Сирия свалила израелски дрон

Сирийската противовъздушна отбрана е свалила израелски безпилотен самолет над Голанските възвишения, предадоха ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Сирия свалила израелски дрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е снимката на сваленият дрон. Доста големичък изглежда.

Пък тук някакви се радваха, че Израел бил унищожил ракетна установка на руснаците, че руските ракети и самолети били ръждясали консервени кутии! Е щом сирийците свалят израелски самолети с руско оръжие си правим сами изводи за "ръждата" им! Закон е, да счупиш ръката , която те е ударила в гръб!

Това го знам от миналиа ден от израелските новини на ваз ви казват какво да посшете

loyola

Нещо не разбирам - Израел не е в война със Сирия, но я бомбандира ! И от ООН си траят? Не трябва ли да има санкции, ембарго, списък с лица на които се забранява да влизат в други държави, запорирани на банкови сметки?

Войната в Сирия е заради Израел - след като Асад отказа през територията на Сирия да премине газопровод към Израел тя започна.

В грешка си. Двете държави нямат подписан мирен договор и са дефакто във война. А ударите срещу хизбула няма да спрат. Също така се информирай за войната в ливан. Поинтересувай се и кой подклаждаше сирийските бунтовници от самото начало и от къде им идваше оръжието. Ще подскажа - турция.

Израелски F-35 удариха С-300 в Сирия разположени около двореца на Башарката в Дамаск на 10 или 11 този месец,а също и складове с орУжие за Хизбулла! Нито от руската нито от сирийската ПРО са ги видели,а само са чули боНбите да гърмят и хизбуласите да реват ,,амаан"

Че то има ли вече реален Ф-35? Че той струвал на САЩ 1 трилион долара и американците си го наричат военното бедствие. Само заради военното лоби получават парите за него. За всичките цели бил по-лош от алтернативите. Опита за мултифункционалност се бил провалил тотално. Основно е копиран от Як-141 и 43. Даже са купили документацията за Як-141. Има много характерна опашка.

Я виж ти? В Масакавабад са се разтревожили за съюзниците-терористи от Хизбула? Фасчето да не се заяжда с Израел, за да не се наложи да се изнася със скоростта на бит 3.14дорас от Сирия! Привикал бил посланика на Израел за обяснения! Аааахахахахаха! Тоя хептен е измърдал вече!

Израел договори с Русия да може да си лети над Сирия без да бъде "тревожен" от руските ПВО системи. А сирийското ПВО е от 60-те години и е напълно разнебитено. За това Израел си прави каквото си поиска там, най-вече бомби доставките на "материали" за Хисбулла.

Грешиш! Израел не се е договарял с Фаса! Израел просто е уведомил Фаса да не се меси дето не му е работа, че ще отнася дебелия! Израел удари ядрените фабрики на Садам още когато Садам беше съюзник на Франция и САЩ, без да иска разрешение от никой, та сега ли ще иска разрешение и то от... КОЙ?! Смях.

"Засега информацията за инцидента не е потвърдена официално"