В Конгреса: ”Тръмп тауър” не е била подслушвана

"Тръмп тауър" не е била подслушвана, каза шефът на комисията по разузнаването към американската Камара на представителите.

Обратно в новината

Коментари - В Конгреса: ”Тръмп тауър” не е била подслушвана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп е бил обект на наблюдение спор няма. Но лъжата ,че Тръмп е във връзка с Русия и Путин е много плоска и само демократите си вярват.

че не само Тръмп а всики са подслушвани ...журналисти,Меркел ,Обама и дори кроки Хилари

доналд туит няма нужда да бъде подслушван. Той е предсказуем като всеки средностатистически тъпак. И освен това всичко що му е на сърце той си го туитва в туитър.

Така е, много си прав. Всъщност аз подозирам, че Тръмп дълбоко в себе си инстинктивно желае да бъде подслушван, защото на този огромното му патологично его е водещото и той винаги и навсякъде копнее за внимание, по възможност цялото на всички, завалията. Само че понеже е пределно ясен на всеки, който има поне два грама мозък в главата си и го загледа и заслуша за няколко минити с тъпите му лъжи, глупости, надувки и простотии, на никой не му се занимава и няма да тръгне да си губи времето с този, освен Путин и КГБ, които явно са решили да разбият Америка отвътре, като назначат един човек като този за президент, и този план всъщност не е никак тъп.

ЦРУ лъже, че Обамата не е подслушвал Тръмп. Както Обама лъжеше, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Саддам. Както Блеър лъжеше за Ирак. Както баба Ангела лъже за бежанците.

Да бе, ЦРУ лъже и един малоумен неграмотен платен червен трол веднага го разкри:) И можеш ли само да ни светнеш и защо му е на ЦРУ да лъже и да прикрива предишния президент, след като сегашният го обвинява, бе идиот? Не е ли много по-лесно и изгодно за ЦРУ да каже истината, ако Обама наистина е подслушвал Тръмп (което е идиотщина само по себе си по много очевидни причини за всеки с малко мозък в главата си, но не ми се обяснява...но с две думи - НЕ ПОДСЛУШВАТ ПРЕЗИДЕНТИТЕ, ИДИОТИ, и дори никой ОТ ПРЕЗИДЕНТСКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ - на тях ИМ СЕ ДОКЛАДВА САМО, но как да го обясниш на тъпи тролове с още по-тъпи шефове и опорни точки) и така ЦРУ да направи шефа си щастлив, да го подкрепи точно в момент, когато това му е очевидно много, ама много нужно! А не той и хората му да се гърчат и да се чудят как да го извадят отново от положениет, в което сам се вкара с лъжите и простотиите си... Отговори бе, идиот!

А някакви последици от грозната клевета? С инфантилното си поведение, Тръмп си докара нов девиз "Да направим Америка за смях".

Така ще е, 4 години ще е така с този. Той ще прави гаф след гаф, ще пуска бомба след бомба, всички ще са му виновни, и най-вече Обама и Хилъри Клинтън,..а, и Сорос, разбира се, любимият припев на всички тролове на авера му Путин. Ако успее да изкара пълен мандат, разбира се. И още нещо - като се има предвид инертността на (макро)икономиката, вероятно след година-две ще ни дари и с една хубава рецесия като награда за малоумниците, които го избраха и му повярваха, както другият републикански безхаберник като президент - Джордж Буш.

C две думи - перуката пак излъгал - я каква изненада! докога ли ще се прави на по-голям абдал отколкото е и ще губи времето и ресурсите на службите и държавата вместо да се заеме да работи?

"Искам ясно да заявя: знаем, че "Тръмп тауър" не е била подслушвана. Възможно е обаче президентът Тръмп и сътрудниците му да са били обект на друг вид наблюдения" Искуството, хем да лъжеш, хем да загатваш истината. "Политическо говорене" му казват. Не е бил подслушван Тръмп, бил е обект на наблюдение. Не по врат, а по шия. А в момента ЦРУ на Обонго си прикрива следите от новият Уотъргейт. Разчитат, че в по модерните времена, вече сме претръпнали на подлушвания и няма да има същият отзвук. Демонократите са толкова жалки. Ще си изгурмят калинките по администрацията, с тая истерия и опит да дискредитират законно избраният президент.

Изкуството да си по-прост и тъп отколкото реално си, дори и когато това категорично изглежда абсолютно невъзможно!

Поредния междублоков специлист, дето няма идея как работи политиката по света, но пък има за пример Партията Майка, която беше и държавата. :)) п.п. Нека да позная. Шефа не те цени, жената не те цени, съседите не те уважават, а прости и глупави бежанци ти крадат работата, а?

Нека аз да се пробвам - ти си хомо и членуваш в "Дай България". Член си на прогейтър мрежата и се имаш за много интелегентен, поради горните условия.

трябва да си луд за да си признаеш че си подслушвал настоящ пресидент.

Тръмп тауър не е бил подслушван,но самият Тръмп е бил подслушван,но не много-само толкова ,колкото е било необходимо!?

йезуитския отговор!Не бил подслушван , но можело да е бил подложен на други "видове наблюдения"! Като , например, наблюдение със камери и четене по устните какво казват ли? Или пък пускане на "къртици" сред хората му?

разбира се че е йезуитски. той поставя хората си в невъзможно положение. как да го защитят освен по йезуитски начин.

Да, сигурно! И ние ще им повярваме на доказаните лъжци от конгреса или ФБР/ЦРУ! Хората да не пасат трева!

пука за нищожество като теб дали вярваш, или не вярваш ?

Явно на тебе - щом се нервиш.

"Доказани лъжци"???? И това след като главения прокурор Джеф Сешънс излъга под клетва, а самия Тръмп е доказан патологичен лъжец? Пардон, не било лъжа, а алтернативна истина....

Важното е, че вЕрваш на Тръмп. :))) И като си почнал да вярваш, имам един Тръмп Туър на зелено в Каспичан, искаш ли да направиш инвестицията на живота си? :)))

А стига ни занимавахте с малоумника Тръмп подслушван ли е или не и с-ие тъпи кравари!!Дреме ми на пуловера подслушван ли е или не!!Ай сиктир!!!