Чужд радиоактивен самолет летял към България

На борда на самолет, летящ от Армения към България, са били открити радиоактивни материали.

Обратно в новината

Коментари - Чужд радиоактивен самолет летял към България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Популярната марка вода ГОРНА БАНЯ е ТОКСИЧНА слабо ОТРОВН..ГОРНА БАНЯ мин.вода се държии от високо поставени АРМЕНЦИ от МУЛТИГРУП-Армения приближени до арменския президент Роберт КУШЕРян и майка му която е собственик на най-- големия Фармацевтичен завод в Ереван както и завода за прочутия коняк Арарат..НЕконсумирайте тази марка бг вода опасно е

Първите клетки на КГБ са основани в Армения Нагорниккарабах от ня кой си ЙОФЕЕ създадени .КГБ-Комитет Государстввеная Безопаснасност но КаГаБ е хазарска дума от вавилонския Талмуд КАГАБ-значи ПОМОЩ подръжка осигуровка

Ебаси транзита - от Армения за България през Беларус. То можело и през ЮАР да мине транзит

откраднат от американска база в Ирак. Четете "Nuclear Bomb Is Now In Play In EU".

-"На борда на самолет, летящ от Армения към България, са били открити радиоактивни материали." Ало,дираджии,нещо не ни стана ясно,вие с тази статия информирате ли нещо обществеността и ако да,то точно за какво я информирате,или просто си ЛАЛАТЕ?След като казвате "А",защо не кажете и "Б"?Това някаква междудържавна сделка за радиоактивни материали ли е или е незаконен трафик на радиоактивни вещества?Казва се,че пътува за България.Къде и в кое летище на държавата ни е трябвало да кацне този самолет и има ли предвидени предухранителни мерки предпазващи населението и пътниците по летищата срещу тази радиация превишаваща 250 пъти нормалния фон!Защо няма официална реакция от страна на българското(макар и временно ) правителство,което да даде някакво обяснение за случая или пак ще я караме по старата позната "Чернобилска " схема и ще премълчаваме за опасностите,които грозят българския народ!Мисля,че това е начина по който трябва да поднасяте подобни неприятни новини,а всичкото останало е ПЛЯВА И СЛОВОБЛУДСТВО!

Всичко това го разбрах. Само не ми стана ясно, по какъв начин прелитащият транзитно над Беларус радиоактивен самолет е застрашил стабилността на държавата? По-скоро страшно е че са го приземили на тяхна територия. И освен ако не са ръсили радиация отгоре - от въздуха, но в статията не се казва такова нещо. Странно.

Беларус би трябвало да е най-пострадалата страна от Чернобил. Той е на границата с тях. Има в Уикипедията едни снимки на радиацията и там си личи.

Имало снимки на радиацията и си личало - браво бе, къде са тия снимки.

Това е все едно да прочетеш, че някой от пилотите е пренасял радиоактивни материали в джобовете си. Всеки, който е имал някакъв достъп до подобни материали може да каже, че информацията е най-обикновена тъпня!

не си задава въпроса, защо трябва да се лети в такъв "триъгълен" маршрут! Това е все едно да тръгнеш от Русе за Варна , но да преминеш транзит през ...Карнобат?!

По време на проверката духнало малко ветрец с обеднен уран от към сръбско. Поради което уредите отчели 250-кратно превишение на нормите.

интересен похват имат ДИР-а! Първо пускат новината във вид "сурогат" , в нещо като телеграфен стил, от смисъла на която нищо не се разбира!Изчакват четящите и коментиращи форумци да кипнат, да си изпишат коментарите, и след това ДИР-а тихомълком променя или допълва текста с неясните въпроси и факти, като по този начин прави коментарите направо безсмислени или направо изглеждащи тъпи! Ако това е целта -постига я! Защото редно е да се запише:"Новината е редактирана и допълнена в еди-колко си часа"!В случая тази новина, когато я пуснаха в 20 часа снощи, въобще не изглеждаше така, т.е. нищо не можеше да й се разбере! Очевидно редактора сам е видял безсмислиците, коиро е пуснал или пък е прочел някои от коментарите и се е коригирал, но не е КОРЕКТНО спрямо читателите му....!

В 20 часа снощи вече е бил на 6 ракии, а новината я е пуснал на 3-тата. Седни ти редактирай в такова състояние... Изветрял човечецът на сутринта и оправил материала - какво толкова?..

Поднасянето на такива новини,които касаят много тревожни и обезпокоителни неща по този начин е не точно несериозно!Това е кощунство,гавра с журналистиката и подценяване на интелигентността на четящите във форумът,но Дир.бг. си ги прави често тези гафове!

Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

Що се дразниш? Имало ли е радиоактивно вещество, имало е.

Льотчикът в президентството знае ли?

Защо винаги когато има пожар някъде, не споменавате къде е ББ??Тъпо е, не го ли схващате?

НАПРОТИВ,винаги се споменава.

Стотици противници на Кремъл в чужбина са убивани с радиоактивна бавнодействаща отрова като полоний, но не само полоний. Отровите трябва да бъдат пренасяни по някакъв начин на Запад.

Вероятно е прелетял твърде ниско над район в Сърбия където нашите натовски партньори обогатиха терена с "обеднен" уран. Това е една правилна, натовска и съюзническа радиация. Няма никаква опасност за цивилното население.

Радиоактивни вещества за медицинска апаратура се ползват навсякъде по света. И вероятно са били декларирани, иначе няма как да се разбере. Рутинна проверка за радиоактивност на товара на транзитно преминаващ не се извършва

Не бил радиоактивен ами бил реактивен! Не летял към България ами летял от България. Не бил товарен ами бил пътнически! И нямало радио-активен товар ами политически-активен "елит" на път за среща с Раш-етников! Ай' със здраве ...

А не, Курнелата не обича да ходи на изток, само се мазни на изток. Ходи на Запад, в Америка предимно.

Ми какво чудно, материала е за нашата А бомба. Ердоган да се замисли малко, че е тъп като Мелиха.

Полоният е използван за убийства с несъгласните с режима. КГБ използва отрови много отдавна. Великият певец Фьодор Шаляпин е бил отровен от агенти на Сталин.

Стотици противници на Кремъл в чужбина са убивани с радиоактивна бавнодействаща отрова като полоний, но не само полоний. Отровите трябва да бъдат пренасяни по някакъв начин на Запад.

Няма как да хванат радиоактивни материали, това е постановка. Ако наистина е имало, могло е да ги хванат само при проверка на багажа/товарите.

"летящ от Армения към България през Беларус" - Направено е с цел заблуждение коя е началната гара - обикаля из държави сателити на Москва. Руски полоний за изборите в България е носел самолета.

Здравейте приятели, аз съм видния арменски ядрен учен Армен Бомбарян и искам да ви известя, че подарих ядрена бомба на България - да я използва срещу турците, ако се наложи.

руски радиоактивен полоний използван за убийства е носел самолета.

А летеца да не е бил Румен Радев, който е карал полонии за чай на ГЕРБ за изборите, подарък от Путьошкин?

НаРАКОВИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ОТ ЧЕНОБИЛ,А СЕГА ПОДГОТЯТ НОВ БУМ,НАЛИ СМЕ РАЗГРАДЕН ДВОР. НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ САМО ЛИЖАТ ЗАДНИЦИ НА ИСТОК И ЗАПАД,А НАРОДА ГО ИЗПОЛЗВАТ САМО ЗА ЕЛЕКТОРАТ.

путкин изпраща малко полоний.

Крайна спирка - Ню Йорк.

"летящ от Армения към България през Беларус" Кретени вие наред ли сте. Къде е Армения къде България и къде Беларус. Още малко през Австралия ще мине тоз самолет.

айде престанете с тея етикети - Беларус - бившата съветска република. Все едно постоянно да пишете Англия - бившата робовладелска държава.

Какво са няколко десетични порядъка във времето за усърдния руски слуга, разбира се, че е все едно.

Какво се чудиш ...на насиментото за каквото му платят ...това и пише ...

и едното е вярно и другото е вярно - Факти са!

До ДИРНИЦИТЕ- спирам да зареждам този сайт , че вече 2 месеца не мога си видя вицовете/най стойностното ви писание/ а ,HP спирам да купувам щото това си е антиреклама...и не може да се маха от страницата

Може.

Още на заглавието спрях да чета, не се казва радиоктивен самолет, а реактивен.

А Армения, както знаем, си е 100% руска губерния. Дупедавци.

Че има ли самолети с радиоактивни двигатели?

Има(ло) е, да. И руснаците и американците са имали. Естествено при руснаците са спестили малко от предпазните мерки и са облъчвали яко екипажът, а сигурно и не само. Естествено и в това хАмериканците са били раснаците.

Обновете си информацията. Самолетът е пренасял радиоактивен тестер. След проверката е отлетял за Хърватия през България.

А защо му е било да заобикаля, а не по-напряко през Румъния?

Или за по -напряко над Черно море

За да остави нещо там? Зада вземе нещо от там за насам? Транспортните самолети летят за да превозват товари.

Тоя тестер да не е бил някой тостер бе. Отде го измисли това за тестера, като ще съчинявате фалшиви новини поне не говорете на език който не знаете. В новината няма нищо - "радиоактивен" нищо не значи, виж поста ми от преди няколко часа. Без количествена информация това за "радиоактивност" са просто празни приказки. Нищо чудно да е също фалшива новина, фалшиви новини опровергават фалшиви новини, мале мила как оглупя светът.

Според разни жълти сайтове, ставало дума за уред за проверка на оборудването на аец предоставено от нашат аец на чужда такава. Сега ну го връщали.

Армения - България транзитно през Беларус, е нещо като Петте Кьошета - Люлин през Пловдив. Алоу.

най-накрая да направим и ние една свестна атоммна бомба и някой да ни обърка сметките! Представям си как изпепеляваме Атина, Анкара и Белград!

ехееййййй! питах къде е товара на самалетчето, ииии ми изтриха ми питането! алооооу,дежурният! ми то само това е важно бе, КЪДЕ Е ОТИШЪЛ ТОВАРА!!

...то па един самолет.

Някой знае ли къде е Армения? А, Беларус? Как точно самолет ще лети от Армениянза България и ще мине транзитно през Беларус, която е на около над 2000 км на северозапад? Вие като четете, мислите ли?

Друже, над Украйна не се минава, а над Беларус.... Най-югоизточния им град е Гомель.

Гласувайте за БСП и Путин няма да ви закача.

А Нинова ще я закача ли и къде ще си я закачи?

Да не би радиоактивните вещества да са били предназначени за другарката с Голямата уста и с кощницата и с лъжи?

Преди време чух стар социалистически виц: Вестник "Работническо дело" пуснал новина, че Япония купила от България компютри. След време се разбрало, че не били компютри, а компоти и са ги върнали, били бомбаш. . . . . . . . . Абе, чете нета, . . оня Лукашенко, като му спряха нефтеното кранче и полудя, май инфаркт го удари. . . . . . . . .Само не разбрах тук какво общо има с България . . . .ей за туй Нинова ще спечели, олях ти се във фейковете . . . .Сега ще видите, ка на Путин ще му подарят Донбас . . .и подле ще викат кво стана . . .

А колко минаха, без да ги засекат? Някой усилено си изхвърля боклука в нашата клоака.

Сръбски медии съобщиха, че самолетът е летял за Сърбия, но не е бил допуснат над българското въздушно пространство.

Ай сега ,било за Сърбия,те какво ще ги правят силно радиоактивните материали? но правилно е казал Лукашенко да се разследва "инцидента" и дано наистина се разследва,като и у нас да не се подминава случая!

Аа.. , към нас е летял!

Наредил съм всички да мълчат до произнасяне на Позитано. Ако се произнесе.

Браво Еврейски съюз, браво Евреонал. Абе, тъпанали, ако вашите поданици са бройлери, то българите не са такива. Вчера беше Либия, днес Армения. А географията е нещо незначително за еврейската пропаганда. Разчита се на 27 годишния затъпявщ преход към нищото след еврейския преврат на масона Луканов. Защо ли не бе спомената и Монголия! А актуална е и Северна Корея. Да е.. евреите тъпи да е...

ко речи??

Ама разбира се! От Армения преко ливадето (Грузия, Русия, Полша или Украина, може и Унгария и Румъния, че и Молдова) и право в България! Ма що не са фанали прекио път през Иран и Турция? Всичко е вярно!