Нинова и Борисов в два дни по тв на мястото на сериала

Лидерите на претендентите за спечелване на изборите БСП и ГЕРБ - Корнелия Нинова и Бойко Борисов, ще се явят за последно в предизборни студия, но поотделно.

Обратно в новината

Коментари - Нинова и Борисов в два дни по тв на мястото на сериала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета този материал, оставам с впечатлението, че журналиста вече се е запознал с въпросите, които ще се задават. Експертите на единия от претендентите усилено работят за отговорите, пиарите и психолозите му са в пълна бойна готовност, телевизионерите са предупредени, да не се задават въпроси, извън определените в списъка, така че политическо шоу няма да има.

Браво, най-добрата и уникална Коалиция предствой, Бсп и Герб! Само така Либералните парти на бившата Бсп лява, а сега само Бсп за България и Мутренската либерална дясноцетриска Герб, ще си запазят статуквото и няма да бъдат изхвърлени от Обединени Патриоти! Имат заповед от Меркел и Ес да не се допускат в власта националисти и патриоти, за това име наредено, ако се наложи да правят коалиция Бсп+Герб!

Искат да спечелят Сърцата на Бабушкерите, затуй по време на сериала.

Може и да ви е мъка, червени кухи кратуни, но на изборите ще ядете четвъртития и то два ката. А тлъстата ви корумпирана лидерка ще избяга с писъци в Русия, да се жали на тавариш Путя с молба да и опрости дълговете, дето е направила.

Главата ти е четвъртита, а кратуната ти се разбира,че е куха и то на два ката!

ЕЙ ГАЛФОН , НЯКОИ КАЗВАЛ ЛИ ТИ Е КОЛКО СИ ПРОСТ, ВЪЗМОЖНО Е И ДА НЕ СИ СИ ВЗЕМАЛ ХАПЧЕТО , ПО СПОКОЙНО ОТИВАЙ ДА СЕ ЛЕКУВАШ.!!!

Даже и заради отпадането на две турски серии няма да ме навият да гласувам за тях

ЗАЩО НЕ СЕ НАМЕСИХА ЗА ДА ПРЕДОТВРАТЯТ РЕГИСТРАЦИАТА НА ДОСТ ??? ТРЯБВА ДА СА МАЛОУМНИ ДА ЧАКАТ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ

За да престанат ДПС да бъдат вечените трети в ролята ба балансьор! Тази доходна роля сега ще играят патриотите.

И този филм гледаме 27 години, само сериите се сменят. Упорито седим и го гледаме....

Жалко, предпочитам филмите пък било то и Турски пред тези Помияри! И двамата с Тлъсти Банкови сметки ! Боже до кога ????

Предизборна политическа КечМания. Шоумени от статуквото!

пее Бойко една песен вече два мандата и нещо ми омръзна. Какъв дебат с него може да има - той е като чорбаджия от преди 150 години - наставлява, потупва зад врата, поскарва се, сопва се, наежва се като е намасата и т.н. Малко са ми омръзнали тея книжки. Чел съм ги. А относно екипа му - Дончев, Горанов и Лилито - с тях наистина бих поспорил например относно пълната липса на ефект от налетите пари и от необходимостта с години после да се дооправя всичко осрано, което значи, че днес ако краднеш 2 лева в следващи години крадваш поне лев след тези 2 за замазване на кражбата. Ей такива ми ти философски спорове. Варна- Русе се минава за 2 часа сега а няма и грам раздвижване в региона. Що ли?

бТВ май измести Нова в сърцето на Бойко. Напослеък предимно там се лее колоритната му реч.

Аман от ГЕБ-аджийски номера. Те винаги са бягали от дебати и са участвали в псевдотакива с псевдоопоненти. И това не само в София, а и в страната. Кое ли ги плаши? И не че Нинова е нещо, но Бойко и компания са нищо, и празното им и безпочвено говорене твърде много би си проличало. А ако искате да видите нещо наистина радикално като дебат/разговор, потърсете видео от предизборната среща в Стара Загора на Костадин Костадинов от ПП "Възраждане" от 21.03.2017. Има го в тубата. И след това можете да се наслаждавате на платените предизборни клипове на ГЕРБ и свитата им от партии, ако имате желание.

abasador

браво, за идеята на bTV за такова директно предаване. Може би любителите на турските сериали, ще останат огорчени поради отпадане на любимите им сапунки, но предполагам, че ще получат въжмозността, в допълнително предаване, да се насладят на висико художествените филми с участие на световно известните турски артисти, любимци на TV феновете от цял свят. Съвсем сигурен съм, че bTV ще ни информира, дали непреките словестни двубои между лидерите на ГЕРБ и БСП, партиите които вече 27 години изключително успешно управляват страната ни, ще съберат повече TV зрители от едноличеният лидер по гледаемост в България, трети сезон на хитовият турски сериал! Лек ден.

БОЙКО!

се мишкосва пред Йоско Амстредама и драпа за власт да го пазят, щото извън властта ... Много е страховит ама само за пухльовците.

НА НАРОДА НЕ МУ Е НУЖЕН СТРАХОВИТ А УМЕН И КАДЪРЕН И ДА РАБОТИ ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ, А НЕ ДА ПИЕ КАФЕ С МЕСТАН В КЪРДЖАЛИ И БАНКЯ СТРАШИЛИЩАТА ДА ОТИДАТ В ГОРАДА ДА ПЛАШАТ ГАРГИТЕ

Лейди Гъдайва ще обяздва пощенски гълъб. Сеир народееее! Зяпайте и правете любов!

Очертават се първите топли събота и неделя от доста месеци насам, но човек няма да може спокойно да пие биричка на припек, защото продажбата на алкохол ще е забранена заради изборите. Как после да не мразиш политиците, кажете ми?

Ми те тия двамата спокойно могат да си останат на мястото на турските и латино сериалите и за постоянно. Същите бози продуцират, само актьорската игра е по-зле, но пък ще са безплатни за телевизиите и НАЙ-ВЕЧЕ: ще са далеч от политиката, за която НЕ СТАВАТ.

И едните и другите заедно със останалите ВЪЪЪЪНН ,че обеднях много вече .

Това тяхното направо стана турски сериал . Вече очаквам двамата да се залибят и да се окаже че имат дете за което и двамата не знаят.....

ще разберем, че КорНи е лезбийка, но е била упоена от Бори на официален прием в американскто посолство е 1814 епизод, а след това последният се е възползвал от нейната безпомощност! Няколко епизода по-късно КорНи разбира, че я грози опасност да взлезе в затвора поради злоупотреби и решава да забременее от СерС, който е основният източник на заплахата! Облекчението настъпва в 2106 епизод, когато теста за бременност е положителен и СерС е неутрализиран. В 2416 епизод се ражда бебето на КорНи и тогава хитра акушерка взема генетичен материал от бебето и го предава на американския посланник. Няколко епизода по-късно излизат резултите от теста, в кйто става чсно, че бебето не е Серс, но още никой не допуска, че истинският баща е Бори. Следва продължение по ьТВ ...

От старо магаре, млад ат (кон) не става.

Сърбигъзян ли,ще свири мача?!...

Приятелски мач, между двата отбора на един треньор. За да са лесно различими за зрителите - са със сини и червени екипи.

Нинова е като булдог! Първо къса мандракулки,после брои! Биби затова го е шубе и си го казва.... Не веднъж!

Абе тоя бабаит на снимката защо върви като н.....н?Сигурно му се втричи,като му каза Корнелия-ела да се разберем по мъжки.От тогава е взел-дал!

Да не би,да те е газила свиня,а?!...

Никва демокрация ! Само диктат за вас ! Ше ви оправя набързо !

Бибииииииииииииииииииииииииииииииииит :)

Отговори с да и не.Това е решение за ББ,защото той по много въпроси неможе да отговори комптентно. Навремето Владко-синът на Тодор Живков така го изпитваха-Учителят го пита дали река Дунав е дълга 564 км, а той отговаря с "ъъхъ". Егати унижението. То интелектът му е някъде между амебата и автоматичната пералня. На четно число може да пише,на нечетно да чете,ама двете едновременно-НЕ. Това е на политичекия тезгях и затова сме твърдо на последните места. "Елит" ли !? Много отчайващо е

Малко комунистически лозунги: Хигиенизацията е враг на бактериологическата диверсия. надпис в обществена баня Замърсеното тяло поддържа духа неспокоен. надпис в обществена баня Въшката е най-опасен враг на Родината. Унищожавайте я! агитационен плакат за чистота Мечката се мие, чисти, в потоците сребристи. Има ли за тебе пречка, да постъпваш като мечка. агитационен плакат за чистота Не слагай чужди тела в устата си! Събличай се бързо, и други чакат след теб! Планината е извор на прогресивни идеи. Дръж маркуча си в изправност! Обещаваме да намалим стойността на един човеколеглохраноден с 0.02 стотинки. Обещание в почивна станция Водачи, бъдете осторожни! Секунда невнимание, а после - цял живот мъртъв. агитационен надпис за безопасност на движението Да покрием навреме младите кобилки. ТКЗС Във всеки дом добитък. Плакат, издаден от "Наука и изкуство" Другарю, помни, че всяка изгубена минута струва 0.05 стотинки. Българско значи висококачествено, а тополовградско - отлично. На партията - вярност, на народа - чиста вода. Надпис в служба "Водоснабдяване и канализация" Човекът е главна фигура в животновъдството. ТКЗС Да живее българо-съветската дружба между народите! Да живее международното положение! Всяка ръка на крак! Да строим социализма с подръчни средства! Всеки палет готова продукция - гвоздей в леглото на империалистите. Лозунг в консервен завод Всяко яйце - бомба, всяка кокошка - летяща крепост срещу агресорите! Лозунг в птицеферма 25 години народна власт - 25 години цирк. Светлинен надпис над купола на цирка Цехът за бързи услуги е дело на партията. Комунизмът е неизбежен. Повече камъни за народа. Надпис в каменна кариера Студенти, икономисвайте отпадъците! Те са за вас. Лозунг в студентски стол Граждани, гответе се за отпадъци! Лозунг на кампания за събиране на вторични суровини При директора се влиза само по голяма нужда! Надпис на вратата на директорски кабинет Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!

Тогава държавата е била работническо-селска. Имало е въшки и т.н. Сега, след като няма работници и селяни, се появиха демократите на сцената, които само интелектуално и културно са работници и селяни, но не са нито работливи като работниците, нито грижливи като селяните, но са по-прости и от двете взети заедно. Днес поводите за хумор са по-малко, но за сарказъм - къде повече.

БКП и БСП ни доведоха до фалшивата демокрация, срещу която сега лидерът на социалистите скача Пламен Асенов, специално за Faktor,bg Официално трябва да признаем, граждани, че в политически план целокупният български народ се оказа изключително тъп. Не знам как иначе да нарека стадото, което непрекъснато мучи за храна и се подлага за покровителствено потупване отзад на онзи, който непрекъснато точи ножа и коли наред, за да лапа нашите мръвки пред нашите очи. Подобно безмозъчно поведение държи само божият добитък неразумен. И ние. Имам предвид, разбира се, начинът, по който вече 27 години всенародно подтичваме подир собствените си комунисти и мучим електорално в тяхна подкрепа, колчем дойдат избори. Дотам сме затъпели, че те дори вече не ни лъжат, няма нужда от това просто слагат ново магаре отпред и ние веднага започваме сами да се убеждаваме, че ах, каква промяна велика има сред духовните ни пастири и от утре те вече наистина всеотдайно ще се погрижат за нас като за писани яйца.. Споделям това си усещане, защото още съм потресен от впечатлението за авторитетния начин, по който другарката Нинова застана пред българското общество и мисловната дълбочина, чрез която обясни на бърза ръка какво сме загубили и какво сме спечелили от контакта с гадната демокрация Въпросът и без това беше напращял в мен. Като слушам хората какви ги дрънкат по предизборните прояви и чета какво пишат по форумите, като гледам резултатите за предизборните нагласи, сведени до знанието ни от смелите български социолози, тъкмо се тюхках докъде точно ни е докарала демокрацията и правех списъци на онова най-съкровено, което ни е отнела. Обаче, в интерес на истината, явно абсолютно погрешно съм смятал, че

Винаги съм харесвала Корнелия Нинова тя казва истенета държавата ни Ще гласувам за нея .Мтого държа тя да сречели тези предрочни избори

Харесвам Корнелия и винаги е приятно да я слушаш. Тиквонший каквото и да каже ще бъде интрига,лъжа или откровена глупост.

Защо Борисов е поискал от НТВ да бъде втори след Нинова на 24.03 ,в противен случай отказва участие?

Много ясно - като си втори можеш да коментираш отговорите на първия. И първия няма как да се защити. Чисто и просто - като генерал-пожарникар след баня.

Боко Шубето никога няма да се съгласи на дебат, щото ще бъде като комедийно шоу.

Сериите се сменят, филмът е един. Този филм го гледаме вече 27 години. Не е ли време на българите, да сменим филма......

Бсп е 3 политическа сила.Това че червен Кольо ги сочи за 1 е медийна далавера. На бас! Тома Томов е син на шефа на Белене,а е водач на листа? Затова КУРнелия не искаше да си покаже екипа,защотото всички са стари мутри водили до нац.катастрофи!

Цецка президент, цецка президент ... В твоите мечти първите две места са за герб нали ха ха Готов ли си за второ приземяване ?

Бобеца колкото и тъп да е все пак съзнава това и не иска да се срещне с устата кака корнелка. А иначе и двете партии са за боклука - крадци и престъпници. БСП малко по-префинени, а ГЕП върха на бруталността и простащината.

А ти явно си завършил Харвард.....повечето тук не знаете елементарните граматически правила но гледате другите а да спориш с жена в менопауза е кауза пердута

Пак ще гледаме пълна политическа порнография и то в 3D...

Искаме да чуем от НИНОВА и Борисов ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА КОНКРЕТНИ ФИНАНСОВИ МЕРКИ ЗА ПЕНСИИ, ЗДРАВЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, ПЪТИЩА ВТОРОСТЕПЕННИ. ИНАЙ-ВАЖНОТО - смятат ли да създават тук икономика? Как? Каква? ДА НЕ НИ БУДАЛКАТ! И не искам да слешам тъпи водещи, прекъсващи ги на най-важното, каквито са всички до един в България.

И да КАЖАТ НА ВИСОК ГЛАС, ЯСНО И ТОЧНО: КАК ЩЕ ПРИБЕРАТ В БЮДЖЕТА 10-20 МИЛИАРДА, ГОДИШНО, ИЗЧЕЗВАЩИ ОТ ХАЗНАТА В КОРУПЦИЯ И КРАЖБИ!

Как ще наруши интересите на 5 олигарха от нейната партия, за което могат да я гръмнат? Как ще управлява, подчинена на огромни финансови интереси? ДА НЕ НИ БУДАЛКА! НИТО С ТОМОВ, НИТО С ИВО ХРИСТОВ, НИТО С ЙОНЧЕВА. Да не мърси тези хора. ДА ОТГОВОРИ!

ПАК НИ ПАСЯТ ЯКО! До момента не чух нито от БСП-обещанията, нито от ГЕРБ-обещанията от къде ще вземат пари за някакви неотложни финансови мерки, как ще борят с корупцията, безмитния внос, сивия внос и сива с престъпни отрасли икономика /не честната и официалната/, в която официално потъват от 10 до 20 милиарда годишно, равни на 7 броя нови АЕЦ, построени без кредити и лихви /без десетилетни политически спорове за една такава, че и пари за референдум/ - за сравнение: огромната германска икономика 1 в света функционира със 17 броя АЕЦ, които закри след Фокушима.УСЕЩАТЕ ЛИ, БЪЛГАРИ, КАК ОТНОВО МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ ВИ ПЪРЗАЛЯТ И ПЛЪЗГАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПЪРЗАЛКИ, без да дават думата на двете основни партии какви мерки предвиждат за вашите животоспасяващи неотложни нужди????? КОЙ УПРАВЛЯВА МЕДИИТЕ, УСЛУЖЛИВИ КЪМ ПОЛИТИЦИТЕ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? Чухте ли поне едно обяснение от какви мерки и реформи ще се спестят пари за вашата бедност, безработност, сигурност, гарантирана от МВР и Армия, за вашето здраве, образование или ще спасят децата ви от катастрофи по дупки на пътя за града и селото ви???? Или родителите ви от изнасилвания, побой, грабеж в селска или градска къща????? ТОВА ДАВА ЛИ ВИ ОРИЕНТАЦИЯ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ??? Отново гъста мъгла предизборна!

Вие ни изберете пак ... и после както си знаете от 27-28 години, ще си псувате простия наивен акъл. Той и Господ го казва същото, АКЪЛА НА БЪЛГАРИНА ИДЕ ОТ ПОДИРЕ-след дъжд, качулка. ДО КОГА БЕ, БРАТЯ БЪЛГАРИ? НЕ ВИ ЛИ ДОДЕЕХА ЛЪЖЛИВИТЕ КРАДЛИВИ "КАКИ" С ТЕХНИТЕ МЪЖЛЕТА ОЛИГАРСИ И МАСОНИ? ДО КОГА ЩЕ СЕ КЛАНЯМЕ НА ИМПЕРИАЛИСТИТЕ И КОРПОРАЦИИТЕ? А се иска твърде малко, да се разбере че всичкото което се случва е за да се СЪБУДИМ от носталгията по отминалата младост. Губим Родината си, съвземете се! В НЕДЕЛЯ Е БОЙ ПОСЛЕДЕН, ЗА ДА НИ ИМА НА СВЕТА.

кАЖИ КОЙ ВИДЯ ДА НОСИ ЗНАМЕТО И ДА ВОДИ БЪЛГАРИЯ В СПАСЕНИЕ В ТОЗИ БОЙ ПОСЛЕДЕН!!! КАЖИ, ЧЕ АЗ НЕ ГО ВИЖДАМ! СВЕТНИ НИ!

Ауууу, какъв компромис към българския народ, издържащ Телевизиите! Ще го лишат от турските сериали със забрадките, беззъбите клюки,ревности до смърт, закани, сковаващи бабите и женурята със заплахи за смърт по турски и от турска мъст... от бившите ни Поробители, съсипали българския ген, съдба, бъдеще. В ИМЕТО на собствената съдба и "престиж" на заканващия се турски мъж-посмешище!!!! КАКВА ВЕЛИКА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, МОРАЛ и Велика организация СЕМ!!!! Ще се разплачем от умиление! Ще ни дадат възможност да чуем какво ни обещават за пореден път ВЛАСТУПРАВЛЯВАЩИТЕ, държащи съдбините и бита ни ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!! Ауууу, колко сме благодарни!!! Къде е Левски, Апостолът да чуе!!!! Освен, ако не ни запълнят ТВ-времето с жълтини, както по БТВ в тази неделя- вечер, вместо с поне празни обещания за тежкия живот на българите!!!!! ТРОГНАТИ СМЕ! Къде е СЕМ да глоби ТВ-тата и техните Водещи как заемат ТВ-времето, платено от НАС- ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ И НИ ЗАНИМАВАТ С ЖЪЛТИНИ И КЛЮКИ, ВМЕСТО СЪС СЪДБАТА И БЪДЕЩЕТО НИ НА НАС, ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ НИ И РОДИНАТА НИ!!!!

това е ПОРЪЧКОВО, ПЛАТЕНО. Тази неделя вечер по БТВ, вместо да чуем премиерът, управлявал и определял 8 години от живота ни, независимо от паузите,какво бъдеще ни предлага, БТВ-Водещият попълни ТВ-времето ПОРЪЧКОВО с жълтини и безполезни клюки. ЗА ТОЛКОВА ПРОСТИ НИ ИМАТ. ФАКТ... ПЕЧАЛЕН.... И НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ НАРОДА..... ВМЕСТО ДА ИСКАМЕ от партиите ПРОГРАМИ, ОБЯСНЕНИЯ, ПЛАНОВЕ ЗА СВЪРШВАЩИЯ НИ ЖИВОТ..... ТЪЖНА, СРАМНА, ПОЗОРНА РЕАЛНОСТ....

Отвратителни сериали, отвратителни политици! Докога, Господи?

Господи, помилуй ни ! Господи, помилуй ни! Господи, помилуй ни! АМИН!

Тиквата(социалдемократ западен тип) vc Нинова(социалдемократ източен тип)---->т.е фашист срещу фашист!:))).... ... Ще ви уврат тиквите за комунизма, ама си трябва време! :))

45 год. вря тази леща и - нищо ..

....вместо да ги гледаме и слушаме,що и двамата не си побликуват своето CV в мрежата ?????

твоето едва ли ще публикуваш защото е от раб фак

ибрик ТВ да вземат да не пускат ни турския сериал, нито тия двамата, ами един медицински филм за възрастни! поне ще е най-непросташкото от всичко горепосочено!

Големият бат генерал Б. Борисов не посмя да се яви в дебат с нашта кака К .Нинова. Знае си потенциала ББ и държи на разстояние ездачката КН, за да не го прегази.

Коя е таи Вашата и защо е Ваша? Нещо по-висока пенсия или заплата ти даде, та я обяви за ВАША????? ТИ, НИЩОЖЕСТВО СИ НИЧИЙ! НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗЯ ТВОЯ НЕЩАСТЕН ЖИВОТ! НИКОЯ ПАРТИЯ, КАСА, ДЪРЖАВА. Дтова ти е ТРАГЕДИЯТА и НЕ ГО ОСЪЗНАВАШ!