Турция е против руска база за кюрди в Сирия

Турция няма да приеме "район на терора" в Северна Сирия, заяви вицепремиерът Нуман Куртулмуш.

Обратно в новината

Коментари - Турция е против руска база за кюрди в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братя кюрди , не само християнска България е с вас , а и целия свят ви подкрепя в справедливата борба за извоюване на собствена държава !Вдигнете се всички на смъртен бой срещу поробителя си Турция !

Tерорист за терористи милее. Cмазахме ви за нула време баи ган6о - терористе.

подкрепят кюрдите с обучение и оръжие.Това е първата стъпка за създаването на Независима Кюрдска Държава под носа на Ердоган.Това отдавна беше замисъла на Великите сили.И е на път да стане,затова и Ердоган губи присъствие на духа.

бъде доминирана от САЩ и Русия а Турция ще духа супата с мечтите си за нова османска империя.Все повече, Турция при Ердоган изпада в международна и икономическа изолация ,като в Европа,така и Близкия Изток.

Да правят база в Кюрдска земя щом искат ! Нас ако не ни бяха освободили от Османско Робство , щяхме да бъдем като Кюрдите днес , така че пазете свободата си и уважавайте Русия нашата освободителка ! Който сега роптае срещу Русия е потомък на Еничари или домъкнали се от камънака на Македония , да не са ги пускали Българските граничари , то и Прецидент имахме от такива изроди!

Султана е седнал на кюрдския кол, а хана - на украинския.

Нима братската сакрална дружба м/у анадолските и московските татари е разколебана ?!

В древногръцката любов между пути и пердо е така. Днеска се карат, утре се сдобряват и любят. После пак...

И какво по-добро от въоръжени кюрди в Сирия?!

"Израильские боевые самолеты нацелились на военную площадку возле Пальмиры в восточной части Хомс, утверждают сирийские военные." Ну... С300... скрап.

Ну так... "Израильские самолеты улетели из Сирии невредимыми" С-400 за скарапа...

Цялата работа с базата е поредната измислица и пропаганда от страна на западните медии. В тази кюрдска територия ходиха няколко руски камиона с хуманитарна помощ и два БТР-а и веднага се намери кой да измисли новина за руска база там. Освен това руснаците вече отрекоха, че смятат да правят база.

Айде да посочиш къде са се отрекли... аз ще ти дам руски вестник в който пише че не са: ""СМИ: Россия построит базу на северо-западе Сирии по соглашению с курдами" ... сега къде е твоето доказателство срещу моето?

струва ми се,че турците не правят разлика между сирия , турция ,България ,но се надявам ,че Путин ще им го изясни скоро .

ще ще ще ще ще.... :)))) това го слушаме отдавна ама до сега се влачи по корем пред Ердо заради Турски пАток и криви турски краставици.

Ердоган си мисли , че може да насочи икономиката си от запад на изток и да печели повече.Това показва , колко малко разбира от икономика.Тежки дни на мизерия ги чака , наивните турчета.Ататюрк ви даде златно бъдеще , а вие си срахте у сурата.Имахте най-интелигентните висши военни-гарант за прогрес и сами си ги изгонихте.Горчиво ще съжалявате ,но ще е късно.

Турците малко се скараха с европейците и показаха рогите си. Направо изтрещяват и се вижда, че мощта им е изграждана върху чуждите капитали. ако инвеститорите се дръпнат, за няколко години икономиката на Ердоган ще се срине до нивото от началото на 80-те години. Засега Ердоган е осигурил турчинът да работи на 0.20 евро и да кара само произведена в Турция кола. Засега турчинът работи по 10-12 часа и вижда много червени знамена, които прославят вожда. Но бъдещето ще осигури нова обезценка на лирата и народът ще изпадне в религиозен транс, за да донесе още по- големи печалби. Важното, което се случва в Турция е обезценката на труда на обикновения турчин, докато ръкомаха с червено знаме. Незначителното е на чужда територия, над която няма никаква власт, но си мисли обратното.

0....... Путин е вече враг на Турция. Край на Турски пАток, край на атомни реактори и криви турски краставици. Очаквайте поредните чукания на вратата на Южен поток.

За един преател питам.

НОВА ТЪПОТИЯ ПО БЪЛГАРСКИ - ОТ НЕПРОВЕРЕНИ ИНФОРМАТОРИ НЕ СЕ ПИШЕ ВЕДНАГА - СИПРИ ОГЛЕДАИСЕ И АКО НЕ ИДВА ВЛАК ПРЕМИНИ - НЯМА ТАКАВА ТЕМА В РУСИЯ

руски можеш ли да четеш поне, да ти го дам на руски да го прочетеш от Взгляд? "СМИ: Россия построит базу на северо-западе Сирии по соглашению с курдами"

а Поглед, е едно много достоверно списание, нали? абе почти като Куртово Конарски новини.

Приятна гледка на мустакат плъх в консервена кутия над огън. пари му под крачетата на тоя курбанджия :)

Нали написах -четете итар таас---Русото министерство на отбраната оповести -че това екюрдска лъжа --рано едасе радвате Абе-бугари---Уж Проруската БСП дето санкции ще отменя и руско влияние връща в Бг --не може да отлепи на изборите --равни били с ГЕРБ А ГЕРБ-аджии-реформатори и всички други от сутрин до вечер се кълнят в вярност на Брюксел-Вашингтон и и плюят ту Русиия -ту турция Вие не мислете ли-че в Кремъл не следят тия избори ине виждат --че залюхания бай.Ганьо тича дагони трена заминаващ на Запад? Че защо Кремъл няма да дружи с Анкара срещу всякакви пигмеи в района -- а ще прави кеф на бай Ганя? Защо ?

Да те попитам! Защо кюрдската партия се нарича РАБОТНИЧЕСКА а не например мюсулманска??И кой я създаде и кога?

Още Реджеп като започна да се целува с ВВП, аз казах: Няма да е далеч момента, в който двамата диктатори да се сбият Както навремето неминуемо се сбиха Хитлер и Сталин

С Щерев да не сте роднини , пишете едни и същи глупости.

Ти си истЕрик щом ги редиш такива във форума.

Няма такова нещо -бе радващи се невежи--Руското министерство на отбраната веднага опроверга кюрдско-циганските лъжи Руснаците да не са луди като нас--даси развалят приятелството--достолука с Турция и Ердоган--къде ще намерят по силен иверен съюзник--бай Ганя ли ? заради някакви си цигани -кюрди-- по скоро ще помогнат на Ердоган даги доизколи Всичко има в Турция и ердоган--и пари-и бизнес --и неса путки Айде гледайте си българските работи

Ейййй невежиииии, ходи при верния си рязан манаф и отърви България от тебе си!!!

Русия няма ангажименти към Турция. Ердоган отиде да моли за възстановяване на икономическите отношения, но зад усмивките и нищо не означаващите думи, статуквото се запази. Турция и Русия имат различни интереси в Сирия.

май пак ще развалят дослука.Абе как ще се разбират най-големите диктатори сега в света.Всичко е от ден до пладне.Русия ще подкрепи кюрдите в Сирия,а САЩ кюрдите във Северен Ирак.

У России НЕТ НИКАКИХ ПЛАНОВ по развертыванию новых военных баз на территории Сирии, сообщили в Миноброны РФ, комментируя информацию, появившуюся в зарубежных СМИ.

"Москва. 5 марта. INTERFAX.RU - Министр обороны России Сергей Шойгу заявил, что сейчас в Крыму нет российских войск. Общаясь с журналистами, он назвал провокациями появившиеся в Интернете фотографии бронированных автомобилей с номерами 21-го региона России и видеозаписи, на которых люди в военной форме без опознавательных знаков, блокирующие украинские военные базы в Крыму, признаются, что они из России. Комментируя наличие у отрядов "крымской самообороны" стоящих на вооружении российских военных броневиков "Тигр" и "Рысь", глава Минобороны сообщил, что ему неизвестно, откуда они взялись..."

иска да стане султан, после ще разширява империят с износ на неоосманизъм. Познайте какво ще стане, ако "Моята борба" излезе с подплънки на основа Корана? Нали се сещате че всички бегълци дето сега цицат социалните системи в Европа ще се нарекат " борци на империята" и после тия от Брщксел още да гледат за криви краставици и яйца от щастливи кокошки.......

Ердоган ефенди,ти като дребен хитрец сметна че след като можеш да продаваш номера на цивилизована Европа ще е същото и с Путин. Обаче явно си забравил че когато се събереш с по голям бандит от теб ...ти ще си преметнатият.

Турция как и САЩ се намират на територия на Сирия като агресори без никакво право и каква наглост има Турция да се разпорежда какво ще прави Русия там, която се намира в Сирия на законни основания. САЩ вече имат там 4 бази, без никой да ги молил за това или давал разрешение. Употребяват международно право както си искат.

Фалшива статия. Руското военно министерство категорично опроверга изграждането на нова база.

Абе ти тъп ли си? Руснаците не признаваха че има войски в Крим докато не мина референдума! Гугълни, вече имат клипове на базата и как я охраняват руски войници. Защо трябва да си признават, че да се обясняват. База нет, и това е! Те войниците само тренират кюрдите..

Добре за кюрдите, Русия ще ги пази от Турция.. нас кой ще ни пази?

Аз

Френските специални сили от базата си в Коиловци.

Ха, ха, ха.. това беше наистина добър виц!

Само да не забравят да си платят като в Афганистан .." Италия плащала на талибаните да не нападат войниците й..Рим пропуснал да уведоми Париж за подкупите и Франция дала една от най-тежките си загуби от 50 години.."

На Козяците им се ба маата. Лошо, козяци много лошо.

Както и германците на неприкъснатите атаки от Анкара: Куртулмуш определи забраните като "неприемливи. Кой го пита това министърче от диарбекира? Да не ги приема, но няма и да отиде да прави пропаганда.

Що бе Султане? Що ти да правиш същото в Северен Ирак с "твоите" кюрди срещу "другите "кюрди и то без да си въобще канен там, а в Сирия Русия да не подкрепя кюрдите подкрепящи законното правителство и признати от САЩ и коалиция? Що бе? Щото ти е харесала северна Сирия и ти се иска да я анексираш май, както северен Кипър!

С тази стъпка Путин намига на дъртофелниците от ЕС, че ако махнат ембаргото против Русия, той ще ги подкрепи против Турция и нео-османизма.... но ще има ли кой да се сети ?!

Путин за ембаргото, то подобрява икономика на Русия, тя отдавна е преминала към импортозамещение.

Аз лично като Българин не се притеснявам от военна агресия на Турция в България . Ще ви кажа защо - нали знаете че Хитър Петър ни е национален Герой - ще посрещнем танковете със хляб и сол примерно от ДОСТ , братята роми през това време ще им източат нафтата , Марешки ще им достави по-евтино гориво ама ако го изберат за доставчик , докато тече разправията на Летище Бургас ще им откраднат патроните .И т.н . Братя няма как да ни нападнат , сигурен съм .

Аз

И пак - да е жив и здрав Ердоган - той ще съсипе Турция, а което е зле за Турция, е добре за нас!

Путин, каквото губи Турция от Кюрдистан, да го компенсират на Балканите ?

Аз

Тц. Путин им е обещал да ги компенсира с права за безплатно преминаване на турските кораби през пролива Путин - между Канада и Мексико.

Хихихи Мурзилките пак ще трябва да въртят палачинката Стига бе ей.Имайте милост Кривогледи ще станат

Кочовете били против ... бе кой го е грижа какво искат тези абдали , да не би някой да прави нещо в тяхната държава та ще подскачат така. Ай сиктир с*ан мръсна...

Ето как всяко нещо си идва на мястото. Цуни-гуни, но Су-то с пари - хахахахах

късно е либе за китка ... базата вече е построена хахахах

Всеки договор с Русия не струва и хартията, на която е написан Това трябваше да знае Ердоган, преди да се прегръща с Путин Нищо, и сега не е късно да осъзнае кой му е приятел и кой иска да го клати

ХА , Ердоган и приятели , само глупаци могат да му бъдат приятели.

Като Местан.

какво става тук? Я какво интересно... Ердоганя се бори със зъби и нокти да си запази Турцията, а плана за Кюрдистан е от 90те години и то от неговите съюзници по НАТО...И като нищо може да реши да нападне по слабия си северозападен съсед, демек нашата Родина, което вече се наблюдава, Достове, изгонени турски прокламатори. Грозни времена предстоят.

При толкова проблеми да си създава още такива е глупаво. Разбира се като фанатик, всичко може да се очаква от него и хич да не следва логиката.

чета ти коментарите и смятам, че са доста правилни и умерени. Обаче идеята за Кюрдска държава, е много смахната, защото ако се организира такава, то ще трябва да се отнемат територии не само от Турция, но и от Сирия и Иран. Сещаш се за какъв адски казан става дума. Идеята за руска база е нова, и определено не е влизала в плановете от 90г на НАТО, така, че може отново нечии планове да бъдат объркани, справка Крим.

Интересно е Ердоган накъде ще си обърне Г.за ?

МОЖЕ ДА СИ ГО ОХЛАЖДА КАТО ГО ТОПИ В ЧЕРНО МОРЕ :))

Ще го боли , но да свиква !

ДЕДО ИВАН ПАК ОБЛАДА СТРАСТНО СУЛТАН ОСМАН :)))

Русия пряко участва в тероризма по целия свят. Такива бази ще са складове за снабдяване на терористи с руско оръжие( а терористите са въоръжени с АК) Само в ИД има 3000 руснаци... Спомняте ли си и това :В Турция са задържани 11 граждани на Русия по подозрение за участие във въоръжена терористична организация, съобщи агенция "Доган". Това е част от антитерористичната операция след атентата в края на юни срещу летище "Ататюрк" в Истанбул. Във вторник съдът остави зад решетките 17 души и с арестуваните в края на миналата седмица 13 броят им достигна 30. Тримата атентатори се самоубиха с експлозиви при нападението на 28 юни.

теб защо още не са те задържали ?

Няма защо да се говори с Щерев. Иначе противно на това, може да се заблуди човек да му обяснява, как са от цял свят терористите - разни ислямисти дето искат да убиват. Че дори потвърждава думите на Путин, че иска да се справи с тях в Сирия, че тези дошли от Русия, да не се върнат там. За същото трябва да се молят тези в ЕС, че да не броят после атентатите.

може би имаш предвид защо не са го задържали в лудницата ли ?

Защо не отидеш да се биеш на страната на рязаните си братя срещу русите вместо да пишеш по цял ден глупости. Нали си еврогеец - покажи как ще убиваш руснаци. Или си пу.ка?

Аз

Никакво или няма тука.

Крадецът вика: Дръжте крадеца! и убиецът вика: Дръжте убиеца! С други думи: антидемократична и фашситка Турция казва на Европа - нацисти! Ердогановата наглост няма граници! Но в Библията е казано: КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР, ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРИ!

Путин е ВЕЛИК ЛИДЕР . Турците свалиха самальот , претрая си .Хвана леко през кръста Ердоган и му бръкна в дупето , Ердоган започна да квичи срещу ЕС в момент на страст . Сега след половия акт се оказва че Кюрдите имат вече територия .

по въпроса...все пак това не ти е Меркел или някой друг "толерантен" европеец