Иванка Тръмп получава кабинет в Белия дом

Иванка Тръмп ще получи кабинет в западното крило на Белия дом и достъп до секретна информация, макар че формално тя не е служител на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Иванка Тръмп получава кабинет в Белия дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ванчето трябва да има мнооого важна функция, като например да държи тати далече от Туитър та да не плещи глупости. Оранжевия съвсем се оля.

Иванка следващия президент....

Тази става все по- нагла, нахална и отвратителна, точно като мъжът си.

Едно нещо е сигурно и винаги съм харесвал в Тръмп - около него винаги има красиви жени. Аз не съм американец и вътрешната политика на Тръмп ме интересува колкото футболен мач. Но на този отбор са му много хубави мажоретките. Не съм съгласен с идеята за шуробаджанащината. Назначил е дъщеря си да се мотае наоколо и да дава "компетентно" мнение базирано на дългогодишен опит в търговията с "обувки, чанти и бижута". Голям прас. Поредната секретарка, само че далеч по-хубава. Не я е сложил за министър, нали? Нека се мота наоколо. Охраната и те панталони носят, нека има нещо да им "повдигне духа". Или искате Маделин Олбрайт? Усмихнете се на красотата и може и тя да се усмихне на вас.

опроверган ! В Белия Дом НЯМА бели мишки ! .след като вече почти целият месец медиите , обществото , международна трибуна се е занимаел с държавническият въпрос, има ли , няма ли бели мишки в Белия Дом , снощи пред един от многобройните комитети за въпрос по чистота и поддръжка на Белият Дом , официалното заключение било дадено . .от нея се вижда , мишки , особено бели няма на работното място президента США . .интересното във заключение е следното , не можаха със 100% сигурност да изключват присъствие на бели мечки , но за сметка на това , теменушките били доказани и документирани ! . следователно , още веднъж да подчертаем : белите мишки няма , белите мечки възможни но не вероятни , а теменушките в работещ режим. .край на съобщение. .следва прогноза за време : мрачно , нацупено .

този опит за "остроумие" ме разсмя. МиШки, но теменуЖки. Схващаш ли? Два пъти упорито - теменуШки... Смешно ми е , когато полуграмотни ме поучават, а отгоре на това са и нацупени.....

Шуробаджанащината не е български патент, нали?

И какво излиза, комунизъм, монархизъм, султанат все същата шуробаджанащина. В България все още има хора които се възмущават от подобно развитие, но са малцинство. Колкото повече врейски става светът, толкоз по на циганска махала заприличва.

А сега гледайте какво ще става в нашето президентство! Генерал деси получава пълна и еднолична власт на Дондуков! След като я е получила първо у тях. Преди поне тези неща не ги правеха толкова явно. Тръмп го обърна на семейна фирма.

Хамериканската парцалеса гледа от нашта. Ако "Федералните закони срещу семействеността не позволяват роднини да бъдат назначавани на правителствени длъжности." Тва семейство законите ги нямат за нищо!

За по-трудно схватливите и тромавите по горните етажи - сега имате възможности да се насладите на БОРБАТА НА ТРЪМП СЪС СТАТУКВОТО В ПЪЛНИЯ МУ (Й) БЛЯСЪК! Това - и за чукундурите и идотите, които му повярваха и възхваляваха.

info, по-внимателно с употребата на епитетите "чукундури", "идиоти" и др.,с които изобилстват коментариите ти, защото лайнофъргачката работи на принципа " Волът рие, а пръста пада на гърба му". Андърстенд ?

След две години ще четем : "Иванка Тръмп отвори стрийптиз клуб в южното крило на Белия дом."

Чудесен прецедент да назначим гарнизонното кве на Дондуков 2.

Мелани получава бутик и салон за красота в южното крило. Брат и получава пицария в Белия дом. Внучетата получават увеселителен парк на поляната. Градинарят на Мелани започва да отговаря за маркучите за поливане.

Малко като корпорация го раздава бай ни Тръмп, ама ще видим...