Окончателно: 18 г. затвор за Брайсън, убил малкия Станислав

Върховният касационен съд (ВКС) потвърди присъдата на британския гражданин Дейвид Бел Брайсън от 18 г. затвор за убийството на 11-годишния Станислав Мирчов.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 18 г. затвор за Брайсън, убил малкия Станислав | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селският манталитет да съсипва чуждото и да се прави на мъж от ранна възраст. Нарочно е минавало край къщата на дядката и се е забавлявало да тормози стареца. Развлечение си е, на село е скука. Как така ще живее англичанин у наше село? Имаш кола? Ще я съсипем! Обичаш си кучетата? Ще ги пребием!

това което казвате до голяма степен е вярно, но повярвайте ми то не е типична черта само за нас. Такова поведение можете да намерите навсякъде по света.

Одраскана кола и детски живот равностойни ли са?

Sm3hurk0

В България колата е по-скъпа... :(((((

Ти знаеш ли колко чужденци са си купили имоти в България? А знаеш ли колко нахапани само от домашни кучета има? Да, на село е скука но това е дете все пак ! Ако нещо подобно се случи с твое дете така ли ще говориш ? Дано го пръснат в панделата! За такива законите на Крум и съдът на Линч !!!

Всички извратени любители на кучета, при които е маникално състояние, (не говоря за нормалните), ценят човешкия живот много по малко от кучешкия.

Четейки това ми иде да ...... Твойта мамица гнусна твар!!!!!

по-добре да гние в затвора. В неговия случай - доживотно, отколкото да му дадат смъртна присъда и да се отърве бързо. Изверг долен

Англичанина на български ли е питал детето или на английски? Като има толкова свидетели на случая, така ли никой не се е намесел навреме да предотврати убийството, а сега свидетелстват? Отново нескопосана история откъдето и да я погледнеш....

Ето до какво води безсилието ... Човека е дошъл от правова държава, а тука го правят на луд, и накрая изтрещява... НЕ го оправдавам, само обяснявам, че ако имаше полиция на място да хване кой му пука гумите, трови кучетата и му драска буса, може би нямаше да се стигне до тука...

Скъпа ми бабо Цоцоланке, пословична е омразата ти към българите, и всеки убит българин те радва, мизерница.

Аман от психопати

На убийците и смъртното наказание им е малко!

а дано и бългасркия съд да бъде толкова решителен и в просъдите си към другите убийци, може би тогава ще тръгнеме на някъде. Но друго искам да кажа, без въобще да оправдавам ненормалния дядка....Децата не се възпитават добре и това воид до неприятности и до трагедии като тази. Неведнъж чета как деца се бият в училище и то толкова жестоко, че се налага отстраняване на повредени органи. Ония ден излизам от един супермаркет и на паркинг бездомно куче. Залепи се кучето към една майка с дете и просто си ги следва. Детето вижда кучето и започва да го мами да дойде уж че ще му даде нещо. Кученцето се приближава и детето почва да му крещи нещо от рода...махай се помияр. Кучето отстъпва, детето пак почва да го мами, и като се приближава, пак същото. Майката гледа и просто си трае. Е добре, що за възпитание получава това дете и що за дебил ще израсне? Та питам, защото на англичанина ако са почнали да му дерат колата и да му тровят кучетата, и ако човека е бил по-лабилен, е откачил и е напрвил нещо непоправимо. Пак казвам, ужасно нелепа трагедия, но може би родителите трябва повече да се замислят затова как възпитават децата си и как тези деца се отнасят към заобикалящия ги свят

18 години за това е обидно за родителите! Доживот да не говорим, че селото е трябвало да го линчува на място, както се прави!

Ако този англосасконски изверг беше в САЩ щеше да отиде на електрическия стол !

А помните ли преди няколко години пиян ингилизин който едва не закла наш барман по Черноморието помните ли ?Така наш съд го осъди и какво мислите че стана, той лежа тук ли ? Не, ингилизите си го взеха щял да лежи там а дали лежи, та и с тоя ха да видим дали няма да си го приберат да "лежи" при тях в Ингилизия !

Посрещнаха като герой футболните му приятели и се радваха, че надхитрили българите. Затова и не освободиха австралиеца, който уби българчето, че бил защитил нападнат от малцинствата, никой не гарантираше, че няма да се случи същото като с английския запалянко.

Сигурно отдавна е в Англия или Турция.

Напълно интегриран в България британец!

Трябвало е да го сгази с кола тогава условна присъда като на прокурорскотокопеле за двама убити.

Много тъп старик, не можа ли да се договори и признае и тогава ще лежи 3 пъти по малко, нали такава е "играта" ??

Брей, тоя че много му дадоха. Тука шведите трепят пенсионери, че и по 2 пъти за по 5-6 години. Няма късмет човека, не е швед, няма познати. Темида съди както трябва!

Тоя бетер John Wick бе! За едно куче и почнал вендета

Разбирам, че англо-саксонския, човекоподобен рептил е на 75 и най - вероятно няма да излезе жив от затвора, но все пак, за такова престъпление само 18 г?

Европейските "ценности" са вече и в България!

ли става въпрос?

Става дума за беззащитно дете!

Британец е, ама по-лош е от цигани!

За циганин ще е. Кучетата ги лаят винаги. И иначе справедливия бг съд щеше да му даде 3 г условно.