Европейският съвет ще заседава извънредно заради Брекзит

Лидерите на ЕС са поканени на извънредна среща на върха в Брюксел на 29-и април, за да се споразумеят за преговорите с Великобритания по нейното напускане.

Обратно в новината

Коментари - Европейският съвет ще заседава извънредно заради Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали предишния ден ще свърши вазелина в софия?

Ще спасяват потъващия кораб. Напускането е сериозен симптом.

JMM®

Може би имаш предвид, че потъва "Аврора" и то сто години след "съдбовния салют" ?! Чудно ми е вие мурзилките как си я представяте Европата - очаквате да се върнат граничните проверки, да се чака за виза за да може човек да се разходи до Рим, Париж, Виена, Прага, или може би да се върнат 27 различни валути и трудно да се ориентират хората кое колко струва, или може би за да отиде човек до о. Тасос(примерно) ще му трябва виза и задграничен паспорт ... ?! Това болшевишката глупост и простотия край няма. Казваш, щом пияният и некадърен руснак чака за виза, то всички в Европа също трябва да чакат, щом пияният и некадърен руснак губи от смяната на рубли в конвертируема валута, то всички трябва също да загубят, щом пияният и некадърен руснак губи, то всички в Европа трябва също да губят.

много заседнала работа имат тез другарки и другари! мно-го!. все заседания, заседания, заседания и най-накрая се оказва, че ес е една заседнала, блатясала структура, която просто повтаря стария опит с комунизъма, който вече го било немало, а децата отдавна, отдавна спели били спокойно... искам да кажа, номенклатурните деца, нали... :-))) а Британия направо удари джакпота с този Брекзит! ше имат да черпават! :-)

в същност защо са тези притеснения бе другарки и другари, леви-анархисти, но наричащи се "десно-центристи"? нали медиите ви, които за пореден път погребаха Мистър Биин ни убеждаваха, че Брекзит нямало да било имало? смешникът юнкер, който отърва разследване благодарение на шулц - няма ли да каже нещо смешно по повода? :-)))

Има един много тънък момент! Знаейки що за гад са англичаните, напускането на ЕС от тяхна страна, не вещае нищо добро за Европа! Не защото не можем без тях, а защото са ни приготвили изненада... Тъй де, мои си размисли от много четене и познаване на материята! Островитяните са като плъхове на кораб! Почнат ли да бягат, значи кораба потъва, защото са го изгризали самите те! Ай че се отплеснах

Напускането може да стане възможно по-безболезнено за Съюза като си намажеш гз със свинска мас.ха..ха

Може и с маргарин, ако св. мас е нелегална в ЕС (за да не се обидят гостите-нелюбители на свини)

ПАДНА КОНЯ У РЯКАТА !

И твоя пърдулник ше намажат, та на ерДоганя да му е по-лъзгаво.мбухахаха

JMM®

Щото Ердоган вече сайдиса на Путин ешека и поради това вече си наясно какво ще му трябва на анадолеца.

Тези се взеха много насериозно ,нещо? Нали си е Споразумение за въглищата и стоманата??! Що им трябваше на .баир лозе. ,та да се правят на Съветски съюз и Съединени Щати?!

Страданието, което България ще изпита от Брейкзита е ИЗГОНЕНИЕТЕ ОТ ОСТРОВА БЪЛГАРСКИ РАБАЙТЕРИ. Ще си додат поне 200 000 рабайтери

Напротив, според мен те ще бъдат окончателно "запазени" далеч от България!

Ще ги натирят бързо. Помни ми думата. Кога Български политик се е застъпвал за Българин и да се бори за правата му? Където и да се намира

и как ще изгонят примерно сестра ми?? дето и апартамент има в лондон??? и деца и т.н. може би ще има някакви затруднения за новите гастърбайтери но със сигурност няма да е невъзможно мигрирането в англия

Какво значи лидерите на ЕС? Не трябва ли да е държавните глави на страните членки на ЕС? Защото иначе изглежда, че пак ще се договарят Меркел, Оланд и Юнкер...

До преди седмица-две се кълняхме, че нямало да има Брекзит ... еди кой си щял да го спре, някой си щял да размисли, друг щяло да го дострашее ... А сега к'во ще правим, няма опорни точки, няма съвети от началството? По-добре да се скрием и да мълчим, докато пристигне телекс с инструкции.

ее, много бързо, чак краката ще си счупят....

А ШОТЛАНДИЯ КОГА ...????

Шаш и паника. Онези ни изостават. То няма лошо, че си отиват, ами 21 млрд. € годишна вноска няма да внасят.

Вие брекзита го зарежете,вижте какви ги върши ердоган.Така както е далече е и много близо 2-3млн.има сред вас.

Дреме им за Ердоган, те си гледат Англия, Британия...

еврогейския съюз определено си заслужава за председател Кончита Вурст. Най-доброто решение за европедалите

А ти заслужаваш анадолски читак.

Аз

Ша са чешат дет не ги сърби. Трябва да предават събитието пряко по ТВ и Интернет! В началото Джим Кери да гледа и да се учи на тъпизми и на смешки. Към края - Куентин Тарантино.

Аз

Комантарът на историка отдолу съдържал обиди, цинизми и накърнявал доброто име. Така е - накърнява доброто име на пдрасите, като ги сравнява с ЕС.

Е, дай да чуем твоето решение? :))) Как точно малките страни да са равни на големите? "Като са независими!!!" едва ли е решение, освен, ако не искаш да кажеш, че Русия ще ни даде по-добри условия като сме независими, а не като сме част от ЕС? :)) Това верно ли го вярваш? :)))