Макрон поведе след първия дебат, Фийон е на опашката

Центристът Еманюел Макрон се представи най-убедително на първия кандидат-президентски телевизионен диспут във Франция, показва проучване.

Обратно в новината

Коментари - Макрон поведе след първия дебат, Фийон е на опашката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Картината от Щатите миналата есен се повтаря - пресата на глобалистите почва без задръжки да помпа "своя" кандидат - тогава беше Хилари, сега във Франция - Макрон.

НАИСТИНА ТОВА Е НАЦИЯ ОТ UNTERMENCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

подковаването на гоите от лъжливите медии започна навреме. макрон като "победи" и света направо ще засияе от щастие и оправяне за има-нема 800 дни. а ес ще цъфти и връзва, надрусана от светлото бъдеще, завещано от сорос, ротшилд и другите "филантропи", които още не са отишли по дяволите... :-)))

"Според анкети за изборните нагласи Макрон вероятно ще остане втори след Льо Пен на първия тур през април, но ще я победи на балотажа на 7 май." това е старо бе дир последната анкета дава предимство още на 1-ви тур за макрон

Да, това е типичен еврочукундур или както е модно да се казва, "еврогей"! С Шулц в Германия ще оформят чудесна двойка, която окончателно ще съсипе Европа!

Този ли е най големият подмазвач на Брюкселските чукундури?

този е които спи с майка ти.

Когато разбереш , че един човек на 40 още няма деца...а е здрав и прав и достатъчно богат да изгледа 5. Еми не става....

Не е съвсем точно... Има 3 деца от първия брак на жена му, като единият оттях му е бил съученик!!!

никой няма да гласува лично за напудреното конте Макрон, ще гласуват против Льо Пен. Шото голям страх. Той е същият като Меркел, няма деца и не му пука какво ще остане след него в Европа. Французите не са толкоз тъпи, че да го изберат

Нищо не е повел, пълни лъжи. Във форумите коментарите са следните - МАКРОН Е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ. Много говори, а нищо не казва. За да може да влезе в голямата политика целува г за на оня муню Оланд и най-вече е верно пуделче на големите банки. Кога народа ще гласува за него ? НИВГЪШ

Аз

Така е, така е. И ВБ няма да напуска ЕС. И Клинтън е президент на САЩ, а как'Цецка - на нас. И войната е мир. И свободата е робство. И невежеството е сила. Последното, за съжаление, е неоспорима истина наистина.

"И войната е мир. И свободата е робство. И невежеството е сила." Това от съветски учебник по политпросвета ли го преписа? Щото идеално пасва на руската пропаганда в момента.

Явно, че на вас проамериканските не ви плащат докато в коментарите не сте написали две думи- Русия или Путин. Жалки сте.

Аз

Ако земеш да прочетеш някоя книжка, току виж си разбрал откъде съм го копи-пейстнал.

Макрон е успял да убеди 38 процента, Марин льо Пен е убедила 33 процента от зрителите, Жан-Люк Меланшон - 33 процента , Франсоа Фийон е убедил 27 процента от зрителите. Или "убедените" са 131 % от зрителите !! Дир-а, нещо май не ви е наред информацията ???

Ми щото всеки от анкетираните е имал право да посочи повече от един кандидат. Толкова ли е трудно да се досетите?

Щото има право да гласува за ДВАМА на изборите ли, нещастен "умнико"?

Макрон е модел на банков продукт. Абсолютен клоун, с превъзходни обноски и отлично послушание. ОТЛИЧНО. Абослютен ръжен на задкулисието. Тия във Франция са по-зле и от тълпа. Защото спазват ред и прилиие, а колкото повече (уж) мислят, толкова по-безмислени решения намират.

водеше през цялото време, после се оказа , че е било поредната лъжа. И килърито водеше, ма ква стана тя? После оня по долната земя щеше да разбие всички, пък с 30% загуби едвам се закрепи да остане водещ и да сформира правителство.... да, да... макарона много го пробутват, но хората почнаха да се събуждат, даже в т.нар. стари декорации. Само немците са безнадеждни, изборът, които им предстои е криво дърво или старо дърво.... Нямат нормална кандидатура.

Ми то, още първата дума в статията е фейк - "Центръстът" Макрон... Макрон, бивш министър в правителството на социалиста Оланд, бил центрист, а?

вярвам ви! И за Тръмп, и за Брексит, и за Радев ви вервах... ЕЕЕ, може и да се оакат франсетата като най големите европедали - нидерландците... Кой знае? Поживем...

мдааа особено интересни и "привлекателни" са думите му относмо мигрантите -"франция прави много малко за мигрантите " "ние трябва да положим повече усилия за интегриране на мигрантите в френското общество" и тем подобни все "прекрасни"идеи с две думи даите да се ислямизираме доброволно и тъпаците му пляскат и се радват , тия явно окончателно са загубили инстинкта си за самосъхранение

цигани - събраха ги в бронирани автобуси и айде на летището обратано да се интегрират от дето са дошли - БГ.

Че как няма да поведе, нали е бил верен служител при Родшилд !

Франсетата са големи глюпа ци Интересно с какво ги е спечелили макарона- с безумни идеи. После ще вият както сега с холандеца.

Макарон, макарон, ама поне не взема пари от путин. Много са ми интересни националистите, които му се прекланят и са готови да работят за интресетите му.

Макарона взема пари от евреите, сульо тъп! От Ротшилдовци. И е протеже, и го е пробутал през соц. партия във Франция до днешното му положение на " независим" видният ЕВРЕИН Жак Атали. Не бъди само писател - путиномразец, чукча, опитвай се и да четеш.

ще стане по-независима от Ангела Меркел. Време е вече да се прекърши германски диктат в ЕС и да се приключи с неолиберализма

Да ама Макрон е 100% либераст та и отгоре.

процентиоте на едната двойка и на другата и ще видиш че едните са 66%, а другите 65%. Все още франсетата са на кантар. Важно е не само кой ще спечели, но и кой ще му бъде опозиция.

Не знам какво е либераст, но най-вероятно е гей и проводник на банка Ротшилд във френското правителство. Жена му е 24 години по-възрастна от него и страшно грозна - що за човек е това?