Президентът проведе съвещание по сигурността и изборите

Държавният глава Румен Радев проведе на „Дондуков“ 2 поредно работно съвещание, в което участваха главният прокурор и ръководителите на службите за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Президентът проведе съвещание по сигурността и изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие какво искате ? Да кажат на всички какво са говорили и решили ? При толкова предатели наоколо как изобщо може да си го помислите?

"Малоумниците" избраха Радев, а умниците искаха Мамата Цачева за президент, колко далновидно.

Много му ялови съвещанията на този.

Деси Слава не знае кво е тва спам!

-За това че нашият разузнавач Таранджъ е допуснал да бъде разкрит и арестуван от българските власти,нареждам да бъде разжалван и безмилостно надупен!

ЗА ДА ИМА СИГУРНОСТ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КАЗАРМА!

и за жени.

dobrin

една годинка не се вмства все още дето трябва...

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН :ЗАБРАНА ЗА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО! САМО РЕД И ДИСЦИПЛИНА ТРЯБВА ДА ИМА.

баси и свободата- да ти трият мнението!

Сбирка на руски агенти на разноски на българските данъкоплатци.

Радев почва да ми харесва! Дано не са само първи ходове, но ми се струва патриот! Нашите смотаняци никога няма да се осмелят на такова нещо!

Най-лесно е да си патриот като се разпишеш срещу 135 бона и да се пенсионираш, а след това да се съгласиш да представляваш Решетников срещу 5 бона месечно за 5 години плюс пълна държавна издръжка за теб и втората ти жена. Плюс президентската пенсия в последствие.

Ами защо не се кандидатира ти бе цървул?

Организиране на костинбродски номера от братя цацопеевски, свинпрес, омбудсманка и вся остальная русофилская сволоч.

Така ще е, 4 години ще е така с този. Той ще прави гаф след гаф, ще пуска бомба след бомба, всички ще са му виновни, и най-вече Обама и Хилъри Клинтън,..а, и Сорос, разбира се, любимият припев на всички тролове на авера му Путин. Ако успее да изкара пълен мандат, разбира се. И още нещо - като се има предвид инертността на (макро)икономиката, вероятно след година-две ще ни дари и с една хубава рецесия като награда за малоумниците, които го избраха и му повярваха, както другият републикански безхаберник като президент - Джордж Буш.

Оопс, грешка, извинявам се (разсеян съм, това бе за Тръмп) Съжалявам, така е като правя няколко неща наведнъж, както винаги:)

Още малко и Ние Българите ще вземем властта и ще си оправим държавата !Всеки който има привилегията да живее Тук ще има ЗАДЪЛЖЕНИЯТА да го заслужи !

"Още малко и".. Колко малко е това? Други 25-30 години под вещото ръководство на Партията или на тоя от ГРОБ..... А дано, ама на дали тоя народ ще направи и протест дори...

"Решение от България, което ще ядоса Турция" ... и бай Драган си го премести в другият крачол, сролвайки из новините :Д

Най добре да се направи комисия ! Тя ще заседава , заседава и след 2-3 месеца ще вземе решение , не окончателно !

Каква ще бъде раликата от сега, ако Ердоган, ,анексира" България? Сега има огромна престъпност( цигани мутри, ,бизнесмени" политици) безработица ко.рупция и т.н. Ако Ердоган със своята политика премахне тези, ,недъзи" на обществото,вкара политицците ни в затвора и подобри живота ни,какво лошо има?

По добре е Путин!!!

Бог е с България и праща всякакви природни бедствия на турците за да ги изтреби. Ердоган да бяга към Саудитска Арабия.

ПРИ НАС ВСИЧКО Е НЕНОРМАЛНО , ДАЖЕ И ЗНАМЕТО НА СНИМКАТА !

Знамето е правилно поставено но май ти си ненормален ха ха !

А Драго Полицая какво му каза?! Сигурнo написаното в интернет, откъдето разните му калинки вземат информация.

Еве Бабилейкин?! Какви радиации и самолети летят към нас?!

Всички Шиббани Араби трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ... Абе да попитам Министър- председателя и Президента ??? Вие да не ни да си мислете че България, като държава и като територия сме я получили като подарък от чичо си или от няккой друг ??? България я има като държава и е 110 хил. кв. километра, защото сме водили ВОЙНИ. Стотици войни !!! Всички Български ханове и царе са УБИВАЛИ араби и негри за да нараства БЪлгария като територия. Убивали сме всякакви турци, сирийци, афганистанци, пакистанци.... Така че ако министър- председателя или Президента искат да ПОДАРЯВАТ БЪлгарска земя на чужденци , или да им правят лагери, най- добре да ги утрепят.. Който ги утрепе, хем ще вземе парите им, хем и ще запази България като държава !!!

Има служби,за какво са. Това е тяхна работа. Няма никаква усложнена обстановка та Президента да надига елементарно глас.Трябва по- внимателно и дипломатично. Но в случая патардията е угодна на ДПС-Доганя и БСП. Радев е президент маторджия и плямпа каквото му кажат лакеите. Тоя ще ни навреди скоро. Дано правителство стане и да не слуша лакеите на Радев и Радев. Радев по-кротко,ти ще кацнеш в Москва като онова германче на Черв.площад а ние.............!

Урко Радев - шефа на самальота

Турския кючек в Булгар тепърва предстои --сеир ще има!

А от ДАТО защо нямаше?

И какво разбра от умници като Драгомир Димитров, който освен да лови престъпници в храстите край Велико Търново като полицай и да снася на Б.Б. и Цв.Цв., които го направиха ръководител на разузнаването, за друго не става?! Егати държавата, щом този стана шеф на разузнаването!

След прогонването на турските шпиони и мекерета от България се надявам другарят Румен Радев да се заеме със Соросовите антибългарски организации и всички чужди НПО и секти работещи срещу България и българският народ !

Надяваш се а има втори СССР и ти а си почетния ЕНИЧАР, а?

Т-14,не го съветвай така,че ако измете ченгетата и клеветниците от ДС и КГБ няма нищо да остане. Толкова ли не виждаш ,че всичко е руски лакеи и лапат по-рускаму.

И какво?! Пиха по ракия и си побъбриха. Ще излязат с Декларация. Много ще уплашат Ероган

Все пак добре!Да им се напомни,че трябва и да работят и имат отговорности.Очаквам след изборите-те ще минат,като всички други преди това, отново да ги събере и да ги попита как ще е занапред.В създалата се обстановка на престъпност,корупция и безнаказаност, разпада продължава и България е обречена!Не съм оптимист!

Пред кое знаме е президента на снимката ??

Нашто!Грация, сеньор!

Когато турски, ,бизнесмен" фалира едно от най големите предприятия за тръби на балканите в моятоден град и хиляди хора останаха на улицата,тогавашния президент нищо не свика! Когато в мояград по същия нначин затвориха над 10 големи предприятия,президента пак мълча! Когато унищожиха селското стопанство и хората тръгнаха по кофите президента мълча! Когато близките ми отидоха да бършат зад нижи на бабки испанки и гъркини де беше президента? Сега се сетил,може би вижда заплаха за задобруването на богатите в България? Ами редно е да има проклятие за тях,те бяха причина за страданието на обикновенните хора!

Бъркаш президентите обаче.

Жокер от НЕПРИЯТЕЛ към КОЗЯК Руснаците ползват Сръбските летища за доставки НА РАЗНИ ИНТЕРЕСНИ ИГРАЧКИ. Какво ли очаква Турция скоро? Ще се превъоражим за 10 часа

Това да не е като, кокшката с просото?;) Нещо не звучи реално?

#STOPбсп

Га БСП отиде при руския посланник ни ривахте, сега абсолютно същото е с ДОСТ и турския... Беден и крадлив робски народе, все си дириш азиатските господари....

Търсиме европата при война с турция изчезваме на запад при европейцире з кво да мрем тука

Това, че шумне ли некой сте в паника и веднага търсите къде да изчезнете и на кой в краката да легнете е ясно. - Остатък от робския ви манталитет.

Не само архивите на ДС са налични. Налични са и тези на военните окръжия и се знае кой какъв е бил и какво може. Препотвърждаване на военната клетва и въоръжаване по швейцарския модел, на мига ще охлади мераците на някои етноси и вероизповедания.

Цацата да не се ослушва, ми да подхваща ДОСТ... Само от последните дни има материал за няколко производства и внасяне искане за обявяване регистрацията за невалидна.

27 години българските политици унищожават обикновените хора. Безработица, престъпност,ниски доходи, лошо здравеопазване! Да сте видели някой президент да свика съвета за нац.сигурност за благото на обикновения българин? Не! А сега какво, Турция има претенции към българската земя! Ха ха политическата класа се задейства!Защо? Не защото народа ще бъде поробен,а защото Ердоган ще тури край на килипира им! Е,ами ако това е решението за 27 годишната несправедливост ,аз съм за! Нищо че е турчин! Важното е да реши проблемите с ци ганите, наркотиците безработицата здравеопазването и корупцията! Ами добре дошъл...

Имаш ли малко мозък в главата? За какво нашите дядовци са умирали? За Ердоган ли?

Всеки случай не са умирали за Плевнелиев Гергов Томов Костов исие :))

Путин пред Ерголям

И докато спи, някои хора си правят банкет!!! В югоизточна България ( по точно селата) хората не говорят нашия език!!! Те говорят ТУРСКИ ? Дори в малките общини езика между тях е турски??? Знаят български ,но не го говорят. Има цели фамилии в които само най-старият знае български , и превежда??? Съжалявам ,но това е недопустимо. България спи!!! Когато гледам какво се случва тук, се чудя как моите деца ще живеят след 30 години??? Този въпрос ме побърква, и ако никой не вземе мерки , хората като мен най вероятно ЩЕ СЕ НАЛОЖИ да бягаме от нашата родна държава .

Г-н Президент, ако предстои мобилизация , молим да ми зачислите рота от протестна мрежичка, или поне от ранобудните, ако няма налични и козашки кадри ме устройват- гарантирам строго но честно и най вече демократично третиране

Съвещание с най отговорните хора в държавата , А мълчат като пръднали ! Какви мъже сте бе ? Ако ви чукнат колата ще скочите на бой , но когато е за държавата бягате !

На тях им е яйцето на г ъза. Тебе ко те боли у я? Я не се ядосвай! Ти имат за губене, имоти пари! Ти какво ще загубиш,разбитата ти панелка?

Какво има да се казва повече, след като делата говорят сами за себе си? Плевнелиев, за цял мандат, не посмя дори скришом да погледне накриво нито Доган, нито Местан. Камо ли пък отреагира на наглата турска провокация, с училищната георграфска карта, на която половин България беше в състава на Турция.

Личи си, че имаме главнокомандващ на място! Вместо да прави безмислени седянка, само за да се фръцне пред журналистите (като благоевградското помак), Радев директно действа. Само така!

Г-н Президент Защо няма изявление ? Ставате смешен с тоя явен страх ! Неведението и липсата на информация е гориво за слухове и страхове !

О, плешо, я си оди на село да си прекопаш градината. Не ставаш за тая работа.

Господин ПРЕЗИДЕНТ Румен Радев,много лоши времена наближават Република България и Вие ги знаете(чувствате).Не губете време,БОГ е високо,а Царя е гол_голеничък,затоплете отношенията с Русия доколкото е възможно,ще ни трябва време,на САЩ не им пука за БГ,а за региона,все е НАТО(Турция,Гърция,България,Албания,Румъния и т.н) освободете ни от ОКОВИТЕ ,премахнете забраната за претежяване на огнестрелно оръжие за БЪЛГАРИТЕ и на момента ще видите лицата на недоброжелателите ни.Доверете се на НАРОДА СИ,БЪДИ ОТНОВО ГЕНЕРАЛ,а ние ще станем твоите предани войници.Не допускайте периода 1344-1421!!!Европа е подготвена да гори,Англия както обикновено се оттегля на почивка,а за САЩ,те май се подготвят за гражданска война,ограда щели да си строят,да не се дезертира...ГЕНЕРАЛ времето ни изтича.....

Браво приятелю, точно го каза. Само, че и тоя е същата мишка като помака. Натовски генерал се нарича сам, не български. На всички е ясно, че Турция ще ни разфасова в най-скоро време, поне да мрем с чест. Не като агнета.

В този решителен за България момент,само едно нещо е най-важно... ДА СЕ ЕЛИМИНИРА ВЛИЯНИЕТО на Турция

Обичам България! Готов съм да дам живота си за нея....до преди няколко години,когато бях млад и глупав. След като, ,помъдрях" се сетих,че ще, ,мра" за най -големите поробители на нова България,а именно,нейните поликтици. За кого да давам живота си? За Иван Костов ли или Росен Плевнелиев,или Румен Овчаров,или Сергей Станишев,или....да спрем до тук. Зададох си въпроса аз какво губя? Нищо! Нищо за за 40 г. адекватен живот! Губят те, хлебарките, пиявиците, кръвопийците! Затова не ми пука дали Турция ще ни, ,обязди" още 500г. пък може обикновения народец да е по О. К. от сега! Да видим кво ще стане.

Ти и аз ще загубим всичко А Костов ,Овчаров , Станишев и другите парцали пак ще се уредят !

Истинският мъж ( Костов Плевнелиев...) стои до краи на амбразурата. Ние които сме по малко мъже да вземем да си ходим. Предлагам екскурзия до Испания без връщане. Те имат за губене имоти хотели пари,да ги оставим на съдбата. В случая Ердоган да реши какво да ги прави :)

ге...йо..ве...те так спят! С надежда и без гащи.

Я ...президента и тия служби да не се правят че не,знаят кво става ..това е от 27 г. кво отношение с турция,ами тия хора ха ли са свързани с дпс и тия от дост или гост кви бяха,всички ръководители на тия две партии трябва да бъдат арестувани и съдени и партиите закрити това не може повече да продължава,нямам нищо против обикновените мюсюлмани,но някои от тях се правят на по големи турци от тия от турция,постоянно нарушават закона преди избори и нищо..само глоби и се съмнявам да ли се плащат,до кога господин президент президент???

Иване 6 реда 1 изречение запетайките научи къде се слагат . После акъл давай

Тия нагляри, кой знае от колко години си веят коня тука, отведнъж толкова нагли не могат да станат. Ама Чехъла и Тиквата са се правили на луди. Да се разследват за нац. предателство и двамата веднага