Ердоган: Европа е фашистка и жестока

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Европа е фашистка и жестока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ердо-ганчо не ще повече да става европеец. каква загуба за европа....

ердоган е велик политик,тои полага основите на новата турска империя,от китаиската стена до отвъд ламанша

днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война

Европа била лоша, а Турция, която погазва всякаква демокрация и иска да въведе диктатура с избори каква е? Сугурно е "прекрасна"???

абе европейските и американските спец служби няма ли да пратят някой да му затвори устата на тоя ненормалник с един куршум между очите ?Ще докара до война света този ненормалник

Abu Talib

Много правилно казва Ердоган- то и вестник "168" часа писаха за фашаги, по чиито идеие съставен ЕС, а така също и че директивите са дело на хитлер. Защо блее ГЕРБ????

Ми като сме фашисти ,прибери си всички турци от Европа и недей пускай никой ! Ти ще спасиш Европа само ,ако призовеш всички мюсюлмани да я напуснат !

Така, както е вдигнал ръка, само мустачките на Хитлер му липсват, за да се разбере напълно, че точно Ердоган действа като Хитлер. Иска пълна власт, смазва инакомислещите, предявява имперски претенции, провежда изключително националистическа риторика, обвинява всички останали държави в какви ли не грехове и т.н. Но когато обвинява другите страни във фашизъм, нека първо публично се извини за османския геноцид над арменци и българи!

Приюти турци вкъщи, нахрани ги, облечи ги, дай им работа, образование и за благодарност получи, че си "жесток фашист". Като в турското робство - ядат ти от софрата, таковат ти жената и накрая те карат да им платиш за труда.

:)

Освен това поробеният българин плащал и данък "Диш хък", т.е. данък за изхабени зъби за оплюсканата от турчина храна.

Тоя ще го свитнат, ще видите.

Така говорят още - Путин - Асад - Ким Чен Ун преди тях и Гадът Кадафи

този изтрещял на кого се надява. Ако не е Европа - умира прав. Няма кой да му купува скапаните стоки, свършва туризмът - то и сега никой не отива там. Живея в САЩ - там на ширпазарът освен китайски стоки други не съм видял.

Европа фашистка, а Ти - първи демократ.ха-ха

Пък Туркея е най рахат, ама като вазелин !

САМО ДПС

Да ти имам акъла! Германия и Европа напомпа и създаде икономиката на Турция, а НАТО - армията ѝ. Седнал си на тях да се репчиш. И какво след референдума? Само, ако ти кръцнат износа за Европа и туризма и си свършил. А твоите турски производители и хотелиери ще те взривят отвътре. А ако Германия си изнесе производството от Турция, ти си мислиш Ердо, че ще замениш европейския пазар с руския ли? Става, ама ще си на колене СЪС референдума барабар. Плашиш Европа с мигранти? Европа не се е заклела да отговаря за населението на цял свят. Европа за часове може да струпа охрана на всичките си граници. Плашиш Европа с много деца ? С много бъдещи войници? Ами нека се опитат да влязат откъм Турция. Милиони китайски войници станаха на пепел за един миг преди десетилетия. Мислиш, че турците в Европа, устроили живот и дом ще те слушат, след като искаш смъртно наказание за над 100 хиляди души, прибрани по затворите в Турция от теб? НЕ ПОЗНАВАШ ЧОВЕШКАТА ПСИХИКА. Инстинктът и усетът за щастие е един и същ у всички хора по света, религии и епохи.

Не си прав, че Европа ще струпа войски на нашата южна граница - по-скоро ще се разбере да предаде без бой части от Бъгария на султанчето дребно.

"Президентът на Турция подчерта още, че няма да позволи на нито един европеец да действа като агент в Турция." Чудно! Този антифашист Ердоган защо иска у нас да внедри агента си Местан? И по най-фашистки не демократичен начин насилват със страх горкото мюсюлманско население да гласува за определена от тях партия!

А ти си тъп и смотан!

бъ таа рязана карабина ноо са отваря тоо читак ша яде кросното в дупарата турска по някоо време

Ердоган е ярко доказателство какво се получава след години имбридинг (деца от бракове между близки роднини). Мюсюлманският табиет да се жениш в рода води до изоставено умствено развитие и куп генетични заболявания. Да си го ползват със здраве необразованите турци от Анадола!

И аз имам работници, живяли в Турция след Възродителния процес, но избягали уплашени поради този факт. Не могат да приемат женитба между братови деца, за да се запази мизерната къща в техни ръце.

Икономиката на султан Ердо беше балон от години. А в момента е в състояние на свободно падане. Жал ми е за свестните турци. Чака ги глад и гражданска война.

Путин е хипнотизирал Ердоан като се видяха в Петербург, черпил го е и с чай от Бояришник, та нашият е првъртял. Трябва да го заведат в Алтай да му бае някой местен шаман( но да не е агент на Путин и той), белки дойде на себе си :)))

Ликвидира американската и натовската агентури.Ще управлява като падишах мин.20 години

Защо няма санкции от САЩ и ЕС против Турция, а ? Егати и безкрупулния мръсен Запад.

АБе гьотврен, Путин постави президента на САЩ, та един рязан турчин ли няма да постави на мястото му. ЧАО НАТО ЧАО ЕС

и като европа е фашистка и жестока тогава защо плачеш и се натискаш да влезнеш в нея заедно с авера си - другият диктатор с ботокса.

Да фашизъм и жестокост е лицето на Европа. България и Турция сме против това лице на Европа.

Патка смотана!...

Бързо всички турци и тези, които се смятат за такива да бъдат "помолени", ако е необходимо и с по-крайни мерки, да се завърнат в Родината си!!! Какво търсят те при такива лоши хора, като нас европейците!!! Камънак има много в Турция, да се заселят там и да си живеят, и да се не връщат!!!

демократична си е Турция още от Ататюрково време

То положението си плаче за активно мероприятие срещу кандидат султана. Само дано да го изпипат добре, че да не пострадат невинни.

Само в Германия има около 1,5 милиона турци.Осигурява им работа.Турция на колко европейци е осигурила работа?

Ердоган е най големият фашист на нашето време!!!! ЕС изобщо не е фашистки,защото в него живеят стотици народности в мир и разбирателство,различни вероизповедания в мир и разбирателство,а Ердоган сега СЕ ОПИТВА ДА НАСАЖДА ОМРАЗА!!!Ако беше фашистки ЕС той нямаше да приема бежанци от цял свят!!! Ердоган и турското правителство стоят зад Ислямска държава и разни други терористични организации,които са виновни за смъртта на стотици хиляди невинни!!!! Ердоган избива всички,които не приемат исляма,избива и кюрдските малцинства!!! Ердоган е не само фашист,той е чист Антихрист!!!! Ердоган избива дори и собственото си население и гони интелигенцията от Турция!!!! И този пропаднал боклук обвинява Европа във фашизъм?!?!?!!??

Ердоган точеше лиги да заграби част от Сирия. Това е истината. Я, да обясни защо синът му се премести да живее с парите от петрола на ИД в Италия,където го разследват за огромни суми, без произход!

ама и при него същата работа.

Като Европа е лоша и жестока, да си хваща племето и бегом обратно в средновековието! И без това натам ги дърпа ... поне бързичко да заминават.

все пак българските турци да се позамислят, каква свобода имат тук и каква там.

Самият факт, че Европа подкрепя неонацистите в Прибалтика и фашистите в Киев е достатъчно красноречив за това каква е Европа...

Този диктатор ще върне страната си години назад ...

Европа е залята от брутална толерастия, Ердоган пък я смята за фашистка. Кое е верното?

Стига с тази Турция , само ни засилват , това си е тяхна работа , колкото пари и помощ са получили от ЕУ САЩ ние само можем да си мечтаем , това е кавга между роднини утре пак ще се гушнат със запада , а нас ще ни обвиняват , че не спазваме правата на малцинствата

Краят на Султана е ясен, въпросите са, кой и какви ще са последствията за Турция!

Какво да е? Ще ни се молят за парче хляб! Кво да ги правиш - и те душа носят...

Турция е фашистка и жестока! Геноцид над кюрдите,над собствената и. Интелигенция,над всеки,който е срещу диктатора Ердоган-Хитлер!

ИВО ХРИСТОВ Е ПОДЛОГА НА ПУТИН, А ПУТИН Е ПОДЛОГА НА ЕРДОГАН.

Всичките "изми" са измислени от едни дето все се оплакват, че са преследвани и са приложени като социално политическо оръжие срещу европейците.Причините им са религиозни- неистова омраза към християните и расистки- неистова омраза към т.нар "бели хора".Който се съмнява нека провери, кои са идеолозите на "неолиберализма" и как той се отразява на живота, кyлтурата, морала и религията на местните народи в Европа.Абе вижте как живеем 25 години вече.

Значи като приемат мързеливите турци- Европа е хубава, а като откажат да ги приемат и Европа става фашистка. Този циганин-Ердоган изобщо знае ли какво е фашизъм? Май ще яде здрав тупаник скоро..... Страх го е от кюрдите, но иначе е алчен да прибира каквото му попадне. Лошото е, че сме съседи и сценария с разпадането на Турция може пряко да ни попари като хукнат турците да бягат от "хубавия" му режим.

Наглец.Абе като не ти харесва Европа чии го дириш там.

И кой го казва - Ердоган който бомбардира кюрдски села в Изт. Турция като че ли са чужда територия. Този ще свърши като Кадафи и Садам Хюсеин.

тя и БГ на там върви

Знаем, че турците не се славят с много умствен капацитет (даже с никакъв по-точно), но тоя удари дъното. Какво си мисли, че като се скара с всички Русия ще му помогни ли хахаха....

Другата конспирация е, че точно руснаците го подтикват да действа така, тъй като ако пусне чалмите в Европа ще стане кофти и ЕС ще се изпокарат заради тях - както и беше започнало да става. Турция без Европа е за никъде - оттам идват парите и инвестициите в държавата. Ако никой не иска да инвестира, след като турците изпокарат Европа - и те ще се зле, и Еропа няма да е добре, а Путин ще е още по-вели в очите на рашките. От слаба Европа и Турция има полза единствено Русия.

Принципно, да на това се надява. Така де пределно ясно е, че Русия ще се възползва от прекомерните амбиции на мини-султана доколкото може, но при изразходване на ползите от това ще го отсече за нула време.

докъде го докара Турция! Не върви на добре!

не хапе, тва е за пре турците за референдума. А интелигентните турци са срещу него! Знам го полани от морето - бяхме на квартира с едни изселници - висшисти - разказваха ни хората. А като тръгнеш срещу експертите - военни, учители, журналисти и пр... загубен си...

400 хил. руснаци, украинци, белоруси и казахстнаци избягаха от мощните си военно държави и дойдоха в слаба, беззащитна и бедна България. Сега както е тръгнало , турците и те ще почнат да бягат от Великия си император у нас. Ае стига бе, нали всички се точите на България? Плюете, а всички към България се натискате! То лошо нема, ама поне не плюйте (отнася се и до руснаците, не само за турчолята)

Като не му харесва Европата Да си прибира всичките примитивни цигани в турския "рай" и да вдигне висока стена!