Всички атакуваха Льо Пен в диспут пред изборите във Франция

Водачката на крайната десница във Франция Марин льо Пен стана мишена на атаки откъм всички свои конкуренти в първите тв дебати преди президентските избори.

Обратно в новината

Коментари - Всички атакуваха Льо Пен в диспут пред изборите във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

заставам твърдо, зад гримьорката на Льо Пен

Империята отвръща на удара. Подцениха Тръмп. Изпуснаха го. Научиха си грешката и сега няма да подценят повече никого. Марин Льо Пен няма да спечели изборите, а пък вие си гласувайте! Всичко и всички ще се обединят срещу нея. Но преди изборите, а не след тях, както стана в Америка. Едрият бизнес иска евтина работна ръка за фабриките си. И имигранти отскоро граждани за изборите. Елитът не живее в кварталите и не ходи по улиците. Нито пък се храни в ресторантите. Те не се засягат от безчинствата на евтините работници, нито умират от някой бомбен атентат. А ако случайно "евтините работници" станат много, елитът държи парите. А без пари няма политика. Освен това срещу нищожна част от парите си елитът ще си осигури дистанция и спокойствие от евтините работници. А за останалите остават "новите съседи". Освен ако найстина не се обединят и издигнат кандидат, който да спре тази тенденция. Късмет, Франция. И си опичайте акъла.

места по затворите, не е лоша, но трябва да осигури и работни места към тях, за да не са на издръжка на данъкоплатците , ами да могат да си плащат с труд за престъпленията към обяеството. Чето иначе какво излиза, вредят , а после другите ги отглеждат като писани яйца и се реве, колко им било лошо на престъпниците, щото им била отнета свободата? Свободата на труд в затворите, не трябва да им бъде отнемана.

Всички срещу Льо Пен,Африка и Ориента срещу Франция.Много емигранти има в държавата с право на глас,няма да я пуснат да мине.Жалко и за Франция, и за Холандия ,и за Германия,и за цяла Европа!Рептилите на Сорос са много силни.

в БЮРМ и Унгария от ония дни имаше даже протести с искане за затваряне на Отворените общества и сателитните им организации, проверки на финансирането и задължителни данъчни и финансови отчети, откъде се финансират и защо.... затяга се примката, бавно и полека....

Крайно време е да се затегне режима за тези НПО, които се финансират от чужбина! Особено пък за тези, финансирани от страни, които са извън ЕС! Стриктен контрол върху финансирането и дейността им! Щом се забележи, че в дейността им има дори и лек политически оттенък - солена глоба и закриване! Само така най-после ще се озаптят мераците на разни "реформатори" и псевдонационалисти!

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА!!! САМО ТОВА Е ПЪТЯТ! ДРУГОТО Е БАВНА СМЪРТ!

ЛЮБИМЕЦ НА РАСОВИТЕ ЧЕРНИЛКИ И.... ЕВРЕЙСКИТЕ МЕДИИ!!! :)

В момента Франция, заедно с Германия, управляват на практика ЕС, т.е. Европа! Чудно, защо крайната десница иска да лиши Франция от тази ѝ роля? Докато Великобритания, след Брексита-а , разчита на своите доминиони и бивши колонии, то на кого ще разчита Франция? А и получавайки подкрепата на Путин, крайната десница не се ли превръща в негов инструмент за отмъщение спрямо Франция за провалената сделка с десантните вертолетоносачи "Мистрал"?

...така е срещу силния пигмеите винаги се обединяват..

Автора на статията явно не е гледал на живо дискусията, а преписва манипулативните прогнози и коментари от пресата, която е собственост на едрия капитал. Макрон е смешен в тенденцията си да краде идеи от ляво и от дясно и да се стреми да угоди на всички, без да дава решение на наболите политически, финансови и най вече социални проблеми! Единствения, който посочи разпалените от запада войни, като причина за големите бежански потоци бе Меланшон! Като решение на мигрантския проблем той обещава да разруши президентската монархия, където един човек без съгласуване с парламента вкарва страната във войни и коалиции против волята на народа, предлага излизане от НАТО и от ЕС и възстановяване на суверенитета на Франция. Хамон от своя страна предлага поетапно приемане и прилагане на универсален минимален жизнен доход за всички над 18 г. независимо дали работят или не. Всички останали (без Марин) пробутват познатите до втръсване салати от безкрайни реформи насочени по правило срещу интересите на народа. От крайния резултат на изборите във Франция ще зависи съдбата на ЕС! Явно залога е голям и се очертават интересни събития!

китайската прокоба гласи Да живееш в интересни времена! Т. Пратчет.

Напълно съгласна че не са гледали целия дебат, друг е въпроса какво са разбали. Истината е една Европа в тази си форма не може да съществува.

НА ВТОРИ ТУР ВСИЧКИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ СРЕЩУ НЕЯ!ВЕЧЕ СА ГО ИГРАЛИ!!!НЕ СМЕ ОЧАКВАЛИ ДРУГО!

ама наистина много обидно, ако привържениците на Фийон например, на втори тур решат да подкрепят Макарон. Такова леке, щях да напиша, че няма, но всъщност има, е копие на сегашния Оланд. Отвратително нищо, истинска номенклатикура.

През това време "аллах акбарите" атакуват полицейски патрули по летищата, клиенти в магазини и барове, редакции на списания, театри и каквото си искат.

страх ги е да не отърват кокала

...ако франTсузите имат акал ще застанат зад Lио Pен !

От случващото се във Франция става ясно, че от Брюксел (разбирайте сорос) са готови да убиват дори ако се наложо всеки който иска да управлява без да приема мигранти в страните си

Какъв Сорос залагаш заедно с Брюксел бе, мурзи? Сорос ли направи Европейския съюз? Бахти тъпите манипулации дето ги вадите! :))))