Влак помете млад мъж, ходещ по жп линията

Бързият влак Бургас-София е блъснал млад мъж, който се е движел по релсите. Той е загинал на място.

Обратно в новината

Коментари - Влак помете млад мъж, ходещ по жп линията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така написано заглавието внушава вина на влака/машиниста. Правилното заглавие трябва да е "Млад мъж се самоуби, ходейки по релсите на влака."

Може да не е искал да се самоубие. Кво пречи да си е бил забил тапите в ушите с любимата чалга, или да си е галел вайбъра и да си е ходел от едното село до другото за ляб, а влака да го е качил без да иска - на стоп.

Тези влакове не гледат къде карат!

Така и не се научиха да дават предимство на пешеходците...

Вместо да учат куп безполезни неща в училище, да вземат да им обясняват за какво служат жп линиите и релсите. Например, че това не е място за разходки или селфита.

Предполага се, че тези неща вече са научени. По същата логика излиза, че в училище трябва да им преподават и как да дишат или как да си бършат задника...

Прав сте и затова Ви сложих първия плюс. Но жена ми учи първокласници, мангусти. Оказа се, че при тях е голям успех, ако научиш мамунчетата да си бършат сополите, да не се псуват, да не се плюят. Четенето и писането, някак си го научават по-самостоятелно...

Аз ли съм в грешка нещо или са сложили гумени омекотители на колелата на влака, за да не се чува как идва гадината? Какво правят тези хора, че да не чуят или видят подобно огромно нещо?

грешите, строителите на ж.п. линии наричат влака тихия убиец!

Действително са тихи, гадините, въпреки, че нямат никви гумени неща по колелетата.

Затова ги избивам с бухалката докато са още малки

сменили си им колелата с летни

Какво означава думата "помете"?

Застани на ж.п. линията, изчакай да мине бързият влак... и ще разбереш.

а какво е правил на линията ...

"Помете" има 2 значения на български: 1. Удрям нещо силно на пътя си ( като се движа бързо); 2. Чистя боклук с метла.

който се е движел по релсите - по-скоро е вървял по ж.п. линията. Можеш да вървиш по една релса, но по две релси едновременно е по-трудно.

А ако е имал раздвояване на личността?

Те двете личности пак ще ползват една и съща релса...

На зиг-заг.

Е, може да върви м/у двете но това не е най-важното . И без значение по каква причина е ходил там да се беше огладал М...а му ! Явно няма свършване на тия идиоти !

Почти е сигурно, че е вървял между двете релси, т.е. по пешеходната пътека. Извинявам се за черния хумор. Бог да прости загиналия!