против това всеки да живее и търси късмета си където избере. Но не ни отнемайте и на нас правото ние, дето сме останали на този ТИТАНИК България, сами да избираме кой да ни управлява. Всички, които живеете в чужбина плащате данъци в чужди държави, ползвате социалните системи на чужди държави, ползвате образователните системи на чужди държави....нелогично е да се месите в държава, в която си идвате веднъж годишно за отпуската. На този принцип и аз трябва да гласувам в Гърция, защото веднъж годишно си прекарвам отпуската там. Не става. Правото на глас трябва да е за уседналост, а не поради факта, че си се родил на територията. На този принцип Румънците си избраха немец - президент, без д е роден там. Така че, със всичката си симпатия към онези българи, намиращи се и работещи в чужбина, нямате право да гласувате -независимо къде сте щом не сте в България. Това не е честно. Помислете и ще разберете.

копои пак са се активизирали. Боже, опази България!

Сега много ясно трябва да се каже по всички телевизии така, че да го чуят и нормалните хора в Турция, че тук не става въпрос за омраза към турски граждани и Турция, а за манипулиране на избори и грубо нарушаване на закона на страната от техните управляващи глупендери. Иска ми се нещата да са кристално чисти, за да не може онзи малоумник Ердоган да използва тази ситуация на границата и да я пречупи през неговата призма и да си привлече още гласове за референдума. Ей сега трябва някой да се свърже със Си Ен Ен турк и да им каже защо всъщност се протестира и как Местанчо играе троянски кон, а не да ми филтират новините. Това с носиите и иконите според мен е малко простотия защото създава впечатлението, че ние сме срещу нормалните хора, а истината е, че ние сме срещу подлоста на Еродоган. Тук нещата са на съвсем друга основа. Нека да изпратим правилното съобщение, а то е, че не мразим съседите си, но мразим всички опити за манипулация. Дано не попаднем в Ердогановия капан така, както се опита да вкара Германия и Холандия.

Махнете двойното гражданство Бе ваща мама!

Правилно! Премахнете българското гражданство и всички проблеми ще ви се оправят!

Ти вярно си простак. Не се маха двойното гражданство, а се следи за спазване на закона. Само турските българи ли са с двойно гражданство? Има една камара българи по света с двойно граждансто. Що пък да не вземем да отнемем гражданството на тези мързеливи задници в България, които не могат да отидат веднъж до урната и да гласуват и да неутрализират гласовете на другите? Ще почнеш като Еродаган и в затвора да вкарваш още малко.

На всички бе ваща мама. Който не иска да е българин взема чуждо по възможност. Българско има защото има такава възможност. Нито децата им знаят български, нито знаят къде е на картата. НЯМАТ ПРАВО ДА ИЗБИРАТ КОЙ ДА МЕ ЯЗДИ!

сбъркна държава и сбъркани закони,как може да допускатда гласуват тия хора,които незнайно защо имат бг гражданство,нито знаят езика,нито историята ни,нито ги интересува,нито плащат данъци,нито осигуровки..кога ще се появи политик,който ще изхвърли турците от политиката и държавата...

Нали евгени михайлов написа за тях нова българска история

изобщо не споменавай тая подлога...за власт и майка си ще продадат,,

Имат гражданство защото по закон им е положено.Всички си плащат данъците защото си имат имоти в Република България.А пък историята я знаят по добре от тебе защото четат.А ти ще си останеш цял живот тъп.Обречен си! Само се потиш а умора нямаш.

Когато ДПС командвана от Москва колеше и бесеше мълчахте като мушнати гайди и даже власт и давахте колкото може да вземе.Сега се явиха патриоти.Патриоти ама с руски рубашки.Омръзна ни от постановки от селски вечеринки стил КГБ

Герберастки глупости.

дост и дпс трябва да бъдат забранени като политически партии, като партии организирани на етническа основа. Това описано в конституцията. Конституционните съдии май не познават конституцията!

"...дост и дпс трябва да бъдат забранени като политически партии, като партии организирани на етническа основа. Това описано в конституцията". - цитат Конституционните съдии май не познават конституцията!

Гласувайте и отведете близките си да гласуват. При висока избирателна активност гласовете от Турция нямат никаква стойност. Всичко останало са простотии на пишман патриоти.

България, както и останалата част от Балканите е многоетническа територия и само онзи, който не го разбира може да говори за единна българска нация. Българска нация може да има само при съвмствно съществувание между български, цигански, турски, руски, арменски, еврейски, арабски и африкански етноси живеещи на територията на страната. Разберете веднъж за винаги, че не може да живееш на кръстопът и да не се покриеш с малко прах от север, юг, запад и изток. Каква чиатота на българската нация сънувате. Левски е говорил за чиста и свята република, в която българи и турци ще живеят заедно. Хубаво, зле сте. Радикализирахте се, фашизирахте се. Какво ви помогна това. Вота на изселниците ще е много сериозен тази година. Сами си отрязахте краката, като забранихте на младата българска емиграция да гласува. Вместо да търсите пиодкрепа за българското ядро на нацията в Македония, Украина, Крим, Европа, Америка, Австралия, вие взехте, че още повече се скарахте с изселниците. Знаете ли, че българският етнос наброява двайсет милиона по най-консервативни преброявания. Вие сте едвам четири милиона. Отказвате подкрепата на две трети от етноса си замо защото живеет между Дунав и Черно море ли? Да не би някоя черноморска или дунавска чавка да ви е изпила мозъците? Пишман патриоти!

Българя за българите тъпако либераст...испий си хапчетата и си върви у африката или азията ,.... нямаш работа тука!

Огледай се наоколо умнико. Колко тъмнокожи и чернооки хора виждаш около себе си? А сега се прекръсти и се закълни в децата си, че в кръвта ти няма нито помен от турски или цигански ген. Ако питаш мен циганският даже ти е малко в повече.

Политиците много добре осъзнават, че ония зад граница ще ги накажат здраво ако им дадът възможност. Никой не напуска родното си място от много хубаво. Накараха ги да емигрират, сега им забраняват да гласуват.

прав си, затова са толкова зле в българия. някои живеят в 19 век.

Да заповядат братята турци , все пак петстотин години сме живели мирно, рамо до рамо.ха..ха

надали има друга държава,в която може да се сътвори такава глупост...да се допуска хора от чужда страна да определят вота..и правителството..

gonzales

те са българи по документ. както нашите , живеещи в Германия, САЩ или Испания имат право да гласуват , така и нашите живеещи в Турция имат това право. а това трябва да се промени.

И ПАК КАЗВАМ, НА ВСИЧКИ ДА СЕ ОТНЕМЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО!

турските медии имат правата да пишат каквото си поискат, само да не им се дават права да цензурират по Българските медии, чрез радан къневските зам. военни министри, които пазят "военната тайна".. да не верваш... аз пак питам, защо "забраната" за регистрацията на дост от "съда" бе толкова елементарно съборима, че дори последният дебил можеше да я обори? а привличането на "демократа" с камерата и обвинен неправилно в "човек на изкуството", който е наследник на бившото вече сдс на костов трябваше да се очаква. така действа и "движението за права и свободи", от което движение права не видохме, за свободи да не говорим, освен за обръчите. е, та? каква демокрация викате тука била?

пак ще кажа кощунствената си мисъл: хората имат пълно право да гласуват и да идват както си поискат! защото беха поканени от меркел, оланд, юнкер, шулц, могерини, нато, хилъри, обама и други дейци на ес? чудното е, защо никой не ни кани нас в обратната посока? да ви кажа: защото по-горе споменатите "демократи" разрушиха всякоя основа за "поканените" да живеят по родните си места. и, кой е за осъждане? както ще бъдат съдени?

Мобилизират се избирателите, за да излезе, че робовладелците в Бг. са демократично избрана легитимна власт - това е сценарият на сапунката която ни се разиграва.

...че двете продажни партии - комунисти и депесари-достове са се подготвили дружно да мачкат народа поне още 100 години... 27 години се подготвяха, успяваха и ще успеят отново. Сбогом България!

САМО ТАКА, ПЪЛЕН БЛОКАЖ НА ГРАНИЦАТА!

Има р Е зани българи,насила потурчени и станали по-турци от турците!Продажна раса,бай Тошо късно ва почна!

Като ги забраните тези 2 партийки всички ще мирясат. За едната са виновни БСП, за другата - Бат'Бойко.

Турция винаги е била наш приятел а сега е доверен партньор в НАТО- истинската заплаха за нас е от пияниците и Русия, там е коренът на злото и разрухата.

Ти да не си българин работещ за ДПС,дето го онождат аверите по стара приятелска турска традиция!

НЕКА СИ ПИШАТ ТУРСКИТЕ МЕДИИ КАКВОТО ИСКАТ,А НИЕ ТРЯБВА ДА НЕ ПОЗВОЛИМЕ ТУРСКА ПАРТИЯ ДА ВЛЕЗНЕ В ПАРЛАМЕНТА!!!

И да докараме пияни руснаци да гласуват веднъж за мутрата, а после за Крунела!