БСП и ГЕРБ критикуват намесата на Турция в изборите

Лидерите на двата фаворита в българските парламентарни избори осъдиха намесата на Турция сред турското малцинство в предизборната кампания.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ГЕРБ критикуват намесата на Турция в изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политика на национално съгласие, къде си ? Монологичния двубой и на едните и на другите, след паническия страх на БХ от лидерски дебат е безпредметен. Ще видим ли нещо ново по БТВ, освен папагалски заклинания, кой е по-лош за България ? В България няма санкции срещу Русия, защото руснаците си купуват и апартаменти и бизнес и днес. Има контра санкции на Русия срещу България. Колкото до турската заплаха, то и тя ще отшуми след изборите и това е добре. Проблемите на България са демографския взрив, а не чувам никой да предлага конкретни мерки, как той да се реши. Външния дълг и вътрешната задлъжнялост. И там мълчание. Докато в изказванията на Корни все пак има някаква мисъл за България, в изказванията на БХ има само тия са лоши. Прост човек, слаба платформа - хахахахахах

НЕ УПРАВЛЯВАТЕ В МОМЕНТА И СТАНАХТЕ МНОГО СМЕЛИ?! И ПАТРИОТИ СТАНАХТЕ! МАМИ.ЦАТА ВИ!!!

ДОСТ на Ердоган е патерица на ГЕРБ !! Гласувайте против ГЕРБ! Изберете по-малкото зло!

Браво на Евгени Михаилов Нашата нация няма да загине докато имаме такива великани на мисълта и образци на всеотдаен и искрен патриотизъм...Идва ми да му прасна един юмрук ...

С критики тази работа не става

Нали ибрикчията ББ на Ердоган докара България до това васално положение!

БСП имат най-малко моралното право, нали те са винаги с ДПС. Нали затова Корнелия отказа дебат с ББ, не иска да покаже екипа, в който 100 процента ще има министри от ДПС.

Мекере!

Г-жа Лъжа,няма да я коментирам! НО премиера слънце,не беше ли брат на агаларина,и не му ли лизаха гъза със цвъ-цсъ,и оная кадъна-черноянчева???

Да ще гласуваш за господин МАФИЯ (Б.Борисов)! Ходи му целувай...! Ха ха ха!

НЕ СИ У РЕД?

Я пак прочетохте ли добре изявлението на Баце в последното изречиние ? И това същото не е ли повтаряно като папагали от всички еврозелки и от началниците на Баце ?А кой не спазва Минските договорки и защо хохлити избиват не военни а цивилни по селата и ги прогонват и това как се нарича ? И кога ще има санкции и за хунтата в Киев а Боко ти на кой свят се намираш и отиде ли на место да провериш кой и кого стреля ? Че те от хохлите среляха даже и по представители на ОССЕ които не знам какво имат на очите та не виждат какво става но ни дума за това !

Боко без турчолята и твоите приятели Ердоган и Местан трудно ще спечелиш изборите и управляваш. Ако бяхме правова държава до сега да са те осъдили за всичките безумия и слагачества които направи на Ердоган. Защо предаде на този главорез онези хора миналото лято и в името на какво на оставането ви на власт.

БСП не са ли дори по виновни? Та нали те толкова години използваха ДПС за патерица на която се подпираха и мастити БГ олигарси с картончета в ДС и/или техните изчадия! Тотално лицемерие е критиката от страна точно на тези 2 партии, защото точно те разчитат на гласове от Турция за да вкарат някоя друга своя (или турска) пионка в парланемта.

Да прав сте всички партии след 89г. са виновни за това положение Турция да се меси в вътрешните ни работи.

БСП отвори вратата на ада като пусна ДПС във властта! Още повече че по това време предаде цели региони на това заразно зло! Всичко там става след санкция от ДПС! От раждане до погребение! Те заедно изсякоха Гората на България и т.н.! Като как да повярвам на БСП че ще защитава Родината от турска намеса??????

Че БСП,ДПС и някой др. са от едно котило-БСП и ДС!!!

Купи си възелин, защото когато ние от ДОСТ дойдем ти ЩеРевеш най-много изотзадзе!

Що ли си мълчат за намесата на Русия в изборите??

ти си невменяема! Тая Русия,на щатите определи президента,та какво остава за някаква територия? Дано имаш поне малко мозък,та да разбереш,за какво ти пиша???

Е това се нарича предизборна демагогия. Точно ТЕЗИ,които само преди няколко години ДОПУСКАХА УМИШЛЕНО такова влияние и намеса СЕГА се обявяват срещу нея..... Народе, продължавай да им ВЯРВАШ и после не се оплаквай от съдбата си...

НЯМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО В МОМЕНТА И ПРАВИМЕ ИЗБОРИ! ЗАЩОТО НЕ ПРИЕХА ДА ДАДАТ МАНДАТ НА ПАТРИОТИТЕ,КОИТО БЯХА ГОТОВИ ДА СЪСТАВЯТ КАБИНЕТ! ЗАЩОТО НЕ ПРИЕХА ДА ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ,А СЕГА СИПЯТ ОБЕЩАНИЯ ЗА ПОВИШАВАНЕТО ИМ!!! МРЪСНИ ЛИЦЕМЕРИ!!!

Хайде ЕС да не се правят на ощипани невести по темата за санкциите към Русия. И Меркел, и французите, и италианците - трите големи икономики в света се обявиха в определени моменти в последната една година срещу санкциите към Русия и признаха, че са пагубни за икономиките им. СТИГА С ТОВА ЛИЦЕМЕРИЕ! Ние не сме черните овци на ЕС, още повече,че същият ЕС ни поставя забрани и квоти и не ни разрешава да произвеждаме и изнасяме селскостопанска продукция. В резултат на това селата ни обезлюдяха, а останалите се алкохолизираха, лумпенизираха и полудяха. СРАММММ! И за България, и за Европа! Европа, плачеща за едавеното дете-бежанец, папата, миещ и целуващ краката на африканци, а НИЕ? НАШИЯТ НАРОД? НАШАТА ЦЪФТЯЩА КАТО ГРАДИНА В МИНАЛОТО ЗЕМЯ????? НАШИТЕ ОТЧАЯНИ ХОРА, КОПНЕЕЩИ ДА СЕ ТРУДЯТ КАКТО ПРЕДИ????? Европа, ХК и всякакви организации да отговорят каква алтернатива предлагат на тези хора, след като се грижат за правата на кучетата, ястребите, пеперудите.....????? И за правата на европейските зъби, които трябва да ядат ПРАВИ, А НЕ КРИВИ КРАСТАВИЦИ!!! ЧАКАМЕ НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР ОТ ЕС, ЕК, МЕГЛЕНА КУНЕВА-ПОДЛОГАТА, БАРЕКОВ-ЧЕРВЕЯТ И т. н.

Шилo

Ореваха за Турция, а за Русия дума не обелват. Решетников не дава ли нареждани на Крадливата Кака? Един законопроект за Южен Паток не беше ли писан в офиса на Газпром? Алоууу, прокуратурата?!?!?!?!

е, днеска пак там, пишат 30% увеличение на газа...прокуратура?!?!?

Една поправка: На преброяването през 2001 г. турското малцинство в България е било (казвам било, защото съм бил на 9 години тогава и ХАБЕР съм си нямал от статистика) над 700 000 души. А преброяването от 2011 г. (!!!) то вече е 580 000 души! В тази бройка се включват може би 100 000 цигани, които се самоопределят като турци, имат мюсюлманска религия, но нито турския го владеят като хората, нито пък генетично са турци. Също така може би 50 000-100 000 помаци също са се писали турци! Така че реалната бройка на турците в България е не повече от 350 000-400 000 души, което НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КОЛКО и не представлява ФАКТОР!!! Фактор у нас са циганите, не турците!!! Друг е въпросът, че Ердоганова Турция си е сериозен ФАКТОР... Но докога и за дълго ли, ще видим...

ФАКТОР са и простите последователи на простата мутра Бойко Борисов, които се припознават във вожда си.

бб отива в анкара с дипломатично изути гащи и получава десет златни лири...ех,туй крехко банкянско момченце съвсем си е загубило разума и не може да се усети,че заради тия парички в ръчички сме на тоя вилаетски хал !

Те били нещо недоволни от турците, верно ли? Толкова добре да се разбират с турците не е било, а сега недоволни от посланика им- леле! ако гледаме нещата в пари турци бачкат във всички национални обекти, а българите са основните безработни и емигранти. Местан и хората му започнаха рязко антибългарско поведение, но те мълчаха като паламуди. Явно е, че новата турска доктрина ще направи опит и е важно Нинова да не се мярка като премиер, защото турците точно това чакат. Трябват мъже с ясно натовско поведение. Нинова сигурно използва допинг и не знае какво говори, но се държи като мъж. Буквално ще даде положителна допинг проба, иначе не би говорила толкова глупости. За сметка на това разкара сума червени говеда и е на път да докаже, че един човек може да се скъса да лъже и пак да бъде избран за народен представител, стига слушателите му да бъдат пълни идиоти.

"... и е на път да докаже, че един човек може да се скъса да лъже и пак да бъде избран за народен представител, стига слушателите му да бъдат пълни идиоти". - идеално си описал Бойко Борисов

Що е то: Тулуп банкянски с ръце в джобове... - Бойко Борисов

сланина на кон Сланинова

МУТРЬО Е ХАМАМ ДИПЛОМАТ А ПРАСЕТО ЕРДОГАН НЕГОВИЯ ТЕЛЯК :))

Гледаш го мъж, 120 кила, бивш каратист. А го тресе шубето, че не се трае. Корнелия е много по-мъж от него. В тая сложна ситуация е голям късмет за България, че ген.Радев ни е президент. Ще е още по-голям ако Бойко Борисов НЕ Е министър-председател.

амане се затвори границата за идващите турски граждани само за гласуване. Или са българи или са си турци в Турция.

Къде ги тези 7.400000 население да не сме 2005 година?

включили са новодошлите талибани .

Мутрите се надушват като крастави магарета.

За мен са забравели да бъдат и двамата БЪЛГАРИ.

Пускам си сега "Танцуващият с вълци",гледам му сеира/на страхлив Бойко/ в поредното си хленчене по бтв и в неделя НЕ гласувам за него!!! Това е спасението българи!!! Даже и Дончев вчера го усети....че Бойко ги тегли към дъното!!! ХО ХО ХО

Томислав Дончев ако можеше щеше да избяга вчера.

това е ,,гоуем филм" с бат Кевин Костнър, защо принизяваш филмовото изкуство?

Еее....то аз не съм виновен...така се получава...маде ин.точка бе ге!!! Или иначе казано-Живия живот в Бг!!! ;-) ХО ХО ХО

Но са си мълчали, сега заради някакъв посланик, формален повод и то заради международна конюнктура! И кой ще спечели от лъжците, що не го казаха 1990 че ДПС е незаконна партия? След 27 години е късно!

ГЕРБ са доказани Туркофили ! От кафетета с Местан в Кърджали до съвместните заседания на Министерския съвет на ГЕРБ в Истанбул !

Боко и ти ли бре мутро !! Нали на срещата с твоя пряк началник Ердоган му беше казал .."Вие се оправяйте с вашите хора от ДПС " ...което си е пряка покана да се намесват и правят ,каквото си искат в България !?? Когато Доган те нарече "МУХЛЬО" си спомням ,че това силно ме издразни ,но сега си мисля дали верно не си СТРАХЛИВ МУХЛЬО ??

Вече като прочета лидер и Бойко в една статия ме избива на неистов смях. А като го погледна на снимка над такъв текст смехът се превръща в сълзи.

Как сте си замина от БГ много много далече

Решението е едно. Няма секции в Турция и ДОСТ се забранява.

Една от първите статии в Турция, във вестник Миллиет: "Незаконен трафик на цигари пари Теч на доклада за разследване съвет на финансовите престъпления и главния инспектор Митници разкрити следи от дим. Мерсин контрабандни цигари от Северен Ирак трябваше да са дошли от Грузия и България" Еее, да цитирам и оригиналния текст, че не ми се коригира по-горния! Който разбира -грамотен е: "Kaçak sigaranın para trafiği MASAK ve Gümrük başmüfettişlerinin raporunda kaçak sigaraların rotası ortaya çıkarıldı. Kaçak sigaraların Mersine Kuzey Irak, Gürcistan ve Bulgaristan hattından geldiği belirlendi" Цацаров на среща при Ердоган в Турция. Помните ли??? Ааа, обсъждали бежанците! СМЯЯЯАХ!!!

Тов.Сталин има един грях-не е ,,, прекратил,,,, социалфашистите,,, ! .... Поправимо е!:)))

Боко се сети да критикува!

Става дума за хипотетична функция на абстракцията магнетизъм!

Къде е заровено кучето??? ПОДХОДЯЩО ЗАГЛАВИЕ. Подзаглавие: Защо другарят Борисов е толкова умерен по всякакви турски въпроси? И текстът на нещото, което е новина, но никой не го спряга: "Булгартабак........" Попълнете по-нататък, ако знаете как - извадки по темата от турски медии. И ще подскажа, на по-бавно загряващите.

2017-та година, 117 място минимум по свобода на словото, защото след 16 април такива теми за обсъждане няма вече да се предлагат. НОВОТО ТУРСКО РОБСТВО ще реши намесата, във вътрешните работи на Булгаристан.

Ти искаш да надминем по цензуриране КНДР ли?

некои от тия с двойното гражданство и бъкел бг не знаят!? Какви граждани на България са?

Е.ба.си...6 коментара и 4 цензурирани...!!! ХО ХО ХО

Баце Бойко пак ще прати някой SMS, а после ще обясни за някоя далаверка на Булгартабак, която нещо обиди турчулята... А после те нещо го понатиснаха, той посвали гащетата културно и без мисъл, а и - откъде такава...

Корнелия да внимава, щото Бойко бърже-бърже предава неудобните на Ердоган.

Меката мутра щяла да спазва твърдо ангажиментите.