Преговорите за сделката ЕС-Япония пред финала

ЕС и Япония се договориха за ускорено сключване на търговско споразумение още през тази година.

Обратно в новината

Коментари - Преговорите за сделката ЕС-Япония пред финала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може! Тия ще ни наводнят с тамагочита!

Първо Канада, сега Япония. Хитро г-жо Меркел, хитро. Великите сили намекват на света, че Европа е по-важна от Великобритания и САЩ. Ами сега?

ГЕРМАНИЯ ЩЕ ПРОДАВА КОЛИ В ЯПОНИЯ, А ЯПОНИЯ В ГЕРМАНИЯ :)

ба си хората нещастни тука у сайта. Хабер си нямат от договорите обаче видиш ли ЕС правият такива че да е*ава хората. И що ли? Щото така ги кефило. Сега като няма как да го обвиниш като кучета на Обама и играят сечено на САЩ просто не може да се намери опорна точка. И видиш ли сега - кви боклуци ще внасяме от тях, ГМО ли ще има, радиация от Фукушима ли не беше и подобни простотии. Абе не е леко да си атакистки трол. За едно парче пица какви ли неща трябва да измисляш. САмо царя слънце е супер готин и пророка му Ердо. Супер са и двамата. Добри и мили и гледат как България да благоденствува. Даже почнаха да пращат автобуси с хора да гласуват на изборите ни само и само да ни помогнат да не си търкаме подметките до урните....

а от тях кви боклуци ще внасяме?

Американските, но с японски етикет- нали този договор го започнаха още с Обама. Японското раболепие към американците е толкова унизително, противно.

Я кажи един американски боклук произведен в Япония?

Любопитен съм какво ще каже Меркелова по въпроса със свободната търговия. Япония е основен конкурент в няколко сектора, където Германия е буквално монополист в Европа - тежко машиностроене, автомобилостроене, индустриални роботи и биотехнологии.

Нали тя беше на тази среща заедно с Обама, та сега ще дойдат договори и от Канада и от Япония, но стоките ще са все американски боклуци.

БСП сме против споразумението между ЕС и Япония.Съвсем ще ни загробят българското производство.Вече няма да ядем български ориз,а само японски.Освен това е радиоактивен от Фокушима.И като прибавиш и ГМО храните от Канада,българския народ го затриха.Българи,да спасим икономиката,населението,демографската криза като на 26.03.2017 г. ни дадете цялата власт,истинската власт,пожизнената власт.Ние ще ви оправим,както си знаем вече 27 год./и още 45 год.назад/.

да бе, в ерата на свободната комуникация точно теб чакаме да си "сключиш споразуменията" за да открием Япония и да почнем да работим с нея...! Толкова са гнусни тъпите им стойки, фанфари и словоблудства, че могат да се сравняват само с истини, които се цензурират..

Поредното закопаване на бедните народи. ЕС и Япония трябвало да сътрудничат с Америка, а на всичкото отгоре ЕС бил за честни икономически отношения. Няма такова нещо. Вчера президентът на Филипините пак изруга ЕС. Япония като иска да е слуга на американците то си е тяхна работа. Ей, пак англичаните са разбрали правилно- по- добре няколко години застой, след което подем отколкото доживотен роб на ЕС.

Така ли бе тъпак! Япония има сравнително малка армия, защото САЩ я пазят. Япония държи 30% от предприятията в САЩ, почти половината производство на автомобили правят Тойота и Лексус. Сони пикчърс дори окупира Холивуд, Тошиба държи Уестингхаус и е основен производител и снабдител на страната с най-много реактори в света - САЩ. Роб си ти на тъпата си тиква и болшевизма.

Предпочитам да съм независим тъпак, отколкото роб на когото и да било, драги-а Дааааадо.

Щом няма, режим на тока, манифестации и бригади в селското стопанство, не ми го хвалете. :)) Аз искам да ходя на сигурна работа, нищо да не правя и накрая да ми плащат малко. Толкова ли много искам?

нищо сигурно, камо ли работа. Освен че днес си жив, а за утре не се знае.

Ами не е лесно да си свободен ! Друго си е да си нечий домашен любимец !

едно добро решение и за двете тсрани. Стокообмена ще нарастне драстично.